Wat is een YouTube Cash Cow Channel?
5 juni 2021 

Wat is een YouTube Cash Cow Channel?

Op het internet zijn veel platformen te vinden die erg populair zijn. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de sociale media, zoals Facebook, Instagram en Twitter. Deze platformen hebben miljoenen gebruikers. Een ander zeer populair platform is YouTube. Je hebt de website vast wel eens gebruikt. Er zijn eindeloos veel filmpjes op te vinden. De filmpjes zijn zeer uiteenlopend wat betreft de onderwerpen. Zo vind je er filmpjes van mensen die opnemen hoe ze aan het gamen zijn, maar ook mensen die hun dagelijkse leven laten zien in een zogeheten vlog.

Van dat laatstgenoemde is in Nederland bijvoorbeeld Enzo Knol een erg goed voorbeeld. De content die je plaatst op YouTube kan je zelf bepalen. In dit artikel zal een speciaal soort YouTube kanaal behandeld worden. De kans is aanwezig dat je al eens zo'n account bent tegengekomen en er meerdere filmpjes van hebt gekeken, zonder dat je doorhad dat het om een dergelijk account ging. Het gaat dan om een YouTube Cash Cow Channel. In dit artikel zul je meer lezen over dit soort YouTube kanalen en lees je over een handige cursus, namelijk die van de Cash Cow Academy.

Alles over YouTube Cash Cow Channels

YouTube wordt veel gebruikt en je hebt er zelf waarschijnlijk ook al vele uren doorgebracht met het kijken van leuke filmpjes. Je denkt dan vast alles al te weten over YouTube, maar de term Cash Cow Channel komt je waarschijnlijk niet erg bekend voor. Veel mensen zijn ook nog niet bekend met deze term, maar toch zijn ze al wel eens in aanraking gekomen met dit soort kanalen op YouTube. YouTube Cash Cow Channels komen namelijk vaker voor dan je zult denken.

Een YouTube Cash Cow Channel is een kanaal waarop video's geplaatst worden uit een bepaalde niche. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan sport of aan business. De video's die op dit soort kanalen geplaatst worden zijn erg uiteenlopend. Er zitten een aantal voordelen verbonden aan het hebben van een YouTube Cash Cow Channel. Hieronder staan een aantal van die voordelen voor je op een rijtje.

Niet zichtbaar in beeld

Dit allereerste voordeel is misschien tegelijkertijd meteen het grootste voordeel aan het hebben van een YouTube Cash Cow Channel. Bij een dergelijk kanaal is het namelijk niet noodzakelijk om zichtbaar te zijn in de video. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een voice-over te gebruiken of überhaupt niet te spreken in de video. Als je een goedlopend kanaal hebt op YouTube heb je dus ook veel fans.

Deze fans zullen je op straat herkennen, als je zichtbaar in beeld bent, en dan met je op de foto willen of iets dergelijks. Doordat je bij een YouTube Cash Cow Channel niet in beeld hoeft te zijn heb je daar geen last van. Je kan een groot kanaal worden en toch in de anonimiteit blijven leven, omdat niemand weet dat jij het gezicht achter het kanaal bent. Ideaal toch?

Je creativiteit de vrije loop laten

Er zit geen vast format verbonden aan de video's die je op een YouTube Cash Cow Channel moet plaatsen. Je kan voor zeer veel verschillende onderwerpen kiezen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een leuke top 10 video of gewoon een zeer informatieve video over een onderwerp waar je veel van weet. Het is allemaal mogelijk met een YouTube Cash Cow Channel. Naast die hiervoor genoemde voorbeelden van video's die je kunt maken, zijn er nog veel meer soorten video's die je maken kunt. Er zijn dus mogelijkheden genoeg en je kan je creativiteit gewoon de vrije loop laten bij het maken van de video's voor je kanaal.

Zelf je werktijden en werkplek kiezen

Bij de meeste banen heb je vaste werktijden waarop je op je werk moet verschijnen. Dit werk vindt dan vaak ook plaats vanaf één werkplek. Als je ervoor kiest om een YouTube Cash Cow Channel te beginnen zul je daar geen last meer van hebben. Er zijn geen verplichte werktijden en geen verplichte werkplekken meer. Je kan er zelf voor kiezen waar en wanneer je bezig wilt gaan met het werken aan je kanaal.

Het maken van YouTube video's zit namelijk niet per se verbonden aan een bepaalde plaats of een bepaalde tijd. Als het tijdens de zomer mooi weer is kan je rustig vanuit de tuin, in de zon en met een biertje in je hand je video maken. Er is niemand die je dat kan verbieden of die je in de weg zal staan en zeggen dat het anders moet.

Passief inkomen verdienen

Tot slot is het mogelijk om passief je inkomen te verdienen. Bij passief inkomen hoef je niet continu inspanning te leveren om aan je inkomen te komen. Je kiest een moment uit waarop je aan de slag wilt gaan, maakt de video, plaatst deze op je kanaal en vervolgens is het wachten. Met YouTube kan je geld verdienen en dat is dus bij een YouTube Cash Cow Channel net zo. Na het plaatsen van de video is het simpelweg afwachten. Natuurlijk is het wel zo dat hoe meer mensen er op je kanaal geabonneerd zijn en hoe meer mensen naar je video's kijken, hoe meer je zult verdienen met je video's. Gelukkig hoef je niet veel inspanning te leveren, maar bijvoorbeeld slechts twee keer in de week door twee keer in de week een video te plaatsen op je kanaal.

YouTube Cash Cow Academy

Eerder in dit artikel heb je al het een en ander kunnen lezen over wat een YouTube Cash Cow Channel is. Er is nog veel meer wat je te weten kunt komen over dit soort YouTube kanalen dan wat er in dit artikel is besproken. Om meer te weten te komen hierover kan je terecht bij de YouTube Cash Cow Academy. Dit is een online cursus die zowel in Nederland als België beschikbaar is. De online cursus bestaat uit meer dan 80 video's.

Tijdens deze cursus zit je ingedeeld met mensen die op hetzelfde niveau zitten als jij. Je hebt voor de rest van je leven toegang tot de video's van de YouTube Cash Cow Academy. Hierdoor kan je rustig aan doen en op je eigen tempo door de cursus heen werken. Naast de 80 beschikbare video's kom je ook terecht in de YouTube Premium community en zijn er wekelijke sessies waarin je nog meer kennis op kunt doen over het hoe en wat van een YouTube Cash Cow Channel.

Bonussen

Er zijn ook nog enkele bonussen waartoe je toegang krijgt bij de YouTube Cash Cow Academy. Het gaat om de volgende bonussen:
– Case studie van €0 naar €10.000
– Cash Cow Academy voor gevorderden
– YouTube kanaal promoten en laten groeien
– Content maken voor gevorderden
– De sleutel tot succes
– Module Financiën

Jelline Brands

De YouTube Cash Cow Academy is in handen van de nog zeer jonge Jelline Brands. Zij heeft het weten te presteren om online haar inkomen te kunnen verdienen met haar eigen Cash Cow Channel. Om ervoor te zorgen dat ze het maximale uit haar kanaal kon halen heeft ze zelfs besloten om te stoppen met haar studie, zodat ze zich volledig kon richten op het maken van video's voor op haar kanaal.

 

Inmiddels is ze er erg succesvol mee geworden en wil ze door middel van de Cash Cow Academy andere mensen helpen om ook succesvol te worden met het maken van YouTube video's voor op hun YouTube Cash Cow Channel.

Kosten

Het volgen van de cursus bij de Cash Cow Academy is niet gratis. Het bedrag zul je echter snel vergeten als je erg succesvol bent met je kanaal. Momenteel zul je voor het volgen van de cursus een bedrag van 997 euro neer moeten leggen.

Review

Als je nieuwsgierig bent geworden naar de Cash Cow Academy dan heb ik goed nieuws voor je. We hebben namelijk ook een zeer uitgebreide review geschreven over deze cursus. Hierin zul je nog veel meer informatie vinden over de Cash Cow Academy dan in dit artikel. Als je geïnteresseerd bent in het volgen van de cursus dan valt het zeer zeker aan te raden om de review door te lezen, zodat je nog beter op de hoogte bent van wat je van de cursus kunt verwachten.

Conclusie

Geld verdienen met YouTube is erg leuk en voor iedereen mogelijk. Een zeer geschikte manier om je geld te verdienen met YouTube is door het maken van een YouTube Cash Cow Channel. Je hoeft bij dit soort kanalen niet in beeld te zijn, je kunt erg creatief zijn met je video's, bent niet verplicht om op bepaalde tijden en specifieke plekken te werken en bovendien kan je er een goed passief inkomen mee verdienen. Om nog meer te weten te komen over YouTube Cash Cow Channels kan je een cursus volgen. De cursus van de Cash Cow Academy is zeker een aanrader om te volgen. In de uitgebreide review lees je meer over deze cursus. Hopelijk heb je iets aan het lezen van dit artikel gehad!

 

Over de schrijver
Wij zijn Writgo.nl. We zijn een team van gepassioneerde schrijvers en helpen andere online bedrijven meer resultaat behalen op het internet. Hoewel we voor vrijwel alle soorten online bedrijven content schrijven, ligt onze focus op affiliate marketing. Bij Writgo.nl zijn we allemaal bekend met affiliate marketing en weten we daarom ook precies welke content een affiliate website nodig heeft. Daarnaast schrijven we ook steeds meer content voor andere soorten bedrijven, webshops en zelfs bol.com verkopers. In de blogberichten op onze website lees je alles over hoe jij geld kunt verdienen op het internet. Zelf zijn we actief bezig met verschillende vormen van online geld verdienen en zorgen we er zo voor dat we binnen Writgo.nl. Verschillende inkomstenbronnen opbouwen. Met onze blogs helpen we je jou dat ook bereiken. De beste manier om te beginnen met online geld verdienen is toch echt wel affiliate marketing. Ik raad je daarom ook zeker aan om De Affiliate Marketing Revolutie te volgen. Klik hier om naar de kortingspagina te gaan. Hier krijg je echt al heel veel goede informatie over hoe jij kunt beginnen met Affiliate Marketing. Daarnaast is het ook een Absolute aanrader om de Affiliate Marketing Webinar van Corné Marchand en Robert Jansen GRATIS te volgen. RESERVEER DIRECT GRATIS JE PLEK!
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down