november 24

Website teksten laten schrijven

0  comments

Website teksten laten schrijven? Wil jij meer omzet uit jouw website gaan halen? Wil jij met jouw affiliate website de best mogelijke resultaten gaan behalen? Of wil je met jouw bedrijfswebsite een hogere ranking in Google behalen? Laat in deze gevallen jouw webteksten schrijven door de schrijvers van Writgo! 

Webteksten kun je eigenlijk als de fundering van een woning zien. Is de fundering van een woning niet in orde? Dan kan de woning nooit stevig gebouwd worden. Zijn de webteksten op jouw website (nog) niet in orde? Dan kun je ook nog niet de gewenste omzet met jouw website gaan behalen. De juiste webteksten zijn hoe dan ook cruciaal voor jouw website, voor jouw bedrijfsvoering en voor jouw omzet.

Geen zin om te lezen? Bekijk/Luister de video:

Wat leveren goede webteksten jou op?

 Om meerdere redenen is het aan te raden om jouw website teksten te laten schrijven. Door deze webteksten te laten schrijven, geniet je van de volgende voordelen:

 1. Je behaalt een betere connectie met jouw doelgroep. Onze tekstschrijvers weten namelijk precies wáár jouw doelgroep behoefte aan heeft. Door op deze behoefte de teksten aan te passen, zorgen onze teksten voor een perfecte connectie. Zodra een bezoeker op jouw website terechtkomt, heeft hij/zij direct het gevoel dat hij/zij op jouw website ‘thuishoort’.
 2. De website behaalt betere rankings in Google. De beste webteksten zorgen ook nog eens voor betere rankings in Google. Dit is volledig te danken aan het algoritme van Google. Dit algoritme hecht veel waarde aan goede webteksten, waardoor je je met jouw website op dit gebied écht kunt gaan onderscheiden.
 3. Meer conversies scoren. Zijn de webteksten op jouw website van het hoogst mogelijke niveau? Dan ga je vanzelf ook meer conversies scoren. De webteksten zijn namelijk niet alleen informerend, maar zijn ook nog eens overtuigend. Met dank aan de overtuiging die wij in de teksten weten te verwerken, geniet je van een beter conversiepercentage. Dát zie je dan ook terug in de omzet van jouw website.
 4. Je neemt een concurrentievoordeel in. Dankzij technologische ontwikkelingen kun je jouw bedrijf online goed vindbaar maken. Daarbij is het doel uiteraard dat je jouw concurrenten gaat verslaan. Daar helpen de door ons geschreven teksten je ook bij. Meerdere klanten van ons hebben reeds een flinke voorsprong ten opzichte van hun concurrentie in weten te nemen!

 Eigenlijk kun je bovengenoemde voordelen in de vorm van een stappenplan zien:

 1. Stap 1: Writgo schrijft de perfecte teksten voor je. Deze teksten zijn betaalbaar, voldoen aan alle ‘SEO-eisen’ en worden netjes binnen de deadline opgeleverd.
 2. Stap 2: de teksten worden op jouw website geplaatst (of dit doe jezelf), waarna het algoritme van Google dit snel opmerkt.
 3. Stap 3: doordat het algoritme van Google de teksten opmerkt, ga je een betere ranking in Google behalen. Dit kan op bijvoorbeeld één zoekterm zijn, maar kan ook op meerdere zoektermen zijn.
 4. Stap 4: je geniet van de goede connectie met jouw bezoekers. Doordat de teksten heel herkenbaar voor de bezoekers zijn, weet je met hen ook direct een connectie te creëren. Een connectie waardoor de klanten zich aangetrokken voelen tot jouw bedrijf. Tot jouw producten. Tot jouw diensten. 
 5. Stap 5: doordat de teksten overtuigend zijn, geniet je ook direct van een beter conversiepercentage. Als dit percentage op dit moment 0,5% is, gaat dit mogelijk door onze teksten naar 2%. Dit lijkt een klein verschil, maar is in absolute getallen echt een gigantisch verschil.
 6. Stap 6: je neemt een concurrentievoordeel in. Doordat je meer conversies scoort, weet je ook meer omzet te draaien. Deze omzet kun je vervolgens weer investeren om nóg meer conversies te scoren. Je komt – met dank aan de pakkende teksten – eigenlijk in een positieve vicieuze cirkel terecht.

Pakkende korte teksten

De meeste internetgebruikers hebben haast. Ze willen even snel bepaalde informatie kunnen vinden. Of ze willen snel dat ene product bestellen. Meer en meer draait om snelheid. Zeker op het digitale vlak. Korte teksten zijn daarom van essentieel belang.

Winnen in Google

Winnen in Google is de meest complete SEO handleiding online met de nieuwste SEO trends en online marketing technieken om beter vindbaar te worden op het internet!Download 100% Gratis!

Wil jij de beste pakkende teksten laten schrijven? Ook daarvoor ben je bij Writgo aan het juiste adres. Wij laten de woorden spreken, waardoor we alle teksten kort kunnen houden. Juist met dergelijke korte teksten spreekt jouw website direct aan. En is de kans op extra omzet uit jouw website nóg groter.

Langere teksten

Ben je nou met jouw eigen affiliate website begonnen? Dan weet je wellicht dat monsterartikelen het goed doen. Dit zijn artikelen van bijvoorbeeld 3.000 of 4.000 woorden lang. Ook voor dergelijke teksten kun je bij Writgo aankloppen.

Sterker nog; in de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in deze langere teksten. Doordat wij dit reeds voor veel klanten hebben gedaan, hebben wij hier bijzonder veel ervaring mee opgedaan. Ervaring die we ook graag voor jou in gaan zetten.

De langere teksten zijn lang, maar zijn absoluut niet saai. Wij passen namelijk meerdere technieken toen om de teksten zo attractief mogelijk te maken. Heb je wellicht al opgemerkt dat we in dit artikel lange- en korte zinnen met elkaar afwerken? Juist. Dat heb je dan goed opgemerkt. Dit doen we bewust. Op deze manier weten we de tekst namelijk swingend en aantrekkelijk te houden. Grote kans dat jij – onze lezer – dit artikel in zijn totaliteit door gaat nemen.

Precies dát is wat je wilt als je een langere tekst op jouw website gaat plaatsen. Deze tekst moet ook swingend zijn en moet tot de verbeelding spreken. Doordat wij vakkundig én ervaren zijn, zorgen wij voor swingende en duidelijke webteksten. Ongeacht hoe lang deze teksten precies zijn of moeten worden.

Perfecte opbouw van de teksten

De meeste bezoekers lezen niet deze hele tekst door. Nee, de meeste bezoekers richten zich op titels, op opsommingen en op kortere alinea’s. Aangezien wij dit weten, richten wij onze teksten volledig op deze wensen in.

Juist dáárdoor slaan onze teksten goed aan. Zowel bij de bezoekers als bij Google. Doordat onze webteksten makkelijk te ‘scannen’ zijn, kan het algoritme van Google hier ook direct de juiste waarde aan hechten. Grote kans dat jouw website binnen de kortste keren van een hoge ranking in Google geniet! Althans. Als je je webteksten door Writgo laat schrijven.

Gedegen marktonderzoek

Starten wij direct met het schrijven van de teksten? Nee, zeker niet. Wij doen namelijk eerst een gedegen marktonderzoek. Bij het doen van dit marktonderzoek geven wij eigenlijk antwoord op de volgende vragen:

 1. Wie is jouw doelgroep?
 2. Waar is jouw doelgroep precies naar op zoek?
 3. Wat willen gebruikers op jouw website kunnen vinden?
 4. Moet de content overtuigend zijn?
 5. Of moet de content meer informatief zijn?
 6. Welke relevante zoektermen kunnen we in de teksten verwerken?
 7. Wat zijn de vragen die websitebezoekers mogelijk kunnen hebben?
 8. Om hoeveel bezoekers gaat het per maand?
 9. Op welke manier kunnen we een geheel van teksten creëren?

Met de antwoorden op deze vragen zijn we al een heel eind. Aan de hand van deze antwoorden kunnen we namelijk starten met het schrijven van de website. Als je jouw teksten door Writgo gaat laten schrijven, moet je dus met enige voorbereidingstijd rekening houden. Juist dáárdoor geniet je echter op termijn van de gewenste resultaten.

SEO geoptimaliseerde teksten

Scoren met jouw website. Meer en meer omzet draaien. Veel bezoekers aantrekken. En meer conversies scoren. Dat is een notendop het wensenlijstje van een webshop- of website-eigenaar. 

Klinkt dit bij jou bekend in de oren? Dan doe je er verstandig aan om jouw pijlen op SEO geoptimaliseerde teksten te richten. Ook voor dergelijke teksten ben je bij Writgo aan het juiste adres. Sterker nog. Alle teksten die wij schrijven, zijn daadwerkelijk SEO geoptimaliseerd.

Hoe vaak gebruiken wij een bepaald zoekwoord in de tekst? Voor welke paginatitel en meta description kiezen we? En op welke manier verwerken de meest relevante zoekwoorden in bijvoorbeeld de koppen van het artikel? Naar dergelijke vragen kijken wij bij het schrijven van elke tekst.

Daarnaast hebben onze tekstschrijvers een aangeboren talent. Een aangeboren talent om het noodzakelijke te combineren met het leuke. Onze teksten zijn SEO geoptimaliseerd, maar onze teksten hebben ook een creatieve en geestige insteek. Zolang het om relatief luchtige onderwerpen gaat, proberen wij jouw bezoekers op een aangename manier te verrassen. 

Een voorsprong op jouw concurrentie nemen? Dat doe je met SEO geoptimaliseerde teksten. En dat doe je met Writgo.

Waarom je website teksten laten schrijven door Writgo?

Wil je de beste teksten laten schrijven voor op jouw website? Goed bezig; dat je dit voornemen hebt, is wat ons betreft een goed teken. Als je het helemaal goed wilt doen, laat je jouw website teksten schrijven door Writgo.

Ervaren & vakkundige schrijvers

Writgo heeft door de jaren heen een flink team van schrijvers op weten te bouwen. Deze schrijvers zijn ervaren, zijn vakkundig en komen keurig hun deadlines na. Als jij binnen één week een specifieke tekst wilt hebben, zorgen wij ervoor dat jij binnen één week de specifieke tekst ontvangst.

Fijn online systeem

Van mailen zijn wij niet echt fan. Om de hoeveelheid mails zoveel mogelijk te beperken, hebben wij daarom voor een online systeem gezorgd. In dit systeem kun je jouw teksten inschieten, waarna wij deze teksten direct aan de juiste schrijvers toekennen. Onze schrijvers krijgt hier een melding van én ziet precies wat de deadline is. 

Complete ontzorging

Zelf het zoekwoordenonderzoek doen? Zelf nadenken over de exacte doelgroep voor een artikel? Of zelf nadenken over de optimalisatie van jouw webteksten? Laat dit allemaal aan Writgo over. Je geniet bij ons namelijk van een complete ontzorging. Alles wat met het schrijven van teksten te maken heeft, nemen wij graag uit handen.

Divers aanbod

Ben je op zoek naar pakkende korte teksten? Wil je juist graag hele lange teksten hebben? Wil je veel blogberichten laten schrijven? Wil je een overtuigende tekst laten schrijven? Wil je een mooie tekst schrijven? Of heb je andere specifieke wensen? Geen probleem. Dankzij ons team van schrijvers zijn wij in staat om een divers aanbod van diensten aan te bieden. Ongeacht wat jouw wensen zijn, kunnen wij jou van dienst zijn.

Marktconforme tarieven

De teksten die je bij Writgo kunt bestellen, zijn niet goedkoop te noemen. Wij zijn namelijk overtuigd van het gezegde ‘goedkoop is duurkoop’. Als jij nú in goedkope teksten ‘investeert’, kun je dit over een halfjaar weer doen. Wij kiezen er daarom voor om marktconforme tarieven te hanteren, zodat we echt de beste teksten kunnen schrijven. 

Betrouwbaar

Content schrijven voor websites is onze dagelijkse bedrijfsvoering. Rondom het schrijven van de content komt echter nog het nodige kijken. Zo willen we goed en leuk contact met onze klanten hebben, willen we tijdig onze facturen versturen en willen we ook te allen tijde open kunnen communiceren. Doordat wij hier bewust mee bezig zijn, kun je bij ons van de gewenste betrouwbaarheid uitgaan. 

Prijzen van webteksten laten schrijven

Wil jij direct jouw webteksten door Writgo laten schrijven? Om onze diensten zo goed mogelijk aan te kunnen bieden, hebben wij voor vier verschillende diensten gekozen:

 1. Contentplan: Met behulp van verschillende tools, zoals Semrush, gaan wij voor jouw website opzoek naar de beste onderwerpen. Zodat jij snel kunt gaan scoren met je website.  Lees hier meer over ons contentplan
 2. Content abonnement: als je een eigen website hebt, is continuïteit ook onwijs belangrijk. Door continu nieuwe teksten op jouw website te (laten) plaatsen, krijgt jouw website meer en meer waarde. Dit krijg je voor elkaar met een Content abonnement van Writgo. Lees hier meer over ons content abonnement
 3. Alles in 1 content: wil je echt helemaal géén omkijken naar jouw webteksten hebben? Dan is deze dienst ideaal voor je. Bij deze dienst nemen wij al het werk omtrent content voor je uit handen. Dit heeft betrekking op het schrijven van de teksten, op het uitvoeren van marktonderzoek, op het publiceren van de teksten en op het optimaliseren van de teksten. Lees hier meer over ons alles in 1 content pakket
 4. Content op maat: wil je zelf kunnen bepalen hoeveel teksten je afneemt? En wil je ook zelf bepalen wanneer je dit doet? Dan is een abonnement niet de beste optie voor je. Vandaar ook dat wij de dienst ‘Content op maat’ nog aanbieden. Hierbij bepaal je volledig zélf wanneer je welke teksten nodig hebt. Lees hier meer over onze content op maat

Neem gerust contact op!

Zit je nu met vragen over het laten schrijven van webteksten? Of wil je graag zo snel mogelijk van onze diensten gebruikmaken? Schroom niet en neem direct contact met ons op. Je kunt hiervoor bellen naar 06-25185681 of mailen naar info@writgo.nl

Veelgestelde vragen over website teksten laten schrijven

Is het laten schrijven van website teksten duur?

Nee, het laten schrijven van website teksten is een pure investering. Het geld dat je aan de teksten uitgeeft, krijg je op den duur aan extra omzet weer binnen. Zéker als je voor de tekstschrijvers van Writgo kiest.

Wat zijn webteksten precies?
 
Webteksten zijn teksten die op een website geplaatst worden. Deze teksten moeten sprekend zijn en moeten makkelijk te analyseren zijn. Vandaar ook dat wij in onze teksten veelvuldig gebruikmaken van opsommingslijstjes en titels.

Waarom website teksten laten schrijven?

Hogere rankings in Google, het innemen van een concurrentievoordeel, meer conversies scoren en een betere binding met jouw doelgroep. Dat zijn in een notendop de belangrijkste redenen waarom je het beste je website teksten door een professional kunt laten schrijven.

Zorgt Writgo ook voor een betere vindbaarheid?
 Goede teksten zorgen indirect ook voor een betere vindbaarheid. Wij weten uit ervaring dat de door ons geschreven teksten goed beoordeeld worden door het algoritme van Google. Grote kans dus dat óók jouw website van een betere vindbaarheid gaat genieten. Met alle dank aan de teksten die je door Writgo hebt laten schrijven. 


Tags


Ook interessant

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

>

Gratis Proeftekst

Wil jij onze diensten uitproberen? 

 • Maximaal 1500 woorden
 • Snel geleverd
 • inclusief zoekwoorden.