arrow_drop_up arrow_drop_down
Zelf dingen maken om te verkopen?
11 februari 2019 

Zelf dingen maken om te verkopen?

Als je creatief bent kun je zelf ook producten maken die je kunt verkopen op je website. Natuurlijk gaat deze website vooral over affiliate marketing. Maar als je zelf een cursus of e-book kunt maken om te verkopen, levert dat vaak meer op dan een affiliate marketing product promoten. Hier lees je meer over zelf dingen maken om te verkopen.

Zelf dingen maken om te verkopen?

Het is heel goed mogelijk om eigen gemaakte producten te verkopen met winst. Als je nu al bezig bent met affiliate marketing hoef je het daarvoor niet op te geven. Je kunt er namelijk eenvoudig voor kiezen om je eigen product er naast te verkopen.

Als je veel weet van je doelgroep en je weet wat ze graag willen hebben kun je werken aan een product dat ze gaat helpen. Wel moet je ook om je eigen producten te kunnen verkopen eerst voldoende bezoekers hebben.

Veel beginnende affiliates denken alleen maar aan verkopen. Als dan het affiliate product niet verkoopt gaan ze op zoek naar een product dat ze zelf kunnen maken om te verkopen. En hopen dat ze dan wel direct geld gaan verdienen.

Terwijl ze eigenlijk nog in de fase zitten van bezoekersaantallen vergroten. In het begin heeft een eigen product promoten nog niet veel zin. Dat kun je namelijk pas doen als je zelf al aardig wat bezoekers hebt.

De eerste stap is bezoekers

Als je net begint met affiliate marketing is de eerste stap waarvoor je moet gaan bezoekers krijgen. Zo veel beginnende affiliates willen alleen maar verkopen. Ze denken aan manieren om meer producten te verkopen of ze aan te bieden op social media dat ze vergeten om teksten toe te voegen aan de website zodat er meer organische bezoekers naar de website komen.

Ook wordt me vaak gevraagd hoe je er nu voor kunt zorgen dat je meer verkoopt met je website. Het eerste wat ik dan meestal vraag is hoeveel bezoekers komen er al naar je website? In de meeste gevallen krijg ik dan een antwoord zoals 50 of 60 bezoekers per maand.

Als je veel wilt verkopen met je website, heb je aan 50 bezoekers in de maand niet genoeg. Je zit dan nog steeds in de fase van het opbouwen van je website.

Zelf heb ik in de affiliate marketing revolutie geleerd dat als je gewoon doorgaat, er steeds meer bezoekers naar je website komen en je uiteindelijk ook steeds meer gaat verkopen. Eigenlijk is meer bezoekers krijgen dus de enige fase die je hebt.

Blijf elke keer je focussen op meer bezoekers krijgen. Als blijkt dat er helemaal niemand op je affiliate links klikt, probeer je buttons en banners dan anders in te delen zodat er wel wordt geklikt.

Maar als jij goede informatie geeft dat te maken heeft met het product dat je promoot, weet ik zeker dat er ook mensen zijn die klikken op het product dat je aan te bieden hebt en het zelfs kopen.

Waarom de meeste beginners te snel opgeven

Het is zo zonde om te zien dat er elke maand meer dan 100 mensen beginnen met de affiliate marketing revolutie, en nog niet eens één procent door blijft gaan. Toch kan je er zelf weinig aan doen. Je bent namelijk geprogrammeerd om direct betaald te krijgen voor het werk dat je doet. Dat heb je geleerd op school.

Als er dan ineens iemand komt vertellen dat je maanden lang moet werken zonder dat je daarvoor geld verdient, kun je dat waarschijnlijk even volhouden, maar als het resultaat er dan niet snel genoeg stop je ermee.

Toch is het in dit geval veel beter om wel door te gaan. Ja, Je verdient niet direct veel geld, maar er is wel een hele grote kans om veel geld te verdienen. Zelfs door minder te werken dan dat je doet bij je fulltime baan.

rijk worden met het internet

Het inkomen van een succesvolle affiliate marketeer in Amerika. Dit kun jij ook verdienen als je niet opgeeft. 

Gratis geld verdienen

Het resultaat van 10 jaar doorgaan met affiliate marketing (NEDERLANDSE WEBSITE) 76.300 per maand! 

Er is vrijwel geen beroep die je dit geld betaald voor 1 of 2 uurtjes werk per dag. Het enige dat er van je gevraagd word is elke dag een uurtje of 2 achter de computer te gaan zitten en een tekst te schrijven waarmee jij je bezoekers helpt met wat ze zoeken. That’s it. Alleen met die strategie is het mogelijk om op lange termijn de bovenstaande bedragen te verdienen. Het enige dat belangrijk is, is dat je ermee begint en doorgaat tot je daadwerkelijk geld verdient. Ja, je moet eerst hard werken voordat je wat gaat verdienen en ja het kost tijd.

Maar netflix kijken kost ook geld en dat doe je waarschijnlijk ook regelmatig. Als je wat wilt bereiken moet je daarvoor inzet tonen. De kans dat je de staatsloterij gaat winnen is zo klein dat je daar niet op hoeft te rekenen. Ook heeft het in het begin nog helemaal geen zin om je eigen product te maken voor je website. Als je geen bezoekers hebt ga je het toch niet direct verkopen.

Ga jij liever zo door? Of kies je liever voor een leven waarin je vrij bent in je eigen keuzes, zelf bepaald hoe veel je verdient, hoe veel je daarvoor werkt en hoe vaak je op vakantie gaat? Bekijk dan eens de affiliate marketing revolutie. Hierdoor kan ik nu parttime werken en ben ik op weg om er helemaal van te kunnen leven. Als ik het kan kun jij het ook.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen