arrow_drop_up arrow_drop_down
Waarom een affiliate marketing cursus?
17 september 2019 

Waarom een affiliate marketing cursus?

Het maakt niet uit of je al begonnen bent met affiliate marketing, of je het zelf wilt gaan doen of dat je het wilt uitbesteden. Als je net begonnen bent met affiliate marketing is het volgen van een cursus een echte must.

Het is namelijk belangrijk om altijd in je eigen kennis te blijven investeren. Door dit te doen wordt je steeds beter in wat je doet en zul je uiteindelijk ook meer geld gaan verdienen.

De makkelijkste manier om succesvol te worden met affiliate marketing is door een bewezen strategie te leren die al werkt. Als je alles alleen doet, is de kans groot dat je het wiel opnieuw uit probeert te vinden. Dat is zonde van je tijd.

Is affiliate marketing moeilijk?

De kans is groot dat als je zelfstandig bent begonnen met het ontdekken van affiliate marketing, je al snel met veel vragen komt te zitten. Dat was voor mij wel zo. Toch kon ik op het internet maar moeilijk achterhalen hoe ik deze vragen beantwoordt kreeg.

Het leek net alsof de mensen die al succesvol zijn met affiliate marketing, bepaalde onderdelen verborgen hielden.

Omdat ik graag meer wilde leren over affiliate marketing kwam ik al snel bij Jacko Meijaard uit. Hij is namelijk een van de meest succesvolle mensen als het gaat om affiliate marketing.

Affiliate marketing

Op de website van Jacko leerde ik dat affiliate marketing helemaal niet moeilijk is en dat het vooral belangrijk is dat je de juiste vaardigheden en skills leert.

Natuurlijk had hij daarvoor een cursus genaamd de affiliate marketing revolutie. Hij vertelt op zijn website dat als je precies doet wat hij je leert in zijn cursus, affiliate marketing helemaal niet moeilijk is.

In het begin was ik daar natuurlijk behoorlijk sceptisch over. Nu vraag je jezelf vast af, heeft de affiliate marketing revolutie dan echt wat voor mij gedaan? Of was het zonde van mijn tijd.

Beginnen bij 0

Toen ik net begon met affiliate marketing verdiende ik er geen geld mee. In het begin dacht ik dat ik direct betaald zou krijgen voor het werk dat ik deed, maar dat was een soort van mindset waar ik van af moest.

Een lange tijd ben ik bezig geweest met affiliate marketing, zonder dat ik daar ook maar enkel resultaat van kreeg.

Hierdoor geloofde ik eerst niet dat het werkte. Toch heb ik in de affiliate marketing cursus geleerd dat je vooral door moet gaan en ervoor moet zorgen dat je zo snel mogelijk je eerste commissie verdient.

Hierdoor ga je namelijk geloven dat je geld op het internet kunt verdienen en wordt het daarna een stuk makkelijker om ermee door te gaan.

Maanden lang verdiende ik geen geld met affiliate marketing, totdat de eerst commissie in mijn mailbox verscheen. Nog nooit was ik zo blij geweest met een relatief laag bedrag.

Het is daarom ook belangrijk om te weten dat het er in het begin niet om gaat hoe veel geld je verdient met affiliate marketing, maar dat je überhaupt iets verdient. Het heeft allemaal te maken met je mindset.

Steeds meer commissies

Sinds ik de affiliate marketing revolutie gevolgd had en steeds bleef doen wat Jacko me geleerd had in zijn cursus, werd het me steeds meer duidelijk dat zijn strategie werkt.

Hoe meer ik deed aan mijn websites, hoe meer bezoekers er naar mijn websites kwamen en hoe meer geld ik begon te verdienen.

Van 10 euro per maand ging ik al snel naar 50 euro per maand en van 50 euro per maand naar een paar honderd.

Paypro commissies

Nooit had ik gedacht dat het mogelijk was om geld te verdienen op het internet. Maar nu dit dankzij de cursus realiteit is geworden wil ik niets liever meer.

Daarom raad ik je zeker aan om direct te beginnen met de affiliate marketing cursus. Het geeft je namelijk een enorme voorsprong op kennis in vergelijking tot de mensen die geen cursus volgen en alles proberen zelf te doen.

Heb geduld maar zet door

Dat je heel veel geld kunt verdienen met affiliate marketing is me wel duidelijk geworden. Op het forum dat hoort bij de affiliate marketing revolutie lees je veel succesverhalen.

Daarnaast worden ook de inkomsten die ikzelf verdien met affiliate marketing elke maand meer. Voordat ik geld verdiende moest ik eerst een hele tijd aan het werk zonder dat er inkomsten binnen kwamen.

Dit is een onderdeel van affiliate marketing dat je ervoor over moet hebben. Bijna 80% van alle mensen die met affiliate marketing beginnen, stoppen al weer voordat ze ook maar een euro hebben verdient.

Wat is affiliate marketing

Op school hebben ze geleerd dat ze direct een beloning ontvangen voor het werk dat ze doen (uurtje factuurtje). Ze zijn gewend om betaald te krijgen per uur en niet voor je resultaten.

Als je succesvol wilt worden met online marketing, is het belangrijk dat je niet meer denkt in hoe veel uur kan ik werken om zo veel mogelijk geld te verdienen, maar in hoe veel waarde kan ik toevoegen om beloond te worden.

In sommige gevallen kan het wel een jaar duren voordat je geld verdient met affiliate marketing, maar als je door blijft gaan en niet opgeeft, zal je minder hoeven te werken dan dat je bij baan deed en nog meer verdienen ook.

Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen bij je affiliate marketing website is het publiceren van goede content.

Als het makkelijk is waarom doet dan niet iedereen het?

Een vraag die ik vaak krijg als ik vertel dat ik op een makkelijke manier geld verdien, is dat mensen zich afvragen waarom niet iedereen het doet als het zo makkelijk is.

Dat komt omdat de meeste mensen niet beter weten. Ze denken dat de enige manier om geld te verdienen, werken is. Maar dat is vooral sinds de komst van het internet al lang niet meer het geval.

Via het internet zijn er oneindig veel manieren om geld te verdienen en affiliate marketing is daar één van.

Als je het graag genoeg wilt en bereid bent om de manier van denken die je op school geleerd hebt achter je te laten, is het voor jou mogelijk om succesvol te worden op het internet.

Daarnaast is het vooral belangrijk om door te blijven gaan, ook als er naar een jaar nog geen geld binnen komt.

Ga iedere dag aan de slag met je website, zorg ervoor dat je steeds meer leert over affiliate marketing en blijf jezelf ontwikkelen. Dan is het voor jou ook mogelijk om geld te verdienen op het internet.

Veel werk in het begin

Als je op het internet zoekt naar affiliate marketing, leer je al snel dat veel grote affiliates praten over slapend rijk worden. Je maakt een website en kunt daarna op het strand liggen met een cocktail.

Het is belangrijk voor jou als beginner om te weten dat dat zeker in het begin niet het geval is. In het begin moet je veel werk doen aan je website om ervoor te zorgen dat er inkomsten binnen komen.

Pas als er veel inkomsten binnenkomen kun je ervoor kiezen om alle werk uit te besteden. Toch kiezen veel beginnende affiliates er wel voor om één keer per week een tekst te laten schrijven door een tekstschrijver.

Affiliate marketing

Ze hebben er zelf geen zin in of hebben niet het vertrouwen dat de teksten die ze schrijven goed zijn.

Teksten uitbesteden is altijd een goed idee omdat je dan zeker weet dat de teksten die je schrijft, goed in elkaar zitten. Dat betekent dat je met die teksten maximaal resultaat behaald.

Als jij ook je teksten wilt laten schrijven, raad ik je aan eens contact met ons op te nemen. Wij werken samen met meerdere affiliates die hun teksten door Writgo.nl laten schrijven. Neem contact met ons op >> 

Precies leren hoe affiliate marketing werkt?  Neem dan eens een kijkje op de pagina van de affiliate marketing revolutie. 

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen