arrow_drop_up arrow_drop_down
Wat kan ik verkopen met affiliate marketing?
10 februari 2019 

Wat kan ik verkopen met affiliate marketing?

Als je hebt gelezen over affiliate marketing vraag je je vast af wat je allemaal kan verkopen en hoe kom ik aan producten? In dit blogbericht ga ik je meer vertellen over wat er allemaal mogelijk is met affiliate marketing en waarom het een goed idee is gewoon zo snel mogelijk te beginnen.

Wat kan ik verkopen met affiliate marketing?

Als begint met affiliate marketing moet jij je aanmelden bij een affiliate marketing netwerk. Er zijn verschillende affiliate marketing netwerken zoals:

Zelf gebruik ik voornamelijk het Paypro netwerk omdat je hier heel veel digitale producten kunt promoten. Digitale producten leveren over het algemeen meer commissies op dan fysieke producten.

Naast deze affiliate netwerken is het ook nog mogelijk om diverse producten van bijvoorbeeld bol.com of coolblue te promoten. Zo heb ik dus bijna oneindige mogelijkheden in wat ik kan verkopen met affiliate marketing.

Bezoekers zijn het belangrijkst

De meeste beginnende affiliates maken zich direct druk om alle verkoopmogelijkheden ze hebben. Maar eigenlijk is dat nog helemaal niet belangrijk. Het is veel belangrijker dat je eerst gaat werken aan veel bezoekers naar je website krijgen.

Dit doe je door continu te blijven bloggen op je website. Op deze website verschijnt elke dag een nieuwe blog. Het maakt voor mij niet uit of het maandag of zondag is. Het is slechts een uurtje werk om een blog te schrijven en die tijd kan ik wel vrij maken per dag.

Het voordeel daarvan is dat mijn website veel sneller groeit dan veel van mijn concurrenten. Hierdoor krijg ik direct een grote voorsprong.

Blijf daarom zo veel mogelijk content toevoegen en doe je best om je bezoekers daar ook echt iets mee te leren.

Content is het belangrijkste dat er is voor elke website, en zou ook je focus moeten hebben in het begin.

Geld verdienen met je website?

Als je al een website hebt met veel bezoekers zijn er meer manieren om daar geld mee te verdienen. Je kunt er voor kiezen om een affiliate marketing product te gebruiken. Maar je kunt er ook voor kiezen om zelf een product te maken en te verkopen. Daarnaast zijn er ook nog advertenties waaraan je kunt verdienen.

Zelf ben ik een beetje voorzichtig met Google Advertenties. De reden hiervoor is dat je nooit precies weet welke advertenties er op je website geplaatst worden. Daarnaast leveren advertenties vaak veel minder op dan een affiliate product.

Ook geven advertenties vaak minder waarde aan je bezoeker dan een affiliate product. Zo weet ik dat als jij kiest om affiliate marketing te leren met de affiliate marketing revolutie dat je goed af bent. Je leert precies hoe het werkt.

Daarom kan ik met vertrouwen dit product promoten. Maar met advertenties weet ik dat niet. Aangezien ik het super belangrijk vind dat mijn bezoekers alleen maar de beste waarde krijgen, pas ik advertenties vaak minimaal toe op mijn website.

Wat kan ik verkopen om succesvol te worden?

Vaak ligt het er helemaal niet aan wat je verkoopt om succesvol te worden met affiliate marketing. Je hebt namelijk een bepaalde mindset nodig die ervoor zorgt dat je ook doorgaat met bloggen als je na een jaar nog steeds geen resultaat ziet.

Ook moet je het telkens weer kunnen opbrengen om achter de laptop te gaan zitten om een blog te typen wetend dat er in het begin nog niemand naar je website komt.

Je moet een groot doel hebben dat je wilt behalen om succesvol te worden. Het gaat er vrijwel niet om wat je kunt verkopen, maar hoe je het verkoopt.

Niemand zit er namelijk op te wachten dat jij een affiliate product spamt op je website. Ze willen goede informatie en willen iets van je leren. Als een affiliate marketing product daarbij helpt zoals de affiliate marketing revolutie op mijn website dat zeker doet, ben je op de goede manier aan het verkopen. Maar als jij bijvoorbeeld een website over honden hebt, en vervolgens overal op je website de affiliate marketing revolutie gaat verkopen gaat het niets worden.

Doorgaan is de key to success bij affiliate marketing

De enige reden dat zo veel mensen weer stoppen met affiliate marketing is omdat ze niet direct resultaat zien. Ook ik heb maanden moeten wachten op mijn eerste commissie. Ondanks dat ben ik toch door gegaan. Voor mijzelf had ik een doel gesteld om binnen één jaar meer dan 1 verkoop te realiseren met mijn affiliate marketing website. Inmiddels is dat jaar nog niet eens voorbij en ben ik daar al dik overheen.

Dit is mogelijk geworden voor mij door gewoon bezig te blijven met mijn website en elke dag een nieuwe blog te plaatsen. Je hoeft echt niet de hele dag met je website aan de slag te gaan om succesvol te worden met je website.

Maar als je maar één keer per week (het minimum) een blog plaatst, moet je ook niet rekenen op snelle resultaten.

Als jij groot succes wilt met affiliate marketing is het belangrijk dat je er 100% voor gaat en dat je altijd net iets meer doet dan je concurrenten.

Sinds ik elke dag publiceer gaan mijn bezoekersaantallen keihard omhoog. Toen ik net begon met affiliate marketing, werkte ik nog fulltime. Nu ik een tijd bezig ben met affiliate marketing is het voor mij mogelijk geworden om parttime te werken en weet ik dat als ik zo door ga ik hier mijn fulltime baan van kan maken.

Affiliate marketing is helemaal niet zo moeilijk als je maar gewoon doorgaat. Dankzij de affiliate marketing revolutie heb ik alle basiskennis geleerd die ik nodig had om mijn eerste affiliate marketing website op te zetten. Daardoor werk ik nu voor het grootste gedeelte thuis en kan ik straks helemaal thuis aan het werk.

Als jij ook succesvol wil zijn met affiliate marketing raad ik je aan gewoon te beginnen en vervolgens door te blijven gaan totdat je succes hebt. Als je maar lang genoeg vol blijft houden gaat het bijna vanzelf. Het is mogelijk om heel veel geld te verdienen met affiliate marketing. Zelfs tot in de 50.000 euro per maand. Je moet alleen doorgaan en niet opgeven. Maar het allerbelangrijkste is beginnen.

Gratis geld verdienen

Het resultaat van 10 jaar doorgaan met affiliate marketing 76.000 dollar per maand! oftewel 67.000 euro per maand. Dat verdien je bij vrijwel geen enkele baan. 

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen