X10 Met Crypto Review 2023!

In de wereld van cryptocurrency beleggen is er tegenwoordig een overvloed aan informatie en cursussen beschikbaar op het internet. Maar welke van deze cursussen zijn betrouwbaar en bieden daadwerkelijk waarde voor je investering? In deze review neem ik de X10 met Crypto cursus onder de loep, ontwikkeld door Harm van Wijk en Jan Robert Schutte, met als doel om jouw kennis en inzet op het gebied van cryptomunten te vertienvoudigen. Ik ga in op de achtergrond van de bedenkers, de inhoud van de cursus, en de betrouwbaarheid ervan.

De X10 met Crypto cursus is uniek omdat je naast toegang tot twee verschillende crypto-omgevingen en begeleiding van twee ervaren mentors, ook een jaar lang koop- en verkoopsignalen krijgt. Dit vergroot de kans om daadwerkelijk je inzet met een factor 10 te verhogen. Daarnaast hebben Harm van Wijk en Jan Robert Schutte een gratis e-book ontwikkeld met meer dan 100 pagina's over geld verdienen met Bitcoin en Ethereum.

In deze X10 met Crypto review bespreek ik de voordelen, nadelen en kosten van de cursus, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen of deze cursus de juiste investering is voor jou. Lees verder om te ontdekken of X10 met Crypto de ideale crypto cursus is om jouw kennis en inzet in de wereld van cryptomunten te vertienvoudigen.

Wat is X10 met Crypto?

X10 met Crypto is een uitdagend programma ontwikkeld door Jan Robert Schutte en Harm van Wijk, gericht op het vertienvoudigen van je inzet in de wereld van cryptocurrencies. Jan Robert Schutte heeft met zijn CryptoAcademy al meerdere keren laten zien hoe je kunt bepalen welke cryptomunten interessant zijn om in te investeren, en dat dit vaak erg rendabel kan zijn, zoals blijkt uit trades met winsten van meer dan 580 procent!

Het programma biedt niet alleen waardevolle kennis en inzichten, maar ook toegang tot tools die je helpen om je rendement te verhogen. Je ontvangt onder andere een 12 maanden Premium Crypto Coaching Service voor Elite Traders en 2 jaar VIP-toegang tot de Mijn Beleggen Community.


In de afgelopen jaren zijn er tal van initiatieven ontstaan op het gebied van cryptocurrency, variërend van online trainingen tot webinars. X10 met Crypto onderscheidt zich echter door het uitgebreide programma dat is samengesteld door twee experts op het gebied van beleggen en crypto. Het programma is gericht op het uitbreiden van je vermogen door te handelen in crypto, met het uiteindelijke doel om je vermogen te vertienvoudigen.

De X10 met Crypto cursus is veelbelovend, uitgebreid en waardevol, en heeft veel positieve recensies op het internet. In deze review bespreken we de opbouw van het programma, de achtergrond van de ontwikkelaars en of het programma aan te bevelen is. Na het lezen van deze review kun je voor jezelf de keuze maken of je je wilt aanmelden voor dit onlineprogramma.De bedenkers van X10 met Crypto: Jan Robert Schutte en Harm van Wijk

In tegenstelling tot veel andere cursussen, is de identiteit van de makers van de crypto cursus X10 met Crypto eenvoudig te achterhalen. De cursus is namelijk ontwikkeld door Jan Robert Schutte en Harm van Wijk. Beide heren hebben een indrukwekkende staat van dienst in de financiële wereld en zijn zeer betrouwbaar.

Jan Robert Schutte

X10 met crypto review

Jan Robert Schutte is sinds 1996 actief op de aandelen- en derivatenmarkten. Hij heeft onder andere gewerkt bij Binckbank, waar hij verantwoordelijk was voor optiestrategieën en technische analyse. In 2011 richtte hij zijn eigen bedrijf, OptieAcademy, op.

Schutte is een technische trader/coach en heeft al honderden beleggers gecoacht. Hij ontwikkelt ook zijn eigen seminars en cursussen, waaronder X10 met Crypto.

Harm van Wijk

X10 met crypto review

Harm van Wijk is een bekende naam in de beleggingswereld. Hij is een van de grondleggers van de populaire website Beleggers.com en heeft in de loop der jaren een sterke reputatie opgebouwd. Van Wijk heeft meer dan 30 jaar ervaring in de financiële wereld en verschijnt regelmatig in de media, zoals Businessclass, EenVandaag en BNR Nieuwsradio. Enkele jaren geleden besloot Van Wijk zijn kennis te delen, wat leidde tot de oprichting van de crypto cursus X10 met Crypto, samen met Jan Robert Schutte.

Dankzij de gecombineerde expertise van Schutte en Van Wijk biedt de X10 met Crypto cursus een uitgebreid en betrouwbaar programma voor beleggers die hun vermogen willen vergroten met behulp van cryptovaluta. Beide ontwikkelaars zijn open, helder en hebben hun zaakjes goed op orde, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je met betrouwbare experts te maken hebt.

De X10 Met Crypto Challenge: Voor wie is het geschikt?

De X10 Met Crypto Challenge is ontworpen voor zowel beginners als ervaren traders in de wereld van cryptocurrency. Of je nu net begint met het verkennen van crypto-investeringen of al ervaring hebt met traden, deze cursus heeft waardevolle informatie en inzichten die je kunnen helpen je handelsvaardigheden te verbeteren.

Voor beginners biedt de cursus een schat aan kennis die belangrijk is om op de juiste manier te beginnen met handelen in crypto. Je leert de basisprincipes van het investeren in cryptovaluta en krijgt inzicht in de beste strategieën en technieken om succesvol te zijn in deze snel veranderende markt.

Er is ook veel te leren voor de ervaren trader. De cursus houdt rekening met de persoonlijke ervaring van de deelnemers en biedt de mogelijkheid om meer geavanceerde informatie en begeleiding te ontvangen als je daarom vraagt. Op deze manier kunnen ervaren traders hun kennis verdiepen en hun handelsstrategieën verder verfijnen.

Dankzij de flexibiliteit van het cursusmateriaal is de X10 Met Crypto Challenge geschikt voor iedereen die wil beginnen met of al bezig is met investeren in crypto. Het is belangrijk om te beseffen dat enige affiniteit met cryptocurrency noodzakelijk is om het meeste uit deze cursus te halen. Als je alleen geïnteresseerd bent in het verdienen van geld zonder een echte interesse in de cryptowereld, is dit programma waarschijnlijk niet geschikt voor jou.

Het is belangrijk om goed na te denken of de X10 Met Crypto Challenge bij je past. Het programma kan soms uitdagend zijn, dus het is belangrijk om gemotiveerd te zijn en een oprechte interesse te hebben in het handelen in cryptovaluta.

Het X10 met Crypto programma: Wat houdt het in?

Het X10 met Crypto programma is een uitgebreid en veelzijdig pakket dat bestaat uit twee cursussen en een reeks aanvullende diensten en ondersteuning. Hieronder volgt een overzicht van wat je kunt verwachten van dit programma:

 1. Een online beginnerscursus van 6 weken om geld te verdienen met crypto.
 2. Onderzoeksrapporten met concrete posities die Van Wijk en Schutte zelf innemen.
 3. Regelmatig trading updates.
 4. Een jaar lang Premium Crypto Coaching Service voor Elite Traders (ter waarde van 1297 euro).
 5. Toegang tot de Crypto Academy Membership website.
 6. Een jaar lang toegang tot drie crypto portefeuilles voor trading en staking.
 7. Twee jaar VIP toegang tot Mijn.beleggen.com.
 8. Toegang tot de Telegram groep Live Crypto Trading.
 9. Live Q&A’s met experts zodat al jouw vragen beantwoord worden.
X10 met crypto review

Geld verdienen met Bitcoin cursus: De cursus van Harm van Wijk

De Geld verdienen met Bitcoin cursus, ontwikkeld door Harm van Wijk, is een uitgebreide en waardevolle cursus die zich richt op het handelen in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Als je kiest voor het volledige X10 met Crypto programma, krijg je toegang tot deze cursus en alle andere genoemde onderdelen. De cursus bestaat uit de volgende modules:

 1. Module 1: Handelen in Bitcoins
 2. Module 2: Altcoins
 3. Module 3: De basis van Bitcoin
 4. Module 4: Platforms en wallets
 5. Module 5: Techniek
 6. Module 6: Wetgeving en regulatie
 7. Module 7: Vragen en antwoorden
 8. Module 8: Crypto rapporten

Deze modules zijn ontworpen om je een grondige kennis van Bitcoin en andere cryptocurrencies te geven, evenals inzicht in de technische aspecten, wetgeving en regulatie rondom crypto.

X10 met crypto review

Crypto Academy cursus: De cursus van Jan Robert Schutte

De CryptoAcademy cursus, ontwikkeld door Jan Robert Schutte, benadert de wereld van crypto vanuit een andere invalshoek en is een uitstekende aanvulling op de cursus van Harm van Wijk. Deze cursus is technisch van aard en bestaat uit de volgende modules:

 1. Module 1: How to's
 2. Module 2: Crypto trading on Deribit
 3. Module 3: English trading webinars
 4. Module 4: Dutch trading webinars
 5. Module 5: Crypto Wednesday webinars
 6. Module 6: X10 Crypto
 7. Extra module: Case Studies

Deze modules behandelen diverse aspecten van het handelen in crypto, zoals praktische handleidingen, handelsstrategieën en webinars in zowel het Engels als het Nederlands. De extra module met case studies biedt een waardevolle kans om praktische voorbeelden van succesvolle handel in crypto te analyseren en ervan te leren.

In combinatie bieden de Geld verdienen met Bitcoin cursus en de CryptoAcademy cursus een uitgebreide en diepgaande kennis van het handelen in cryptocurrencies.

Welke bonussen krijg je meegeleverd?

Bij de aanschaf van de X10 Met Crypto Challenge krijg je niet alleen toegang tot de uitgebreide cursussen en materialen, maar ontvang je ook verschillende gratis bonussen die je helpen bij het vergroten van je kennis over cryptocurrencies en beleggen.

Bonus 1: Het E-book "Meest gestelde vragen over Bitcoin

Bonus 1: Het E-book "Meest gestelde vragen over Bitcoin" is een uitgebreide gids die antwoord geeft op veelvoorkomende vragen over Bitcoin. Dit e-book wordt in PDF-formaat gratis geleverd, maar je kunt er ook voor kiezen om een fysiek exemplaar te bestellen door enkel de verzendkosten te betalen.

X10 met crypto

Bonus 2: Je krijgt toegang tot het forum van Beleggen.com

Bonus 2: Je krijgt toegang tot het forum van Beleggen.com, het grootste online forum over beleggen in aandelen en opties in Nederland. Dit waardevolle forum stelt je in staat om je vragen te stellen aan ervaren beleggers en van hun expertise te leren.

Bonus 3: Het e-book "10 tips over het kopen van ICO's

Bonus 3: Het e-book "10 tips over het kopen van ICO's" is een informatieve gids die je helpt bij het investeren in ICO's. Dit e-book is een directe aanvulling op je X10 Met Crypto Challenge aankoop.

Bonus 4: Het e-book In 7 etappes van start tot finish

Bonus 4: Het e-book "In 7 etappes van start tot finish" neemt je mee door de geschiedenis van Bitcoin en andere cryptocurrencies. Het legt stapsgewijs uit hoe deze revolutionaire digitale valuta's zijn ontstaan en geëvolueerd.

Naast deze waardevolle bonussen bevat de X10 Met Crypto Challenge ook extra onderdelen die je verder helpen in je crypto-reis:

 • Trading updates en kansen: Ervaren crypto-experts delen hun tips over interessante munten die je kunnen helpen om aantrekkelijke winsten te behalen. Deze adviezen zijn bedoeld als tips en het is aan jou om te beslissen of je deze wilt opvolgen.
 • Live Q&A sessies: Als lid van het X10 Met Crypto programma heb je toegang tot live Q&A sessies, waar je je eigen vragen kunt stellen en kunt luisteren naar de vragen van anderen. Verschillende experts zullen tijdens deze sessies de vragen beantwoorden.
 • VIP-toegang tot mijn.beleggen.com: Je krijgt 2 jaar lang gratis toegang tot het populaire forum van Harm van Wijk, waar je in contact kunt komen met andere beleggers en kunt profiteren van hun kennis en ervaring.
 • Onderzoeksrapporten: Harm en Jan Robert delen hun eigen onderzoeksrapporten, waarin ze de posities onthullen die ze zelf innemen. Dit kan je helpen bij het opstellen van succesvolle handelsstrategieën.
 • 12 maanden toegang tot 3 crypto portefeuilles: Beheer je investeringen met gemak en houd overzicht over je verschillende cryptovaluta's.
 • Toegang tot de Telegram-groep: Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en communiceer met andere leden in een actieve en ondersteunende community.
 • Toegang tot de CryptoAcademy membershipsite: Profiteer van exclusieve content en leer van experts op het gebied van cryptocurrency om je kennis verder uit te breiden en je vaardigheden als belegger te versterken.

Wat vind ik van de cursus?

Na vijf jaar ervaring met crypto trading, kan ik met zekerheid zeggen dat beide cursussen in de X10 Met Crypto Challenge ongelooflijk waardevol zijn. Harm van Wijk en Jan Robert Schutte hebben uitstekend werk geleverd met hun respectievelijke cursussen.

Wat mij vooral aanspreekt, is de synergie tussen de twee cursussen in dit programma. Ze vullen elkaar perfect aan en bevatten een schat aan informatie. Harm's cursus richt zich wat meer op beginners, terwijl Jan Robert's cursus diepgaander is. Samen vormen ze een geweldige combinatie voor zowel beginnende als ervaren handelaars.

Tijdens het volgen van de cursussen heb ik genoten van de variatie in de modules. Geen enkele module is hetzelfde, en de video's zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor was ik gemotiveerd om alle modules direct te doorlopen.

Toch is het belangrijk om te beseffen dat de cursussen behoorlijk uitgebreid zijn. Je moet voldoende tijd vrijmaken om ze te volgen en alle informatie te absorberen. Door veel tijd en moeite te investeren in het leren van de inhoud, vergroot je je kans op succes in de crypto-markt aanzienlijk.

Kortom, ik ben zeer positief over beide cursussen. Ze vullen elkaar perfect aan, zijn van hoge kwaliteit en bieden uitgebreide informatie. Bovendien is het duidelijk dat beide cursussen zijn ontwikkeld door echte experts in het veld. Na vijf jaar ervaring met crypto trading, kan ik zeggen dat ik een groot fan ben van zowel Harm's als Jan Robert's cursussen!

Wat zeggen anderen over de cursus?

Het X10 met Crypto programma is relatief nieuw, waardoor er nog niet veel recensies van eerdere klanten beschikbaar zijn. Desondanks is het opmerkelijk hoe snel het programma een van de bestverkopende producten op het betaalnetwerk PayPro is geworden. Het heeft zelfs een plaats veroverd in de top 10 campagnes van PayPro, en dat is natuurlijk een veelbelovend teken.

Als je benieuwd bent naar de ervaringen van anderen met het X10 met Crypto programma, dan begrijp ik dat volkomen. Ik was zelf ook erg nieuwsgierig en ben op onderzoek uitgegaan.

Ik kwam al snel enkele beoordelingen tegenover het programma. Twee dingen vielen me meteen op: bijna alle kopers zijn tevreden over het programma, en veel mensen zijn enthousiast over Harm en Jan Robert. Om je een idee te geven van wat anderen zeggen, heb ik hier twee veelzeggende beoordelingen voor je samengevat:

Deze beoordelingen laten zien dat veel mensen tevreden zijn over het X10 met Crypto programma en de waarde die het biedt. Het lijkt erop dat zowel Harm als Jan Robert hun expertise en passie voor crypto met succes hebben weten over te brengen in hun cursussen.

Voordelen van X10 met Crypto?

De X10 met Crypto cursus biedt tal van voordelen voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het leren over investeren in cryptocurrencies. Gebaseerd op de informatie die je hebt gegeven, zijn hier de belangrijkste voordelen van het programma, iets uitgebreider beschreven:

Flexibiliteit en gemak

Het X10 met Crypto programma is volledig online en zelfgestuurd, wat betekent dat je de cursus kunt volgen op een tempo dat bij jou past. Dit biedt je de vrijheid en flexibiliteit om de cursus in je dagelijkse schema in te passen, wat het leren over investeren in cryptocurrencies toegankelijker en beheersbaar maakt.

Uitgebreide inhoud voor diepgaande kennis

De X10 met Crypto cursus is zeer uitgebreid en biedt een schat aan informatie en kennis over verschillende aspecten van crypto-investeringen. Door de uitgebreide inhoud van de cursus krijg je een goed begrip van het onderwerp en kun je vertrouwen opbouwen in je investeringsbeslissingen. Dit helpt je om beter geïnformeerde keuzes te maken op de cryptomarkt.

Aantrekkelijke korting en toegankelijkheid

Op het moment van schrijven wordt er een aanzienlijke korting van 1000 euro op de cursusprijs aangeboden. Deze korting maakt de cursus toegankelijker en betaalbaarder voor geïnteresseerden, waardoor meer mensen kunnen profiteren van de waardevolle informatie en inzichten die de cursus biedt.

Betrouwbare experts en kwaliteitsinzichten

Het X10 met Crypto programma is ontwikkeld door twee gerenommeerde experts in hun vakgebied, Harm van Wijk en Jan Robert Schutte. Door hun expertise en ervaring kun je erop vertrouwen dat de informatie en inzichten die je ontvangt van hoge kwaliteit zijn. Dit stelt je in staat om beter geïnformeerde investeringsbeslissingen te nemen op basis van de kennis die je opdoet in de cursus.

Extra's, bonussen en ondersteuning

Bij de aankoop van het programma krijg je toegang tot verschillende interessante extra's en bonussen, zoals e-books, toegang tot een forum, en live Q&A-sessies. Deze extra's voegen waarde toe aan je leerervaring en bieden aanvullende ondersteuning bij het navigeren door de wereld van crypto-investeringen.

Duidelijke uitleg voor effectief leren

De lesstof in de X10 met Crypto cursus wordt op een heldere en begrijpelijke manier uitgelegd, waardoor het gemakkelijker wordt om complexe concepten en strategieën te begrijpen. Dit zorgt voor een effectievere leerervaring, waardoor je meer uit de cursus kunt halen en beter voorbereid bent om succesvol te investeren in cryptocurrencies.

Nadelen van X10 met Crypto?

Hoewel het X10 met Crypto programma veel voordelen biedt, is het belangrijk om ook de nadelen in overweging te nemen. Hieronder bespreken we enkele van de belangrijkste nadelen van de cursus, zodat je een volledig beeld krijgt van wat je kunt verwachten en of deze cursus geschikt is voor jou.

Geen garantie op succes

Hoewel de cursus is ontwikkeld door experts en veel waardevolle informatie en inzichten biedt, is er geen garantie dat je daadwerkelijk succes zult behalen op de cryptomarkt. Het investeren in cryptocurrencies gaat altijd gepaard met risico's, en de resultaten zijn afhankelijk van vele factoren, zoals marktomstandigheden en individuele besluitvorming.

Ingewikkelde modules

Sommige modules van de X10 met Crypto cursus kunnen voor sommige deelnemers als ingewikkeld worden ervaren. Dit kan de leerervaring bemoeilijken en kan ervoor zorgen dat niet iedereen de cursus even gemakkelijk kan volgen. Echter, de cursus bevat ook veel duidelijke uitleg en ondersteuning, wat kan helpen bij het begrijpen van complexere concepten.

Overweldigende hoeveelheid informatie

De grote hoeveelheid details en informatie die in de X10 met Crypto cursus wordt aangeboden, kan voor beginnelingen overweldigend zijn. Dit kan het leerproces bemoeilijken en kan ervoor zorgen dat sommige deelnemers zich overweldigd voelen door de hoeveelheid kennis die ze moeten opnemen. Toch biedt de cursus de mogelijkheid om op eigen tempo te leren, wat kan helpen om de informatie beter te verwerken.

Tijdsinvestering

Het volgen van de X10 met Crypto cursus vereist een aanzienlijke tijdsinvestering om alle modules te voltooien en de aangeboden kennis goed te begrijpen. Dit kan voor sommige mensen een nadeel zijn, vooral als ze een druk schema hebben of beperkte tijd beschikbaar hebben om aan de cursus te besteden.

Kosten van het X10 met Crypto programma

Als je overweegt om het X10 met Crypto programma aan te schaffen, wil je natuurlijk weten wat de kosten zijn. In deze sectie bespreken we de prijs van het programma en wat je kunt verwachten voor deze investering.

De prijs van het programma

De X10 met Crypto cursus heeft normaal gesproken een prijskaartje van 1.997 euro. Echter, op het moment van schrijven wordt er een tijdelijke korting van 1.000 euro aangeboden, waardoor je nog maar 997 euro hoeft te betalen voor het programma. Het is aan te raden om de website van X10 met Crypto te raadplegen voor de meest actuele prijzen en kortingen.

Is het de investering waard?

Hoewel 997 euro een flink bedrag is, krijg je wel veel waar voor je geld. Het programma is ontwikkeld door experts in de cryptowereld, en de kennis die je opdoet kan je helpen om je investering relatief snel terug te verdienen. Om het bedrag in perspectief te plaatsen: als je 997 euro deelt door 365 dagen in een jaar, komt het neer op slechts 2,73 euro per dag.

Probeer het eerst met een gratis training

Als je nog twijfelt of het X10 met Crypto programma geschikt is voor jou, kun je je eerst inschrijven voor een gratis training. Op deze manier kun je ervaren of de leermethode bij je past en een beter beeld krijgen van wat de cursus te bieden heeft.

Geld-terug-garantie

Het is ook belangrijk om te weten dat het X10 met Crypto programma een geld-terug-garantie van 14 dagen biedt. Als je binnen twee weken na aanschaf van het programma besluit dat het niet aan je verwachtingen voldoet, kun je jouw volledige aankoopbedrag terugvragen. Dit geeft je de mogelijkheid om de cursus risicoloos uit te proberen en te bepalen of het echt geschikt is voor jou.

Conclusie

Na het uitgebreid bespreken van het X10 met Crypto programma, is het tijd om een conclusie te trekken. Is het de moeite waard om 997 euro te investeren in deze cursus? Wij geloven dat het antwoord op deze vraag een volmondig 'ja' is.

Cryptocurrencies en blockchain-technologie zullen naar verwachting een grote rol spelen in de toekomst, net zoals het internet en smartphones dat in het verleden hebben gedaan. Door te investeren in je kennis over deze technologieën, bereid je je voor op de toekomstige ontwikkelingen en kansen.

In deze cursus krijg je toegang tot hoogwaardige informatie en leer je van twee gerenommeerde experts, Jan Robert Schutte en Harm van Wijk. Hoewel de prijs van 997 euro aan de hoge kant is, is de kans groot dat je jouw investering snel terugverdient met de opgedane kennis. Bovendien krijg je momenteel een korting van 1.000 euro, wat de beslissing om deel te nemen aan het programma nog aantrekkelijker maakt.

Het X10 met Crypto programma is niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook leuk om te volgen en flexibel in te plannen. Je kunt de cursus volgen in je eigen tempo, waardoor je in je eigen tijd een stevige basis kunt leggen in de wereld van crypto.

Onze eindconclusie is dan ook dat we het X10 met Crypto programma van harte aanbevelen. Wij wensen je veel succes en plezier met het programma van Jan Robert Schutte en Harm van Wijk!

Over de schrijver
Reactie plaatsen