arrow_drop_up arrow_drop_down
Website teksten laten schrijven?
28 oktober 2018 

Website teksten laten schrijven?

Wil je graag als digitale ondernemer (veel) geld gaan verdienen? Dan is een goede website onmisbaar. Heb jij enig idee waar een goede website zoal aan moet voldoen?

Het is allereerst een feit dat een goede website snel is, een prettig design heeft én de juiste informatie bevat.

Hoe kan je nou de juiste informatie op jouw website krijgen? Juist, door te investeren in het laten schrijven van website teksten.

Writgo schrijft voor een aanzienlijke hoeveelheid klanten de website teksten. De resultaten die wij hieruit voortvloeien, zijn tamelijk indrukwekkend te noemen. In dit artikel willen we jou dan ook graag meer informatie geven over het laten schrijven van website teksten.

We kijken naar de voordelen hiervan, waarom óók jij de website teksten zou moeten laten schrijven en welke resultaten je hier zoal mee kunt behalen. Ook maken we nog onderscheid tussen verschillende soorten website teksten.

De teksten voor een informatieve website zijn namelijk niet hetzelfde als teksten voor een affiliate website. Kortom: wil je alles weten over het laten schrijven van teksten? Lees dit artikel dan zeker even door!

Waarom zou je teksten laten schrijven?

Waar draait de core business van jouw bedrijf om? Ongetwijfeld ben je bezig met iets waar jij bijzonder goed in bent. Doordat je hier goed in bent, heb je een succesvolle business opgestart.

Wij hebben ook een succesvolle business op kunnen starten, omdat wij goed zijn in het schrijven van teksten. Daar kan jij óók van profiteren, net zoals dat jouw klanten van jouw kwaliteiten profiteren.

Moraal van dit verhaal: iedereen moet doen waar hij/zij goed in is. Dat levert in ieder geval op de lange termijn het meest gunstige resultaat op. Dat is dan ook dé reden waarom je het schrijven van teksten het beste uit kunt besteden aan een professioneel/aan Writgo.

Dat is echter niet de enige reden waarom je het beste teksten kunt laten schrijven. Nee, een andere reden heeft te maken met tijd. Of beter gezegd; een gebrek aan tijd.

Als ondernemer ben je ongetwijfeld dag in dag uit onwijs druk met van alles. Als je dan ook nog alle teksten zelf moet gaan schrijven, houd je geen vrije tijd meer over. Besteed daarom de teksten uit, zodat je van enkele vrije uurtjes kunt genieten.

Wij duiken volledig in de diepte wat betreft het onderwerp van jouw teksten en steken hier veel tijd en energie in.

Jij kunt hierdoor teksten van een hoog niveau verwachten, terwijl je hier zelf weinig tot geen tijd aan hoeft te besteden. Een typisch geval timemanagement op de juiste manier inzetten!

Dit zeggen onze klanten over ons


[site_reviews schema=”true” id=”jqwhs0vz”]


[site_reviews]

Rankings binnen Google

Tot slot willen we het graag nog even over de ranking binnen Google hebben. Je hebt ongetwijfeld binnen jouw branche te maken met enkele concurrenten. Jullie strijden met z’n allen om de hoogste plekken binnen Google op de relevante zoektermen.

Als je de teksten door ons laat schrijven, komt jouw website hoog in Google te staan. Dat is in ieder geval iets wat wij bij veel andere klanten reeds voor elkaar hebben gekregen. Wil jij ook een voorsprong op jouw concurrentie nemen?

Wil je via Google meer organische bezoekers naar jouw website trekken? Dan heb je behoefte aan teksten die SEO geoptimaliseerd zijn.

Dit betekent simpelweg dat de teksten voor zowel bezoekers áls voor Google onwijs waardevol zijn. Op de lange termijn zorgt dit voor een verbeterde ranking binnen de zoekmachine op de relevante zoektermen voor jouw website. Wij durven dan ook te stellen dat je jouw omzet kunt verhogen door de teksten te laten schrijven.

Nou, dat zijn voldoende redenen om de teksten door ons te laten schrijven, niet waar? Het enige wat je nog moet doen, is nadenken over het soort tekst. De teksten van een webshop dienen bijvoorbeeld om de bezoekers te overtuigen, terwijl teksten op een informatieve website de bezoekers juist moet informeren.

Het is dan ook van belang dat het soort tekst afgestemd wordt op de inhoud van jouw website. Uiteraard kunnen wij je hierover adviseren; hieronder kan je alvast wat meer informatie over de verschillende soorten teksten vinden.

De verschillende soorten teksten

Vanuit Writgo maken wij wekelijks behoorlijk veel klanten blij met teksten. De klanten investeren in deze teksten en zien daar razendsnel het resultaat van terug.

Per klant hebben wij ons eerst verdiept in het soort website waarvoor de teksten geschreven worden. Met die kennis zijn wij namelijk in staat om de teksten te optimaliseren voor de desbetreffende website. Hieronder geven we wat meer informatie over de teksten die wij zoal schrijven.

Teksten voor affiliate marketing: bij Writgo zijn we zelf al jaren bezig met affiliate marketing. Hierdoor weten wij exact waar de teksten op een affiliate website aan moeten voldoen.

De teksten die wij voor affiliate doeleinden schrijven, zijn dan ook overtuigend en informatief tegelijkertijd. Het doel is immers om bezoekers te informeren en vervolgens te overtuigen om een bepaald product te kopen.

Wij weten als geen ander wat voor belangrijke rol de teksten in deze situatie spelen. Met de teksten die door Writgo worden geschreven, worden de bezoekers van jouw affiliate website op hun wenken bediend.

Teksten voor webshops: ook bij webshops is het van belang dat de bezoeker overtuigd wordt. Het doel is immers om zoveel mogelijk producten te verkopen.

Paypro commissies

Dat kan je alleen voor elkaar krijgen als de teksten waardevol zijn. Bij Writgo zijn we een meester in het schrijven van waardevolle teksten voor webshops.

Teksten voor informatieve websites: heb je een website waarmee je voornamelijk de bezoekers wilt informeren?

Dan is het van belang dat de teksten waardevol zijn én de juiste informatie bevatten. Daarbij is het tevens wenselijk dat de bezoeker razendsnel het antwoord op zijn/haar vraag kunt vinden. Daar zijn onze teksten dan ook op afgestemd.

Wij zorgen voor een duidelijke structuur in de teksten, zodat de bezoekers razendsnel naar het betreffende onderwerp kunnen navigeren.

Per soort tekst stemmen wij alles af op het uiteindelijke doel. Daarbij houden we uiteraard ook rekening met jouw doelgroep.

Alle teksten die wij schrijven zijn grammaticaal correct, bevatten feitelijke informatie en zijn begrijpelijk voor jouw doelgroep geschreven.

Hoe werkt het proces bij Writgo?

Heb je mogelijke interesse om teksten door ons te laten schrijven? Dan vind je het ongetwijfeld ook wel prettig om te weten welk proces wij hanteren. Allereerst maken we graag kennis met je; dit gebeurt bij de meeste klanten in de vorm van een telefonisch gesprek of per e-mail.

Hierbij horen we graag wat voor website je hebt en naar wat voor soort teksten je hebt. Wij gaan vervolgens jouw website bekijken, de doelgroep analyseren en op basis daarvan kunnen we een voorstel doen.

Aan de hand van onze kennis en ervaring weten wij immers aan wat voor soort teksten jouw doelgroep behoefte heeft.

Vervolgens maken we afspraken over de frequentie waarin we de teksten aanleveren. Ook kan je hierbij direct jouw voorkeuren doorgeven met betrekking tot het aantal woorden. Wij doen altijd ons best om ons aan deze afspraak te houden.

Mocht het in onze ogen beter zijn om minder/meer woorden te gebruiken, treden we daarvoor graag met jou in overleg. Uiteindelijk draait alles om de streep namelijk om het behalen van succes. Dat succes probeer we onder meer door een ideale samenwerking te behalen.

Als we eenmaal een samenwerking op touw hebben gezet, gaat eigenlijk alles vanzelf. Je geeft wekelijks aan ons de onderwerpen en het aantal woorden door en wij zorgen voor de professionele teksten.

Uiteraard kan je ons ook vrij laten in het bedenken van de onderwerpen. In dat geval gaan onze schrijvers zelf aan de slag om de juiste onderwerpen voor jouw website te bedenken.

Uiteraard horen we van elke tekst graag of je feedback hebt. Je bent vrij om allerlei aanwijzingen aan ons door te geven, zodat wij de teksten voor jou kunnen optimaliseren.

Ons doel is te allen tijde om een 100% klanttevredenheid te behalen. Wij hanteren dan ook niet een maximaal aantal verbetermomenten. Nee, wij gaan door totdat jij volledig tevreden met de teksten bent. Dat is namelijk de service die wij willen leveren en waar jij op kan bouwen.

Commerciële teksten laten schrijven

Je hebt in dit artikel veel informatie kunnen vinden over het laten schrijven van teksten. Hebben we jou reeds kunnen overtuigen om het schrijven van teksten uit jouw handen te nemen?

Op deze pagina hebben wij veel informatie opgesteld omtrent het schrijven van commerciële teksten. Het begrip ‘commerciële teksten’ is een tamelijk breed begrip. Zowel teksten voor een webshop als teksten voor een affiliate website vallen namelijk onder deze noemer.

Hoe wordt een online bedrijf gevonden op het internet

De commerciële teksten weten wij echter op een unieke manier te schrijven. Dat is te danken aan een speciale structuur die wij hanteren. Deze structuur wordt door zowel Google als door bezoekers bijzonder goed gewaardeerd. Heb je interesse om ook teksten met deze structuur op jouw website te krijgen? Neem gerust onze pagina omtrent commerciële teksten door en neem nadien direct contact met ons op!

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen