arrow_drop_up arrow_drop_down
Waarom je nooit moet opgeven als het moeilijk wordt
12 juni 2020 

Waarom je nooit moet opgeven als het moeilijk wordt

Ben je al een tijdje bezig met een online inkomen opbouwen voor jezelf en vind je het lastig om jezelf er toe te zetten om door te gaan? Dan is het een goed idee om dit blogbericht te lezen. Een lange tijd ben ik bezig geweest met affiliate marketing zonder daar ook maar enig resultaat mee te behalen. Ook ik heb het vaak heel lastig gehad om door te gaan.

Toch heb ik doorgezet en verdien ik nu een fulltime inkomen op het internet. Dat is natuurlijk niet van de een op de andere dag gebeurd, maar daar heb ik heel lang voor moeten strijden.

Ook jij kunt zoveel geld verdienen op het internet als je zelf wilt, maar je moet er wel 100% voor willen gaan. Heel veel mensen vragen mij hoe je succesvol kunt worden op het internet en ik krijg veel e-mails en verzoeken via Social media met de vraag om hulp.

Uiteindelijk is er maar één echte weg naar succes en dat is de Slow en steady weg. Er zijn geen snelle manieren om mega succesvol te worden. Als jij wel een manier hebt gevonden om een over-night succes te worden zou ik het op prijs stellen als je die met me deelt.

Maar vrijwel alle mensen waaraan jij kunt zien dat ze nu mega succesvol zijn, hebben daar keihard voor gewerkt. Ik raad je aan hetzelfde te doen.

Beginnen is belangrijker dan keihard knallen

Je hoort het vaak, vooral rond het nieuwe jaar. “Als het nieuwe jaar begint, ga ik elke dag naar de sportschool” of volgende week ga ik keihard dieten.

Als je succesvol wilt worden op het internet is de kans groot dat de volgende gedachte door je hoofd gaat; ” Ik ga keihard aan mijn business werken zodat ik zo snel mogelijk succesvol wordt”.

Maar wist je dat de meeste hardlopers bij het starten van een online business doodlopers zijn? De kans is groot dat als jij direct all -in gaat, je binnen een korte tijd geen zin meer hebt om je zo hard in te zetten en dan maar direct stopt.

Het behalen van succes zit hem vooral in het consitent kleine dingen doen die jou richting je eindresultaat bewegen. Alleen zo kun je het ten eerste volhouden en blijft het leuk.

Als jij een eigen website gaat beginnen hoef je helemaal geen 10 blogs per week te publiceren om succesvol te worden. één blog per week is iets dat je waarschijnlijk veel langer kunt volhouden CONSISTENT.

Het is vooral belangrijk om te weten dat het starten van een online business een Marathon is en geen sprint. Ondanks dat dit al 1000 keer is gezegd, zetten vrijwel alle beginners de sprint in en stoppen ze vroegtijdig omdat ze het niet meer kunnen opbrengen.

Dat komt vooral omdat ze niet het resultaat zien waarop ze gehoopt hadden. De kans dat jij stopt als jij de sprintroute kiest is ook heel groot.

Daarom raad ik je aan het anders aan te pakken en rustig aan te doen.

Geef nooit op

Als je bent begonnen met deze reis is de kans groot dat jij een droom hebt. Je wilt graag vrij zijn, misschien de wereld reizen of gewoon meer geld verdienen dan bij je 9 tot 5 baan. In het begin was je super gemotiveerd en had je er super veel zin in.

Als je nu op het punt staat om op te geven, stop dan niet maar ga een aantal versnellingen lager. Denk weer aan dat het geen sprint is, maar een marathon. Zet elke dag een kleine stap en het succes komt echt wel.

In het begin was ik ook een sprinter en dat zorgde er bijna voor dat ik het ook opgaf. Totdat ik het boek The Compound Effect had gelezen. Toen viel alles op zijn plaats. Al het succes komt voort uit consistentie. Het maakt niet uit hoe groot de doelen zijn die jij wilt behalen. Als je elke dag een kleine stap zet, zal jij je doelen bereiken.

https://www.youtube.com/watch?v=Vw8frfLNTzM
Luister hier het volledige boek (ABSOLUTE AANRADER)

Sindsdien ben ik elke dag bezig met mijn business, maar heb ik niet meer de hele dag druk en dat hoeft ook helemaal niet. Zolang ik elke dag stappen vooruit zet, zal ik alles bereiken dat ik wil.

Geniet er ook een beetje van

Vaak zie ik dat het bij de meeste beginners alleen maar gaat om geld verdienen. Dat is natuurlijk logisch, maar geld moet nooit je drijfveer zijn. Er komt namelijk een moment waarop je genoeg geld verdient dat geld geen extra toevoeging meer is in je leven. Het is vooral belangrijk om te genieten van alle nieuwe dingen die je leert.

Sinds kort ben ik begonnen met fulltime ondernemen en besef ik nu eigenlijk pas wat ik al bereikt heb. Ik kan gewoon doen en laten wat ik wil. Ik kan vrijnemen wanneer ik wil, ik verdien geld terwijl ik slaap, maar het allerbelangrijkste nog is dat ik ontzettend veel heb geleerd en dit nog steeds dagelijks doe.

Het is ongelofelijk wat je allemaal kunt bereiken als je elke dag die kleine stappen zet. Je kunt alles hebben; de vrijheid, het geluk, het genot en het geld.

Toen ik net begon met online ondernemen was geld voor mij het belangrijkste. Ik moest en zou geld verdienen. Nu ik inmiddels kan leven van mijn online inkomsten, besef ik pas dat het nooit om geld ging, maar juist om de mogelijkheden om keuzes te maken in het leven.

Ik kan nu kiezen hoe ik mijn dagen indeel en wat ik doe met mijn tijd. Dat is pas echte rijkdom voor mij.

Volg 1 pad en blijf daarbij tot je succesvol bent.

Als je een absolute beginner bent is de kans groot dat je allerlei verschillende methodes en technieken probeert. Daar is natuurlijk niets mis mee maar het is belangrijk om je te beseffen dat je pas verder zal komen als jij 1 weg kiest en die blijft bewandelen tot je het succes hebt behaald dat je graag wilt.

Als je voor affiliate marketing kiest net als ik, ga daar dan 100% voor en volg een vaste strategie. De strateie die ik volg is die van de affiliate marketing revolutie. Dit heb ik gedaan tot ik succes behaalde en nu vorm ik het langzaam wat meer naar mijn eigen strategie.

Maar als je net begint is het absoluut aan te raden om één strategie te kiezen en je daarbij te houden. Alleen zo kun je succesvol worden op het internet.

Vond je dit bericht motiverend en wil je meer van dit soort berichten lezen? Laat het dan weten in de reacties. Ga ook aan de slag met de gratis Mindset training van Jia Ruan! Dat is een absolute aanrader als jij nog in de winnaarsmodus moet komen! Succes!

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen