Wat verdien je met affiliate marketing? + voorbeelden!
11 juni 2019 

Wat verdien je met affiliate marketing? + voorbeelden!

Wat verdien je met affiliate marketing? Als je hebt gelezen over affiliate marketing en van plan bent om te beginnen wil je natuurlijk ook weten hoe veel geld je kunt verdienen met affiliate marketing.

Over hoe veel geld je kunt verdienen met affiliate marketing zijn de meningen wat verdeeld. De ene affiliate zegt dat het goed mogelijk is om miljoenen te verdienen aan commissies terwijl andere affiliates wat meer bescheiden zijn.

In dit blogbericht ga ik je een aantal voorbeelden geven van affiliates die op hun website laten zien hoe veel geld ze verdienen.

Ook ga ik je meer vertellen over hoe affiliate marketing werkt en hoe jij er succesvol mee kunt worden.

Wat is affiliate marketing precies?

Affiliate marketing is een vorm van marketing waarmee jij betaald krijgt voor het promoten van andermans producten. Om dit te kunnen promoten heb je een speciale affiliate link nodig.

Er zijn duizenden bedrijven die zich hebben aangemeld bij een affiliate netwerk. Hier kun jij je vervolgens aanmelden en zo een speciale link ontvangen.

Hoe verdien je geld met bol.com

Voordat je dit kunt doen moet je eerst een onderwerp bedenken waarover jouw content gaat. Ook moet je kijken of je bij dat onderwerp producten kunt vinden die je kunt promoten.

Dit doe je simpelweg door jouw onderwerp + affiliate in de zoekbalk van Google in te typen. Je ziet dan direct of er bedrijven zijn die aangesloten zijn bij een affiliate netwerk.

Pas als je een onderwerp en producten hebt gevonden kun je aan de slag gaan en beginnen met affiliate marketing.

Hoe kun je het beste beginnen met affiliate marketing?

Er zijn veel verschillende manieren om te beginnen met affiliate marketing. Er zijn affiliates die producten promoten via een website of blog, maar er zijn ook affiliates die zich puur richten op YouTube of Social media.

Voordat je een keuze maakt wil ik je graag vertellen dat het altijd een beter idee is om je eigen website te maken.

Door te kiezen voor YouTube of social media leg je de controle bij een platform dat niet van jezelf is.

Mocht bijvoorbeeld YouTube ermee stoppen of vervangen worden door een ander video platform, ben jij al het werk dat je in het verleden gedaan hebt kwijt.

Wel kun je als je een eigen website hebt, YouTube inzetten als extra kanaal voor je business om nog meer mensen te bereiken.

Dit heb je nodig om te beginnen

Om te beginnen zijn er een aantal dingen die je nodig hebt:

Veel beginnende affiliates heb niet voldoende geduld om hun blog of website tot een succes te maken.

Ze zijn te gefocust op geld verdienen. Als ze dan na een maand of 2 nog geen geld verdiend hebben, geven ze het op omdat ze hadden verwacht dat ze miljonair zouden zijn.

Als je begint met affiliate marketing is het belangrijk om te weten dat het een lange termijn proces is en dat je minimaal een jaar lang bezig moet zijn met het publiceren van nieuwe content.

Hoe meer goede content jij toevoegt aan je website, hoe meer bezoekers er naar je website zullen komen en hoe meer mensen op je affiliate links zullen klikken.

Daarnaast is het ook belangrijk om te weten dat meer content niet altijd beter is.

Soms kun je namelijk beter meer tijd nemen voor je content en er een super goed artikel van maken, dan 5 blogberichten per week die eigenlijk niets vertellen.

Bedenk dus voor jezelf hoe veel blogberichten jij per week kunt afleveren die van goede kwaliteit zijn en blijf daar bij.

Bij bloggen is consistentie namelijk heel belangrijk. Probeer daarom een ritme te vinden in het bloggen.

Hoe veel verdienen succesvolle affiliates?

Natuurlijk zijn er niet veel affiliates die openlijk delen hoe veel ze verdienen. Maar van enkele affiliates is het wel bekend wat ze verdienen per maand of per jaar en dat wil ik graag met je delen.

Daarom volgt hier het overzicht van een aantal succesvolle affiliates over de hele wereld.

1. Patt Flynn – Smartpassiveincome.com 

Patt Flynn is een super affiliate in America die websites heeft in verschillende niches. Ook heeft hij veel eigen producten die hij verkoopt op zijn website.

Elke maand werkt hij zijn income report bij en laat hij zien hoe veel hij per maand verdient.

Deze bedragen zijn bijzonder hoog. Wel is Patt Flynn al een behoorlijk aantal jaar bezig en bewijst het dat doorgaan echt loont.

Hier zie je het inkomen rapport van Patt Flynn van 2017. Hier verdiende hij in één jaar maar liefst 2,171,625 Dollar met affiliate marketing en was zijn top maand goed voor 321, 642,88 Dollar.

Natuurlijk heeft hij dit niet in één of twee jaar opgebouwd. Zo is hij al langer dan 10 jaar bezig met affiliate marketing.

2. Breaking the one percent 

Breaking the one percent is een blog die het grootste gedeelte van het inkomen verdient met affiliate marketing.

Daarnaast verkopen ze ook nog hun eigen producten. Breaking the one percent verdiende in de maand December 2018 maar liefst 104,097 dollar (met één website)

Natuurlijk is het wel belangrijk om te weten dat de markt in Amerika een heel stuk groter is en er dus ook veel meer mensen bereikt kunnen worden dan wanneer je begint met affiliate marketing in Nederland.

Maar ook in Nederland kun je veel geld verdienen met affiliate marketing.

Jacko Meijaard – affiliate marketing revolutie 

Een goed voorbeeld van iemand die veel geld verdient met affiliate marketing is Jacko Meijaard. Hij is de eigenaar van veel verschillende websites.

Ook is hij de maker van de affiliate marketing revolutie waarin hij beginnende affiliates leert wat hij doet om zijn inkomen binnen te halen.

Zo heeft hij met een promotie via zijn mailing lijst in één dag meer dan 10.000 euro verdiend. Dat kunnen natuurlijk maar weinig werkende mensen vertellen.

Ook heeft hij vaker gedeeld hoe veel geld hij in een maand verdient met affiliate marketing.

Zo zie je dat er met affiliate marketing behoorlijk veel geld te verdienen valt. Toch zijn er niet veel mensen die deze bedragen binnen halen met affiliate marketing.

Jacko Meijaard zelf is al 10 jaar bezig met affiliate marketing en is ook bij het nulpunt begonnen.

De kans is dus groot dat als jij ook 10 jaar bezig bent met affiliate marketing, jij veel geld kunt verdienen met affiliate marketing.

De vraag is alleen kun jij het opbrengen om door te gaan met affiliate marketing, zelfs als je een jaar lang geen geld verdiend.

Wat je moet weten als jij succesvol wilt worden

Om succesvol te worden met affiliate marketing is het vooral belangrijk dat je weet dat je niet van de een op de andere dag succesvol wordt.

De meeste succesvolle affiliates zijn al jaren bezig en hebben die gigantische inkomsten in de jaren opgebouwd.

Ook is het belangrijk om te weten dat als jij succesvol wilt worden je bij het begin moet beginnen.

Veel mensen lezen wel over affiliate marketing maar beginnen er nooit aan omdat ze twijfelen of het wel werkt.

De enige manier om succesvol te worden met affiliate marketing is door eraan te beginnen en te blijven doorgaan.

Het zou zomaar kunnen dat jij 2 jaar geen geld verdient en dan ineens naar de 1500 euro per maand gaat.

Blijf vooral elke dag/week met je website aan de slag gaan en zorg ervoor dat jij jezelf continu blijft verbeteren.

Ook is het een goed idee om in jezelf te investeren zodat je op de meest simpele manier leert hoe affiliate marketing werkt en wat je precies moet doen om er succesvol mee te worden.

Zelf heb ik de cursus gevolgd van Jacko Meijaard en verdien ik inmiddels ook een paar honderd euro per maand met affiliate marketing.

Het niet de gigantische bedragen die je eerder hebt gelezen, maar ik weet dat als ik door blijf gaan met mijn websites, ik ook naar die bedragen toe ga. Dat is slechts een kwestie van tijd.

Als jij ook met affiliate marketing wilt beginnen raad ik je vooral aan het gewoon te doen. Er is geen goede of slechte tijd om te beginnen. Hoe eerder je begint, hoe eerder je resultaten zal zien.

Affiliate marketing cursus

Een van de beste investeringen die ik gedaan heb was mijn investering in de affiliate marketing revolutie. Hier heb ik precies geleerd wat er voor nodig is om succesvol te worden met affiliate marketing.

De reden dat ik heb gekozen om de affiliate marketing revolutie te volgen is omdat Jacko Meijaard zichzelf al bewezen heeft. Als je meer dan 15.000 euro per maand kunt verdienen met affiliate marketing, ben je voor mij geloofwaardig genoeg om een video training te geven.

Uiteindelijk ben ik blij dat ik dat gedaan heb, want nu ben ik zelf ook op weg naar een fulltime inkomen met affiliate marketing die je bij vrijwel geen enkele baan kunt verdienen.

Daarnaast ben ik ook nog eens 100% mijn eigen baas en werk ik waar en wanneer ik maar wil.

Wil net als Jacko Meijaard, andere succesvolle affiliates en ik geld verdienen met affiliate marketing? Dan raad ik je zeker aan om de affiliate marketing revolutie te volgen. De kans is dan groot dat jij ook succesvol wordt.

Zolang je niet opgeeft en door blijft gaan tot je daadwerkelijk geld verdient. Klik hier om het verhaal van Jacko Meijaard te lezen >>

Succes! 

Over de schrijver
Wij zijn Writgo.nl. We zijn een team van gepassioneerde schrijvers en helpen andere online bedrijven meer resultaat behalen op het internet. Hoewel we voor vrijwel alle soorten online bedrijven content schrijven, ligt onze focus op affiliate marketing. Bij Writgo.nl zijn we allemaal bekend met affiliate marketing en weten we daarom ook precies welke content een affiliate website nodig heeft. Daarnaast schrijven we ook steeds meer content voor andere soorten bedrijven, webshops en zelfs bol.com verkopers. In de blogberichten op onze website lees je alles over hoe jij geld kunt verdienen op het internet. Zelf zijn we actief bezig met verschillende vormen van online geld verdienen en zorgen we er zo voor dat we binnen Writgo.nl. Verschillende inkomstenbronnen opbouwen. Met onze blogs helpen we je jou dat ook bereiken. De beste manier om te beginnen met online geld verdienen is toch echt wel affiliate marketing. Ik raad je daarom ook zeker aan om De Affiliate Marketing Revolutie te volgen. Klik hier om naar de kortingspagina te gaan. Hier krijg je echt al heel veel goede informatie over hoe jij kunt beginnen met Affiliate Marketing. Daarnaast is het ook een Absolute aanrader om de Affiliate Marketing Webinar van Corné Marchand en Robert Jansen GRATIS te volgen. RESERVEER DIRECT GRATIS JE PLEK!
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down