Website teksten laten schrijven (1)

Website teksten laten schrijven? Start hier!

Probeer je met regelmaat zelf website teksten te schrijven? Er zijn veel goede redenen om je website teksten professioneel te laten schrijven.

Website teksten helpen je producten en/of diensten te verkopen via je website, contact te leggen met klanten en nieuwe klanten aan te trekken.

Een goed geschreven website is onmisbaar voor elk bedrijf dat een goede indruk wil maken en serieus genomen wil worden.

Het is de eerste kennismaking voor veel potentiële klanten en daarom is het belangrijk dat de tekst de hoge kwaliteit van je producten of diensten weerspiegelt.

Een professionele schrijver zal je Unique Selling Points terug laten komen in je teksten en deze helder en beknopt overbrengen.

Ze zullen er ook voor zorgen dat de algemene toon van je website samenhangend is en in lijn met je merk.

Genoeg redenen dus om het schrijven van je website teksten over te laten aan professionals.

Wat zijn website teksten precies?

Een website tekst is eigenlijk elk stukje tekst dat op een website staat. Dit kan gaan over de hoofdtekst op een pagina tot de productbeschrijvingen in een webwinkel.

Over het algemeen zijn website teksten bedoeld om de lezer te informeren of over te halen om een bepaalde actie te ondernemen, zoals het doen van een aankoop of het aanmelden voor een nieuwsbrief.

Om effectief te zijn met je website teksten, moeten website teksten goed zijn geschreven en afgestemd zijn op een specifiek publiek.

Ze moeten duidelijk en beknopt zijn en goed leesbaar op een computerscherm, maar tegenwoordig ook op mobiele schermen.

Daarnaast is het belangrijk om ook rekening te houden met zoekmachines bij het schrijven van website teksten. Potentiële klanten gebruiken zoekwoorden om bepaalde informatie te vinden.

Het is belangrijk om interessante zoekwoorden binnen je branche in je tekst op te nemen om ervoor te zorgen dat je site in de zoekresultaten naar voren komt.

Website teksten laten schrijven?

Wil je teksten laten schrijven? Dan kun je dat gemakkelijk uitbesteden bij ons. Dit doe je door de onderstaande stappen te volgen. Ook het proces van teksten laten schrijven is heel eenvoudig.

  1. Stap 1: Writgo schrijft de perfecte teksten voor je. Deze teksten zijn betaalbaar, voldoen aan alle ‘SEO-eisen’ en worden netjes binnen de deadline opgeleverd.
  2. Stap 2: de teksten worden op je website geplaatst (of je doet dit zelf), waarna het algoritme van Google dit snel opmerkt.
  3. Stap 3: doordat het algoritme van Google de teksten opmerkt, ga je een betere vindbaarheid in Google behalen. Dit kan op bijvoorbeeld één zoekterm zijn, maar kan ook op meerdere zoektermen zijn. Zo word je goed gevonden.
  4. Stap 4: je geniet van een goede connectie met je bezoekers. Doordat de teksten heel herkenbaar voor de bezoekers zijn, weet je met hen ook direct een connectie te creëren. Een connectie waardoor de klanten zich aangetrokken voelen tot jouw bedrijf, producten en diensten.
  5. Stap 5: doordat de teksten overtuigend zijn, geniet je ook direct van een beter conversiepercentage. Als dit percentage op dit moment 0,5% is, gaat dit mogelijk door onze teksten naar 2%. Dit lijkt een klein verschil, maar is in absolute getallen echt een gigantisch verschil.
  6. Stap 6: je neemt een concurrentievoordeel in. Doordat je meer conversies scoort, weet je ook meer omzet te draaien. Deze omzet kun je vervolgens weer investeren om nóg meer conversies te scoren. Je komt – met dank aan de pakkende teksten – eigenlijk in een positieve vicieuze cirkel terecht.

Waarom webteksten laten schrijven door een tekstschrijver?

Om meerdere redenen is het aan te raden om je website teksten te laten schrijven. Door deze webteksten te laten schrijven, geniet je van de volgende voordelen:

  1. Je behaalt een betere connectie met jouw doelgroep. Onze tekstschrijvers weten namelijk precies waar je doelgroep behoefte aan heeft. Door op deze behoefte de teksten aan te passen, zorgen onze teksten voor een perfecte connectie. Zodra een bezoeker op je website terechtkomt, heeft hij of zij direct het gevoel dat hij of zij op je website ‘thuishoort’.
  2. De website behaalt betere rankings in Google. De beste webteksten zorgen ook nog eens voor betere rankings in Google. Dit is volledig te danken aan het algoritme van Google. Dit algoritme hecht veel waarde aan goede webteksten, waardoor je je met jouw website op dit gebied echt kunt gaan onderscheiden.
  3. Meer conversies scoren. Zijn de webteksten op je website van het hoogst mogelijke niveau? Dan ga je vanzelf ook meer conversies scoren. De webteksten zijn namelijk niet alleen informerend, maar zijn ook nog eens overtuigend. Met dank aan de overtuiging die we in de teksten weten te verwerken, geniet je van een beter conversiepercentage. Dát zie je dan ook terug in de omzet van je website.
  4. Je neemt een concurrentievoordeel in. Dankzij technologische ontwikkelingen kun je je bedrijf online goed vindbaar maken. Daarbij is het doel uiteraard dat je je concurrenten gaat verslaan. Daar helpen de door ons geschreven teksten je ook bij. Meerdere klanten van ons hebben al een flinke voorsprong vergeleken met hun concurrentie in weten te nemen!

Professionele tekstschrijvers

Door je webteksten te laten schrijven, geniet je van professionele teksten die goed vindbaar zijn in de zoekmachines. Onze teksten worden gekenmerkt door het volgende.

De juiste toon

We schrijven altijd in de juiste tone of voice. Dit betekent dat we de tone of voice aanpassen aan je doelgroep en aan je bedrijf. Op deze manier zorgen we ervoor dat de teksten perfect bij je bedrijf passen.

Het gebruik van bepaalde zoekwoorden

Om ervoor te zorgen dat je gemakkelijk gevonden wordt in de zoekmachines, gebruiken we bepaalde sleutelwoorden in de teksten. Dat zijn trefwoorden die je doelgroep intikt als ze op zoek zijn naar een bedrijf zoals die van jou.

De juiste boodschap

Wij zorgen ervoor dat de juiste boodschap overkomt in de teksten. Wat wil je communiceren met je doelgroep? Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we helpen je boodschap perfect over te brengen.

SEO vriendelijk

Onze teksten zijn altijd SEO vriendelijk. Dit betekent dat we rekening houden met de laatste ontwikkelingen als het gaat om SEO en dat we ervoor zorgen dat de teksten hieraan voldoen. Zo weet je zeker dat je website een goede ranking krijgt in Google!

Overtuigend

Onze teksten zijn niet alleen informatief, maar ook overtuigend. We weten namelijk precies wat er in de teksten moet staan om lezers te overtuigen. We gebruiken bepaalde ‘overtuigende’ technieken waarvan bewezen is dat ze keer op keer werken.

SEO teksten laten schrijven

Als ondernemer is het belangrijk om te begrijpen hoe SEO werkt en hoe het je bedrijf helpt te groeien.

Door je website te optimaliseren voor de juiste zoekwoorden, kun je je zichtbaarheid in zoekmachines vergroten en meer potentiële klanten aantrekken.

SEO-teksten zijn een van de belangrijkste elementen van SEO. Door teksten te schrijven die de juiste zoekwoorden bevatten kun je je website hoger laten scoren op de resultatenpagina’s van zoekmachines (SERP’s). Dit zal leiden tot meer verkeer en potentiële klanten die je bedrijf vinden.

SEO-teksten helpen ook je bedrijf te positioneren als een expert in je branche. Als potentiële klanten zien dat je website hoog scoort voor hun zoekopdrachten, zullen ze aannemen dat je een toonaangevende autoriteit bent.

Conclusie

Er zijn veel voordelen verbonden aan het schrijven van SEO-teksten voor je website.

Dankzij het schrijven van webteksten, kun je je zichtbaarheid in de zoekmachines vergroten, meer potentiële klanten aantrekken en je bedrijf positioneren als een expert in je branche.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe onze diensten je kunnen helpen je bedrijf te laten groeien.

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *