arrow_drop_up arrow_drop_down
Voor jezelf beginnen naast je baan? De beste manier
5 februari 2019 

Voor jezelf beginnen naast je baan? De beste manier

Voor jezelf beginnen is een van de beste manieren om meer geld te verdienen. Als je nu voor een werkgever werkt, kun je maar een bepaald bedrag verdienen en daarmee houdt het op. Met een eigen bedrijf is dat natuurlijk heel anders en kun je zo veel geld verdienen als je zelf wilt.

Maar als je nu een fulltime baan hebt, kan het behoorlijk lastig zijn om daarnaast ook nog eens te werken aan je eigen bedrijf.

Toch raad ik je aan om wel een bedrijf te starten naast je baan. Niet alleen geeft het je de rust van een vast inkomen, maar je bouwt ook iets op voor de lange termijn.

Toen ik voor het eerst een bedrijf ging beginnen naast mijn baan, merkte ik al snel dat er weinig tijd over was. Toch was ik vast beraden om een eigen bedrijf te starten en ging ik er helemaal voor.

Dat is ook de boodschap die ik aan je wil meegeven. Doe elke dag iets aan je eigen bedrijf en het succes zal komen.

Hoe kun je voor jezelf beginnen naast je baan?

Als je fulltime werkt, blijft in de meeste gevallen alleen de avonduren nog over. Dat betekent dat je na je werk nog aan de slag moet om je eigen bedrijf op te bouwen. Dat is natuurlijk helemaal niet makkelijk, maar wel absoluut de moeite waard.

In de tijd van het internet is het een stuk makkelijker om je eigen bedrijf te beginnen naast je baan. Helemaal als je ervoor kiest om een online bedrijf te starten. Je hoeft er in principe niet de deur voor uit en kunt met een uurtje per dag al heel veel mooie dingen doen.

Zo heb ik ervoor gekozen om naast mijn werk te beginnen met affiliate marketing. Hiermee maak ik een website waarmee ik producten promoot van andere mensen. Als ik succesvol een product weet te promoten krijg ik daarvoor een commissie.

Bij elk bedrijf dat je begint, is het begin moeilijk. In het begin verdien je namelijk nog geen geld en ben je eigenlijk voor niets aan het werk. Het is daarom belangrijk dat je denkt aan de lange termijn en dat alle stappen die je in het begin zet, zullen bijdragen aan het succes in de toekomst.

Veel mensen kunnen dat niet waardoor maar een klein percentage daadwerkelijk succesvol wordt op het internet.

Maar als je eenmaal weet hoe het spelletje werkt, kun je veel geld verdienen met een eigen bedrijf.

Elke dag een steentje leggen

Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen als je een bedrijf gaat starten naast je baan is elke dag een steentje leggen. In het begin zal je nog niet zo veel verschil merken, maar op den duur zal je bedrijf steeds sneller groeien.

Waar je normaal na je werk op de bank gaat liggen netflixen, kun je er nu voor kiezen om elke dag een uurtje aan je bedrijf te gaan werken. Door elke dag wat te doen, groeit je bedrijf.

In het begin had ik heel veel moeite om mezelf ertoe te zetten en elke dag wat te doen, maar nu ik weet dat het daadwerkelijk resultaten brengt, vertel ik je graag dat het super belangrijk is om elke dag iets te doen.

Als je besluit om met affiliate marketing te beginnen, raad ik je aan om elke dag te proberen aan je websites te werken. Het is daarbij een goed idee om met één website te beginnen.

Lees hier wat affiliate marketing is

Niet denken maar doen

Toen ik net begon was ik het grootste gedeelte van de dag bezig met het maken van plannen voor hoe ik het allemaal zou gaan doen. Ik wilde precies op papier hebben wat ik allemaal moest doen om mijn bedrijf succesvol te maken.

Al snel kwam ik erachter dat het allemaal heel anders liep dan dat ik in gedachten heb. Daarom ben ik sindsdien overgaan op het puur ondernemen van actie.

Geld verdienen online

Het enige dat er namelijk voor zorgt dat je succesvol wordt op het internet is actie ondernemen.

In het begin is alles lastig en sta je er helemaal alleen voor, dan is het juist super belangrijk om zo veel mogelijk te doen.

Als je genoeg actie onderneemt en blijft leren, is de kans heel groot dat je geld gaat verdienen op het internet.

Uitbesteden en opschalen

Als je eenmaal wat geld verdient met je bedrijf, is het belangrijk dat je niet alle winsten direct in je broekzak stopt, maar dat je dat herinvesteert in je bedrijf. Ga aan de slag met het uitbesteden van je werk, zodat je in minder tijd nog meer kunt doen.

In het begin wilde ik alles zelf doen en koste me dat heel veel tijd en energie. Hierdoor had ik geen tijd om na te denken over hoe ik mijn bedrijf kon laten groeien omdat ik alleen maar bezig was met het uitvoeren van taken.

Sinds ik ben begonnen met uitbesteden, heb ik veel meer tijd om na te denken over hoe ik mijn websites nog meer kan laten groeien, zonder dat het me zelf meer tijd kost.

Als je eerste website al redelijk wat geld verdient, is het een goed idee om nog een website te starten. Je weet nu al hoe je geld moet verdienen op het internet en dan is het natuurlijk makkelijk om je succes te herhalen.

Maar voordat je een tweede website start is het heel belangrijk om je eerste website tot een succes te maken. Anders maak je bij de tweede website dezelfde fouten als bij je eerste.

Heb geduld

Een bedrijf starten doe je niet van de een op de andere dag. Het kost tijd om een bedrijf op te bouwen. Werk elke dag aan je bedrijf en laat het zo stap voor stap groeien. Er komt dan een moment waarop je zal merken dat er steeds meer inkomsten binnenkomen.

Het kan soms enkele maanden duren voordat je geld gaat verdienen met affiliate marketing. Het is dan vooral belangrijk dat je niet opgeeft en door blijft gaan met het publiceren van nieuwe content.

Kun je geld verdienen zonder iets te doen

Het is helemaal niet belangrijk als je website content nog niet perfect is. Het is in de eerste fase van je website vooral belangrijk om veel actie te ondernemen.

Schrijf zo veel blogberichten als je kunt ook als is de kwaliteit nog niet zo goed. Niet alleen leer je daarvan om beter te schrijven, je website groeit er ook sneller door.

Als je dan een paar maand verder bent, kun je altijd nog eens kijken naar oude berichten om te zien of je ze kunt verbeteren.

De affiliate marketing revolutie

Wil je sneller succesvol worden met affiliate marketing? Dan raad ik je aan om de affiliate marketing revolutie te volgen. Met de affiliate marketing revolutie leer je in stappen hoe je je eigen website kunt beginnen en hoe jij je eerste euro’s verdient op het internet.

Als je precies doet wat er in de cursus verteld wordt is de kans groot dat jij geld gaat verdienen.

 

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen