Verdienmodel voor je website 6 Methodes Om online te verdienen

Verdienmodel voor je website – 6 verdienmodellen

Op zoek naar een verdienmodel voor je website? Geld verdienen met je eigen website, dat klinkt heel aantrekkelijk. Heeft je website behoorlijk wat bezoekers en heb je al veel tijd besteed aan het maken en onderhouden van je website?

Dan is het zonde dat je nog geen geld hebt verdiend met die website. Ongetwijfeld kun jij ook geld verdienen met je website. In dit artikel vind je handige tips die het mogelijk maken om daar snel mee te beginnen.

Verdienmodel voor je website 1: EZOIC ADS op je website

Heeft je website behoorlijk veel bezoekers? Dan is het plaatsen van EZOIC advertenties op je website een simpele en goede manier om geld te verdienen met je website. Heb je EZOIC advertenties op je website geplaatst?

Dan word je betaald per view, Hoe meer views jouw pagina’s krijgen hoe meer geld jij gaat verdienen met je website. Dankzij het laten zien van advertenties op mijn affiliate websites, heb ik mijn website inkomsten behoorlijk vergroot.

Klik hier om naar Ezoic te gaan >

Verdienmodel voor je website 2: eigen producten of diensten

Stel je hebt een website gemaakt over webdesign. Heb je veel ervaring met het maken van websites. Dan kun je op je eigen website je diensten aanbieden als webdesigner.

Je kunt dan tegen betaling websites voor bijvoorbeeld zzp’ers gaan ontwikkelen.

Dit is natuurlijk maar een voorbeeld. Ben je ergens goed in? Dan kun je wellicht je website gebruiken om daar iets mee te verdienen. Zo verkopen we op onze website de dienst: Content abonnementen

Verdienmodel voor je website 3: Abonnementen verkopen

Je hebt bepaalde content op je website waar andere belangstelling voor hebben. Zo kun je op de website bijvoorbeeld video’s met cursussen over lekker koken en/of e-books over lekker koken vinden.

Je kunt dan de website toegankelijk maken met een abonnement. Bezoekers van de website met een abonnement kunnen de video’s bekijken of een e-book downloaden.

Verdienmodel voor je website 4: Advertentieruimte verkopen

Je hebt een website met behoorlijk wat bezoekers. Het aantal bezoekers stijgt nog steeds. Dan lukt het wellicht om advertentieruimte op je website te verkopen. Bedrijven die advertentieruimte hebben gekocht kunnen dan advertenties op je website plaatsen. Die advertenties verwijzen naar hun eigen websites.

Advertenties, Advertentie, Website, Lay Out

Je krijgt dus betaald voor het mogen plaatsen van de advertenties en niet voor het aantal keren dat op de advertentie wordt geklikt. Wil je advertentieruimte op je website verkopen?

Je vindt mensen die advertentieruimte op websites willen kopen op de website Sitedeals.nl.

Verdienmodel 5: Je website verkopen

Heb je een eigen website met veel bezoekers, een goede domeinnaam of veel goede content? Dan zijn er wellicht mensen die jouw website willen kopen.

Ze kunnen dan zelf met de website aan de slag. Een website met een behoorlijke jaaropbrengst kan een behoorlijk bedrag opbrengen.

Dat maakt het verkopen van je website wellicht toch het overwegen waard. Er zijn mensen die hun geld verdienen met het maken en het vervolgens verkopen van de gemaakte websites.

Verdienmodel 6: Affiliate Marketing toepassen

Op zoek naar de aantrekkelijkste manier om geld te verdienen met je eigen website. Ongetwijfeld is het toepassen van affiliate marketing op je website de aantrekkelijkste manier.

Affiliate marketing is het aanraden van andermans producten of diensten op je website. Jij promoot dus een product of dienst.

Vervolgens stuur je de mensen die belasting hebben voor het product of de dienst door naar de website van het product of de dienst die door jou wordt gepromoot.

Je krijgt betaald voor iedere keer dat iemand via jou affiliate link het product of de dienst daadwerkelijk koopt. Bij affiliate marketing is het van belang dat je website veel bezoekers krijgt. Namelijk, met meer bezoekers ga je ook meer verdienen.

Je moet natuurlijk wel weten wat je moet doen om te kunnen beginnen met affiliate marketing. Je hebt geen budget nodig.

Wel moet je je aanmelden bij een affiliate netwerk. Een voorbeeld van een affiliate netwerk is PayPro.nl. Wat vind je op een affiliate netwerk? Je vindt hier producten en diensten die je op je website kunt promoten.

Na aanmelding bij een affiliate netwerk ontvang je een affiliate link. Die affiliate link moet je op je website plaatsen. Stel bezoekers van je website klikken op de affiliate link op je website.

Dan weet het affiliate netwerk dat er via jouw website is geklikt. Dit wordt door het affiliate netwerk onthouden. Stel een bezoeker klikt niet alleen op de affiliate link op je website, maar hij koopt ook de op je website gepromote product of dienst.

Jij ontvangt dan een percentage van de winst. Er zijn mensen die al vele jaren met affiliate marketing soms wel honderden euro’s per dag verdienen.

Wil je ook veel geld verdienen met affiliate marketing? Op het internet vind je informatie over het stap voor stap opzetten van een winstgevende affiliate website.

Je vindt er ook instructievideo’s over het stap voor stap opzetten van een winstgevende affiliate website. De beste en vooral makkelijkste methode om snel affiliate marketing te leren is met de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Lees hier mijn affiliate marketing revolutie review cursus

Vergelijkbare berichten