Unstoppable Mindset review – Mindset = $$$


Op een passieve manier geld verdienen; dat is toch de wens van iedereen? Feit is dat dit slechts voor een kleine groep mensen haalbaar is.

Veel mensen werken dagelijks van 9 tot 5 voor hun baas, waarbij met name de baas veel geld verdiend. Slechts een kleine groep heeft het voor elkaar gekregen om vanaf hun strandbedje in Thailand geld te verdienen.

Hoe ze dat voor elkaar gekregen hebben? Allereerst door hard te werken en ook door de juiste cursussen te volgen.

Het hebben van de juiste mindset is daarbij ook ontzettend belangrijk; iets dat centraal staat in de Unstoppable Mindset cursus.

Zelf ben ik al jaren bezig met affiliate marketing. Ik heb meerdere grote affiliate websites waar ik een leuk zakcentje per maand mee verdien. Uiteraard wil ik altijd meer, meer en nog eens meer.

Maar, in hoeverre is dat haalbaar? Dat is één van de vragen die ik mezelf gesteld heb. Op welke manieren zou ik nóg meer geld met mijn affiliate websites kunnen verdienen? Is het noodzakelijk om daarvoor veel geld te investeren in de websites zelf?

Of zou het verstandiger zijn om veel geld te investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling? Ik besloot dat ik mijn pijlen ging richten op het tweede aspect; mijn persoonlijke ontwikkeling.

Enige tijd geleden las ik een boek over succesvolle ondernemers. In dat boek kwam duidelijk naar voren dat de succesvolle ondernemers een plan hebben.

Dat plan willen ze vervolgens ook ten koste van alles behalen. Door deze positieve mindset zijn de succesvolle ondernemers in staat geweest om de echte successen te behalen.

Was daarbij hun idee of hun concept het belangrijkste? Of ging het met name om de manier waarop ze naar de zaken keken?

En de manier waarop ze dag in en dag uit onwijs hard aan het werk zijn gegaan? In mijn ogen kan ik op dat laatste gebied nog een belangrijke stap zetten.

Mede daarom heb ik me aangemeld voor de Unstoppable Mindset cursus. Via via kwam ik in aanraking met deze cursus, waarna ik me eventjes ingelezen heb.

Ik zag al snel dat deze cursus door een bekend persoon/bedrijf ontwikkeld is, waar ik persoonlijk prima ervaringen mee heb. Ik heb me puur voor deze cursus aangemeld omdat ik enerzijds meer over mezelf wilde leren en anderzijds wil ik het onderste uit de kan halen tijdens mijn leven.

Met de Unstoppable Mindset cursus zou ik geestelijk alles op een rijtje krijgen, zodat ik mijn affiliate websites nóg groter en succesvoller zou kunnen maken. Is me dat gelukt dankzij de Unstoppable Mindset cursus?

Wat zijn mijn ervaringen met deze cursus? Hoe is de cursus opgebouwd? Wat is het doel van de cursus? En wat zijn de ervaringen van andere gebruikers?

Op al deze vragen geef ik in deze uitgebreide review een uitgebreid antwoord. Na het lezen van deze review weet je exact of deze cursus ook iets voor jou.

Mogelijk kan een investering in je persoonlijke ontwikkeling wel voor de gewenste resultaten gaan zorgen! Lees deze review dus op je gemakje door en laat je verrassen. Mogelijkerwijs gaat deze cursus jouw leven compleet veranderen.

Wat is de Unstoppable Mindset cursus?

Bij deze cursus draait alles om het verkrijgen c.q. hebben van de juiste mindset. Deze cursus helpt jou om de juiste mindset te verkrijgen en om deze mindset zo optimaal mogelijk te benutten. Dit gaat aan de hand van praktische informatie, handige tips en levenservaring van de ontwikkelaar zelf.

Zoals gezegd had ik er veel voor over om in mezelf te gaan investeren. In mijn ogen is het namelijk nooit verkeerd om aan jezelf te blijven werken.

Continue het onderste uit de kan te halen en elke dag het uiterste van jezelf te eisen. Dat is eigenlijk de situatie waar ik naar streefde. Ik had er namelijk wel eens dagen tussen zitten dat ik niet al te goed bezig was.

De PlayStation, mijn vriendin en leuke magazines; het zijn stuk voor stuk dingen waar ik tussendoor graag aandacht aan gaf. Ik merkte daardoor echter dat ik niet het maximale uit de dag wist te halen.

Om wél elke dag succesvol te kunnen worden, heb ik me dus aangemeld voor de Unstoppable Mindset cursus. Of deze cursus mij geholpen heeft, lees je verder op in deze review.

Graag wil ik eerst iets meer vertellen over de ontwikkelaar van de cursus.

Wie heeft deze cursus ontwikkeld?

Bij alle cursussen, trainingen en online opleidingen vind ik het onwijs belangrijk om naar de ontwikkelaar te kijken. Wie heeft de desbetreffende cursus ontwikkeld?

Was die persoon capabel genoeg? Had hij/zij bepaalde raakvlakken met het onderwerp? En wat zijn de beweegredenen geweest om een dergelijke cursus te ontwikkelen?

Op al deze vragen wil ik een volledig antwoord vinden, aangezien die antwoorden mij een compleet beeld van de ontwikkelaar van de cursus geeft.

Bij de Unstoppable Mindset cursus hoefde ik niet al te lang naar de ontwikkelaar te zoeken. Ik had namelijk bij een andere cursus al kennis gemaakt met de ontwikkelaar van de cursus; Jia Ruan.

Deze welbekende digitale ondernemer heb je ongetwijfeld wel eens op het internet voorbij zien komen. Hij valt op door bovengemiddeld irritante advertenties, maar weet daardoor juist wel de aandacht op zich te vestigen.

In mijn ogen doet hij dat bijzonder goed, terwijl ik zijn advertenties uiteraard ook irritant vind.

Wie is Jia Ruan?

Wie is Jia Ruan nou precies? Dit is een digitale ondernemer die al op jonge leeftijd begon met ondernemen. Hij is het grote gezicht achter het bedrijf Unstoppable Lifestyle en heeft onder meer de Bol Masterclass opgericht.

In die online training lag de focus op het verkopen van producten via Bol.com. Met deze cursus heeft hij al veel mensen aan een passief inkomen weten te helpen.

Het was nu echter tijd voor hem om een andere cursus op te starten. Dat is uiteindelijk de Unstoppable Mindset geworden, want volgens Jia Ruan is de juiste mindset van levensbelang.

In de afgelopen jaren heeft Jia Ruan veel geld geïnvesteerd in zijn persoonlijke ontwikkeling. Dit heeft er uiteindelijk tot geleid dat hij bijzonder veel kennis omtrent persoonlijke ontwikkeling opgedaan heeft.

Hij weet als geen ander hoe je jouw mindset kunt veranderen en hoe je elke dag het maximale van jezelf kunt vragen. Het leven is te kort om stil te blijven staan; dat is de visie van Jia Ruan die hij in deze cursus uitgewerkt heeft.

In mijn ogen is Jia Ruan de juiste man om een dergelijke cursus te ontwikkelen. Hij is al jarenlang bezig met online ondernemen en hij heeft een gouden instelling.

Hij houdt simpelweg niet op met werken, totdat hij een succesvolle website of digitale onderneming heeft. Dit heeft hij in de loop der jaren meermaals bewezen en dat spreekt mij uitermate goed aan.

Daarnaast heeft hij door de jaren heen een flink bedrijf op weten te bouwen. Hij heeft meerdere werknemers in dienst waarmee hij onder meer digitale ondernemers helpt.

Met zijn bedrijf zet hij zich dus zelf ook in op de persoonlijke ontwikkeling van andere mensen. Wat dat betreft sluit deze cursus dus ook precies aan op zijn eigen onderneming.

Wat mij betreft stonden alle seinen op groen om direct met de cursus te starten. Dat heb ik dus ook gedaan! Mijn bevindingen, achtergrondinformatie en handige weetjes vind je in het restant van deze review terug.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Volgens Jia Ruan is deze cursus geschikt voor mensen die hun potentie willen benutten. Voor mensen die ambitieus zijn, het onderste uit de kan willen halen en bereid zijn om in zichzelf te investeren.

Heb je geen motivatie? Heb je geen inzet? Eis je niet het uiterste van jezelf? Dan is het volgens Jia Ruan zelfs beter om de cursus helemaal niet te gaan volgen.

Alleen voor de echte ondernemers die naar succes hunkeren is deze cursus geschikt.

Wil je met jouw digitale onderneming naar een hoger niveau toe groeien? Wil je in jezelf investeren? Wil je dat je eindelijk echt een succes gaat behalen? Ja, ja en nog eens ja?

Dan is deze cursus voor jou op het lijf geschreven. Naar eigen zeggen is Jia Ruan alleen op zoek naar mensen die echt willen groeien.

Naar mensen die echt hun volle potentie willen benutten. Juist voor deze mensen heeft Jia Ruan deze cursus ontwikkeld. Hij weet immers als geen ander van welke successen je kunt genieten als je de juiste mindset gevonden hebt.

Met deze cursus zou het mogelijk moeten zijn om deze juiste mindset te vinden en om succesvol te worden!

Wat is het doel van de cursus?

Het doel van de cursus is dus om de potentie bij jezelf volledig te gaan benutten. Over het doel van de cursus zegt Jia Ruan zelf het volgende: het doel is om jou de ideale mindset te geven om succesvol te zijn.

Dit is niet alleen op het gebied van geld en rijkdom, maar ook op het gebied van gezondheid, relaties, werk, liefde, geluk etc. Jia Ruan probeert jouw hele leven met deze cursus dus een stuk mooier, beter en succesvoller te maken.

Het doel van de cursus is niet zo zeer om jouw digitale onderneming direct succesvol te maken. Nee, de cursus is bedoeld om jou alle handvatten te geven om van jouw eigen leven een succes te maken.

Dát is het doel van deze gehele cursus, waarbij de nadruk dus ligt op het verkrijgen van de juiste mindset!

Hoe is de cursus opgebouwd?

Voordat ik met de cursus aan de slag ging, was ik uiterst benieuwd naar de opbouw. Het verkrijgen van de juiste mindset is namelijk een behoorlijk breed onderwerp.

Ik was daarom bijzonder benieuwd naar de manier waarop Jia Ruan zijn cursus opgebouwd had. Met welke onderwerpen zou hij beginnen? En welke onderwerpen zouden in het restant van de cursus onwijs belangrijk blijken te zijn?

Toen ik me voor de cursus aanmeldde, kreeg ik direct meer informatie over de opbouw. Uiteindelijk kan ik je verklappen dat de cursus over 4 weken tijd verspreid is.

In totaal telt de cursus 33 lessen, waardoor je per week ongeveer 8 lessen volgt. Deze lessen staan volledig in het teken van persoonlijke ontwikkeling, de groei naar succes en het verkrijgen van de juiste mindset.

Eerste week: Unleash Yourself

De allereerst week heeft de titel ‘Unleash Yourself’ gekregen. In deze week krijg je allereerst veel informatie over de persoonlijkheden van mensen en over de zogeheten blueprint.

Binnen de eerste week draait het grotendeels om deze term; de blueprint. Zoals de titel van deze week al doet vermoeden, gaat het in deze week met name om het beste in jezelf naar boven te halen.

Vrij vertaald betekent Unleash Yourself immers ontketen jezelf. Om jezelf te kunnen ontketenen, moet je een duidelijk plan hebben.

In deze eerste week krijg je van Jia Ruan aangeleerd hoe je een dergelijk plan op moet stellen. Eigenlijk vormt deze eerste week de basis voor de eerste stappen naar geluk, rijkdom en succes.

Tweede week: Oude Identiteit

De tweede week heeft als titel ‘Oude identiteit’ gekregen. Het draait in deze cursus namelijk niet alleen maar om het vooruitkijken, maar het is ook belangrij kom achteruit te kijken.

In deze week ga je dan ook leren waarom je in het verleden nog niet al te succesvol bent geweest. Je gaat leren op welke punten je tekortgeschoten bent en wat eigenlijk jouw valkuilen zijn.

Persoonlijk vond ik dit zeker geen al te makkelijke week. Het is namelijk een week waarin je met de waarheid geconfronteerd wordt.

Het is nooit leuk om te beseffen dat je eigenlijk een periode hebt weggegooid door niet hard genoeg te werken. Tijdens deze tweede week vertelt Jia Ruan je ook meer over de stappen die je moet gaan zetten.

De stappen waarmee je echt succesvol kan worden. Volgens hem doe je dat niet door dagelijks van 9 tot 5 voor een baas te werken, maar juist door in jezelf te geloven en te investeren.

In deze week wordt al een belangrijke basis gelegd voor het verkrijgen van de juiste mindset.

Derde Week: Nieuwe Identiteit

De derde week heeft als titel ‘Nieuwe identiteit’ gekregen. Deze week is dus het perfecte gevolg van week 2, aangezien je vanaf deze week aan je nieuwe identiteit gaat werken.

Vorige week heb je geleerd waar het tekort aan geschoten heeft; nu is het tijd om dat efficiënt aan te gaan pakken. Je moet namelijk in jezelf gaan investeren om uiteindelijk het onderste uit de kan te kunnen halen.

In deze week leer je verder hoe je jouw eigen zelfbeeld aan kunt passen, hoe je elke dag hard kunt werken en op welke manier je succesvol kunt gaan worden.

Ik kan je alvast verklappen dat je in deze week een hele handige truc van Jia Ruan aangeleerd krijgt..

Vierde Week: Jouw Ultieme Leven

Tot slot sluit je deze cursus af met de module ‘Jouw ultieme leven’. Deze module, in week 4 van de cursus, draait om het verkrijgen van jouw ultieme leven.

Deze cursus vormt eigenlijk de basis om vanaf dat moment keihard aan de bak te gaan. Je weet nu wat je valkuilen zijn geweest, hoe je deze valkuilen kunt omzeilen en wat je écht in het leven wilt gaan behalen.

Door de cursus met deze module af te sluiten, verkrijg je voor jezelf belangrijke antwoorden op belangrijke vragen. Aan de hand van de antwoorden die jezelf geformuleerd hebt, ben je in staat om jezelf te gaan verbeteren.

Al met al ben ik onwijs positief over de inhoud en de opbouw van deze cursus. Zoals ik hierboven al aangaf, was ik uiterst benieuwd naar de manier waarop Jia Ruan deze cursus op zou bouwen.

Uiteindelijk denk ik dat hij het op de juiste manier heeft gedaan. In de gehele cursus is een duidelijke structuur zichtbaar; je begint eigenlijk op niveau 0, waarna je doorgroeit naar niveau 10.

Dat laatste niveau is uiteindelijk het niveau dat je nodig hebt om écht succesvol te gaan worden.

Ook ben ik uiterst te spreken over de manier waarop je deze lessen kunt volgen. Dit kan je namelijk allemaal doen via een live omgeving van Unstoppable Lifestyle.

De lessen zijn voornamelijk in de vorm van video’s opgebouwd. Per week krijg je ongeveer 5 tot 10 video’s voorgeschoteld. Deze video’s hebben soms meermaals een lengte van 20 minuten, waardoor je écht veel informatie voorgeschoteld krijgt.

Persoonlijk vond ik de video’s ook onwijs handig, aangezien Jia Ruan in deze video’s dingen op een zeer duidelijke manier uit weet te leggen. Je moet daarbij soms wel even door zijn enthousiasme heen prikken.

Door zijn enthousiasme kan hij, net zoals zijn advertenties, ietwat irritant overkomen. Uiteindelijk gaat het om de boodschap die hij brengt en die boodschap is wel onwijs waardevol.

Wat krijg je als je je voor deze cursus aanmeldt?

Heb je mogelijke interesse om je aan te melden voor de Unstoppable Mindset review? Dan ben je ongetwijfeld ook wel benieuwd of je nog eventuele bonussen standaard meegeleverd krijgt. Het is absoluut een feit dat je meerdere bonussen standaard meegeleverd krijgt.

Groepscoaching Sessies

Allereerst kan je wekelijks groepscoaching sessies volgen. Tijdens deze lessen kan je vragen stellen aan Jia Ruan, waarna hij hier een uitgebreid antwoord op geeft. Hij deelt graag zijn kennis met jou gedurende deze sessies. In mijn ogen zijn deze sessies absoluut een aanvulling op de cursus, aangezien deze sessies dé mogelijkheid zijn om vragen te stellen.

Uitgebreid audio programma

Ook krijg je toegang tot een uitgebreid audioprogramma van Jia Ruan. Met dit audioprogramma ben je in staat om een positieve en succesvolle mindset te creëren. Het team van Unstoppable Mindset is ervan overtuigd dat je een positieve mindset kunt verkrijgen door naar de juiste dingen te luisteren. Het luisteren naar de juiste dingen krijg je voor elkaar met dank aan dit audioprogramma.

Toegang tot de community

Tot slot krijg je toegang tot de exclusieve Facebook community, tot het Money Mastery Program en tot het Daily Succes Program:

  • Facebook Community; hier zitten alleen volgers van deze cursus in, waardoor je eigenlijk met lotgenoten te maken hebt. Dit is een plek om inspiratie op te doen, om elkaar te helpen en om vragen te stellen.
  • Money Mastery Program; in dit programma leer je hoe je slim meer geld binnen kunt krijgen. Anderzijds leer je ook hoe je op een slimme manier geld kunt besparen.
  • Daily Succes Program: in dit programma leer je hoe je jouw progressie in kaart kunt brengen.

Al met al zijn ook de bonussen onwijs uitgebreid en waardevol te noemen. In mijn ogen vormen deze bonussen een prima aanvulling op de reguliere inhoud van de cursus.

Wat vinden andere volgers van de cursus?

In de afgelopen jaren is Jia Ruan met zijn bedrijf Unstoppable Mindset behoorlijk populair geworden. Cursussen als de Bol Masterclass en de Agency Masterclass kunnen op veel aanhangers rekenen. Is dat ook het geval bij de Unstoppable Mindset cursus? Ik ben via het internet op zoek gegaan naar beoordelingen en ik was daar niet verbaasd over. Nee, de meeste beoordelingen sluiten namelijk perfect op mijn positieve mening aan.

Veel volgers van de cursus zijn onwijs te spreken over de inhoud, de opbouw en het nut van de cursus. Zij hebben hun mindset weten te veranderen, waardoor ze nu wél succesvol zijn. Ook op de website van Unstoppable Lifestyle zijn onwijs veel positieve recensies te vinden. Dit geeft des te meer aan dat dit een populair, professioneel en kwalitatief hoogwaardig bedrijf is.

Wat moet je betalen voor deze cursus?

Als je in jezelf wilt investeren, moet je daar een bepaalde hoeveelheid geld voor vrij maken. Als je deze cursus wilt gaan volgen, moet je een bedrag van 497 euro investeren. Is dat veel geld? Ja. Kan je dit geld binnen de kortste keren terug verdienen? Ja, dat ook absoluut. 

Overigens is het zo dat je normaal een bedrag van 997 euro voor deze cursus moet betalen. Jia Ruan heeft echter een tijdelijke kortingsactie waar je van kunt profiteren. Wil je niet in één keer 497 euro uitgeven? Dan kan je er ook voor kiezen om in twee termijnen van 297 euro te betalen. Dat is uiteraard een stukje duurder, maar daarmee kan je wel je investering uitspreiden.

Kan ik deze cursus aanraden?

Nou, ik ben alweer aan het einde van deze review uitgekomen. Wat zijn jouw bevindingen tot nog toe van de Unstoppable Mindset cursus? Ik kan niks anders dan aangeven dat ik onwijs te spreken ben over de cursus.

Ik wil je deze cursus dan ook van harte aanraden, indien je iets van je leven wilt maken. Deze cursus stelt je in staat om jouw mindset te veranderen, waardoor je onwijs succesvol kunt worden.

Niet alleen op het gebied van rijkdom, maar ook op het gebied van relaties, vriendschap en geluk.

Al met al is dit een cursus die mijn ogen heeft weten te openen. Ik ben nu vol goede moed én met de juiste mindset bezig om mijn carrière als affiliate marketeer nóg succesvoller te maken!

Recent Content