Wil je extra geld verdienen zonder dat je hiervoor de deur uit moet of zwaar werk moet verrichten?

Dan is affiliate marketing bij AliExpress een goede oplossing. Door producten te promoten uit deze webshop kun je al snel een aardig zakcentje bijverdienen, wat kan oplopen tot honderden euro’s.

Als je dus niet te veel werk wilt verzetten om het geld op jouw bankrekening te zien verschijnen. Het is daarbij wel van belang dat je precies weet wat je moet doen, zodat je er alles uit kunt halen en daadwerkelijk gaat verdienen.

Onderstaande informatie helpt jou daarom op weg, zodat je gelijk aan de slag kunt en jouw banksaldo ziet groeien.

Affiliate marketing via AliExpress gewoon vanuit huis

Het is daarbij goed om te weten wat affiliate marketing voor AliExpress inhoudt. Deze vorm van marketing is het promoten van producten door publishers.

De adverteerder, in dit geval AliExpress, heeft producten in het assortiment opgenomen, waar de publishers over schrijven. Het is de bedoeling dat je met de content ervoor zorgt dat mensen naar de website van AliExpress gaan en de producten daadwerkelijk aanschaffen.

De adverteerder betaalt een vergoeding voor iedere doorgestuurde bezoeker die een transactie maakt.

De vergoeding die je ontvangt is vaak gebaseerd op enkele procenten van het bedrag wat er gerekend wordt voor de producten. Zo is er vanaf het begin duidelijkheid over de verdiensten.

Meerdere platforms in te zetten

Bij de affiliate marketing van AliExpress kun je gebruik maken van veel verschillende platforms.

Zo kan het zijn dat je een eigen website hebt, waar je op subtiele wijze de bezoekers erop attendeert om de producten aan te schaffen. Ook mailing en social media kan erbij helpen.

Hoe schrijf je productteksten?

Als jij een groot aantal volgers hebt op bijvoorbeeld jouw Facebook of Instagram kun je een foto plaatsen van het product met een korte recensie.

Deze recensie moet mensen aansporen om ook gebruik te gaan maken van de producten. Je kunt hiervoor de link naar het product in jouw bericht plaatsen, maar bijvoorbeeld ook jouw persoonlijke code als deze beschikbaar is.

Zo weet AliExpress direct dat de bezoekers van jou afkomen en kan er een uitbetaling plaatsvinden.

Altijd lage prijzen voor alle producten

AliExpress biedt gedurende de dag veel producten voor lage prijzen aan. Je kunt namelijk vanuit ruim 200 landen de producten bestellen, waardoor zelfs bulk bestellingen mogelijk zijn en de mogelijkheden eindeloos zijn.

Deze producten zijn echter niet altijd bekend bij mensen. De affiliate marketing van AliExpress komt hierbij om de hoek kijken.

Met deze marketing zorgt AliExpress ervoor dat de bekendheid vergroot wordt, zonder dat het bedrijf zelf veel promotie hoeft te maken.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleding, sieraden, huishoudelijke apparaten en elektronica.

Doordat jij deze producten verkoopt, kan het bedrijf verder uitgroeien en hou jij er ook nog iets aan over.

De verdiensten kunnen aardig oplopen

De affiliate marketing van AliExpress levert echter niet alleen voordelen op voor het bedrijf zelf.

Ook voor jou als publisher staan een hoop voordelen te wachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hoge vergoedingen die je hiervoor krijgt.

Je kunt namelijk een vergoeding krijgen tot wel 50 dollar per gemaakte transactie.

De commissie die jij krijgt, is omgerekend naar euro’s. Hierdoor is het wel iets verschillend met wat het bedrijf op de website aanbiedt.

Echter krijg je altijd voldoende binnen als je de producten op de juiste manier weet te promoten.

Hoe meer mensen via jou doorgestuurd worden naar de website en uiteindelijk producten aanschaffen, hoe meer vergoedingen er uitbetaald gaan worden.

Door dit op de juiste manier te doen kunnen jouw verdiensten dus ver oplopen.

Jouw sociale media vergroot het bereik

Een ander voordeel is dat je met affiliate marketing bij AliExpress niet meer het huis uit hoeft om jouw geld te verdienen.

Als je vaak op sociale media te vinden bent, dan kun je dit namelijk goed combineren.

Affiliate marketing

Via Instagram hoef je namelijk alleen een foto toe te voegen, een korte omschrijving of recensie te geven en de juiste hashtags te gebruiken kan jouw bereik zo groot zijn, dat de mensen al snel doorklikken naar de website om de producten te bestellen.

Houd er hierbij wel rekening mee dat wellicht niet alle shops dezelfde vergoeding geven via AliExpress. Je zult daarom ook goed op moeten letten welke producten je gaat promoten om er het maximale uit te kunnen halen.

In slechts enkele klikken aangemeld

Dan is het uiteraard ook van belang dat je weet hoe je moet starten met de affiliate marketing bij AliExpress.

In feite kun je direct aan de slag. Je kunt je via de website van AliExpress gratis inschrijven, waardoor jouw account in werking treedt en je een persoonlijke link ontvangt.

In slechts enkele klikken is jouw volledige account ingevuld en klaar voor gebruik. Je kunt dan gelijk beginnen met het verdienen aan de promotie.

In eerste instantie hoef je nog geen vetpot te verwachten. Je moet immers nog gewend raken aan de manier van promoten, waardoor je in het begin slechts enkele euro’s als vergoeding krijgt.

Echter kun je, wanneer je de kneepjes van het vak beheerst, enkele duizenden euro’s gaan verdienen.

Hoge commissies bij verschillende aanbieders

En dan begint het. Met de affiliate marketing van AliExpress kun je tot wel 50 procent van de verkoopprijs verdienen.

Het ligt er per product aan wat je ontvangt. Door uiteindelijk door te krijgen waar je het meeste verdient, zorg je ervoor dat jouw vergoedingen omhooggaan.

Zet echter nooit alleen in op deze producten. Lang niet iedereen is geïnteresseerd in deze producten.

Je zult daarom goed moeten bekijken welke producten je gaat promoten, waar jouw doelgroep ligt en op welke manier deze aangesproken wil worden.

Door een goede combinatie te maken tussen de producten zullen jouw verdiensten omhooggaan, zonder dat je hiervoor standaard 50 procent commissie voor hoeft te ontvangen.

Met de link leid je mensen naar de website

Wanneer je klaar bent voor de affiliate marketing van AliExpress ontvang je verschillende links. Deze links zijn persoonlijk.

Door deze te posten op jouw website of sociale media komen bezoekers bij de producten uit die je hebt gepromoot. Het bedrijf zelf ziet dan dat deze via jou zijn gekomen.

Je hoeft hierdoor ook niet bang te zijn dat je vergoedingen misloopt. Wanneer een van de bezoekers richting AliExpress heeft geklikt via jouw link ontvang je altijd een bepaald percentage van de geplaatste bestelling.

Deze links ontvang je vanuit het bedrijf. Je hoeft er zelf dus geen moeilijke generaties mee te doen, maar alles wordt jou geleverd. Dit maakt het voor iedereen toegankelijk om op deze manier geld te verdienen.

Bekijk de doelgroep

Maar hoe kun je ervoor zorgen dat je op de juiste manier promoot? Hiervoor is het altijd van belang dat je niet blind aan de slag gaat.

Er gaat een bepaald onderzoek aan vooraf. Je wilt immers dat mensen op jouw link klikken. De juiste producten bij de doelgroep zijn daarom van belang.

Bekijk daarom eerst waar jouw volgers in geïnteresseerd zijn. Van hieruit kun je gerichter aan de promotie beginnen.

Houden jouw volgers bijvoorbeeld van verzorgingsproducten, dan is het verstandig om je hierop te richten. Heb je voornamelijk mensen die van technologie houden, dan is elektronica weer een beter uitgangspunt.

Als je op deze manier controleert waar de interesses liggen, leveren de promoties jou veel meer op dan wanneer je dit niet van tevoren hebt gedaan.

Het taalgebruik maakt ook verschil

Ook moet je altijd goed opletten op welke manier je de affiliate marketing voor AliExpress uit gaat voeren.

Jouw advertenties moeten namelijk op een natuurlijke manier overkomen. Te veel druk zetten werkt namelijk averechts. Je zult daarom goed moeten bekijken wat het taalgebruik is, welke informatie je in jouw omschrijving neerzet en hoe je subtiel doorverwijst met de link.

Ook hier gaat in eerste instantie tijd inzitten. Wanneer je hier voldoende tijd in steekt en dingen uit gaat proberen, merk je uiteindelijk hoeveel je ermee kunt bereiken.

Daarna gaat het eigenlijk allemaal vanzelf. Door een vaste structuur aan te houden maak je het voor jezelf ook eenvoudiger. Je hebt immers de tekst al grotendeels klaar zijn, wat veel tijd kan schelen met de verschillende producten.

Affiliate marketing revolutie

Als je meer uit de affiliate marketing van AliExpress wilt halen, dan raad ik je aan eens te kijken naar de affiliate marketing revolutie.

Deze cursus biedt alle handvatten om op de juiste manier van start te kunnen gaan.

Zo krijg je uitgelegd wat het precies inhoudt, welke middelen je hiervoor in kunt zetten en hoe je het beste naar jouw doelgroep kunt kijken om de juiste producten te promoten.

Door de gehele cursus te doorlopen weet je precies wat je moet doen om zoveel mogelijk verdiensten te hebben.

Op deze manier kun je jouw zakcentje omzetten in een beter betaalde baan en kun je altijd op de cursus terugvallen wanneer je ergens niet uitkomt.

De affiliate marketing revolutie cursus helpt jou op deze manier altijd verder.

Altijd voldoende profijt van jouw marketing

De affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard is dus een goede manier om iets extra’s bij te verdienen.

Je kunt er alle kanten mee op en hebt altijd extra geld in handen. Hiervoor hoef je alleen de producten te promoten van het bedrijf, zodat de bezoekersaantallen omhooggaan en de transacties worden gemaakt.

Door de juiste middelen in te zetten, de cursus te volgen en jouw berichten aan te passen aan de doelgroep heb je altijd succes en zie je jouw banksaldo in een korte tijd omhooggaan.

Je hoeft er niet voor naar buiten, doet wat je normaal gesproken ook doet, maar dan door ervoor betaald te krijgen.

Over de Affiliate Marketing Revolutie heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.