Website teksten laten schrijven? Start hier!

Website teksten laten schrijven? Start hier!

Website teksten laten schrijven? Wil jij meer omzet uit jouw website gaan halen? Wil jij met jouw affiliate website de best mogelijke resultaten gaan behalen? Of wil je met jouw bedrijfswebsite een hogere ranking in Google behalen? Laat in deze gevallen jouw webteksten schrijven door de schrijvers van Writgo! 

Webteksten kun je eigenlijk als de fundering van een woning zien. Is de fundering van een woning niet in orde? Dan kan de woning nooit stevig gebouwd worden. Zijn de webteksten op jouw website (nog) niet in orde? Dan kun je ook nog niet de gewenste omzet met jouw website gaan behalen. De juiste webteksten zijn hoe dan ook cruciaal voor jouw website, voor jouw bedrijfsvoering en voor jouw omzet.

Geen zin om te lezen? Bekijk/Luister de video:

Wat leveren goede webteksten jou op?

 Om meerdere redenen is het aan te raden om jouw website teksten te laten schrijven. Door deze webteksten te laten schrijven, geniet je van de volgende voordelen:

 1. Je behaalt een betere connectie met jouw doelgroep. Onze tekstschrijvers weten namelijk precies wáár jouw doelgroep behoefte aan heeft. Door op deze behoefte de teksten aan te passen, zorgen onze teksten voor een perfecte connectie. Zodra een bezoeker op jouw website terechtkomt, heeft hij of zij direct het gevoel dat hij of zij op jouw website ‘thuishoort’.
 2. De website behaalt betere rankings in Google. De beste webteksten zorgen ook nog eens voor betere rankings in Google. Dit is volledig te danken aan het algoritme van Google. Dit algoritme hecht veel waarde aan goede webteksten, waardoor je je met jouw website op dit gebied écht kunt gaan onderscheiden.
 3. Meer conversies scoren. Zijn de webteksten op jouw website van het hoogst mogelijke niveau? Dan ga je vanzelf ook meer conversies scoren. De webteksten zijn namelijk niet alleen informerend, maar zijn ook nog eens overtuigend. Met dank aan de overtuiging die wij in de teksten weten te verwerken, geniet je van een beter conversiepercentage. Dát zie je dan ook terug in de omzet van jouw website.
 4. Je neemt een concurrentievoordeel in. Dankzij technologische ontwikkelingen kun je jouw bedrijf online goed vindbaar maken. Daarbij is het doel uiteraard dat je jouw concurrenten gaat verslaan. Daar helpen de door ons geschreven teksten je ook bij. Meerdere klanten van ons hebben al een flinke voorsprong ten opzichte van hun concurrentie in weten te nemen!

Stappenplan

 Eigenlijk kun je bovengenoemde voordelen in de vorm van een stappenplan zien:

 1. Stap 1: Writgo schrijft de perfecte teksten voor je. Deze teksten zijn betaalbaar, voldoen aan alle ‘SEO-eisen’ en worden netjes binnen de deadline opgeleverd.
 2. Stap 2: de teksten worden op jouw website geplaatst (of dit doe jezelf), waarna het algoritme van Google dit snel opmerkt.
 3. Stap 3: doordat het algoritme van Google de teksten opmerkt, ga je een betere ranking in Google behalen. Dit kan op bijvoorbeeld één zoekterm zijn, maar kan ook op meerdere zoektermen zijn.
 4. Stap 4: je geniet van de goede connectie met jouw bezoekers. Doordat de teksten heel herkenbaar voor de bezoekers zijn, weet je met hen ook direct een connectie te creëren. Een connectie waardoor de klanten zich aangetrokken voelen tot jouw bedrijf. Tot jouw producten. Tot jouw diensten. 
 5. Stap 5: doordat de teksten overtuigend zijn, geniet je ook direct van een beter conversiepercentage. Als dit percentage op dit moment 0,5% is, gaat dit mogelijk door onze teksten naar 2%. Dit lijkt een klein verschil, maar is in absolute getallen echt een gigantisch verschil.
 6. Stap 6: je neemt een concurrentievoordeel in. Doordat je meer conversies scoort, weet je ook meer omzet te draaien. Deze omzet kun je vervolgens weer investeren om nóg meer conversies te scoren. Je komt – met dank aan de pakkende teksten – eigenlijk in een positieve vicieuze cirkel terecht.

Pakkende korte teksten

De meeste internetgebruikers hebben haast. Ze willen even snel bepaalde informatie kunnen vinden. Of ze willen snel dat ene product bestellen. Meer en meer draait om snelheid. Zeker op het digitale vlak. Korte teksten zijn daarom van essentieel belang.

Wil jij de beste pakkende teksten laten schrijven? Ook daarvoor ben je bij Writgo aan het juiste adres. Wij laten de woorden spreken, waardoor we alle teksten kort kunnen houden. Juist met dergelijke korte teksten spreekt jouw website direct aan. En is de kans op extra omzet uit jouw website nóg groter.

Langere teksten

Ben je nou met jouw eigen affiliate website begonnen? Dan weet je wellicht dat monsterartikelen het goed doen. Dit zijn artikelen van bijvoorbeeld 3.000 of 4.000 woorden lang. Ook voor dergelijke teksten kun je bij Writgo aankloppen.

Sterker nog; in de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in deze langere teksten. Doordat wij dit al voor veel klanten hebben gedaan, hebben wij hier bijzonder veel ervaring mee opgedaan. Ervaring die we ook graag voor jou in gaan zetten.

De langere teksten zijn lang, maar zijn absoluut niet saai. Wij passen namelijk meerdere technieken toen om de teksten zo attractief mogelijk te maken. Heb je wellicht al opgemerkt dat we in dit artikel lange en korte zinnen met elkaar afwerken? Juist. Dat heb je dan goed opgemerkt. Dit doen we bewust. Op deze manier weten we de tekst namelijk swingend en aantrekkelijk te houden. Grote kans dat jij – onze lezer – dit artikel in zijn totaliteit door gaat nemen.

Precies dát is wat je wilt als je een langere tekst op jouw website gaat plaatsen. Deze tekst moet ook swingend zijn en moet tot de verbeelding spreken. Doordat wij vakkundig én ervaren zijn, zorgen wij voor swingende en duidelijke webteksten. Ongeacht hoe lang deze teksten precies zijn of moeten worden.

Perfecte opbouw van de teksten

De meeste bezoekers lezen niet deze hele tekst door. Nee, de meeste bezoekers richten zich op titels, op opsommingen en op kortere alinea’s. Aangezien wij dit weten, richten wij onze teksten volledig op deze wensen in.

Juist dáárdoor slaan onze teksten goed aan. Zowel bij de bezoekers als bij Google. Doordat onze webteksten makkelijk te ‘scannen’ zijn, kan het algoritme van Google hier ook direct de juiste waarde aan hechten. Grote kans dat jouw website binnen de kortste keren van een hoge ranking in Google geniet! Althans. Als je je webteksten door Writgo laat schrijven.

Gedegen marktonderzoek

Starten wij direct met het schrijven van de teksten? Nee, zeker niet. Wij doen namelijk eerst een gedegen marktonderzoek. Bij het doen van dit marktonderzoek geven wij eigenlijk antwoord op de volgende vragen:

 1. Wie is jouw doelgroep?
 2. Waar is jouw doelgroep precies naar op zoek?
 3. Wat willen gebruikers op jouw website kunnen vinden?
 4. Moet de content overtuigend zijn?
 5. Of moet de content meer informatief zijn?
 6. Welke relevante zoektermen kunnen we in de teksten verwerken?
 7. Wat zijn de vragen die websitebezoekers mogelijk kunnen hebben?
 8. Om hoeveel bezoekers gaat het per maand?
 9. Op welke manier kunnen we een geheel van teksten creëren?

Met de antwoorden op deze vragen zijn we al een heel eind. Aan de hand van deze antwoorden kunnen we namelijk starten met het schrijven van de website. Als je jouw teksten door Writgo gaat laten schrijven, moet je dus met enige voorbereidingstijd rekening houden. Juist dáárdoor geniet je echter op termijn van de gewenste resultaten.

SEO geoptimaliseerde teksten

Scoren met jouw website. Meer en meer omzet draaien. Veel bezoekers aantrekken. En meer conversies scoren. Dat is een notendop het wensenlijstje van een webshop- of website-eigenaar. 

Klinkt dit bij jou bekend in de oren? Dan doe je er verstandig aan om jouw pijlen op SEO geoptimaliseerde teksten te richten. Ook voor dergelijke teksten ben je bij Writgo aan het juiste adres. Sterker nog. Alle teksten die wij schrijven, zijn daadwerkelijk SEO geoptimaliseerd.

Hoe vaak gebruiken wij een bepaald zoekwoord in de tekst? Voor welke paginatitel en meta description kiezen we? En op welke manier verwerken de meest relevante zoekwoorden in bijvoorbeeld de koppen van het artikel? Naar dergelijke vragen kijken wij bij het schrijven van elke tekst.

Daarnaast hebben onze tekstschrijvers een aangeboren talent. Een aangeboren talent om het noodzakelijke te combineren met het leuke. Onze teksten zijn SEO geoptimaliseerd, maar onze teksten hebben ook een creatieve en geestige insteek. Zolang het om relatief luchtige onderwerpen gaat, proberen wij jouw bezoekers op een aangename manier te verrassen. 

Een voorsprong op jouw concurrentie nemen? Dat doe je met SEO geoptimaliseerde teksten. En dat doe je met Writgo.

Goedkoop je teksten laten schrijven?

Lijkt het jou geweldig om met bijvoorbeeld affiliate marketing aan de slag te gaan? Als je een dergelijke droom hebt, is het allereerst zaak om je kennisniveau op een bepaald peil te krijgen.

Als je eenmaal de juiste kennis hebt, is het zaak om simpelweg aan de slag te gaan. Zodra je met bijvoorbeeld een eigen website of webshop aan de slag gaat, is het van cruciaal om jouw pijlen op content te richten.

Tegenwoordig speelt content namelijk een cruciale rol. Zonder content kun je simpelweg niet scoren met jouw website. Bestaat er een goede website zonder content?

Nee, dat is tegenwoordig gewoon niet meer mogelijk. Voor zowel het algoritme van Google als voor jouw bezoekers is het wenselijk dat je de beste teksten op jouw website moet gaan plaatsen.

Deze teksten moeten waardevol zijn, moeten uniek zijn en moeten aansluiten op de behoeften van de bezoekers. Feit is echter dat het niet makkelijk is om dergelijke teksten te schrijven.

Eén van de mogelijkheden die je hebt, is om een tekstschrijver in te huren. In dat geval moet je al snel rekening met forse investeringen gaan houden; dat is uiteraard niet voor iedereen weggelegd.

In dit artikel wil ik je daarom graag vertellen hoe je goedkoop teksten kunt laten schrijven. Ik bespreek graag welke mogelijkheden je hiervoor hebt, waar je rekening mee moet houden én ook hoe je zelf teksten kunt gaan schrijven.

Als je passie voor een bepaald onderwerp hebt, is het namelijk niet superlastig om zelf in de pen te kruipen. Kortom; neem dit artikel op je gemakje door en achterhaal direct hoe je goedkoop teksten kunt laten schrijven.

Is goedkoop duurkoop?

Je hebt ongetwijfeld wel eens van het gezegde ‘goedkoop is duurkoop’ gehoord. Met dit gezegde wordt bedoeld dat je beter iets meer geld kunt investeren, waardoor je bijvoorbeeld van een langere levensduur kunt genieten.

Op den duur ben je daardoor alsnog goedkoper uit in plaats van dat je continu de allergoedkoopste producten aan zou schaffen.

Gaat dit gezegde ook op in de wereld van teksten laten schrijven? Ja, eigenlijk wel. Je kunt bijvoorbeeld een tekstschrijver vinden voor een tarief van 0,7 cent per woord, maar je kunt daarbij niet uitgaan van de gewenste kwaliteit.

Nee, voor een dergelijk ‘hongerloontje’ is simpelweg geen enkel persoon in staat om kwaliteit te leveren.  Het advies is daarom om juist te kijken naar tekstschrijvers met een iets hoger tarief. Hoe dat precies zit?

Dat bespreek ik graag in het restant van dit artikel. Ik wil je in ieder geval nu alvast één ding meegeven: als je voor een tekstschrijver met een tarief van 0,7 cent per woord kiest, gaat het gezegde ‘goedkoop is duurkoop’ absoluut op. Voor een dergelijk tarief kun je simpelweg niet de gewenste kwaliteit verwachten!

Niet iedereen heeft even veel ervaring met het schrijven van teksten. Ook de tijd die ervoor nodig is, is niet bij ieder bedrijf beschikbaar.

Toch is het hebben van goede content op de website belangrijk om een hogere omzet te genereren. Wanneer je zelf geen tijd of niet voldoende ervaring hebt, moet je ervoor zorgen dat je iemand vindt die jou van de beste content kan laten zien.

Teksten laten schrijven voor je blog kan jou namelijk veel voordelen opleveren. Voordat je een samenwerking met iemand aangaat, is het belangrijk dat je weet waar je op moet gaan letten en wat de mogelijkheden zijn. Onderstaande tekst helpt jou hierbij, zodat je jouw zoektocht kunt gaan starten.

Teksten laten schrijven voor je blog geeft resultaat

Teksten laten schrijven voor je blog kan een goede oplossing zijn. Je hoeft je namelijk niet meer al jouw tijd erin te steken om er dan achter te komen dat de teksten toch niet op een goede manier geschreven waren.

De teksten op een goede lengte krijgen is namelijk een ding, maar ervoor zorgen dat de teksten aansluiten op de doelgroep en gevonden worden in de zoekmachines.

Wanneer je een tekstschrijver of een bureau inschakelt om de content te schrijven, ben je verzekerd van een goed eindresultaat. Als ondernemer kun je daarom alleen maar profijt hebben van de samenwerking. Echter moet je hier dan wel in kunnen en willen investeren.

Er komt veel bij kijken

Dan is het eerst goed om naar alle redenen te kijken om jouw teksten te laten schrijven voor je blog. Het is vandaag de dag steeds belangrijker dat jouw website van de juiste content voorzien is.

Je moet namelijk de doelgroep online gaan benaderen. Mensen zijn snel geneigd om informatie op te zoeken via de zoekmachines in plaats van verschillende kranten open te slaan.

Je zult hierop in moeten spelen en ervoor moeten zorgen dat je gevonden gaat worden. Hier komt meer bij kijken dan je in eerste instantie gedacht had.

Het kan zijn dat je hier weinig vanaf weet of dat jouw teksten toch niet het gewenste effect hebben. Daarbij moet het imago van het bedrijf ook altijd duidelijk blijven. Al deze zaken kan een tekstschrijver voor jou realiseren.

Altijd teksten die bij jouw bedrijf passen

Persoonlijke marketing kan alleen als je een goede samenwerking aangaat. Je wilt jezelf namelijk onderscheiden van de concurrentie en zoveel mogelijk producten en diensten verkopen.

Dit doe je niet alleen door klantcontact, maar ook met de content op de website. Teksten laten schrijven voor je blog helpt hierbij.

De teksten worden hierbij volledig afgestemd op de persoonlijkheid van jou en jouw onderneming, waardoor potentiële klanten door krijgen met wie zij te maken hebben.

Hier gaat dus een heel proces aan vooraf. Niet alleen moet je namelijk de teksten geschreven hebben, maar je moet ook gesprekken aangaan met de tekstschrijver om de juiste zaken op papier te krijgen.

Het begint daarom allemaal met een kennismakingsgesprek, zodat het profiel helder wordt.

Onderzoek doen naar de doelgroep

Teksten laten schrijven voor je blog kan ook alleen wanneer er onderzoek is gedaan naar de doelgroep. Iedere doelgroep kent eigen interesses.

Het kan zijn dat je een specifiek product of een specifieke dienst hebt. Hier is slechts een bepaalde doelgroep in geïnteresseerd.

Je zult daarom goed moeten bekijken hoe je deze doelgroep aan gaat spreken en op welke manier je mensen over kunt halen om de producten en diensten aan te schaffen.

Daarbij kun je je richten op bepaalde aspecten van een product. Jij wilt namelijk het beste waarom potentiële klanten alles bij jou aan moeten schaffen in plaats van bij de concurrenten in de omgeving.

Te allen tijde gevonden worden in de zoekmachines

Teksten laten schrijven voor je blog kan jou daarbij direct helpen om de SEO-regels toe te passen in de teksten. Met de SEO-regels zorg je ervoor dat je hoog in de zoekresultaten van zoekmachines komt.

Tekstschrijvers kennen deze regels en weten ook op welke manier deze aan de content gekoppeld moeten worden.

Daarom wordt er ook een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd. De zoekwoorden kun je zelf aanleveren, maar ook door de tekstschrijver uit laten zoeken.

Door de zoekwoorden regelmatig terug te laten komen in de teksten worden deze opgepikt door de zoekmachines.

Je moet er daarbij wel voor zorgen dat je populaire woorden gebruikt en ook hier weer onderscheidend mee bent. De concurrentie moet namelijk lager in de zoekresultaten komen te staan dan jouw website.

In gesprek gaan over de doelstellingen

Er wordt daarom altijd naar meer gekeken dan alleen de tekst. Teksten laten schrijven voor je blog geeft namelijk ook verschillende antwoorden.

Zo moeten de doelen en wensen duidelijk worden. Deze doelen en wensen zijn uiteraard gebaseerd op het verkopen van producten en diensten.

Het kan ook zijn dat je met jouw blog meer informatie wilt verschaffen over bepaalde onderwerpen. Deze informatieve teksten kennen weer een andere manier van schrijven en zijn vaak ook langer.

Het wordt dan lastig om het interessant te houden voor de lezer. Ook hier kan een tekstschrijver jou bij helpen. Door in gesprek te gaan over verschillende aspecten, waaronder ook hoe je over wilt komen, kun je ervoor zorgen dat de content op jouw website altijd aansluit bij de doelen en wensen en de ideale klanten aan gaat trekken.

Verrassende resultaten in het verschiet

Teksten laten schrijven voor je blog levert vaak ook verrassende resultaten op. Er kunnen bepaalde ideeën op tafel komen waar je zelf nog niet aan gedacht hebt.

Zo kan een bepaalde opbouw al een groot verschil maken. Bovendien kan het ook meer zelfkennis geven, wat je weer in kunt zetten bij de groei van jouw bedrijf.

Met slechts een kleine investering zou je dus veel meer kunnen bereiken dan wanneer je alles zelf uit gaat voeren. Ook levert het jou veel tijd op.

Tijd is cruciaal voor het runnen van een bedrijf en je kunt dit gebruiken wanneer je de teksten overlaat aan een professionele tekstschrijver.

Vanaf het moment dat de nieuwe teksten geschreven zijn, ga je het resultaat al zien. Dit gaat veel sneller dan wanneer je de content zelf op de website zet.

Iedere dag opnieuw profijt

Je kunt van veel meer voordelen genieten wanneer je een tekstschrijver inschakelt voor de content op jouw website.

De teksten laten schrijven voor je blog zorgt er namelijk ook voor dat potentiële klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week naar informatie kunnen zoeken.

Daarbij heb je altijd content met waarde te pakken. Een tekstschrijver weet namelijk precies hoe de producten en diensten omschreven moeten worden om overtuigend genoeg over te komen.

Niet alleen zal dit het verkoopproces vereenvoudigen, ook kan het ervoor zorgen dat je met veel minder moeite hoeft te doen om klanten aan te trekken.

De content op jouw website doet namelijk geheel zijn werk en jij hoeft alleen maar te wachten tot de resultaten binnenstromen.

Een tekstschrijver uitzoeken

Zoals je ziet, is teksten laten schrijven voor je blog een goede oplossing voor jouw bedrijf. Zoals gezegd moet er wel een investering gedaan worden om een samenwerking met een tekstschrijver aan te gaan.

Het is afhankelijk van de tekstschrijver hoe hoog dit bedrag gaat zijn. Een onervaren schrijver zal vaak een lager bedrag per woord rekenen dan een schrijver die al jaren in het vak zit.

Ook speelt de concurrentie onder de schrijvers een grote rol. Je kunt daarom ook bekijken wat de mogelijkheden zijn voordat je een afspraak maakt.

Zo kun je verschillende offertes aanvragen van freelancers en deze met elkaar vergelijken. Op deze manier vind je altijd een schrijver die bij jouw budget past.

Een tekstbureau laten helpen

Bovendien zijn er veel tekstbureaus waar je teksten kunt laten schrijven voor je blog. Deze bureaus hebben vaak meerdere tekstschrijvers in dienst en kunnen tegen een laag tarief per woord de teksten voor jou laten schrijven.

Ook deze bedrijven doen voldoende onderzoek om de content voor jouw website op de juiste manier te laten schrijven en de omzet van jouw bedrijf te vergroten.

Met de investering die je maakt door een samenwerking met een bureau aan te gaan kun je er dus voor zorgen dat je een veel grotere omzet draait.

Uiteindelijk kun je alleen maar winsten maken en is de investering binnen een korte tijd weer terugverdiend. Je hoeft er zelf niets meer voor te doen, zolang je maar het juiste bedrijf gevonden hebt.

De juiste tekstschrijver vinden

Als je via Google op zoek naar een tekstschrijver gaat, kom je vrij veel tekstschrijvers tegen. Meer en meer copywriters zijn zich gaan specialiseren in het schrijven van webteksten, waardoor je als opdrachtgever meer dan voldoende te kiezen hebt. Bij het kiezen van een goede tekstschrijver is het vooral belangrijk dat jij en de schrijver goed op één lijn liggen.

Als je namelijk niet fijn kunt samen werken met een tekstschrijver, zal het proces niet soepel verlopen. Daarnaast is het ook belangrijk om goed te kijken naar de kwaliteit van de teksten die geschreven worden. Dit kun je doen door een losse tekstbestelling te doen bij de tekstschrijver.  

Aan de hand van die eerste tekst, kun je meestal al zien of de tekstschrijver aansluit bij jouw wensen en kun je daarna besluiten of je verder wilt gaan met deze tekstschrijver. Er zijn zoals gezegd veel tekstschrijvers om uit te kiezen.

Toch is de keuze in het kiezen van een tekstschrijver vaak heel persoonlijk en werk je met de ene tekstschrijver met meer plezier dan met de andere tekstschrijver.

De goede samenwerking is in mijn ogen het meest belangrijk. Daarnaast kun je natuurlijk ook nog kijken naar de verschillende prijzen die tekstschrijvers hanteren. In mijn ogen zegt de prijs lang niet altijd iets over de kwaliteit van de tekstschrijver.

Sommige tekstschrijvers vragen namelijk de hoofdprijs, terwijl de kwaliteit dan ver te zoeken is. Het is dus echt belangrijk om een potentiële tekstschrijver uit te proberen en zo te bepalen of het bij je past.  

Kijk naar het prijskaartje én naar de kwaliteit

Behalve het prijskaartje speelt ook de kwaliteit een cruciale rol. Hoe beter de teksten zijn, des te beter de teksten door Google gewaardeerd worden. Aangezien dat de grote wens is, is het zaak om louter de beste teksten op jouw website te gaan plaatsen.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, bestaan er grote verschillen tussen de tekstschrijvers. Die verschillen zijn dan ook terug te zien in de verschillen van de kwaliteit van de teksten. Toch merk ik vaak wel dat iets duurdere tekstschrijvers vaak betere prestaties leveren.

Daarom licht ik het graag toe in het onderstaande voorbeeld: 

Voorbeeld 1: Je hebt via Google een tekstschrijver gevonden die een woordtarief van 0,7 cent hanteert. Dat leek je op het eerste oog ideaal, waardoor je de schrijver direct 10.000 woorden hebt laten schrijven. Voor die 10.000 woorden heb je een bedrag van 70 moeten betalen. Al snel kom je erachter dat de teksten dramatisch zijn. Je besluit dan ook om de teksten zo snel mogelijk aan te laten passen. Dat laat je doen door een tekstschrijver die een woordtarief van 2,0 cent hanteert. Voor deze 10.000 woorden betaal je bij deze schrijver een totaalbedrag van 200. In totaal heb je dus 270 euro aan de teksten uitgegeven. Van dit bedrag heb je eigenlijk 70 euro in het putje gespoeld.

Voorbeeld 2: Je hebt via Google een tekstschrijver gevonden die een woordtarief van 2,2 cent hanteert. Dit bedrag is niet superlaag te noemen, maar het is zeker ook niet het hoogste tarief. De beoordelingen die je over deze schrijver kunt vinden, zijn echter superpositief. Je besluit dan ook om een opdracht van 10.000 woorden aan deze schrijver te geven; dit kost je in totaal 220 euro.

De tekstschrijver doet goed onderzoek, schrijft geweldige teksten en levert de teksten binnen de gestelde deadline af. Je plaatst de teksten op jouw website en je merkt in de maanden daarop dat de teksten direct hun meerwaarde bewezen hebben. In eerste instantie heb je dus gekozen voor een duurdere tekstschrijver, waar je op de lange termijn de vruchten gaat plukken. Bovendien heb je in verhouding tot voorbeeld 1 ook nog 50 euro weten te besparen! 

Het is absoluut interessant om voor een iets duurdere tekstschrijver te kiezen. Zoals bovenstaande voorbeelden duidelijk laten zien, kan juist die keuze op de lange termijn de meest voordelige keuze zijn. Focus je daarom niet alleen op de prijs en op de kwaliteit, maar ook zeker op de lange termijn.

Hoe vind je (goedkope) tekstschrijvers?

Lijkt het jou wel iets om jouw teksten door een tekstschrijver te laten schrijven? Dan heb je verschillende mogelijkheden om de gewenste tekstschrijver te vinden:

 • Je kunt in jouw netwerk rondvraag doen; mogelijk is in jouw netwerk iemand actief als professioneel tekstschrijver.
 • Je kunt via Google op zoek gaan naar een tekstschrijver; via Google kun je onwijs veel tekstschrijvers vinden.
 • Je kunt een aanvraag doen op bijvoorbeeld Sitedeals; ook op Sitedeals zijn vrij veel tekstschrijvers actief (in allerlei prijsklassen).

 Via deze mogelijkheden moet je absoluut in staat zijn om de juiste tekstschrijver te vinden. Let daarbij dus goed op de lange termijn én ga ook op jouw gevoel af. Heb jij direct een goed gevoel bij een bepaalde tekstschrijver? Dan is dat in 99% van de gevallen een bepaald teken. Een teken dat jullie mogelijk een succesvolle en duurzame samenwerking op kunnen gaan bouwen!

Teksten laten schrijven door Writgo

Tot slot wil ik je nog wijzen op de laatste én beste mogelijkheid: jouw teksten laten schrijven door Writgo. Vanuit Writgo worden – door een team van meerdere schrijvers – dagelijks vele teksten geschreven.  Het draait bij Writgo echter niet om de kwantiteit, maar puur om de kwaliteit. Als je een opdracht bij Writgo plaatst, kun je uitgaan van de volgende voordelen:

 • Je betaalt een marktconforme prijs voor de teksten
 • De teksten zijn van een hoog niveau
 • Teksten worden altijd binnen de gestelde deadline geleverd
 • De teksten worden SEO geoptimaliseerd; koppen e.d. worden allemaal door ons toegevoegd

Heb je interesse in de diensten van Writgo? Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Waarom je website teksten laten schrijven door Writgo?

Wil je de beste teksten laten schrijven voor op jouw website? Goed bezig; dat je dit voornemen hebt, is wat ons betreft een goed teken. Als je het helemaal goed wilt doen, laat je jouw website teksten schrijven door Writgo.

Ervaren & vakkundige schrijvers

Writgo heeft door de jaren heen een flink team van schrijvers op weten te bouwen. Deze schrijvers zijn ervaren, zijn vakkundig en komen keurig hun deadlines na. Als jij binnen één week een specifieke tekst wilt hebben, zorgen wij ervoor dat jij binnen één week de specifieke tekst ontvangst.

Fijn online systeem

Van mailen zijn wij niet echt fan. Om de hoeveelheid mails zoveel mogelijk te beperken, hebben wij daarom voor een online systeem gezorgd. In dit systeem kun je jouw teksten inschieten, waarna wij deze teksten direct aan de juiste schrijvers toekennen. Onze schrijvers krijgt hier een melding van én ziet precies wat de deadline is. 

Complete ontzorging

Zelf het zoekwoordenonderzoek doen? Zelf nadenken over de exacte doelgroep voor een artikel? Of zelf nadenken over de optimalisatie van jouw webteksten? Laat dit allemaal aan Writgo over. Je geniet bij ons namelijk van een complete ontzorging. Alles wat met het schrijven van teksten te maken heeft, nemen wij graag uit handen.

Divers aanbod

Ben je op zoek naar pakkende korte teksten? Wil je juist graag hele lange teksten hebben? Wil je veel blogberichten laten schrijven? Of wil je een overtuigende tekst laten schrijven? En wil je een mooie tekst schrijven? Of heb je andere specifieke wensen? Geen probleem. Dankzij ons team van schrijvers zijn wij in staat om een divers aanbod van diensten aan te bieden. Ongeacht wat jouw wensen zijn, kunnen wij jou van dienst zijn.

Marktconforme tarieven

De teksten die je bij Writgo kunt bestellen, zijn niet goedkoop te noemen. Wij zijn namelijk overtuigd van het gezegde ‘goedkoop is duurkoop’. Als jij nú in goedkope teksten ‘investeert’, kun je dit over een halfjaar weer doen. Wij kiezen er daarom voor om marktconforme tarieven te hanteren, zodat we echt de beste teksten kunnen schrijven. 

Betrouwbaar

Content schrijven voor websites is onze dagelijkse bedrijfsvoering. Rondom het schrijven van de content komt echter nog het nodige kijken. Zo willen we goed en leuk contact met onze klanten hebben, willen we tijdig onze facturen versturen en willen we ook te allen tijde open kunnen communiceren. Doordat wij hier bewust mee bezig zijn, kun je bij ons van de gewenste betrouwbaarheid uitgaan. 

Prijzen van webteksten laten schrijven

Wil jij direct jouw webteksten door Writgo laten schrijven? Om onze diensten zo goed mogelijk aan te kunnen bieden, hebben wij voor vier verschillende diensten gekozen:

 1. Contentplan: Met behulp van verschillende tools, zoals Semrush, gaan wij voor jouw website op zoek naar de beste onderwerpen. Zodat jij snel kunt gaan scoren met je website.  Lees hier meer over ons contentplan
 2. Content abonnement: als je een eigen website hebt, is continuïteit ook onwijs belangrijk. Door continu nieuwe teksten op jouw website te (laten) plaatsen, krijgt jouw website meer en meer waarde. Dit krijg je voor elkaar met een Content abonnement van Writgo. Lees hier meer over ons content abonnement
 3. Alles in 1 content: wil je echt helemaal géén omkijken naar jouw webteksten hebben? Dan is deze dienst ideaal voor je. Bij deze dienst nemen wij al het werk over content voor je uit handen. Dit heeft betrekking op het schrijven van de teksten, op het uitvoeren van marktonderzoek, op het publiceren van de teksten en op het optimaliseren van de teksten. Lees hier meer over ons alles in 1 content pakket
 4. Content op maat: wil je zelf kunnen bepalen hoeveel teksten je afneemt? En wil je ook zelf bepalen wanneer je dit doet? Dan is een abonnement niet de beste optie voor je. Vandaar ook dat wij de dienst ‘Content op maat’ nog aanbieden. Hierbij bepaal je volledig zélf wanneer je welke teksten nodig hebt. Lees hier meer over onze content op maat

Neem gerust contact op!

Zit je nu met vragen over het laten schrijven van webteksten? Of wil je graag zo snel mogelijk van onze diensten gebruikmaken? Schroom niet en neem direct contact met ons op. Je kunt hiervoor bellen naar 06-25185681 of mailen naar info@writgo.nl

Veelgestelde vragen over website teksten laten schrijven

Is het laten schrijven van website teksten duur?

Nee, het laten schrijven van website teksten is een pure investering. Het geld dat je aan de teksten uitgeeft, krijg je op den duur aan extra omzet weer binnen. Zéker als je voor de tekstschrijvers van Writgo kiest.

Wat zijn webteksten precies?
 
Webteksten zijn teksten die op een website geplaatst worden. Deze teksten moeten sprekend zijn en moeten makkelijk te analyseren zijn. Vandaar ook dat wij in onze teksten veelvuldig gebruikmaken van opsommingslijstjes en titels.

Waarom website teksten laten schrijven?

Hogere rankings in Google, het innemen van een concurrentievoordeel, meer conversies scoren en een betere binding met jouw doelgroep. Dat zijn in een notendop de belangrijkste redenen waarom je het beste je website teksten door een professional kunt laten schrijven.

Zorgt Writgo ook voor een betere vindbaarheid?
 Goede teksten zorgen indirect ook voor een betere vindbaarheid. Wij weten uit ervaring dat de door ons geschreven teksten goed beoordeeld worden door het algoritme van Google. Grote kans dus dat óók jouw website van een betere vindbaarheid gaat genieten. Met alle dank aan de teksten die je door Writgo hebt laten schrijven. 

Over de Auteur

Wij zijn Writgo.nl! Een gepassioneerd schrijversteam dat dagelijks voor je klaar staat om al je content te schrijven. Naast het schrijven van content voor onze klanten delen we ook op deze website met regelmaat interessante dingen die gaan over het online ondernemerschap en online geld verdienen. Hiermee hopen we ook mensen die nog niet begonnen zijn, warm te krijgen voor het starten van een eigen business.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]