Welke affiliate marketeers verdienen het meest?


Welke affiliate marketeers verdienen het meest? Er zijn affiliate marketeers die meer dan 200.000 euro per maand verdienen en er zijn affiliate marketeers die niet meer dan 2000 euro per maand verdienen. Toen ik net begon met affiliate marketing vroeg ik mezelf af waarom Sommige affiliates gigantische bedragen verdienen en anderen niet. In dit blogbericht lees je mijn bevindingen.

Hoe veel geld kun je verdienen met affiliate marketing?

Toen ik voor het eerst las over affiliate marketing stond ik vooral versteld over de vele succesverhalen die te vinden zijn op het internet. Affiliates in Amerika die binnen 2 jaar meer dan 500.000 euro per maand verdienen bijvoorbeeld.

Hierdoor was ik al snel verkocht en wilde ik natuurlijk zo snel mogelijk beginnen met affiliate marketing.

Ik dacht dat als die mensen zo veel geld kunnen verdienen in zo een korte tijd, ik dat zeker weten ook kon.

Toen ik begon met affiliate marketing had ik eigenlijk nog geen idee wat ik aan het doen was. Ik probeerde mijn affiliate links via social media te verspreiden en was eigenlijk losse flodders aan het schieten.

Op deze manier zou ik nooit succesvol worden met affiliate marketing omdat ik niet daadwerkelijk iets aan het opbouwen was.

Het heeft even moeten duren voordat ik dat door had. Na een tijdje veel links te hebben gespamd op social media, kwam ik er eindelijk achter dat ik zo geen geld ging verdienen. Daardoor ging ik weer terug naar YouTube om erachter te komen hoe andere affiliates het deden.

Starten met Affiliate Marketing?

Toen ik begon met Affiliate Marketing had ik geen idee wat ik moest doen. Totdat ik begon met de Affiliate Marketing Revolutie. Nu kan ik leven van mijn online inkomsten.

Meer informatie over de cursus

Fundament leggen

Affiliate marketing werkt eigenlijk niets anders dan het bouwen van een sterk huis. Als het fundament van het huis niet goed is, is de kans groot dat het hele gebouw als een kaartenhuis in elkaar valt.

Ook met affiliate marketing moet je eerst een sterk fundament bouwen voordat je pas geld kunt verdienen.

Net als ik in het begin,  willen de meeste affiliates heel veel geld verdienen met affiliate marketing, maar zijn niet bereidt om daarvoor eerst iets op te bouwen.

Als je de gemiddelde mens vraagt of ze 1 jaar willen werken zonder dat ze daarvoor geld verdienen krijg je van 99% van die mensen; “Nee” als een antwoord.

Toch is de kans groot dat als je met affiliate marketing begint, je het eerste jaar geen geld of weinig geld gaat verdienen.

Wat je daarbij in je achterhoofd moet houden is dat alle werk dat je nu “gratis” doet, je op lange termijn wel geld gaat opleveren.

De content die je namelijk “gratis” hebt geschreven voor een jaar lang, staat nog steeds op het internet en wordt versterkt door nieuwe content dat je publiceert.

Uiteindelijk gaat dat zorgen voor een soort van sneeuwbal effect die steeds groter wordt. In de eerste maand dat ik met affiliate marketing begon had ik vrijwel geen kliks op mijn affiliate links en weinig bezoekers.

Maar na enkele maanden intensief bezig te zijn met mijn website en regelmatig nieuwe content te plaatsen, kwamen er snel steeds meer bezoekers naar mijn website. Ook namen de kliks ineens sterk toe.

In het begin lijkt het alsof je alles voor niets doet en dan ineens komt er beweging in. Het is dan slechts een kwestie van blijven bouwen om die aantallen te verhogen.

De eerste commissie

Als je eerst bouwt aan een sterk fundament is het slechts een kwestie van tijd voordat je je eerste commissie verdient. Sterker nog, na het ontvangen van je eerste commissie is de kans groot dat de 2e en 3e snel zullen volgen.

Maanden lang had ik gewerkt zonder daarvoor ook maar één commissie te verdienen en ineens had ik in een week 3 commissies.

Het probleem hiermee is dat de meeste beginners al opgeven voor ze het moment van de eerste commissie bereiken. Hierdoor geloven ze niet meer in affiliate marketing en gaan ze rustig verder met een 9 tot 5 baan.

Als je al begonnen bent met affiliate marketing, weet je dat het helemaal niet veel tijd kost om een tekst te schrijven en te publiceren.

Door iedere dag een of twee uurtjes achter je laptop te gaan zitten en aan de slag te gaan met je website, maak je het fundament van je business steeds sterker.

Er komt dan een punt waarop je website sterk genoeg is en er resultaten zichtbaar worden. Hiervoor moet je wel het nodige werk doen en ook blijven doen.

Zo veel geld verdienen als je zelf wilt

Het maak niet uit of jij nu nog een absolute beginner bent, of al een tijdje bezig bent met affiliate marketing. Als jij het bovenstaande principe toepast, kun je zo veel geld verdienen als je zelf wilt. Als je maar door blijft gaan.

Om je en mooi voorbeeld te geven refereer ik graag naar Jacko Meijaard van de affiliate marketing revolutie (een affiliate marketing cursus). Zijn doel was om 7500 euro per maand te verdienen. Nu hij 10 jaar bezig met affiliate marketing verdient hij al 100.000 euro in een maand.

Voor veel mensen klinken deze bedragen nu nog onrealistisch. Maar als je affiliate marketing een serieuze kans geeft, zal je al snel merken dat het serieus is en echt mogelijk.

Ondanks dat ik nu nog niet zulke bedragen verdien, zie ik wel mijn websites iedere maand groeien. Ook komen er steeds meer inkomsten via mijn affiliate marketing websites.

Hierdoor weet ik dat als ik elke dag blijf werken aan mijn business, ik op lange termijn steeds meer commissies verdien.

Verander je mindset

Je weet nu hoe veel affiliate marketeers kunnen verdienen. Ook weet je dat het helemaal aan jezelf ligt of jij ook veel geld gaat verdienen of niet.

Dat je niet lange termijn denkt is helemaal niet je eigen schuld. Zo ben je namelijk geprogrammeerd. We hebben vanaf kinds af aan al geleerd dat we direct een beloning krijgen voor de dingen die we doen.

Als we goed ons best doen op school krijgen we goede cijfers en een diploma, als we werken krijgen we per uur dat we aanwezig zijn betaald.

Maar als je succesvol wilt worden met affiliate marketing moet je echt van die denkwijze afstappen. Bij affiliate marketing krijg je niet betaald voor de uren dat je werkt, maar voor het resultaat dat je levert.

Hoe meer mensen naar jou website komen, hoe meer kliks je krijgt op affiliate links en hoe meer verkopen je uiteindelijk zal realiseren.

Dat is slechts een kwestie van tijd. Ga dus Gewoon aan de slag. Werk elke dag aan een sterk fundament. Denk niet in maanden maar jaren en er kan heel veel moois gebeuren.

Starten met Affiliate Marketing?

Maak kennis met Affiliate Marketing in mijn Gratis E-book! Zelf ben ik al een tijd bezig met Affiliate Marketing en leef ik inmiddels van mijn online inkomen. Ik help je graag de eerste stappen te zetten met affiliate marketing. Download daarom mijn e-book helemaal gratis.

Gratis Downloaden

Recent Content