arrow_drop_up arrow_drop_down
Waarom je nooit aan jezelf moet twijfelen
15 juli 2019 

Waarom je nooit aan jezelf moet twijfelen

Ben jij nog niet begonnen met affiliate marketing, of ben je al begonnen en heb je nog geen commissies? Dan vraag je je vast af wat je fout doet.

De kans is groot dat jij verwacht had dat je snel geld zou verdienen.

Doordat dat niet gebeurd is begin je nu aan jezelf te twijfelen en vraag jij je af of je er wel mee moet doorgaan.  Of je vraagt je simpelweg af of je er wel aan moet beginnen.

Het is dan goed om te weten dat jij niet de enige bent en dat er met jou nog heel veel andere beginners zijn die twijfelen.

In dit blogbericht ga ik je vertellen waarom je niet aan jezelf hoeft te twijfelen en waarom je er vooral gewoon voor moet gaan.

Waarom je niet zou moeten twijfelen

Als je met iets nieuws begint is dat natuurlijk altijd moeilijk. Je hebt geen idee wat je gaat gebeuren en je weet ook niet zeker of het wel echt werkt.

Natuurlijk had ik zelf ook dat gevoel toen ik net begon en heeft het voor mij ook een tijd geduurd voordat ik begon met de affiliate marketing revolutie (een affiliate marketing cursus).

Ik wist namelijk niet zeker of deze cursus wel echt was en of het me echt iets op zou leveren.

De kans is groot dat jij nu ook op het punt staat om met affiliate marketing te beginnen maar dat die twijfel je tegenhoudt om de cursus aan te schaffen.

Daarom wil ik je in dit blogbericht vooral laten weten dat de affiliate marketing revolutie geen scam is, het werkt echt en er zijn al meer dan 5000 leden actief op het forum van de cursus.

DE ENIGE MANIER OM SUCCESVOL TE WORDEN IS DOOR ACTIE TE ONDERNEMEN. LEREN DOE JE HET BESTE TIJDENS JE REIS.

 

Op het forum lees je allerlei tips en tricks, succesverhalen van mensen die commissies hebben gekregen na het volgen van de cursus.

In het begin had ik ook geen vertrouwen in de cursus en durfde ik er daardoor geen geld uit te geven.

Het is daarom goed om te weten dat als je de cursus aanschaft en het je als nog niet bevalt, je altijd nog binnen 30 dagen je geld kunt terug vragen.

Dit was voor mij genoeg om de drempel over te stappen en het dan toch maar te doen.

Uiteindelijk heb ik heel veel gehad aan de cursus en ben ik nu blij dat ik de methode van de affiliate marketing revolutie kan toepassen.

Klik hier om als je deze methode wilt leren…

In de tijd dat ik bezig ben met affiliate marketing, heb ik zelf ook al heel veel bijgeleerd en blijf ik steeds meer nieuwe dingen leren.

Maar als je snel aan de slag wilt met affiliate marketing, is de affiliate marketing revolutie een hele goede eerste stap.

Na enkele maand mijn eerste commissie

Nadat ik de affiliate marketing revolutie gevolgd had, leek het in het begin niet te werken.

Ik was al twee maanden bezig met de methode die je in de affiliate marketing revolutie leert, maar kreeg nog niet heel veel bezoekers.

Ook kwamen er nog maar weinig kliks naar mijn affiliate links en begon ik weer te twijfelen.

Toch heb ik doorgezet omdat ik in de cursus had geleerd dat het nou eenmaal tijd kost voordat je website gevonden wordt in de zoekresultaten.

Na enkele maanden hard werken was het dan eindelijk zo ver en kreeg ik mijn eerste commissie. Wat nog mooier was, was dat ik 2 dagen na mijn eerste commissie ook al mijn tweede commissie binnenkreeg.

Affiliate marketing werkt echt. Als je er maar de tijd en moeite voor neemt. Daarnaast is het ook vooral belangrijk om geduld te hebben en niet op te geven.

 

Inmiddels werk ik nog maar parttime voor een werkgever en verdien ik de rest van het inkomen op het internet. Dat is iets wat ik nooit verwacht had voor ik begon.

Daarom raad ik je zeker aan om gewoon aan de slag te gaan en de “gok” te wagen.

Ik snap dat je het eng vind om te beginnen, maar zoals ik al eerder vertelde zijn alle nieuwe dingen eng.

Het is dan slechts een kwestie van even die drempel overstappen en er gewoon voor gaan.

Voor mij heeft het mijn leven nu al veranderd en ik ben nog niet eens jaren bezig.

Ook voor jou is dat mogelijk als je precies doet wat er in de cursus uitgelegd wordt.

Zoals Jacko van de cursus zelf ook zegt;

In het begin is het heel moeilijk en gaat alles traag..Tot het sneeuwbal effect begint

Affiliate marketing revolutie

Alles dat je voor het eerst doet, of nieuw is is spannend. Dat je twijfelt of het wel werkt is absoluut normaal. Toch is het een goed idee om af en toe eens de gok te nemen en iets nieuws te proberen.

Daarnaast is het ook niet dat er heel veel op het spel staat als je hiermee begint. Het kost je slechts een kleine investering, je hoeft je baan er niet voor op te zeggen want je kunt het er gewoon naast doen.

Met een uurtje per dag aan werk, kun je dat prima combineren met je leven toch?

Een kleine sprong in het diepe kan je leven voor altijd veranderen. Dat is zo met alles in je leven. Ga daarom je uitdagingen aan, blijf niet te lang twijfelen.

En als affiliate marketing je toch niet bevalt, kun je altijd weer terug naar je leven zoals het was… Toch weet ik zeker dat je dat niet gaat doen als je eenmaal door hebt hoe deze methode werkt.

Klik hier om naar de kortingspagina van de affiliate marketing revolutie te gaan… 

Loop jij tegen dingen aan die je niet begrijpt of meer over wilt weten? Laat het me weten in een reactie,… 

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen