Webshop beginnen tips - Deze 17 praktische tips helpen je verder!
15 december 2021 

Webshop beginnen tips - Deze 17 praktische tips helpen je verder!

Ga jij een eigen webshop beginnen? Lees dan zeker deze praktische tips. Hoe zorg je voor een perfecte webshop? De opkomst van het internet heeft voor grote veranderingen gezorgd. Dat is onder meer terug te zien in de manier waarop consumenten momenteel nieuwe producten kopen.

Pakweg 30 jaar geleden hadden consumenten hier maar één keuze voor: naar een fysieke winkel toegaan en daar de gewenste producten aanschaffen.

Momenteel heeft een consument echter veel meer keuze. Een consument kan nog steeds naar een winkel toe gaan, maar kan ook gebruikmaken van het internet. Via het internet zijn namelijk alle producten wereldwijd te vinden. Met dank aan de vele webshops die in de afgelopen jaren opgericht zijn.

Ben jij ook met jouw eigen webshop gestart? Dan wil je ongetwijfeld veel orders scoren. Je hebt daar wel één ding voor nodig: veel bezoekers. Het conversiepercentage is namelijk nooit 100%.

Wat we daarmee bedoelen? Nu, niet alle bezoekers die op jouw webshop een kijkje nemen, plaatsen uiteindelijk een bestelling. Je hebt daarom veel bezoekers nodig, waarvan uiteindelijk bijvoorbeeld 5% een order plaatst. Als je de hoeveelheid bezoekers omhoog weet te krikken, weet je daarom ook de hoeveelheid orders omhoog te krikken!

Maar, hoe zorg je nu voor veel bezoekers op jouw webshop? Dat doe je door voor een perfecte webshop te zorgen. In dit artikel geven wij je graag enkele handige tips voor het verkrijgen van een perfecte webshop. Neem de tips door, kom in actie en scoor zo snel mogelijk zoveel mogelijk orders!

Bewaar altijd jouw geduld

Denk je dat Coolblue op haar eerste dag direct veel orders wist te scoren? En denk je dat Coolblue in haar eerste jaar echt heel veel orders wist te scoren? Dan heb je het mis. Ook Coolblue heeft een lange aanloopperiode nodig gehad. Iets wat voor echt alle webshops geldt. Het succes van een webshop uit zich eigenlijk pas altijd op de lange termijn.

Het advies is dan ook om jouw geduld te bewaren. Niet alleen met betrekking tot de hoeveelheid bezoekers, maar ook met de hoeveelheid orders. Ondertussen is het zaak dat je jouw website blijvend blijft verbeteren en optimaliseren. Door hier bewust mee om te gaan, kun je op den duur voor een perfecte webshop zorgen.

Gooi niet zomaar de handdoek in de ring. Dat is ook een tip die hier perfect bij past. Je moet gewoon het nodige geduld hebben, voordat je daadwerkelijk succes kunt gaan behalen. Blijf daarom rustig, blijf je focussen op jouw doelen en raak niet in paniek. Gooi ook zeker niet de handdoek in de ring; de mogelijkheden via het internet zijn en blijven ongekend interessant!

Het belang van goede content op je website

Heb je enig idee hoe veel consumenten op zoek naar nieuwe producten gaan? Dat doen ze met behulp van Google. Via Google zoekt een internetgebruiker bijvoorbeeld naar de beste espressomachine van dit moment. Als jouw website vervolgens hoog in de zoekresultaten weergegeven wordt, bestaat de kans dat de internetgebruiker op jouw website terechtkomt. Hoe hoger jouw website rankt, des te groter de kans is op bezoekers.

Met andere woorden: je moet een hoge ranking binnen Google gaan verkrijgen. Eén van de belangrijkste aandachtspunten daarvoor zijn de teksten op jouw website. Deze teksten worden door Google beoordeeld; je website kan hierdoor direct ‘afgekraakt’ worden, maar kan juist ook een hoge beoordeling krijgen.

Goede content is cruciaal voor een webshop

Eigenlijk is het belang van content hedendaags ongekend. Als jij de perfecte content op jouw website plaatst, scoor je hoog in Google. Dat is één van de weinige zekerheden die je hebt. Juist doordat je deze zekerheid hebt, is het zaak om jouw pijlen op de content te richten. De content op jouw website moet aan enkele facetten voldoen:

 • De teksten op jouw website moeten SEO Proof zijn. Dit betekent dat de teksten op een juiste manier geschreven moeten zijn, dat de juiste zoekwoorden in de tekst naar voren moeten komen en dat je bijvoorbeeld ook de titel en kopjes van jouw teksten optimaliseert.
 • De teksten moeten uniek zijn. Het algoritme van Google kijkt ook naar de uniekheid van jouw teksten. Het is absoluut wenselijk dat jouw teksten voor 100% uniek zijn, aangezien je anders strafpunten van Google krijgt. Je kunt dus niet lukraak teksten van een andere webshop kopiëren.
 • De teksten moeten waardevol zijn. Tot slot kijkt Google ook nog naar de relevantie van de teksten. Geven de teksten daadwerkelijk duidelijkheid over een bepaald onderwerp? Of geven de productteksten veel duidelijkheid over het betreffende product? Zorg er voor dat jouw webshopteksten een daadwerkelijke meerwaarde hebben.

Vind je het lastig om dergelijke teksten zelf te schrijven? Dat is heel goed te begrijpen. Eigenlijk is het een kunst om dergelijke teksten te schrijven. Een kunst die we bij Writgo.nl zéker beheren. Als je op zoek naar de perfecte webshopteksten bent, kun je altijd bij ons aankloppen. Wij leveren graag de perfecte content voor op jouw webshop aan. Dankzij deze perfecte content is de kans steeds groter dat je webshop daadwerkelijk perfect gaat worden!

Je webshop moet snel zijn

Shop je zelf ook wel eens via het internet? Dan is het eigenlijk goed om eens in de gaten te houden hoe je dat precies doet. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als je op een webshop zit die onwijs traag laadt? Juist, dan doe je waarschijnlijk maar één ding: de webshop direct wegklikken. Dit is een logische reactie van elke internetgebruiker.

Is jouw webshop op dit moment traag? Dan heb je dus zeker geen perfecte webshop. Nee, je moet er echt alles aan doen om de webshop zo snel mogelijk te maken. Een snelle webshop levert tevreden gebruikers op, maar zorgt ook voor een hogere ranking binnen Google. Het algoritme van deze zoekmachine kijkt namelijk óók naar de snelheid van jouw webshop.

Met andere woorden: je moet er echt voor gaan zorgen dat jouw webshop onwijs snel wordt. Dit doe je door overbodige plug-ins te verwijderen, door de website te optimaliseren en door de techniek te optimaliseren. Mocht je dit niet zelf kunnen, is het advies om hier een specialist voor in te huren. Ja, dit kost je geld, maar dat verdien je op lange termijn absoluut weer terug. Het belang van een snelle webshop mag absoluut niet onderschat worden.

Zorg voor een duidelijke webshop

Heb je wel eens een website van 20 jaar geleden bekeken? Dan valt je ongetwijfeld direct op dat de website helemaal niet overzichtelijk oogt. Allerlei visuele effecten, allerlei kleurtjes en allerlei vormen komen direct naar voren. Juist door een dergelijke lay-out waren de websites van vroeger absoluut niet overzichtelijk.

Als je nu een webshop gaat ontwerpen, moet je juist wel voor het gewenste overzicht zorgen. Door een webshop een overzichtelijke lay-out te geven, maak je in ieder geval veel internetgebruikers direct blij. Een internetgebruiker wil namelijk snel iets kunnen vinden én snel een bestelling kunnen plaatsen. Dat is alleen mogelijk als jouw webshop overzichtelijk is.

Hoe je een overzichtelijke webshop kunt maken? Puur door voor een overzichtelijk thema te kiezen, inclusief duidelijke kleuren. Probeer er geen poppenkast van te maken, maar probeer alles zo strak mogelijk te houden. Uiteraard moet je hierbij ook jouw pijlen richten op het soort product dat je in jouw webshop verkoopt. Een webshop met zonnebrillen kan een geheel andere uitstraling hebben dan een webshop met ventilatoren.

Een webshop moet in ieder geval direct tot de verbeelding spreken. Qua snelheid, qua lay-out en qua teksten. De tweede tip, de derde tip en de vierde tip uit dit artikel moet je dan ook met elkaar gaan combineren. Althans, niks moet, maar het is wel een aanrader als je een perfecte webshop wenst te hebben.

Een goede Backend is belangrijk

Wil je een perfecte webshop hebben? Door bovenstaande tips op te volgen, kom je al een heel eind. Deze tips hebben echter wel betrekking op dat wat jouw bezoekers zien; de voorkant van de website eigenlijk. Je hebt daarnaast ook nog met de achterkant van de webshop te maken. In onze ogen is het van belang om óók die achterkant te perfectioneren.

Van welke inloggegevens maak je bijvoorbeeld gebruik? Zijn deze inloggegevens voor de volle 100% veilig te noemen? En wie hebben allemaal toegang tot jouw webshop? Kijk eens kritisch naar de antwoorden op dergelijke vragen.

Wat gebeurt er eigenlijk als een bezoeker een bestelling plaatst? Krijg je hier automatisch een bericht van en wordt deze bestelling direct in de boekhouding verwerkt?

Ook dit zijn zaken waar je goed naar moet kijken. Door de backend van de webshop zo goed mogelijk in te richten, geniet je van veel gemak. Je hoeft minder tijd te besteden aan bijvoorbeeld het onderhouden van jouw webshop en de orders. Belangrijk voordeel daarvan; je hebt meer tijd om je te richten op jouw core business.

Een webshop moet overtuigen

In welke branche of niche ben je op dit moment actief? Ongeacht wat het antwoord is, is de kans heel groot dat je met concurrentie te maken hebt. Jouw concurrenten hebben wellicht ook een webshop; het wordt dan een strijd tussen jullie. Om deze strijd te kunnen winnen, moet je sowieso met SEO aan de slag gaan.

Door met zoekmachineoptimalisatie (SEO) aan de slag te gaan, kun je de hoogste rankings binnen Google verkrijgen.

Daarnaast is het ook zaak om ervoor te zorgen dat jouw webshop overtuigt:

 • Jouw webshop moet direct betrouwbaar ogen: een bezoeker moet direct het gevoel hebben dat jouw webshop te vertrouwen is. Zorg daarom voor een overzichtelijke lay-out, vermeld de keurmerken waar je over beschikt en zorg dat je open en eerlijk bent. Zo kan een ‘Over ons’ pagina het ook altijd goed doen.
 • De teksten moeten overtuigend zijn: het doel van jouw webshop is uiteraard om producten te verkopen. Dat lukt alleen als je voor overtuigende productteksten zorgt. De teksten moeten niet alleen veel informatie over de producten geven, maar moeten ook direct overtuigen. Kun je hier hulp bij gebruiken? Writgo.nl staat graag voor je klaar!
 • De verzending/retournering moeten interessant zijn: een gemiddelde internetgebruiker is tegenwoordig ontzettend kritisch. Zorg daarom ook voor interessante verzendings- en retourneringsvoorwaarden. Probeer bijvoorbeeld gratis verzending aan te bieden en de retourzendingstermijn zo ver mogelijk op te rekken. Daarmee maak je het voor klanten alleen maar interessanter om een product in jouw webshop te bestellen.
 • Zorg voor unieke producten: uiteraard kun je de klant ook met jouw producten overtuigen. Zorg er daarom voor dat je unieke producten verkoopt. Als een bezoeker alléén in jouw webshop de betreffende producten kan bestellen, ben je spekkoper. In dat geval zijn de bezoekers in ieder geval niet geneigd om nog even naar andere webshops te kijken. Nee, de producten zijn toch alleen in jouw webshop te verkrijgen.

Met andere woorden: je moet veel tijd besteden aan onder meer de opbouw, de teksten en de voorwaarden. Zorg er in ieder geval voor dat je echt de perfecte productteksten op jouw webshop plaats.

Het gaat hierbij niet alleen om de informatieve tekst, maar ook om de productspecificaties. Aan de hand van deze productspecificaties doen potentiële klanten namelijk ook een hoop kennis op.

Wil je graag de perfecte webshopteksten laten schrijven? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag naar jouw webshop, geven je graag advies en schrijven graag de perfecte webshopteksten voor je. Met de perfecte webshopteksten gaan jij en jouw webshop snel scoren en groeien!

Ga met advertenties aan de slag

Heb je alle hierboven genoemde tips opgevolgd? Dan heb je voor een perfecte webshop gezorgd. Jouw webshop is overzichtelijk, is snel en beschikt over de juiste content. Het is nu zaak om gebruikers naar jouw webshop te lokken; dat kun je met behulp van advertenties voor elkaar krijgen!

Wij raden je graag aan om met Google Ads en/of met Facebook Ads aan de slag te gaan. Met een relatief klein budget kun je via deze kanalen al de nodige bezoekers naar jouw webshop trekken.

Ook hiervoor geldt dat je het beste een specialist in kan huren. Een specialist zorgt voor de perfecte advertenties. Net zoals dat Writgo.nl zorgt voor de perfecte teksten op jouw webshop!

Ben je kortgeleden – of lang geleden – met je eigen webshop gestart? En heb je met je webshop nog niet de gewenste groei door kunnen maken? Dan ben je zeker niet de enige.

Relatief veel mensen beginnen vol goede moed met een eigen webshop, waarna uiteindelijk de resultaten ietwat tegenvallen. Wil je snel je webshop laten groeien?

Dan helpen de onderstaande tips! Als dat bij je ook het geval is, ben je in dit artikel aan het juiste adres. In dit artikel zetten we namelijk 10 belangrijke tips voor je op een rijtje. Tien tips waarmee je op een relatief snelle manier met je webshop kunt groeien. Hard kunt groeien welteverstaan.

Hoe we aan deze tips zijn gekomen? Met onze eigen ervaringen hebben we deze tips verzameld. We hebben zelf géén webshop, maar we maken wel veel klanten blij met uitstekende teksten voor op een webshop. Daarover lees je in dit artikel meer; twee tips hebben namelijk betrekking op de content die je op je website plaatst.

Kies voor unieke producten

Ga je de bluetooth speakers van JBL via je webshop verkopen? Dan kun je je borst alvast natmaken. In dat geval moet je namelijk concurreren met onder meer Coolblue en Bol.com. Zoals je mogelijk al verwacht had, ga je een dergelijke concurrentiestrijd niet al te snel winnen. Waarom niet? Dat heeft eigenlijk twee redenen:

 • Het marketingbudget van de grote webshops is veel groter; ze vallen dus meer op met hun advertenties en scoren ook hogere rankings in Google.
 • De grotere webshops hebben een grotere naamsbekendheid; zou je een product bij een minder bekende webshop kopen of juist bij een hele bekende webshop? Juist; daar zouden de meeste consumenten ook voor kiezen.

Omdat je met deze twee redenen te maken hebt, raden we je aan om unieke producten aan te bieden. Dit kunnen bijvoorbeeld producten zijn die je als enige verkoopt. Ook kunnen dit producten zijn die je met de hand maakt. Als dat het geval is, weet je 100% zeker dat je unieke producten gaat bieden.

In dat geval hoef je ook niet op te boksen tegen de grote webshop/bedrijven! Hoe je aan de unieke producten kunt komen? Daar kom je aan door je creativiteit de vrije loop te laten gaan. Eigenlijk is dat de gehele sleutel van succesvol ondernemen. Pas als je met een uniek concept (of unieke producten) op de markt komt, kun je de gewenste groei behalen.

Je website moet de bezoeker aanspreken

Als webshopeigenaar shop je ongetwijfeld wel eens via het internet. Als je dan een webshop opent, heb je direct een bepaald gevoel bij de webshop. De webshop kan direct op je wensen aansluiten, maar je kunt de webshop ook helemaal niets vinden. Die beleving heb je niet alleen.

Nee, alle internetgebruikers ‘waarderen’ een webshop op een bepaalde manier. Als een webshop bij de gemiddelde consument niet naar wens is, wordt de webshop overigens ook direct weggeklikt.

Om dát te voorkomen, is het pure noodzaak dat je voor een aansprekende webshop zorgt. Deze webshop moet een mooie lay-out hebben, moet over een goede kleurstelling beschikken en moet vertrouwen uitstralen. Juist door veel aandacht aan het ontwerp van je webshop te besteden, kun je de consumenten enthousiast maken.

Enthousiast maken voor het mogelijk kopen van een product via je webshop. Door een nette, mooie en betrouwbare webshop te ontwikkelen, haal je in ieder geval de eerste drempel bij je websitebezoekers weg!

Beschik over de juiste keurmerken

Meer en meer internetgebruikers hebben wel eens met internet-oplichting te maken. Als je daar eenmaal mee te maken hebt gehad, ben je in het vervolg nóg voorzichtiger.

Onder andere daarom is het van belang dat je webshop over de juiste keurmerken gaat beschikken. Waarom? Omdat je daarmee veel vertrouwen naar je bezoekers uitstraalt.

Je laat daarmee eigenlijk aan je bezoekers zien dat ze met een gerust hart een order bij je kunnen plaatsen. Echt veel mensen kijken ondertussen naar een eventueel keurmerk op een webshop.

Plaats de keurmerken daarom relatief groot in de footer van je webshop; dan valt het de meeste bezoekers direct op! Neem bijvoorbeeld webwinkelkeur.nl

Schrijf goede en vooral unieke productteksten

Merk je dat je relatief veel bezoekers naar je webshop trekt? Merk je echter ook dat relatief weinig bezoekers uiteindelijk overgaan tot de aankoop van een product? In dat geval zijn mogelijk de productteksten niet naar wens. Deze productteksten moeten eigenlijk aan twee voorwaarden voldoen:

 • De teksten moeten informerend zijn. Als een bezoeker een product opent, moet voor hem of haar direct duidelijk worden wát het product is. Daarvoor is het nodig om feitelijke informatie te plaatsen, evenals de specificaties van het product. Hiermee weet je al veel vragen weg te nemen bij je bezoekers.
 • De teksten moeten overtuigend zijn. Als een bezoeker een product bekijkt, moet hij of ze ook getriggerd worden om het product te bestellen. Dat is alleen mogelijk als je voor overtuigende productteksten zorgt. Teksten die als het ware je producten vanzelf weten te verkopen.

Lukt het je maar niet om informerende én overtuigende productteksten te schrijven? Laat het dan over aan een professional. Bij Writgo.nl staan we graag voor je klaar om je webshop van de perfecte productteksten te voorzien.

Deze teksten zijn aan de ene kant informerend, maar zijn aan de andere kant ook overtuigend. Juist dankzij deze combinatie zorgen onze productteksten voor een flink verbeterde conversie. Juist hierdoor kun je met je webshop gaan groeien. Hard gaan groeien zelfs, zoals wij bij meerdere klanten al op hebben gemerkt.

Website moet snel zijn en vooral technisch goed in elkaar zitten

De gemiddelde internetgebruiker is kritisch. Vooral in de afgelopen jaren is de houding van internetgebruikers echt veranderd. Juist door deze veranderende houding is het zaak dat je de bezoekers van je webshop weet te overtuigen. Dit doe je door bovengenoemde tips op te volgen, maar ook door te zorgen voor een perfecte webshop.

De term ‘perfecte webshop’ heeft niet alleen betrekking op het ontwerp van de webshop. Nee, ook de achterliggende techniek van de webshop moet perfect in orde zijn.

Als je een perfecte webshop hebt, is de webshop bijzonder snel. Ook hoef je in dat geval niet bang te zijn dat bezoekers een foutmelding te zien krijgen. Juist dát is wat je wilt. Je moet echt perfectie aan je bezoekers voorschotelen. Zorg daarom altijd voor een snelle en technisch perfecte webshop.

Maak gebruik van duidelijke afbeeldingen en video's

Content is king. Die stelling durven we wel aan te gaan gemaakt met onze eigen bevindingen. Door de juiste content op je webshop te plaatsen, kun je écht hard gaan groeien. Dit geldt niet alleen voor tekstuele content, maar ook voor content in de vorm van afbeeldingen.

Beelden zeggen iets anders dan woorden. Met woorden kunnen we prima een bezoeker overtuigen, maar dat is ook iets wat je met foto’s kunt doen.

Eigenlijk moeten de teksten en de foto’s elkaar perfect aanvullen. Als je dát voor elkaar weet te krijgen, weet je je bezoekers (snel) te overtuigen.

Dát zorgt ervoor dat je meer en meer orders gaat scoren. Waar je deze duidelijke en aantrekkelijke foto’s kunt plaatsen? Bijvoorbeeld in de slider van je webshop, maar ook zeker bij de producten. Als je duidelijke productfoto’s aan je webshop toevoegt, geef je je bezoekers direct veel meer duidelijkheid!

Stel jezelf netjes voor bij je webshop

Wat doe je als je zelf voor het eerst bij een relatief onbekende webshop uitkomt? Dan is de kans groot dat je als eerste op zoek gaat naar meer informatie over de webshop.

Ook daarom raden we je aan om bijvoorbeeld een uitgebreide ‘Over ons’ pagina op je webshop te plaatsen. Vertel wie je bent, wat je doet en wáárom je een eigen website hebt.

Als je dit duidelijk over weet te brengen, voelen de meeste bezoekers zich direct op hun gemak. Bovendien weet je hiermee ook veel vertrouwen uit te stralen. Zoals we eerder in dit artikel al aangegeven hebben, is dat in deze tijden ongekend belangrijk. Overigens kun je jezelf op meerdere manieren voorstellen.

Je kunt dit op een serieuze manier doen, maar je kunt het ook op een luchtige of grappige manier doen. Hoe je dit precies gaat doen, is afhankelijk van het product dat je verkoopt.

Stem sowieso de gehele webshop op je producten af! Als je bijvoorbeeld dure producten verkoopt, moet je voor een luxe uitstraling van de webshop zorgen. Als je ‘massa = kassa’ producten verkoopt, moet de webshop daarentegen een hele andere uitstraling hebben.

Verzamel online reviews

Zou je direct een product bestellen bij een webshop die je niet kent? Als je deze vraag aan veel consumenten zou stellen, zou je relatief vaak het antwoord ‘nee’ horen.

Dat komt puur omdat een onbekende webshop altijd een klein risico met zich mee brengt. Om dit risico tegen te gaan, is het advies om zoveel mogelijk online reviews te verzamelen. Deze reviews kun je bijvoorbeeld makkelijk via Kiyoh of Trustpilot verzamelen.

Als je eenmaal veel reviews op je website weer kan geven, straalt daar veel vertrouwen uit. Je laat in ieder geval aan je potentiële klanten zien dat je op dit moment tevreden klanten hebt. Uiteraard is het daarvoor wel zaak om positieve reviews te scoren.

Dat is echter volledig aan jou; lever goede producten af en hou je netjes aan je woord. In de meeste gevallen krijg je dan met positieve consumenten te maken.

Nog een extra tip: ga niet zelf reviews schrijven voor jouw webshop. Een kritische consument prikt daar zo doorheen, terwijl dit ook nog als misleiding getypeerd kan worden. Zorg er voor dat je van échte klanten échte reviews gaat verzamelen. Daar behaal je op termijn de beste resultaten mee.

Ga met social media aan de slag.

Heb je enig idee hoeveel mensen gebruikmaken van social media in ons land? We hebben geen accurate cijfers tot onze beschikking, omdat deze per dag verschillen.

Wat we wel weten, is dat het grootste deel van onze bevolking de beschikking over één of meerdere sociale media-accounts heeft. Wat hier het belang van is?

Nou, via de social media kanalen kun je veel mensen bereiken. Ga daarom direct met jouw zakelijke social media accounts aan de slag. Als je die enigszins op weet te bouwen, weet je direct een flinke(re) naamsbekendheid op te bouwen. Een naamsbekendheid waar je op termijn flink wat aan gaat hebben.

Bijkomend voordeel: ook via social media kun je veel vertrouwen uitstralen naar potentiële bezoekers. Als je bijvoorbeeld 5000 volgers op Instagram hebt, is dat een goed teken voor jouw klanten. Ze weten dat je veel volgers hebt en dat je dus blijkbaar iets goed doet. De drempel om in jouw webshop een bestelling te plaatsen, wordt daarmee weer een stuk lager!

Scoor hoge rankings in Google.

Via social media kun je veel klanten bereiken. Dat kun je echter ook doen via de zoekmachine van Google. Sterker nog; via deze zoekmachine kun je echt miljoenen mensen bereiken.

Door op de juiste zoekwoorden een hoge ranking te verkrijgen, weet je gewoonweg veel bezoekers naar jouw webshop te halen. Hoe je dit kunt doen?

Allereerst moet je zorgen voor een perfecte website. Ten tweede is het zaak dat je de perfecte content op jouw webshop gaat plaatsen.

Google hecht namelijk héél veel waarde aan de content die op een website of webshop staat. We raden je dan ook aan om een ware specialist hiervoor in te huren, zoals wij dat zijn.  We weten als geen ander waar de productteksten en overige teksten op jouw webshop aan moet voldoen.

Als we de teksten voor op jouw webshop mogen schrijven, ga je dit snel terugzien in de rankings van jouw website binnen Google.

Jouw website gaat steeds beter beoordeeld worden, waardoor je meer en meer organische bezoekers aan kunt trekken. Volg ook de overige tips uit dit artikel op.

Daarmee weet je uiteindelijk ook de conversie te verhogen. Als je dát voor elkaar krijgt, ga je meer en meer orders scoren! Dat is uiteindelijk wat je wilt, niet waar? Veel succes. Wil je graag de content op jouw webshop door ons laten schrijven? Neem direct contact met ons op voor het bespreken van alle mogelijkheden!

Over de schrijver
Reactie plaatsen