arrow_drop_up arrow_drop_down
5 manieren om makkelijk geld te verdienen
24 januari 2019 

5 manieren om makkelijk geld te verdienen

Ben jij op zoek naar manieren on makkelijk geld te verdienen? Dan is het belangrijk om te weten dat er online heel veel verschillende manieren zijn om makkelijk geld te verdienen.

Daarbij wil ik je wel direct vertellen dat makkelijk geld verdienen lang niet altijd simpel is en dat je er over het algemeen wel wat voor moet doen om geld te verdienen.

De makkelijkste manier om geld te verdienen via het internet is met affiliate marketing. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is een website maken, zorgen dat er bezoekers naar je website komen en zo geld verdienen aan producten die je promoot.

Hoewel dit heel makkelijk klinkt is het helemaal niet zo makkelijk en moet je voor alle manieren om makkelijk geld te verdienen behoorlijk wat werk verrichten.

5 manieren om makkelijk geld te verdienen

Zelf vind ik het een beetje vervelend om over “makkelijk geld verdienen” te praten, omdat de kans groot is dat jij graag geld wilt verdienen met zo weinig mogelijk werk. Dat betekent dat je er niet alles voor over hebt om je dromen te bereiken of zelfs een beetje lui bent.

Ik zeg dit natuurlijk niet om je boos te maken, maar vooral om je ogen te doen openen. Het is natuurlijk fijn als je makkelijk geld kunt verdienen op andere manieren dan werken voor een baas, maar als geld verdienen makkelijk was deed iedereen het.

De allermakkelijkste manier om geld te verdienen is door een baan te nemen en te werken voor je geld. Veel makkelijker kun je het niet krijgen.

Daarnaast hoef je bij je baas waarschijnlijk niet eens echt je best te doen om het geld te verdienen. Of je nu heel hard werkt of niet,

Als je echt makkelijk geld wilt verdienen raad ik je aam om niet te kijken naar hoe je zo makkelijk mogelijk geld kunt verdienen, maar hoe je veel geld kunt verdienen op lange termijn door elke dag wat werk te doen.

1. Affiliate Marketing

Een van de makkelijkste manieren om geld te verdienen is met affiliate marketing. Het enige dat je hoeft te doen om geld te verdienen met affiliate marketing, is ervoor zorgen dat er mensen naar je website komen. Via je website promoot je dan producten van andere mensen en krijg je een commissie als iemand via jouw website een product koopt bij de aanbieder.

Om ervoor te zorgen dat er steeds meer bezoekers naar je website komen, schrijf je teksten die je op je website plaatst. Hierbij is het belangrijk dat de teksten die je schrijft, ook gezocht worden op het internet.

Wil je meer weten over hoe affiliate marketing werkt? Bekijk dan eens de affiliate Marketing Revolutie. Hierin leer je stap voor stap hoe jij geld kunt verdienen met affiliate marketing.

Het grote voordeel van affiliate marketing is dat als het eenmaal loopt, je met een paar uur per dag aan werk, veel geld kan verdienen.

Het nadeel van affiliate marketing is wel dat als je er net mee begint, dat je nog niet direct geld verdient omdat je het eerst moet opbouwen.

2. Social media Marketing

Een andere manier om makkelijk geld te verdienen is met social media marketing. Je kunt eigenlijk zonder dat je daarvoor zelf geld nodig hebt, een social media marketing bedrijf starten.

Met je social media marketing bedrijf doe je de social media marketing van andere bedrijven en krijg je in ruil daarvoor geld.

Om een eigen social media marketing bedrijf te kunnen starten heb je natuurlijk wel verstand van social media marketing nodig. Als je nog jong bent betekent het dat je bent opgegroeid met het internet en social media. Dat betekent ook automatisch dat jij je weg al weet te vinden op verschillende social media kanalen.

Het voordeel daarvan is ook dat je heel makkelijk aan de slag kunt gaan met social media marketing en binnen no-time weet hoe het werkt.

Je kunt daarvoor een social media marketing training volgen. Ook als je al wat ouder bent en niet bent opgegroeid met social media, is het mogelijk om je eigen social media marketing bedrijf te starten. Het kan zijn dat je wat meer moeite hebt met leren hoe het werkt, maar uiteindelijk zal je er wel komen.

Je kunt hier een gratis social media marketing training volgen.

3. Verkopen via Bol.com

Een andere manier om makkelijk geld te verdienen is door producten te verkopen via Bol.com. Je kunt deze producten goedkoop inkopen via bijvoorbeeld Alibaba en kun ze dan te koop aanbieden via Bol.com.

Het grote voordeel van verkopen via Bol.com is dat als het eenmaal loopt je er niet zo veel werk aan hebt. Dat komt omdat je eigenlijk al het werk kan uitbesteden aan bol.com.

Met een KvK kun jij succesvol verkopen bij bol.com

Zij doen dan de klantenservice, de verzending en de retouren. Het Enige dat jij hoeft te doen is ervoor te zorgen dat de voorraad goed blijft en dat je regelmatig op zoek gaat naar nieuwe producten om te verkopen via Bol.com

Klik hier om een en gratis training te volgen om te leren verkopen via Bol.com

4. YouTube Kanaal starten

Een andere manier om makkelijk geld te verdienen is het starten van een YouTube kanaal. Deze manier is vooral populair onder jongeren. Met YouTube kun je veel geld verdienen door advertenties weer te geven tijdens het afspelen van je video’s maar ook bij een YouTube kanaal kun je affiliate marketing toepassen.

In je video’s kun je dan bepaalde producten aanraden en een affiliate link plaatsen in de beschrijving.

Ook bij een YouTube kanaal is het belangrijk om te weten dat je niet direct succes zal behalen. Voordat je daadwerkelijk geld kunt verdienen met je YouTube kanaal moet je eerst een behoorlijk aantal subscribers hebben en views.

Maar als je eenmaal een goedlopend YouTube kanaal hebt, is het relatief makkelijk om geld te verdienen via YouTube.

5. Influencer worden

Als je een beetje rondkijkt op Instagram en tegenwoordig ook TikTok. Zie je behoorlijk wat mensen die echt miljoenen volgers hebben. Deze mensen kun je influencers noemen. Dat zijn mensen die zo populair zijn en zo een groot bereik hebben, dat zij met een post veel voor elkaar kunnen krijgen.

Een goede manier om te verdienen als influencer is door jezelf aan te bieden bij bedrijven. Als jij namelijk een heel groot publiek hebt, zullen er altijd bedrijven zijn die graag gebruik willen maken van jouw populariteit in ruil voor een flinke vergoeding.

Maar voordat je geld kunt verdienen als influencer is het ook hier weer belangrijk om eerst een groot publiek op te bouwen voordat je er daadwerkelijk geld aan kunt verdienen.

Ook hier geldt weer dat het niet vanzelf komt en dat je er daadwerkelijk wat voor moet doen wil je er succesvol mee worden .

6. Teksten schrijven voor geld

Toen ik begon met afiliate marketing had ik veel moeite met het vinden van een goede betrouwbare tekstschrijver. Daarom ben ik zelf een content marketing bedrijf begonnen. Al snel kwamen er veel mensen naar mij toe die hetzelfde problemen hadden als ik en problemen ook problemen hadden met het vinden van een goede tekstschrijver.

Je kunt dus geld verdienen door content te schrijven voor andere websites in ruil voor een vergoeding. Als je direct wilt beginnen met schrijven voor geld, maar nog niet op top niveau bent, raad ik je aan eens te kijken naar textbroker.nl. Daar kun je direct beginnen met schrijven en zo je eerste euro’s verdienen op het internet.

Conclusie: De makkelijkste manier om geld te verdienen

Zelf ben ik van mening dat de makkelijkste manier om geld te verdienen affiliate marketing is. Met affiliate marketing kost het je in het begin behoorlijk wat werk om alles aan het lopen te krijgen, maar als je eenmaal de bezoekersaantallen hebt opgebouwd, verdien je bijna geld op de automatische piloot. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is wekelijks nieuwe teksten te publiceren om ervoor te zorgen dat je website blijft groeien. Zolang jij bezig blijft met het laten groeien van je website, blijven ook je inkomsten groeien.

Bij affiliate marketing is het vooral belangrijk om door te blijven gaan. Het gaat er niet om dat je heel veel werk doet in een korte tijd, maar het loont juist om elke dag een beetje te doen. Als jij elke dag een artikelen kunt publiceren voor een jaar lang, is het bijna niet mogelijk om geen geld te verdienen.

Een artikelen publiceren elke dag lijkt nu heel veel werk en heel erg lastig. maar als je er een gewoonte van maakt, is het net als het 2 ker per dag je tanden poetsen. Het gaat van zelf en het is nu eenmaal iets dat jij doet.

Lijkt affiliate marketing je interessant en wil je ermee beginnen? Dan raad ik je aan om eens te kijken naar de affiliate marketing revolutie. Dit is een online video training waarin je stap voor tap leert hoe affiliate marketing werkt en hoe je er succesvol mee kunt worden.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Zelf verdien ik een groot deel van mijn inkomsten via affiliate Marketing en werken we met ons team Keihard om ook andere affiliates en website-eigenaren te helpen met het behalen van meer online resultaat.
Als je net begint met affiliate marketing kan alle informatie nog behoorlijk lastig zijn te implementeren. Hier helpen we je dan ook graag bij. Dit doen we door handige tips en informatie te delen over alles wat te maken heeft met geld verdienen op het internet.
De beste manier om te beginnen met online geld verdienen is toch echt wel affiliate marketing. Ik raad je daarom ook zeker aan om de 5K Affiliate Marketing Blauwdruk GRATIS te downloaden.
Hier krijg je echt al heel veel goede informatie over hoe jij kunt beginnen met Affiliate Marketing.
Daarnaast is het ook een Absolute aanrader om de Affiliate Marketing Webinar van Corné Marchand en Robert Jansen GRATIS te volgen. RESERVEER DIRECT GRATIS JE PLEK!
Reactie plaatsen