Waarom ik gekozen heb voor affiliate marketing


Als ik vertel over wat ik doe voor mijn geld, word me vaak gevraagd wat het dan precies is en waarom ik ervoor heb gekozen om op deze manier mijn geld te verdienen en niet gewoon zou gaan werken voor een werkgever. Mijn antwoord is hierop natuurlijk heel simpel. Vrijheid. Door te werken aan middelen die geld voor mij verdienen, zelfs als ik niet aan het werk ben, geeft me dat veel vrijheid om de dingen te doen die ik graag zou willen doen.

Als ik zou hebben gekozen voor een baan, zou ik veel van de dingen die ik nu doe niet kunnen doen. Daarom heb ik ervoor gekozen om geld te verdienen met affiliate marketing.

In dit blogbericht ga ik dieper op in waarom het een goed idee is om te kiezen voor affiliate marketing en hier geld mee te verdienen,.

Wat is affiliate marketing precies?

Voordat ik je ga vertellen waarom het zo een goed idee is om aan de slag te gaan met affiliate marketing, is het natuurlijk wel een goed idee om te weten wat affiliate marketing dan precies is.

Met affiliate marketing promoot je producten van andere bedrijven in ruil voor een commissie. Bij het promoten van producten zorg je ervoor dat er zo veel mogelijk mensen op je speciale affiliate link klikken en het product kopen bij de aanbieder.

Hoe meer mensen je affiliate link zien, hoe meer mensen daarop zullen klikken en hoe meer geld je uiteindelijk zal verdienen.

In de meeste gevallen wordt affiliate marketing toegepast in combinatie met een eigen website.

Starten met Affiliate Marketing?

Toen ik begon met Affiliate Marketing had ik geen idee wat ik moest doen. Totdat ik begon met de Affiliate Marketing Revolutie. Nu kan ik leven van mijn online inkomsten.

Meer informatie over de cursus

Via je website geef je dan informatie over van alles dat te maken heeft met het product dat je wilt promoten. Dit doe je door te bloggen (content toe te voegen). In de content plaats je dan links naar de producten die je promoot.

Wat zijn de grootste voordelen van affiliate marketing?

Starten met affiliate marketing brengt niet direct veel voordelen met zich mee. Dat komt omdat je met affiliate marketing niet direct geld verdient.

Voordat je geld kunt verdienen met je website moet je er eerst voor zorgen dat je beter gevonden wordt op het internet.

Gevonden worden op het internet is niet heel moeilijk maar het kost vooral veel tijd.

Om beter gevonden te worden in de zoekmachines is het belangrijk dat je regelmatig nieuwe teksten schrijft of laat schrijven voor je website en dat je ervoor zorgt dat de informatie van je teksten ook echt goed is.

De lezers van je website moeten daadwerkelijk waardevolle informatie krijgen. Is dat niet het geval? Dan is de kans groot dat Google dit ook ziet en je daardoor geen bezoekers stuurt.

Maar als je eenmaal de bezoekers naar je website krijgt en de commissies beginnen steeds meet te groeien, dan brengt affiliate marketing ontzettend veel voordelen met zich mee.

Werken waar en wanneer je maar wilt

Op het moment van schrijven is het hier 17:40 uur en zit ik lekker met mijn laptop op de bank. Tijdens het schrijven van dit blogbericht, geniet ik van mijn kop koffie en zachte muziek op de achtergrond.

Ik werk in mijn eigen woonkamer op mijn comfortabele bank. Ik weet dat als ik dit blogbericht schrijf, mijn website zal groeien en dat er steeds meer mensen de voordelen van affiliate marketing in zullen zien.

Daarnaast kan ik op vakantie wanneer ik wil. Ik hoef geen vrij te vragen aan een werkgever en er zijn ook geen maximale vakantie dagen die ik mag opmaken.

Als ik een maand naar het buitenland wil, kan dat gewoon. De inkomsten lopen gewoon door en ook kan ik gewoon blijven werken aan mijn websites.

24 uur per dag geld verdienen

Een van de grootste voordelen van affiliate marketing is dat je 24 uur per dag geld kan verdienen. Soms wordt ik ‘s ochtends wakker en zie ik dat ik in mijn slaap weer geld heb verdiend.

Dit is natuurlijk een gigantisch goede start van de dag :).

Sinds ik geld verdien op het internet wil ik eigenlijk niets liever meer. Ik ben nu vrij. Vrij van tijd, vrij van geld en vrij van verplichtingen.

Oneindig blijven groeien

Hoewel mijn inkomen nog lang niet zo hoog is als andere affiliates in Nederland en er nog veel groei mogelijk is, ben ik al wel super blij waar ik nu sta.

Daarnaast kun je met affiliate marketing ontettend groot worden en gigantisch veel geld verdienen.

Zo verdient Jacko Meijaard van de affiliate marketing revolutie soms in een maand meer dan 100.000 euro met affiliate marketing. Dat zijn natuurlijk gigantische bedragen.

Maar ik weet dat als ik door blijf gaan met het bouwen aan mijn online vastgoed (websites), ik over enkele jaren ook een stuk verder ben dan nu.

Zijn er ook nadelen?

Naast de bovenstaande voordelen zijn er natuurlijk ook nadelen als je gaat beginnen met affiliate marketing.

Een van die nadelen is dat je heel veel alleen werkt. Vooral als je een fulltime affiliate wordt ben je vaak alleen aan het werk achter je laptop en heb je niet een aantal collega’s om je heen die de werksfeer gezellig maken.

Daarnaast is het ook een nadeel dat het even duurt voordat je geld gaat verdienen met affiliate marketing.

Voordat er geld binnenkomt moet je namelijk eerst je website opbouwen en ervoor zorgen dat er bezoekers naar je website komen.

Toen ik begon met affiliate marketing dacht ik dat het er voor mij nooit van zou komen en dat ik eeuwig zou blijven proberen.

Toch is het mij gelukt en verdien ik nu geld op het internet. Dat betekent dat jij dat ook kunt want ik ben verder niet speciaal.

Passief inkomen verdienen met affiliate marketing

Passief inkomen verdienen zou voor iedereen een levensdoel moeten zijn. Een van de dingen die ik heb geleerd is dat je nooit moet blijven werken voor geld, maar dat je geld voor je moet laten werken.

Sinds ik geld verdien met affiliate marketing heb ik ook geleerd hoe ik het internet voor me kan laten werken en zo geld kan verdienen op het internet.

Het is voor iedereen belangrijk om passief geld te verdienen. Want als je straks niet meer kunt werken of niet meer wil werken is het belangrijk dat er wel nog steeds inkomen binnen blijft komen.

Daarnaast geeft affiliate marketing je de mogelijkheid tot een leefstijl waar veel mensen van dromen.

Affiliate marketing revolutie

Je weet nu wat affiliate marketing is en waarom ik ervoor heb gekozen om met affiliate marketing aan de slag te gaan. Als je ook geld wilt leren verdienen met affiliate marketing raad ik je aan eens te kijken naar de afiliate marketing revolutie.

Deze cursus is gemaakt door Jacko Meijaard, een van de meest succesvolle affiliates van Nederland.

AMR 2019 transparant

Hij leert je in stappen hoe jij zo snel mogelijk geld kunt verdienen met affiliate marketing. Dankzij de cursus van Jacko verdien ik nu geld met mijn eigen websites en bouw ik nu langzaam een online imperium op.

Wil je meer weten over Jacko Meijaard en zijn cursus? Bekijk dan hier zijn website >>

Starten met Affiliate Marketing?

Maak kennis met Affiliate Marketing in mijn Gratis E-book! Zelf ben ik al een tijd bezig met Affiliate Marketing en leef ik inmiddels van mijn online inkomen. Ik help je graag de eerste stappen te zetten met affiliate marketing. Download daarom mijn e-book helemaal gratis.

Gratis Downloaden

Recent Content