arrow_drop_up arrow_drop_down
Wat je moet weten voor je een affiliate website gaat bouwen
28 juni 2019 

Wat je moet weten voor je een affiliate website gaat bouwen

Het plan is geboren, jij wil net als mij een eigen affiliate website opzetten. Ik kan je daarover vertellen. Wat je moet weten voor je een affiliate website gaat bouwen. Waarom je een affiliate website zou beginnen of waarom juist niet. Ook ik zag de vele dollartekens al in mijn ogen. Snel geld verdienen wie wil dat nu niet. Ik moet je dan helaas wel teleurstellen, affiliate marketing is alles behalve de manier om snel geld te verdienen. Het vraagt veel doorzettingsvermogen, geduld en vooral tijd van je tot jij jou eerste commissie verdient. 

Ben je nu al afgehaakt. Jammer! Een eigen affiliate website is misschien hard werken, toch kun je er veel mee bereiken en uiteindelijk verdienen. De tijd die je investeert tot jij je eerste commissie is verdient is daarom niet voor niets. Zie dit als een investering voor lange termijn. Waarmee jij een extra inkomen kan opbouwen.

In dit artikel vertel ik je over een eigen affiliate website bouwen. Wat jij moet weten, verwachten kan of voor nu nog even uit je hoofd moet zetten. Zodat je verzekerd bent van een goed begin. 

Ga jij een affiliate website bouwen? Dit moet je weten.

Je weet dat het veel tijd kost. Het op korte termijn weinig zal opleveren. Wat je over het bouwen van een affiliate website moet weten is het volgende. Investeer vooral in de content van je website. Dit zijn de teksten, afbeeldingen en verwijzingen met affiliate links en banners. Ze zijn de basis van jouw online marketing. Een goed verhaal verkoopt! En in mindere mate in het uiterlijk van een website. Hou het dan ook eenvoudig en overzichtelijk. 

Mijn kennisbank affiliate marketing staat vol informatieve pagina's over affiliate marketing. Je leest over commissie, wat het kost, de affiliate marketing revolutie tot hoe vaak je moet bloggen en schrijven. Handig voor wanneer jij je affiliate website gaat bouwen.  

Online geld verdienen als Succesvol affiliate marketingBlijven schrijven voor slechts enkele bezoekers, alsof het er al duizenden zijn. Dat kan best een opgave zijn en vooral veel doorzettingsvermogen van je vragen. Het stelt je misschien gerust wanneer je weet dat elke succesvolle affiliate ooit ook op deze manier is begonnen. Kijk nu naar ze, jaren later, hebben zij een een inkomen met hun affiliate website waar menig affiliate jaloers op mag zijn. 

Dat wil jij natuurlijk ook bereiken. Met de affiliate marketing revolutie krijg je handige tips aan de hand van video's. Stap voor stap leer jij over affiliate marketing en werk je aan een passief inkomen. 

Vrije Tijd investeren in je eigen affiliate website

Het grootste voordeel van je eigen affiliate website is de vrijheid die je hebt. Werken wanneer, waar en hoelang je zelf wilt. Hierdoor kun je elk uur aan vrije tijd omzetten in een investering voor later. Toch moet je ook reëel blijven. Als je niet bereid bent er echt voor te werken ga je ook geen geld verdienen. Maak dus ook echt tijd om aan je affiliate website te werken. 

affiliate marketing stappenplanIk heb zelf vanaf het begin gewerkt met een rationele planning. Waar sta ik nu, over een aantal maanden en over een jaar. Wat moet ik hiervoor doen. Hoeveel tijd ben ik bereid om elke week te investeren in mijn website of het schrijven van content. Een goede planning geeft je overzicht en maakt je doel, aanpak en resultaat concreet. Ook voorkom je door een goede planning dat je alles op het laatste moment wil doen of in afwachting bent tot de eerste bezoekers eens op je website komen. Want met of zonder bezoekers, jouw planning gaat door. 

Afwachten, stoppen of toch doorgaan

Met een eigen affiliate website is afwachten een echte no-go! De maanden werk zijn voor niets geweest en dat zou natuurlijk zonde zijn. Dan kun je net zo goed stoppen met affiliate marketing. Daarom is de planning zoals eerder besproken belangrijk. Ik kan mij goed voorstellen dat het soms lastig is. Zonder enige vorm van verdiensten hard werken en publiceren. Een goede cursus affiliate marketing kan helpen en de motivatie zijn. 

De voordelen van een cursus affiliate marketing zijn:

  • Stap voor stap ondersteuning met een bewezen verdienmodel
  • Je bouwt aan een passief inkomen met affiliate marketing
  • Een bron van inspiratie voor je eigen affiliate website
  • Je leert elke maand opnieuw je inkomen te vergroten 

Wat als je affiliate website begint te lopen

Na een jaar heb jij misschien de eelt van het typen op je vingers staan. Pling!!! Ineens is daar je eerste commissie. Het moment waar je lang en hard voor gewerkt hebt. Je website begint eindelijk te lopen. Maar wat moet je dan? Wanneer je de smaak geproefd hebt wil je natuurlijk meer. En daarom ga je door met wat je al deed, nieuwe berichten op je website publiceren en werken aan je website volgens het principe van de affiliate marketing revolutie.

Je eerst verdiende commissie is nog lang niet het doel dat je voor ogen hebt. Maar wel het teken dat waar je mee bezig bent, de tijd die je investeert en de manier hoe je dit doet werkt. Ga dus vooral zo door, heb bent op de goede weg.

Vaak zijn de eerste verdiensten de motivatie die je even nodig hebt. Om door te kunnen gaan en niet verveeld te raken in wat je elke dag doet. Zie dit ook op deze manier en pluk hier de vruchten van.

De waarde van kennis en ervaring komen samen 

Het bouwen aan een affiliate website is niet alleen een investering in een bron om geld te verdienen. Ook de ervaring en kennis die het je brengt zijn waardevol en mogen wij niet vergeten. Ze zijn essentieel om te bouwen aan een passief inkomen en om succes te kunnen hebben. De mensen die met de intentie om snel veel geld te verdienen hebben al eerder afgehaakt. Zorg daarom dat jij het blijft volhouden met de kennis en ervaring die je inmiddels al langere tijd aan het toepassen ben op je website. Natuurlijk is geld een belangrijke motivatie. Dat moet je ook vasthouden. Want op termijn zal jouw investering, opgedane kennis en de ervaring ook in geld worden beloond. 

  • Je leert consequent te werken en publiceren
  • Je hebt bewezen een echte doorzetter te zijn “absolute must”
  • Je kennis en ervaring is de sleutel tot jouw succes

Van bijverdienen naar heel veel geld verdienen 

Iedereen, ook ik heb vaker nagedacht over stoppen. Sterker nog ik ben al eens een keer gestopt. Gelukkig realiseerde ik mij op tijd dat affiliate marketing niet iets is om snel rijk te worden en het vooral draait om veel geld kunnen verdienen. Mits je er natuurlijk hard voor werkt, voldoende tijd aan besteedt en leert van wat je tot nu toe hebt gedaan. Dat soms iets wel en soms juist niet lukt is stof om van te leren, niets om voor te stoppen dus. Geef daarom vooral niet op. Laat je droom niet aan je voorbij gaan. Na een eerste verdiensten kun je zomaar wel eens op het randje zitten van een toevallige verkoop en veel geld verdienen.

Bovendien is een eigen affiliate website veel meer dan de focus op het verdienen van geld. Door elkaar te helpen bijvoorbeeld, kun je samen het beste naar boven halen om meer succes en resultaat te hebben. En het kan snel gaan. Wat nu misschien nog maar een bijverdienste kan volgend jaar zomaar je werk zijn.

Er voor de volle 100% voor gaan

Eerder heb je gelezen over een planning en doel dat je voor ogen hebt. Daar moet je voor blijven gaan door er keihard voor te werken. Elke dag opnieuw geeft je jouw volle 100% om kansen en mogelijkheden te bereiken. Door er helemaal voor te gaan kom jij elke dag een stukje dichterbij het doel dat je hebt. 

Ben jij van plan om te beginnen met een affiliate website? Elke dag die jij voorbij laat gaan is een gemiste dag. Begin vandaag nog met bouwen aan jouw eigen affiliate website. 

Hoeveel verdien je met een affiliate website

Er zijn prachtige voorbeelden van opbrengsten met affiliate marketing. Maar wanneer jij net begint of een begin wilt maken zijn die nog ver weg. Laat ik daarover eerlijk zijn, hoe graag ik je ook wil motiveren te beginnen met affiliate marketing. Want de voordelen zijn op termijn zeker de moeite waard. Op grote verdiensten moet jouw focus dan ook niet liggen. Maar op het opbouwen van een goed werkende affiliate website.

Sterker starten met de affiliate marketing cursus

Wil jij sterker starten met affiliate marketing. Een krachtige strategie toepassen die echt werkt en je vooruit helpt?  Volg een cursus over affiliate marketing. Een strategie die je dag in dag uit blijft toepassen op je website. Dan gaat het je zeker lukken. Waarom? Omdat je merkt dat het werkt.

waarom een affiliate marketing cursus volgenDe affiliate marketing cursus is het verdienmodel van dit moment. Actueel en voorzien van de nieuwste en laatste tools die je echt verder brengen. Onmisbaar wanneer je echt serieus aan de slag wil met affiliate marketing door een eigen website.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Zelf verdien ik een groot deel van mijn inkomsten via affiliate Marketing en werken we met ons team Keihard om ook andere affiliates en website-eigenaren te helpen met het behalen van meer online resultaat.
Als je net begint met affiliate marketing kan alle informatie nog behoorlijk lastig zijn te implementeren. Hier helpen we je dan ook graag bij. Dit doen we door handige tips en informatie te delen over alles wat te maken heeft met geld verdienen op het internet.
De beste manier om te beginnen met online geld verdienen is toch echt wel affiliate marketing. Ik raad je daarom ook zeker aan om de 5K Affiliate Marketing Blauwdruk GRATIS te downloaden.
Hier krijg je echt al heel veel goede informatie over hoe jij kunt beginnen met Affiliate Marketing.
Daarnaast is het ook een Absolute aanrader om de Affiliate Marketing Webinar van Corné Marchand en Robert Jansen GRATIS te volgen. RESERVEER DIRECT GRATIS JE PLEK!
Reactie plaatsen