Waarom is een Winnaars Mindset zo belangrijk? +12 Praktische tips


Ben je het helemaal zat om dingen te doen die je eigenlijk helemaal niet wil doen en wil je grote veranderingen aanbrengen in je leven? Dan is het allereerst belangrijk dat jij verandert.

Door te werken aan jezelf, komen er weer nieuwe kansen op je pad en heb je de mogelijkheid om je huidige dagelijkse patroon te doorbreken. Om dingen te bereiken in het leven heb je daarom een winnaars mindset nodig. In dit blogbericht ga ik dieper in op wat ervoor nodig is om een winnaars mindset te krijgen om zo alles te bereiken in het leven dat je maar wenst.

Wat is een winnaars mindset?

Als je kijkt naar alle succesvolle mensen in het leven dan zie je eigenlijk dat ze altijd een aantal dingen gemeen hebben. Vrijwel alle succesvolle mensen doen een aantal dingen precies hetzelfde. Om een winnaars mindset te krijgen is het daarom belangrijk dat jij leert welke dingen dat zijn en hoe je dat zelf ook kunt toepassen in je leven.

Door te doen wat succesvolle mensen doen, vergroot jij ook je kans om succesvol te worden.

1. Creeër routines

Een van de beste dingen die ik heb gedaan om succesvol te worden op het internet is het creeren van routines. Door structuur aan te brengen in de dingen die ik gedaan wil hebben voor mijn business, hoef ik nu niet meer na te denken over welke dingen er standaard moeten gebeuren.

Zo kun je door een routine te creeren een hoop nadenk werk voor jezelf wegnemen en gaan veel dingen na een tijdje op de automatische piloot. Hierdoor ervaar je minder last van werkdruk en krijg je bepaalde taken makkelijker af.

Probeer daarom voor iedere week de dingen die je vaak herhaalt een vast tijdstip te geven en een vaste dag.

Je zal merken dat die dingen die je dan moet doen, bijna geheel automatisch gaan.

2. Start je dag vroeg en begin direct

Een dag heeft 24 uur en helaas moet je van die 24 uur ongeveer 8 uur slapen. Dat betekent dat je naast de 8 uur slaapt, nog 16 uur de tijd hebt om je dromen en doelen te bereiken.

Het is daarom belangrijk om zo veel mogelijk van die uren te gebruiken om te bereiken wat je wilt. Het is daarom een goed idee om vroeg op te staan (het liefst nog voor de rest van de wereld wakker wordt).

Als je vroeg opstaat, heb je veel minder last van afleidingen en ben je veel productiever dan verder op de dag.

Daarnaast is het ook een goed idee om in je naar bed gaan en opstaan een routine te creëren. Zo krijg je een ritme en heb je na een tijd geen wekker meer nodig om in de ochtend uit je bed te komen.

3. Maak een to-do-list voor de volgende dag

Een van de dingen die voor mij echt een verschil heeft gemaakt, het het maken van een to-do-list voor de volgende dag.

Door een dag van te voren al op te schrijven wat ik de volgende dag moet doen, hoef ik in de ochtend niet meer na te denken over wat ik allemaal nog moest doen en kan ik mijn dag direct productief beginnen.

Ik raad je daarom aan de avond voordat je gaat slapen een to-do-list te maken, zodat ook jij de volgende dag direct productief kunt beginnen.

4. Stel jezelf doelen

Zonder doelen in het leven heb je ook geen idee waar je naartoe gaat. Het is daarom ontzettend belangrijk dat jij voor jezelf zowel korte termijndoelen als lange termijn doelen stelt.

Stel jezelf de vraag waar je wilt staan over een maand, 6 maand of een jaar. Daarnaast is het ook een goed idee om een visie te hebben van waar je over 5 of 10 jaar wilt staan.

Op basis van die doelen kun je dan een plan bedenken om je doelen te bereiken. Bij het stellen van doelen is het tevens belangrijk dat je groot denkt. Hoe groter je denkt, hoe meer je kunt bereiken is mijn ervaring.

5. Leef een gezond leven

Succesvol zijn is voor iedereen anders. Het kan zijn dat succesvol zijn voor jou het hebben van veel geld is of gelukkig worden met een partner.

Toch heb je aan al deze dingen niets als je niet gezond leeft.

affiliate marketing voor dummies

Gezondheid zou voor iedereen op nummer 1 moeten staan en het is daarom belangrijk om daar extra aandacht aan te geven.

Je kunt namelijk nog zo veel geld hebben of zo veel mensen om je heen, maar als jij ziek bent, heeft vooral het hebben van veel geld nog weinig waarde.

6. Leer dat fouten maken goed is

De kans is groot dat jij tijdens je opvoeding en op school hebt geleerd dat je moet proberen om zo min mogelijk fouten te maken. Toch is het heel belangrijk om te weten dat het juist goed is om fouten te maken.

Als je veel fouten maakt, leer je feitelijk hoe het niet moet en kun je daar gigantisch veel van leren.

Het is daarom belangrijk om te leren dat het goed is om fouten te maken en dat je daar eigenlijk alleen maar beter van wordt.

7. Geef nooit op

Toen ik voor het eerst las over geld verdienen op het internet en affiliate marketing, kwam ik er al snel achter dat een groot percentage van alle beginners nooit succesvol zou worden. Ik ben erachter gekomen dat de grootste reden daarvoor is dat de meeste beginners te snel opgeven.

Als jij succesvol wilt worden met wat dan ook, is het super belangrijk om altijd vooruit te blijven kijken. Het is belangrijk om nooit je dromen op te geven en te blijven vechten voor wat je wilt.

Zodra je opgeeft is het voorbij en kun je het bereiken van je dromen wel vergeten. Ja, het kost in de meeste gevallen veel tijd om iets op te bouwen of om ergens succesvol mee te worden, maar het is absoluut de moeite waard!

Als je de volgende keer van plan bent om op te geven denk dan na over de dingen die je nu aan het doen bent. De kans is groot dat jij werkt voor een werkgever. Dat betekent dat jij de dromen van iemand anders laat uitkomen.

Waarom zou je wel zo veel tijd en moeite steken in de dromen van iemand anders, maar niet die van jezelf omdat het te lang duurt?

8. Neem 100% verantwoordelijkheid

Een ding is zeker. Jij bent 100% verantwoordelijk voor de dingen die je nu hebt en ook de dingen die je nu niet hebt.

Als jij vaak andere mensen of de maatschappij de schuld geeft voor situaties die je meemaakt, is het tijd om daar afstand van te doen.

Het is belangrijk om te weten dat jij de touwtjes helemaal in eigen handen hebt en dat je kunt bereiken wat je wilt, zodra jij zelf 100% de verantwoordelijkheid neemt.

9. Denk altijd lange termijn

Een van de dingen die ik echt nog moest leren toen ik voor mijzelf begon, is lange termijn denken. Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen is toekomst denken. Niets wat je begint op te bouwen is direct al succesvol. Het is een proces waar je naar toewerkt.

Als jij na 2 weken nog geen resultaten ziet van al het werk dat je hebt gedaan, is dat volkomen normaal. Daarom wil ik je aanraden om te gaan denken in jaren. Bekijk met alles dat je wilt bereiken of je resultaten van dit jaar beter zijn dan de resultaten van vorig jaar. Wat er op korte termijn verandert in je situatie is helemaal niet belangrijk.

10. Geef elke dag 100%

Als laatste wil ik je nog meegeven dat het super belangrijk is om elke dag voor de volle 100% te gaan voor de dingen die je wilt bereiken. Je kunt namelijk alles bereiken in het leven dat je maar wilt. Het ligt er maar net aan hoe graag je iets wilt bereiken.

Als jij het echt graag wilt, gaat het je lukken en zal je succesvol worden. Geef daarom elke dag 100% van jezelf.

Een succesvolle mindset ontwikkelen?

Gaat het allemaal niet zo lekker en heb je moeite met het bereiken van je dromen en doelen? Dan is de kans groot dat jij nog niet de juiste mindset hebt om alles in het leven te bereiken dat je wilt.

Als jij meer wilt bereiken in het leven raad ik je aan om eens te kijken naar de unstoppable Mindset Training.

Hierin wordt je klaargestoomd om alles te bereiken in het leven dat je maar wilt. Vrijwel alle succesvolle mensen geloven dat als jij de juiste mindset hebt, je zeker succesvol kunt worden.

Zorg er daarom eerst voor dat jij ook een succesvolle mindset hebt. Dan wordt de rest een stuk makkelijker.

Werken aan je Mindset?

Met de GRATIS Unstoppable Mindset Training wordt jij klaar gestoomd om alles in het leven te bereiken dat je wilt.

Direct starten met de Gratis Training

Recent Content