arrow_drop_up arrow_drop_down
Voor jezelf beginnen zonder geld?
17 maart 2019 

Voor jezelf beginnen zonder geld?

Wil jij voor jezelf beginnen zonder geld? Het kan zijn dat je graag voor jezelf wilt beginnen maar daar geen geld voor hebt. Meestal heb je hoge investeringskosten als je wil beginnen met een eigen bedrijf. Maar als je een online bedrijf begint, zijn de kosten meestal nihil en kun je veel sneller beginnen. Hier lees je meer over voor jezelf beginnen zonder geld.

Voor jezelf beginnen zonder geld

Veel mensen denken dat als ze geen geld hebben ze ook niet voor zichzelf kunnen beginnen. Toch zijn er steeds meer mensen die op zoek zijn naar andere manieren om geld te verdienen.

Het werken zoals dat vroeger was gaat er langzaam een beetje uit en ook steeds meer mensen krijgen flexibele voorwaarden op werk. Zo mogen ze een gedeelte thuis werken en hoeven ze niet meer op vaste werktijden te verschijnen.

Ook werken we gemiddeld een stuk minder dan vroeger. Vroeger duurde een volledige werkweek nog 40 uur per week. Maar tegenwoordig werkt een groot gedeelte van Nederland Parttime.

Dit geeft je de bijvoorbeeld de mogelijkheid om naast je baan voor jezelf te beginnen. Ook kan dat prima zonder geld of diploma. Helemaal als je gaat voor een online bedrijf.

Eigen bedrijf starten zonder diploma

Ook hoef je voor het starten van een online bedrijf geen diploma te hebben zoals je dat wel moet hebben als je gaat werken.

Als je voor jezelf begint, bepaal je zelf de voorwaarden en kun je voor jezelf beoordelen of je ergens wel of niet goed in bent.

Een online bedrijf starten kost vrijwel geen geld en je kunt er van de ene dag op de andere dag mee beginnen. Je hoeft er niet veel voor te regelen behalve  een website, en een product/dienst om te verkopen.

Als je zelf geen producten hebt, kun je een bedrijf beginnen in affiliate marketing. Hiermee promoot je dan producten van andere mensen in ruil voor een commissie.

Alleen op deze manier al kun je meer dan 10.000 euro per maand verdienen en heb je daarmee naast het onderhouden van je websites, vrijwel geen omkijken naar je bedrijf.

Aangezien je bijna geen kosten hebt, is bijna alles afgezien van de btw winst. Affiliate marketing is daarom een goed verdien model als je geen diploma en geld hebt maar wel een eigen bedrijf wilt starten. Er zijn namelijk geen vereisten.

Eigen bedrijf beginnen vanuit huis zonder geld

Het mooie aan een online bedrijf beginnen is dat je je eigen bedrijf volledig kunt beginnen vanuit huis. Ook heb je er bijna geen geld voor nodig. Het starten van een online bedrijf vanuit huis kost je hooguit een keer 60 euro per jaar.

Als je ervoor kiest om te beginnen met affiliate marketing, heb je alleen maar een computer of laptop met internet nodig om te kunnen werken aan je business. Vanaf overal in de wereld kun je dan geld verdienen als je zou willen.

Dat vind ik persoonlijk het mooiste aan affiliate marketing. Het maakt niet uit waar ik ben. Zolang ik een laptop met internet verbinding heb kan ik aan het werk.

Daarnaast is het voordeel van een online bedrijf beginnen ook dat je geld kunt verdienen als je op dat moment niet aan het werk bent. Mijn website is namelijk 24 uur per dag 7 dagen in de week online, of ik er nu ben of niet.

Zelfs als ik in mijn bed lig te slapen bestaat de mogelijkheid dat ik een commissie verdien van iemand die via mijn website een product koopt. Dat is de kracht van affiliate marketing.

 

De belangrijkste redenen om voor affiliate marketing te kiezen

Als je voor jezelf wilt beginnen zonder geld is affiliate marketing een van de beste manieren om te starten. De grootste reden hiervoor is dat je alleen maar producten hoeft te promoten.

Jij hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je bezoekers vanaf jouw website doorstuurt naar de website van de aanbieder van het product dat je promoot. Hierdoor heb je geen klantenservice, voorraad beheer, en retouren. Dit wordt namelijk allemaal geregeld door de eigenaar van het product.

Zodra jij een bezoeker vanaf jouw website hebt doorverwezen naar de website van de aanbieder ben je klaar en is het alleen nog wachten tot jij de commissie hebt verdiend.

Wat ook een groot voordeel van affiliate marketing is, is dat je vrijwel geen kosten hebt om te beginnen. Voor pakweg 50 euro per jaar ben je klaar om te beginnen.

De inkomsten daarentegen zijn ongelimiteerd. Je kunt met affiliate marketing zo veel verdienen als je zelf wilt, omdat je het oneindig kan blijven opschalen.

Als je met één website 1000 euro per maand kunt verdienen, kun je met 10 websites 10.000 euro per maand verdienen en met 20 websites 20.000 euro. Dat lijkt misschien onmogelijk maar dat is het zeker niet.

Er zijn namelijk veel affiliate marketeers met minimaal 10 verschillende websites. Ze huren dan tekstschrijvers in om de teksten voor de websites te laten schrijven om zo alle websites te kunnen onderhouden. Zo kun je zonder geld vanuit huis voor jezelf beginnen en langzaam bouwen naar een fulltime inkomen met affiliate marketing.

Meer weten over affiliate marketing?

Ben jij benieuwd hoe affiliate marketing werkt en wil je ook geld verdienen vanuit huis? Met de affiliate marketing revolutie leer je stap voor stap hoe je je eerste affiliate marketing website opbouwt en hoe je daarmee naar een fulltime inkomen toewerkt.

Als je de cursus hebt gevolgd, en je precies doet wat er verteld wordt, is de kans heel groot dat jij ook geld gaat verdienen.

Als je met één website een fulltime inkomen van 2500 euro per maand kunt verdienen, kun je met 10 van die websites ook 25.000 euro verdienen. Je hoeft alleen maar te beginnen en vooral niet opgeven. Dan is er heel veel mogelijk.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen