arrow_drop_up arrow_drop_down
Wat is een gemiddeld inkomen voor een affiliate?
28 juli 2019 

Wat is een gemiddeld inkomen voor een affiliate?

Wat is een gemiddeld inkomen voor een affiliate? Het is heel moeilijk om te zeggen wat het gemiddelde inkomen voor een affiliate is. Er zijn affiliates die meer dan 100.000 dollar/euro per maand verdienen, maar er zijn ook heel veel affiliates die nog geen 20 euro per maand binnenhalen.

Ook is er een groot verschil tussen de affiliates die vrijwel geen geld verdienen en de affiliates die heel veel geld verdienen. Hier lees je meer over geld verdienen met affiliate marketing.

Wat is een gemiddeld inkomen voor affiliate marketing?

Met alle informatie die ik heb gelezen over affiliate marketing, denk ik dat een gemiddeld inkomen voor een affiliate rond de 3000 euro per maand ligt. Toch kun je veel meer geld verdienen dan 3000 euro per maand.

Als je het goed aanpakt en continu blijft leren, is het voor jou ook mogelijk om bijvoorbeeld 20.000 euro per maand te verdienen.

Het is daarbij wel belangrijk dat je weet dat je niet in een dag 20.000 euro gaat binnenhalen.

De affiliates die meer dan 10.000 euro per maand verdienen, zijn vrijwel allemaal al ruim 5 jaar bezig.

Uiteindelijk draait het bij affiliate marketing allemaal om de juiste bezoekers naar je website krijgen en dat op schalen.

Hoe verdien je geld met je blog

Hoe meer bezoekers jij naar je website trekt, hoe meer van deze bezoekers op je links klikken en hoe meer commissies je daarmee verdient.

Ook is het voor jou als beginner goed om te weten dat Affiliate marketing een lange termijn proces is.

Waarom starten met affiliate marketing?

Als je ervoor kiest om affiliate te worden, neemt dat direct veel voordelen met zich mee. Je kunt dan werken waar en wanneer je wilt. Ook hoef je geen orders meer aan te nemen van een werkgever.

Naast de vrijheid die je krijgt met affiliate marketing, kun je met affiliate marketing ook nog eens heel veel geld verdienen.

Het ligt er dan maar net aan hoe serieus jij het neemt en hoe hard je in het begint bereid bent te werken.

Toen ik net begon dacht ik dat ik met vrijwel geen werk succesvol kon worden met affiliate marketing. Al snel kwam ik erachter dat dat niet het geval was.

Je moet namelijk continu bezig zijn om jezelf te verbeteren.

Wel heeft affiliate marketing ook wat nadelen. Als je namelijk helemaal voor jezelf werkt, bouw je daarmee ook veel minder sociale contacten op.

Sinds ik in huis werk, kom ik veel minder vaak buiten de deur. Hierdoor leer je niet snel nieuwe mensen kennen.

Het is dan een goed idee om in ieder geval op het internet te connecten met mensen die het zelfde doen als jij.

Is het moeilijk om succesvol te worden met affiliate marketing?

Het is niet moeilijk om succesvol te worden met affiliate marketing. Het belangrijkste is dat je de juiste mindset hebt.

Veel mensen die beginnen met affiliate marketing verwachten dat ze binnen enkele maanden al veel geld verdienen.

Wat is een gemiddeld inkomen voor een affiliate

Vroeger had dat misschien gekund, maar tegenwoordig niet meer. Om nu succesvol te worden met affiliate marketing, mag je best een jaar voor jezelf uitrekenen. Het kan zelfs zo zijn dat je na een jaar nog steeds geen of weinig geld verdient.

Uiteindelijk is affiliate marketing een groot leerproces waar je doorheen moet. Tijdens je proces om succesvol affiliate te worden, kom je veel obstakels tegen.

Alleen als je alle obstakels die je tegenkomt leert overwinnen kun je succesvol worden.

De meeste beginnende affiliates kunnen dat niet of hebben te weinig geduld. Hierdoor wordt het grootste gedeelte van alle beginnende affiliates niet succesvol.

Hoe kun je veel geld verdienen met affiliate marketing?

Als je veel geld wilt verdienen en bereid bent om daar vooral in het begin hard voor te werken, is dat zeker mogelijk.

Om succesvol te worden is het vooral belangrijk dat je een strategie hebt voor affiliate marketing en die ook blijft volgen.

Aangezien er heel veel informatie beschikbaar is op het internet en heel verschillende strategie├źn, is het voor jou als beginner heel makkelijk om snel over te schakelen naar een andere strategie.

De kracht van affiliate marketing zit hem vooral in consistentie.

Het is dus ontzettend belangrijk dat je consistent aan het werk gaat en dat je een strategie kiest en daar ook bij blijft.

Als je telkens overschakelt naar iets nieuws, kom je geen stap verder en zal je altijd een beginner blijven.

Als je veel geld wilt verdienen met affiliate marketing raad ik je aan om eens naar de strategie van de affiliate marketing revolutie te kijken. Dit is een cursus die ik heb gevolgd.

Marketheme van de affiliate marketing revolutie

Sinds ik die cursus heb gevolgd, volg ik nog steeds dezelfde strategie en heb ik inmiddels al meerdere websites waarmee ik geld verdien.

Met deze strategie leer je hoe je je eigen website maakt en vervolgens zorgt dat er bezoekers naar je website komen.

Dit doe je vooral door blogs te schrijven die te maken hebben met de niche die jij hebt gekozen.

Hoe meer blogs je dan plaatst op je website, hoe meer bezoekers er uiteindelijk naar je website komen en hoe meer geld je kunt verdienen.

Onderaan of in de teksten die je schrijft, plaats je dan een link naar het product dat je promoot.

Hoe meer bezoekers je dan naar je website krijgt, hoe groter de kans is dat iemand daar op klikt en het product via jou aanschaft.

Conclusie

Hoe veel geld er gemiddeld verdiend wordt met affiliate marketing is lastig te zeggen. Sommige affiliates verdienen nauwelijks geld, terwijl andere affiliates meer dan 100.000 euro binnen harken.

Om succesvol te worden met affiliate marketing is het vooral belangrijk dat je een goede strategie leert en je daar vervolgens ook aan houdt.

Er zijn heel veel beginners die van het ene naar het andere gaan en daardoor nooit succesvol worden.

De methode die ik gebruik is de methode uit de affiliate marketing revolutie. Dit is een bewezen strategie, waarmee de eigenaar van het product, meer dan 20.000 euro per maand binnenhaalt.

Daarnaast heeft deze methode al meer dan 5000 studenten, waarvan er al veel succesverhalen op het internet staan.

Aangezien dit een goede methode is, wil ik je uitnodigen ook die methode te leren. Na het volgen van de cursus is het vooral belangrijk dat je door blijft gaan.

Het kan een hele tijd duren voordat je geld gaat verdienen. Zodra de eerste commissie binnen is, weet je dat de methode werkt en weet je ook dat het slechts een kwestie is van opschalen.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen