arrow_drop_up arrow_drop_down
Wat is de beste affiliate marketing cursus voor beginners
30 november 2019 

Wat is de beste affiliate marketing cursus voor beginners

Affiliate marketing, geld verdienen op het internet en passief inkomen. Termen die steeds populairder worden en ook door steeds meer mensen worden bekeken.

Wat is er nou mooier dan geld verdienen via je laptop en te kunnen gaan en staan waar je wilt.

Toch is er maar een klein percentage van affiliate marketing beginners die er succesvol mee worden.

Met een affiliate marketing cursus vergroot je de kans dat je daadwerkelijk succesvol wordt op het internet. Daarom vertel ik je graag wat de beste affiliate marketing cursus is voor beginners en welke andere mogelijkheden je hebt, Lees daarom zeker verder.

Wat is de beste affiliate marketing cursus?

Toen ik net begon met affiliate marketing is de cursus die ik gevolgd heb de affiliate marketing revolutie. Als je me toen zou vragen wat de beste affiliate marketing cursus is, zou ik zeker zeggen dat het die cursus is.

Maar even geleden heb ik een andere cursus gevolgd, waarmee ik veel dingen heb geleerd die ik na het volgen van de affiliate marketing revolutie nog niet wist.

Daarom is er voor mij een andere cursus de beste cursus. Ook denk ik dat niet veel Nederlanders bekend zijn met deze cursus.

Toch is het zeker de moeite waard om de cursus eens te bekijken. Sinds het volgen van deze methodes zijn mijn affiliate en advertentie inkomsten verdubbeld.

De cursus waar ik het over heb is Project 24. Een Amerikaanse cursus waarin je leert over alle mogelijke manieren van geld verdienen met je website.

Wat leer je in Project 24?

Voordat ik je vertel wat je allemaal leert met project 24 wil ik je eerst uitnodigen om de webinar te kijken waarin al veel onderdelen van Project 24 aan bod komen. Ook wil ik je uitnodigen eens te kijken naar de promotie video van Project 24.

Promotievideo Project 24 – Income School.

https://www.youtube.com/watch?v=gdmirTxKTi4

Webinar Project 24 – Income School

https://www.youtube.com/watch?v=9jLo89V_q3g

Wil je meer weten over Project 24 of ermee aan de slag gaan? Ga dan naar de cursuspagina van Project 24 >>

Je huidige inkomen vervangen voor online inkomen in 24 maanden

Een van de uitspraken die mij het meeste aansprak was dat je binnen 24 maanden met deze cursus je huidige inkomen kunt vervangen door online inkomen met een website.

Wat me direct opviel is dat dit heel anders is dan de meeste online marketeers die je een cursus willen verkopen, vertellen je namelijk dat je binnen enkele weken al gouden bergen verdient.

Natuurlijk is dat in bijna geen gevallen mogelijk en kost het vrijwel altijd tijd om een online inkomen op te bouwen.

Waarom is dit de beste affiliate marketing cursus voor beginners?

De reden dat ik dit de beste cursus vind, is vooral omdat het heel veelzijdig is. Je krijg niet alleen geleerd hoe affiliate marketing werkt, maar je leert ook hoe je het beste inkomsten kunt verdienen met Advertenties op je website, hoe e-mail marketing werkt en nog veel meer. In totaal krijg je maar liefst 14 cursussen als je aan de slag gaat met project 24.

Bekijk hier het dashboard van Project24:

Meer informatie over Project 24 >>

De cursus blijf vernieuwen

 

Waar ik bij de affiliate marketing revolutie het gevoel had dat de cursus veel hetzelfde bleef, merk ik bij Project 24 dat Income School je continu op de hoogte houdt van veranderingen die belangrijk zijn voor je succes.

Alle informatie die ze krijgen en leren, delen ze direct met de mensen die de cursus volgen. Dit doen ze via hun eigen community. Hier kunnen alle leden van de cursus met elkaar praten over onderwerpen.

Waarom niet de affiliate marketing revolutie?

Voorheen promootte ik alleen de affiliate marketing revolutie en was ik ervan overtuigd dat dat de cursus was die alle beginnende affiliates in Nederland moesten volgen.

Ondanks dat de affiliate marketing een hele goede cursus is voor beginners, Raad ik toch liever Project 24 aan. Deze cursus is een stuk uitgebreider en beperkt zich niet alleen maar tot affiliate marketing.

In veel gevallen verdienen Cursisten van Project 24 nog meer geld aan premium ads dan met affiliate marketing. Dat is iets dat in Nederland nog niet zo vaak verteld wordt.

Daarnaast richt de affiliate marketing revolutie zich op zoekwoordonderzoek, terwijl Google druk bezig is met Semantic search. Bij project 24 wordt je hiervan op de hoogte gebracht maar bij de affiliate marketing revolutie niet.

Ja, zoekwoorden werken nu nog goed, maar dat zal in de loop van tijd steeds meer afnemen.

Sinds ik ben begonnen met Project 24, doe ik helemaal geen zoekwoord onderzoek meer maar juist zoekanalyse.

In plaats van dat ik op zoek ga naar zoekwoorden voor in mijn teksten, ga ik nu op zoek naar onderwerpen waarover ik een blog kan schrijven.

Vaak zijn dit vragen die mijn bezoekers zoeken in Google. Google heeft namelijk geen zoekwoorden meer nodig om te kunnen achterhalen waar je tekst over gaat en welke intentie de tekst heeft.

De focus van Project 24

Als je aan de slag gaat met Project 24, ga je aan de slag met 60 stappen die zij voor je hebben opgesteld voor het starten van je eigen website. Het mooie aan de 60 stappen is dat er voor iedere dag een stap voor je klaar staat.

Na 60 dagen is het de bedoeling dat je een blog routine hebt gemaakt die je blijft doorzetten.

De focus van Project 24 ligt rond het publiceren van de meest behulpzame content op het internet.

https://www.youtube.com/watch?v=13IYATo6WSI

Hiervoor krijg je natuurlijk een heleboel tips en een blog recipe die zij gebruiken voor al hun websites.

Elke website die ze in het verleden gemaakt hebben is voor hun een enorm succes.

Door hun stappen te dupliceren, is de kans groot dat jij ook soortgelijke resultaten gaat behalen.

Aan de slag met Project 24

Als je aan de slag wilt gaan met project 24, kun je je aanmelden via de website van Income School. De kosten voor het eerste jaar om de cursus te volgen zijn 499 dollar. Hoewel dat prijzig lijkt, is het een goed idee om de boodschap “Replace your current income for online income” te onthouden.

Na het eerste jaar kost het je 199 dollar per jaar. Het is daarbij goed om te weten dat er steeds nieuwe cursussen bij komen waardoor het zeker de moeite waard blijft.

Je moet het daarom zien als een investering in jezelf. Zelf heb ik het bedrag van de cursus al terug verdiend en heeft het mijn leven veranderd.

Daarom raad ik iedereen aan ook de cursus te volgen.

Klik hier voor meer informatie over Project 24 >>

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen