Trading Navigator Methode Review + Korting!
15 januari 2023 

Trading Navigator Methode Review + Korting!

Trading Navigator Methode Review. Ben je op zoek naar een manier om verantwoord te beginnen met beleggen, zonder dat je veel verstand van de materie hoeft te hebben? Dan ben je bij ons op het juiste adres! In deze blog willen we je graag kennis laten maken met de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk.

De Trading Navigator Methode is een unieke beleggingscursus die gebruikmaakt van geavanceerde algoritmen om je te helpen bij het maken van verstandige en veilige beleggingsbeslissingen. Dankzij deze methode, heb je altijd real-time inzicht in de beste momenten om aandelen te kopen en te verkopen. Hierdoor loopt je risico op verlies aanzienlijk terug, terwijl je tegelijkertijd een uitstekend rendement behaalt.

In onze blog gaan we dieper in op de werking van de Trading Navigator Methode en delen we onze eigen ervaringen met deze cursus. We zullen ook verklaren hoe de technische analyse wordt gebruikt om de beste momenten te bepalen om aandelen te kopen en verkopen. Ook zullen we de vraag beantwoorden of de Trading Navigator Methode inderdaad zo goed is als Harm van Wijk beweert.

Als je geïnteresseerd bent in het leren van een nieuwe manier van beleggen, dan is deze blog een must-read. Lees daarom zeker verder!
Beste manier om te starten met de Trading Navigator! Wat is de Trading Navigator Methode?

De Trading Navigator Methode is een unieke beleggingscursus gemaakt door Harm van Wijk. Deze cursus is speciaal ontworpen om beginnende beleggers te helpen verantwoord te starten met beleggen, zonder dat je veel verstand van de materie hoeft te hebben.

De cursus maakt gebruik van de geavanceerde Trading Navigator software, die gebaseerd is op een algoritme. Dankzij deze software heb je altijd real-time inzicht in de beste momenten om aandelen te kopen en te verkopen, waardoor je het risico op verlies aanzienlijk kunt verminderen.

TIP: Download eerst dit gratis E-book! Je krijgt dan namelijk korting!
Beste manier om te starten met de Trading Navigator! 


De Trading Navigator Methode is gebaseerd op technische analyse. Dit houdt in dat er gekeken wordt naar de historische prijs- en volumegegevens van een aandeel, om zo patronen te identificeren die aangeven wanneer het aandeel een hoog of laag punt heeft bereikt. De software maakt gebruik van deze patronen om te bepalen wanneer het het gunstigst is om een aandeel te kopen of verkopen.

Een van de grootste voordelen van de Trading Navigator Methode is dat je geen verstand van beleggen hoeft te hebben om ermee aan de slag te kunnen. Harm van Wijk legt alles perfect uit in zijn cursus, waardoor je snel de fijne kneepjes van beleggen leert. Bovendien, volgens Harm van Wijk volg je alleen zijn advies en vervolgens levert dat je 20% rendement op – of zelfs meer! Dit is tot 3 keer meer winst dan de gemiddelde gevorderde belegger op de beurs behaalt.

Hoewel de Trading Navigator Methode een krachtige manier is om verstandig te beleggen, is het belangrijk om te realiseren dat beleggen altijd een risico met zich meebrengt. Het is daarom belangrijk om te onthouden dat je nooit meer geld zou moeten beleggen dan je kunt missen. Bovendien, is het van belang om de regels van de methode te volgen zoals die zijn beschreven in de cursus.

Wie is Harm van Wijk Eigenlijk?

Harm van Wijk is een ware autoriteit in de wereld van beleggen. Met zijn jarenlange ervaring bij top financiële organisaties zoals BinckBank, Fortis, De Volksbank en De Telegraaf, heeft hij een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd.

Hij heeft een brede kennis en ervaring opgedaan als financieel analist, manager, verkoopmedewerker, Pr-medewerker en business development professional. Bovendien, hij was verantwoordelijk voor het opzetten van diverse beleggingsplatformen online, zoals SNS Fund Coach, en heeft zich gespecialiseerd in de ABN-AMRO Bank Turbo's.

Op basis van zijn uitstekende staat van dienst en jarenlange ervaring, kan ik met zekerheid zeggen dat Harm van Wijk een betrouwbare en deskundige beleggingsprofessional is.

Daarom ben ik ook enthousiast over de Trading Navigator Methode die hij aanbiedt, omdat ik weet dat hij de kennis en ervaring heeft om een waardevolle en effectieve training aan te bieden.

Is Harm van Wijk betrouwbaar?

Harm van Wijk is een betrouwbare en deskundige aanbieder van beleggingscursussen. Hij is zeer betrokken bij zijn cursisten en neemt altijd de tijd om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

Zijn bedrijf, BeursBulletin Alerts B.V., is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en hij is actief op social media, waar hij veel van zijn kennis gratis deelt.

https://www.youtube.com/watch?v=q7b2dZHYKQs

Dit zorgt voor een groot vertrouwen in zijn bedrijf en de kwaliteit van zijn cursussen. Bovendien biedt hij 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie, waardoor je geen risico loopt en alleen maar te winnen hebt.

Hij adviseert je ook om eerst de gratis training te volgen, voordat je het betaalde materiaal aanschaft. Hierdoor weet je zeker of de cursus bij je past en of je de informatie kunt toepassen.

Kortom, ik zou zeker aanraden om een cursus bij Harm van Wijk te volgen als je serieus bezig bent met beleggen en je vaardigheden en kennis wilt verbeteren.

TIP: Download eerst dit gratis E-book! Je krijgt dan namelijk korting!
Beste manier om te starten met de Trading Navigator! 


Voor wie is de Trading Navigator methode geschikt?

Als langetermijnbelegger ben ik altijd op zoek naar manieren om verstandig en veilig te beleggen. Toen ik hoorde over de Trading Navigator Methode, was ik meteen geïnteresseerd.

De methode is ontwikkeld voor startende beleggers die de wereld van beleggen willen ontdekken, evenals voor allround beleggers zoals ikzelf, die maandelijks geld inleggen in hun belegging account.


TIP: Download eerst dit gratis E-book! Je krijgt dan namelijk korting!
Beste manier om te starten met de Trading Navigator! 


Wat me het meest aansprak aan de Trading Navigator Methode, is de bijgeleverde software. Dankzij deze software weet ik precies wanneer ik een aandeel zou moeten kopen of verkopen, op basis van technische analyse. Hierdoor kan ik gerichter beleggen en vermijd ik onverstandige beslissingen.

Ik ben nu een paar maanden bezig met de cursus en ik kan al zeggen dat het een groot verschil maakt in mijn beleggingsresultaten.

Dankzij de Trading Navigator Methode heb ik al enkele succesvolle beleggingen gedaan en verwacht ik dat dit in de toekomst alleen maar beter zal worden. Als je net als ik maandelijks belegt, dan raad ik de Trading Navigator Methode absoluut aan.

Voordelen van de Trading Navigator Methode

De voordelen van de Trading Navigator Methode zijn voor mij als belegger onmiskenbaar. Hieronder beschrijf ik enkele voordelen die ik persoonlijk heb ervaren.

Beter trends volgen

De Trading Navigator Methode belooft dat je de kans verkleint dat je tegen de trend in belegt. Dit is een groot voordeel voor mij, omdat ik hierdoor gerichter kan beleggen en minder kans heb op verlies.

Minder Risico

Een ander voordeel is dat de risico's beperkt blijven, doordat de software gebruikmaakt van technische analyse om beslissingen te nemen. Hierdoor voel ik me veiliger en zekerder in mijn beleggingsbeslissingen.

Flexibel leren

De beleggingscursus is online en dus flexibel te volgen. Hierdoor kan ik de cursus in mijn eigen tijd en op mijn eigen tempo doen, wat voor mij heel prettig werkt.

Hogere winst

Dankzij de software die lang aanhoudende opwaartse trends kan vaststellen, kan ik meer winst behalen. Dit maakt beleggen nog aantrekkelijker voor mij.

Geschikt voor opties en aandelen

De Trading Navigator Methode is geschikt voor zowel opties als aandelen, waardoor ik meer diversiteit in mijn beleggingen kan aanbrengen.

Minder last van Emoties

De software baseert zijn beslissingen op analyse en niet op emoties of gevoel, waardoor ik meer gericht beleg.

Bonussen

Er zijn allerlei bonussen beschikbaar bij de Trading Navigator Methode, zoals een trading update per dag en 3 duidelijke posities om in te spelen op actuele kansen. Dit geeft me extra inzicht in de markt en helpt me bij het maken van gerichte beleggingsbeslissingen.

Live Q&A's met experts

In de Live Q&A's van de Trading Navigator Methode worden al mijn vragen beantwoord door experts. Hierdoor kan ik mijn kennis over beleggen vergroten en heb ik toegang tot specialistische informatie.

Online community

De besloten online community is een groot voordeel voor mij, omdat ik hierdoor in contact kan komen met gelijkgestemde beleggers. We motiveren en inspireren elkaar en ik kan mijn beleggingsvaardigheden verder verfijnen.

Snelle resultaten

Het gebruik van de Trading Navigator Methode neemt slechts vijf minuten per week in beslag, waardoor ik snel resultaten kan boeken. Hierdoor kan ik mijn tijd efficiënt gebruiken en ben ik minder afhankelijk van een grote hoeveelheid tijd om winst te maken.

Minder Stress

Door het gebruik van de Trading Navigator software, hoef ik niet meer op mijn eigen gevoel of emoties te vertrouwen bij het maken van beleggingsbeslissingen. Dit helpt mij om stress te verminderen en rustiger te handelen.

Mijn ervaring met de Gratis Training van de Trading Navigator Methode

Mijn ervaring met De Trading Navigator Methode is zeer positief. Het proces van betaling was snel en eenvoudig en ik ontving het programma meteen via e-mail. De inhoud van de training is zeer uitgebreid en ik kan zien dat Harm van Wijk veel tijd en energie heeft gestoken in de opmaak en inhoud van de digitale boeken en het platform.

Ik ben momenteel bezig met de 4e week van de training en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met de adviezen, tips en uitleg die ik ontvang. De video's die worden gebruikt zijn van topkwaliteit en helpen het programma en het materiaal tot leven te brengen.

Ik ben al op koers met mijn beleggingsstrategieën, maar ik wilde mijn kennisniveau verhogen. De training is eenvoudig te volgen en zeer leerzaam. Wel heb ik zelf diverse andere aandelen gekozen, maar ik hou me wel aan de geleverde strategieën. Harm geeft je hier vrijheid in, zodat je zelf je risico's kunt bepalen.

Ik ben meer dan tevreden met het resultaat tot nu toe. Na 4 weken heb ik meer dan 11% rendement kunnen behalen. Dit betekent voor mij dat als je nog meer tijd investeert en nog beter doet wat Harm uitlegt, je nog veel meer resultaat kunt behalen.TIP: Download eerst dit gratis E-book! Je krijgt dan namelijk korting!
Beste manier om te starten met de Trading Navigator! 


Trading Navigator Methode kopen? Dit krijg je!

Inhoud van de training

 • Week 1: Jouw doel en leren van de beste beleggers ter wereld
 • Week 2: Bewezen strategieën voor aandelen
 • Week 3: Alles over opties
 • Week 4: Concrete koop- en verkoopsignalen
 • Week 5: Bewezen optiestrategieën
 • Week 6: Combineren bewezen aandelen- en optiestrategieën

Bonussen

 • 2 jaar VIP toegang tot de DSB community
 • 2 jaar alerts via Telegram
 • Handleidingen voor geld verdienen met opties en aandelen
 • Informatie over speeders, sprinters en turbo's
 • Transactietegoed van €500 bij de broker Lynx
 • Toegang tot een 3-daags event voor 2 personen

Waarde van het pakket

 • Totale waarde: €11.781
 • Tijdelijke aanbieding: €1.497

Mijn mening

De Trading Navigator Methode is een uitgebreid en waardevol pakket voor iemand die serieus bezig is met beleggen. De 6-weekse training biedt een grote hoeveelheid informatie en vaardigheden die je kunt leren en toepassen op jouw beleggingsstrategieën.

De bonussen die bij het pakket zijn inbegrepen, zoals 2 jaar VIP toegang tot de DSB community, 2 jaar alerts via Telegram en transactietegoed bij een broker, zijn een waardevolle aanvulling op de training. De prijs van het pakket is ook zeer redelijk, vooral als je de totale waarde van de inhoud in overweging neemt.

Harm van Wijk heeft een grote ervaring en kennis in de financiële wereld, wat garant staat voor een hoge kwaliteit van de training en de informatie die je zult ontvangen. Ik zou zeker aanraden om de Trading Navigator Methode aan te schaffen als je serieus bezig bent met beleggen en je vaardigheden en kennis wilt verbeteren.


De prijs van de Trading Navigator Methode

De Trading Navigator Methode is een complete cursus voor beleggers, zowel beginners als gevorderden. De cursus bestaat uit een 6-weekse training, waarin je alles leert over beleggen, waaronder veilig beleggen, bewezen strategieën voor aandelen en opties, duidelijke koop- en verkoopsignalen en het combineren van bewezen aandelen- en optiestrategieën.

Daarnaast krijg je toegang tot de Trading Navigator software, die speciaal ontwikkeld is voor de methode. De software is zeven dagen per week op ieder apparaat toegankelijk en helpt je bij het maken van weloverwogen beleggingsbeslissingen.

Naast de training en software, krijg je ook toegang tot enkele aanvullende elementen. Denk hierbij aan 2 jaar VIP-toegang tot de community, 2 jaar lang alerts via Telegram, handleidingen voor geld verdienen met opties en aandelen, handleidingen voor speeders, sprinters en turbo's en een transactietegoed van € 500 bij broker MeXem.

Ook krijg je 2 jaar lang coaching door Q&A calls. Dit is een groot pluspunt, omdat je zo altijd kunt rekenen op de hulp van een expert in de beleggingswereld.

Als je kijkt naar de waarde van het volledige pakket, dan komt het neer op een waarde van ruim € 12.000. Tijdens actieperioden is de cursus echter aan te schaffen voor maar € 1.497. Dit is een eenmalige investering waarmee je levenslang toegang krijgt tot de software en alle bijbehorende elementen. De prijs is wel afhankelijk van de actie, dus het is wel belangrijk om op de hoogte te blijven van de actuele prijs.

Over het algemeen is de Trading Navigator Methode zijn geld meer dan waard, gezien de waarde van de cursus, software en aanvullende elementen. Bovendien krijg je 2 jaar lang coaching en support van een expert, wat zeker een groot pluspunt is. Met de korting is de methode zijn geld zeker wel waard.TIP: Download eerst dit gratis E-book! Je krijgt dan namelijk korting!
Beste manier om te starten met de Trading Navigator! Hoe verdien je er geld mee?

Met de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk kun je geld verdienen door aandelen of opties te kopen en verkopen op het juiste moment.

Door de gebruiksvriendelijke software en de duidelijke uitleg die je krijgt tijdens de cursus, leer je hoe je de grafieken kunt analyseren en de signalen van de software kunt interpreteren.

Hierdoor kun je beter inschatten wanneer een dalende of stijgende trend zich zal voortzetten, waardoor je kunt voorkomen dat je verliezen maakt of extra winst kunt behalen.

Hoewel de methode geen 100% zekerheid biedt, kan het wel een krachtig hulpmiddel zijn om je beleggingsbeslissingen op te baseren.

Belangrijk is wel dat je altijd je eigen onderzoek doet naar het bedrijf waarin je wilt beleggen, om zo een beter beeld te krijgen van de economische verwachtingen en de sector waarin het bedrijf actief is.

Wat zeggen anderen over de Trading Navigator Methode?

De Trading Navigator is een zeer succesvolle training die veel mensen helpt bij het verbeteren van hun beleggingsstrategieën. Uit de ervaringen die ik heb gelezen, blijkt dat deelnemers zeer tevreden zijn over de inhoud van de training en de manier waarop de informatie wordt overgedragen. Veel mensen hebben aangegeven dat de training hen heeft geholpen bij het versterken van hun kennis en vaardigheden op het gebied van beleggen.

Trading Navigator Methode review | Recensie 1

Veel deelnemers hebben ook positief gereageerd op de 6-weekse structuur van de training, waardoor ze de geleerde vaardigheden en kennis in stappen konden toepassen en integreren in hun beleggingsstrategieën. Ook de VIP toegang tot de DSB community, de alerts via Telegram en de handleidingen voor geld verdienen met opties en aandelen zijn zeer gewaardeerd.

Er zijn ook deelnemers die aangeven dat de training hen heeft geholpen bij het verminderen van hun risico's en het verhogen van hun rendementen. Veel mensen hebben ook aangegeven dat de prijs van de training zeer redelijk is, vooral als je de totale waarde van de inhoud in overweging neemt.

Al met al zijn de ervaringen met de Trading Navigator zeer positief en veel mensen bevelen de training aan aan anderen die serieus bezig zijn met beleggen en hun vaardigheden en kennis willen verbeteren.

De meeste mensen die de Trading Navigator Methode hebben gebruikt, zijn tevreden met de gebruiksvriendelijkheid van de software. Veel klanten zeggen dat ze op de lange termijn een goed rendement hebben behaald met behulp van deze methode. Sommige klanten zijn zelfs zeer enthousiast over de resultaten die ze hebben behaald met behulp van de methode.


TIP: Download eerst dit gratis E-book! Je krijgt dan namelijk korting!
Beste manier om te starten met de Trading Navigator! 


30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Als je serieus bent over het verbeteren van je beleggingsvaardigheden, dan wil je natuurlijk geen risico lopen op een miskoop. Daarom is het belangrijk om te weten dat bij de Trading Navigator Methode een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie geldt. Dit betekent dat je binnen 30 dagen na aanschaf van de cursus je geld terug kunt vragen als je niet tevreden bent met de inhoud of de resultaten die je behaalt.

Ik zou zeker aanraden om eerst gebruik te maken van de gratis training die Harm aanbiedt, zodat je een goed beeld krijgt van de methode en de stijl van lesgeven. Als je vervolgens besluit om het betaalde materiaal aan te schaffen, dan weet je zeker dat je een weloverwogen keuze maakt en dat je beschermd bent door de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Zo kun je gerust het programma volgen en ervaren of het bij jou past en of je de resultaten behaalt die je verwacht.

TIP: Download eerst dit gratis E-book! Je krijgt dan namelijk korting!
Beste manier om te starten met de Trading Navigator! 


Is de Trading Navigator Methode betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een product is vaak een belangrijk aandachtspunt voor consumenten, vooral als het gaat om financiële investeringen zoals de Trading Navigator Methode. Het handelen in aandelen en opties brengt altijd risico's met zich mee en daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de betrouwbaarheid van een product voordat je besluit om het te gebruiken.

De software die bij de cursus wordt geleverd, biedt signalen wanneer je moet kopen of verkopen. Dit is een belangrijk onderdeel van de methode, omdat de indicator precies weet wanneer een dalende of stijgende trend zal aanhouden. Hierdoor kun je voorkomen dat je meer verlies maakt (bij een dalende trend) of er juist voor zorgen dat je extra winst behaalt (bij een stijgende trend).

De Trading Navigator Methode is een betrouwbaar product omdat het al door veel mensen gebruikt wordt en er over het algemeen meer goede dan slechte recensies zijn.

Als de methode onbetrouwbaar zou zijn, zou deze allang in de media de grond in getrapt zijn door al zijn negatieve klantenrecensies.

Het feit dat dit nog niet gebeurd is, geeft aan dat de methode een goede reputatie heeft en dat mensen er tevreden over zijn.

Het is echter wel belangrijk om te benadrukken dat geen enkele beleggingsmethode 100% zekerheid biedt en dat er altijd risico's zijn.

Zo kan een stijgende trend ook minder lang aanhouden dan verwacht, waardoor je alsnog verlies zou kunnen lijden.

Het is daarom belangrijk dat je altijd onderzoek doet naar het bedrijf waarin je wilt beleggen en dat je je bewust bent van de risico's die beleggen met zich meebrengt.

Conclusie

Na het onderzoeken en bestuderen van de Trading Navigator Methode, kan ik zonder aarzeling zeggen dat ik zeer positief ben over deze methode. De 6-weekse cursus die door Harm van Wijk wordt aangeboden, biedt een uitstekende basis voor beginners die geïnteresseerd zijn in het beleggen in aandelen en opties.

Daarnaast is de software die wordt gebruikt bij de methode, een groot pluspunt. De indicator houdt bij wat er op de markt gebeurt en geeft signalen wanneer een dalende of stijgende trend zal aanhouden. Hierdoor kun je voorkomen dat je meer verlies maakt of juist zorgen dat je extra winst behaalt. Dit is een grote verbetering vergeleken met handmatig analyseren van grafieken en gegevens.

Het feit dat er al zoveel mensen met de Navigator Methode werken, geeft wel aan dat het een zeer betrouwbaar product is.

Hoewel er altijd een risico is bij beleggen, is de Trading Navigator Methode een veilige manier om te beginnen met beleggen en je financiële doelen te bereiken.

Ik zou absoluut aanbevelen om de Trading Navigator Methode aan te schaffen, maar het is ook zeker een goed idee om eerst de gratis training van Harm van Wijk te volgen. Hierdoor kun je zelf beoordelen of de methode bij je past en of je er vertrouwen in hebt voordat je investeert in de betaalde cursus.

Trading Navigator Methode review | Gratis Training

TIP: Download eerst dit gratis E-book! Je krijgt dan namelijk korting!
Beste manier om te starten met de Trading Navigator! 


Over de schrijver
Reactie plaatsen