arrow_drop_up arrow_drop_down
Wie is Jacko Meijaard van de affiliate marketing revolutie?
10 augustus 2019 

Wie is Jacko Meijaard van de affiliate marketing revolutie?

Als je wilt beginnen met affiliate marketing is de kans groot dat je de naam Jacko Meijaard al eens voorbij hebt zien komen. Je vraagt je vast af wie hij is en waarom hij bij affiliate marketing zo vaak naar boven komen.

Jacko Meijaard is een succesvolle Nederlandse affiliate marketeer die zijn inkomen op het internet verdient.

Hij is begonnen toen hij 18 was en is inmiddels al meer dan 10 jaar bezig met affiliate marketing.

Ook is Jacko Meijaard de eigenaar van het product de affiliate marketing revolutie.

In deze cursus leert hij andere mensen zijn methode zodat zij ook geld kunnen verdienen met affiliate marketing.

Op zijn website internetsuccesgids.nl deelt hij zijn ervaring en successen en heeft hij daarnaast een goed bezocht YouTube kanaal. 

Toen ik net begon met affiliate marketing kwam ik al snel in aanraking met Jacko. Hij is een van “de” grootste affiliates van Nederland. Reden genoeg om te leren wat hij allemaal weet.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is een doorgewinterde affiliate marketeer die al veel mijlpalen op zijn naam heeft staan. Zo was volgens zijn zeggen zijn doel om 7500 euro te verdienen een grote droom.

Na meer dan 10 jaar actief te zijn met affiliate marketing vertelt Jacko je tegenwoordig dat 7500 euro per maand voor hem een hele slechte maand is.

Hij had nooit verwacht dat hij zo veel geld zou verdienen met affiliate marketing. Sinds hij is begonnen met affiliate marketing is hij dag in dag uit bezig geweest om zijn methode te blijven verbeteren.

Inmiddels heeft Jacko Meijaard maanden waarmee hij meer dan 100.000 euro verdient met affiliate marketing.

Omdat Jacko zo een succes heeft gemaakt van affiliate marketing, heeft hij een interview gehad met het AD.nl.

Ook heeft hij inmiddels verschillende cursussen ontworpen waarmee hij jou helpt ook geld te verdienen op het internet. Jacko staat dus vooral voor zijn succes met affiliate marketing bekend op het internet.

Als jij van plan bent om te beginnen met affiliate marketing, is de eerste stap om te leren wat hij weet.

Internetsuccesgids.nl

De website van Jacko is Internetsuccesgids.nl. Op deze website leer je alles over affiliate marketing en hoe je succesvol wordt op het internet.

Hier deelt hij veel tips en strategieen en is Internetsuccesgids het platform geworden voor iedereen die aan de slag wil gaan met affiliate marketing.

Via Internetsuccesgids.nl kun je namelijk ook terecht bij alle producten die Jacko in de loop van tijd heeft gemaakt. Een aantal van deze producten zijn:

  • De affiliate marketing revolutie
  • De affiliate marketing revolutie Masterclass
  • Het 10k Mindset programma
  • De 10k club van Jacko Meijaard (nieuw)
  • Het internetsuccesgids forum

Als je net begint met affiliate marketing, is het dan ook raadzaam om de cursussen van Jacko in de bovenstaande volgorde te volgen. Op deze manier heb je de meeste kans om succesvol te worden.

 

De affiliate Marketing revolutie

De eerste cursus die is toegevoegd aan zijn website is de affiliate marketing revolutie. In deze cursus leer je stap voor stap hoe jij geld kunt verdienen met affiliate marketing.

In de cursus leer je namelijk exact de methode die Jacko gebruikt om geld te verdienen. Over deze cursus heb ik een review geschreven.

De affiliate marketing revolutie is een video cursus waarin Jacko Meijaard laat zien welke stappen hij zet als hij een nieuwe website maakt.

Daarbij heeft hij zijn best gedaan om het allemaal zo simpel mogelijk uit te leggen. Dankzij de affiliate marketing revolutie verdien ik nu geld op het internet.

Affiliate Marketing revolutie Masterclass

Na de affiliate marketing revolutie heb je ook nog de mogelijkheid om de Masterclass te volgen.

Het voordeel hiervan is dat je niet er met de AMR (affiliate marketing revolutie) niet alleen voor staat maar daarnaast ook vragen kunt stellen over de cursus aan Jacko zelf.

Hoewel je met de affiliate marketing revolutie al een heel eind komt, kan het voor sommige mensen aantrekkelijker zijn om de Masterclass te volgen in plaats van de gewone AMR te volgen.

Het kan namelijk zijn dat jij meer behoefte hebt aan begeleiding.

In principe zijn de twee cursussen vrijwel gelijk. Alleen krijg je bij de masterclass meer hulp.

10k mindset programma

Omdat bij affiliate marketing het hebben van de juiste mindset voor een groot deel je succes bepaald, heeft Jacko Meijaard een cursus ontwikkelt die volledig gaat over hoe jij de juiste mindset krijgt om succesvol te worden.

Veel beginnende affiliates hebben deze mindset nog niet en geven daarom te snel op.

Met de 10k mindset cursus zorgt Jacko ervoor dat jij alle drempels en obstakels kunt overwinnen zodat de kans groter wordt dat jij succes hebt met affiliate marketing.

Een van de belangrijkste elementen daarvan is dat je moet geloven dat het echt mogelijk is.

10k club van Jacko Meijaard

Recent geleden is er een nieuwe cursus toegevoegd aan het platform van Internetsuccesgids.nl. Namelijk de 10k Club.

In dit programma krijg je persoonlijke uitgebreide privé coaching van Jacko. Hiermee is de kans groot dat je nog sneller succesvol wordt met affiliate marketing dan wanneer je de AMR volgt.

Om in aanmerking te komen voor de 10k club van Jacko moet je eerst een Clarity Call inplannen.

In dit telefoongesprek wordt beoordeeld of jij het in je hebt om te gaan voor maximaal succes en of Jacko Meijaard je kan helpen.

Van de mensen die zich hebben aangemeld voor de 10k club, is vrijwel iedereen snel succesvol geworden.

Maar ook met de AMR zijn er al heel veel succesverhalen geschreven.

Forum van Internetsuccesgids

Als je aan de slag gaat met een van de cursussen van Jacko Meijaard sta je er niet alleen voor. Internetsuccesgids.nl heeft namelijk ook een eigen affiliate marketing forum.

Op dit forum kun je tijdens het volgen van de cursus allerlei vragen stellen om zo sneller je doelen te behalen.

Inmiddels zijn er meer dan 6000 mensen actief op het forum en krijg je vragen die je stelt over het algemeen snel beantwoordt.

Juist doordat je zo veel hulp krijgt van andere affiliates, wordt het heel makkelijk om succesvol te worden.

Nogmaals wil ik je wel vertellen dat als jij niet de juiste mindset hebt, de kans groter is dat je opgeeft.

Het kan namelijk een behoorlijke tijd duren voordat je resultaat ziet van alle werk dat je hebt gedaan.

Ook in de affiliate marketing revolutie krijg je al wat lessen over de juiste mindset zodat je in ieder geval de cursus zonder moeite kunt doorlopen.

Resultaten van Jacko Met affiliate marketing

Als je Jacko volgt op zijn social media profielen zie je regelmatig dat hij een update plaatst over zijn inkomsten met affiliate marketing.

Sommige mensen zullen dat als vervelend ervaren en andere mensen zullen het zien als motivatie.

Het geld dat Jacko namelijk verdient met affiliate marketing in één dag, moeten de meeste mensen een maand of zelfs meer voor werken.

Maar Jacko heeft absoluut een goede strategie en kan ook aantonen dat zijn methode werkt.

screenshot van de inkomsten van Jacko Meijaard op 1 dag

Als je ook wilt toe werken naar dit soort bedragen en als je dagelijks goed geld wilt verdienen, raad ik je zeker aan om de methode van Jacko te leren.

Ook ik heb de affiliate marketing revolutie cursus gevolgd en ben blij dat ik dat gedaan heb. Het heeft mijn leven voorgoed veranderd.

Werkt de methode van Jacko Meijaard echt?

Zelf heb ik uiteraard ook de cursus gevolgd en was ik voordat ik ermee begon heel sceptisch over.

Ik geloofde nog niet dat het mogelijk was om geld te verdienen met affiliate marketing en heb daarom lang gewacht voordat ik aan de slag ging met de affiliate marketing revolutie.

Wel had ik me al een keer aangemeld voor de mailinglijst van Jacko Meijaard waarin steeds duidelijker werd hoe goed zijn methode werkt.

Na een tijd heb ik dan toch besloten om € 47,- euro uit te geven voor de cursus en ermee aan de slag te gaan.

Dankzij dat besluit verdien ik nu geld op het internet en ben ik voor het grootste gedeelte niet meer afhankelijk van een baan.

Een paar screenshots van mijn inkomsten:

Zoals je ziet verdien ik nu ook inkomsten met affiliate marketing en hoef ik geen zorgen meer te maken of ik mijn vaste lasten wel kan betalen.

Het maakt niet uit of ik 4 dagen in de week werk voor een werkgever, of een 2 weken vrij neem van mijn werk. Mijn inkomsten lopen gewoon door.

Hoewel het nog geen fulltime bedragen zijn per maand, maakt het nu al een groot verschil in mijn leven. Stel je voor als je wel een fulltime inkomen verdient met affiliate marketing. Dan leef je een vrij leven.

Als ik doorga met de methode die ik geleerd heb, weet ik dat ik straks meer zal verdienen op het internet dan bij welk bedrijf dan ook. Als jij dat ook wilt is de affiliate marketing revolutie echt je kans.

 

Aan de slag met zijn methode

Dankzij de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard, verdien ik nu geld op het internet. Ik ben niet speciaal en ben ook zeker niet de enige die het is gelukt.

Op het forum van internetsuccesgids lees je een tal van succesverhalen van mensen die dankzij de cursus hun baan hebben kunnen opzeggen.

Ik snap dat je in het begin nog twijfelt of het allemaal wel echt is, dat had ik in het begin ook. Toch wil ik je vragen erin te geloven en er alles aan te doen om dit ook te bereiken.

Het zal ook jouw leven veranderen. Over de affiliate marketing revolutie heb ik een review geschreven. Hier lees je alle informatie over de affiliate marketing revolutie.

 

 

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen