Thuis geld verdienen Verschillende Methodes! (1)

Thuis geld verdienen? Lees de mogelijkheden

Ben je het zat om voor je baas te werken? Wil je eigen baas zijn? Wil je veel geld verdienen? En wil je zelf bepalen waar en wanneer je werkt? Het is allemaal mogelijk. Hoe? Door thuis geld te gaan verdienen.

Door de opkomst van het internet is tegenwoordig onwijs veel mogelijk. Je kunt ervoor kiezen om met een webshop aan de slag te gaan, je kunt bepaalde diensten voor bedrijven uit gaan voeren en je kunt bijvoorbeeld met social media marketing aan de slag gaan.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van een ellenlange lijst met mogelijkheden om thuis geld te gaan verdienen.

In dit artikel vertellen wij je graag meer over het verdienen van geld thuis. Wij zijn hier namelijk ook mee bezig. Hoe wij dat doen?

Wij schrijven commerciële content voor uiteenlopende bedrijven. Dankzij onze diensten zijn websites, webshops en (digitale) ondernemers in staat om te groeien. Zij verkrijgen meer en meer bezoekers op hun website/webshop, waardoor ze meer geld gaan verdienen.

Door onze jarenlange ervaring weten wij exact hoe je zoal geld kunt gaan verdienen. In dit artikel richten we onze pijlen dus over het verdienen van geld thuis.

Je hoeft niet langer de deur uit om geld te verdienen. Je hoeft niet langer om 7 uur ’s ochtends in de auto te zitten op weg naar je baas.

Nee, je kunt alles volledig zelf bepalen. Ben je benieuwd hoe? Lees dit artikel dan op je gemakje door en kies één van de mogelijkheden uit.

Thuis Geld verdienen; verschillende mogelijkheden

Wil je extra geld verdienen vanuit huis? Dan heb je daarvoor tegenwoordig heel veel verschillende mogelijkheden. Zelf heb ik gekozen voor affiliate marketing. Maar er zijn nog heel veel meer mogelijkheden om een inkomen te verdienen vanuit huis.

Er zijn veel verschillende manieren om geld te verdienen vanuit huis. De beste manieren om dat te doen zijn:

  • Affiliate marketing
  • Social media marketing
  • Online diensten aanbieden
  • Producten inkopen en verkopen via Bol.com
  • YouTube
  • Podcasts
  • Websites kopen en verkopen
  • Websites maken en verkopen

Allereerst wil ik je direct vertellen wat voor mij de beste methode is om geld te verdienen vanuit huis. Ook vertel ik je precies waarom ik dat zo een goede methode vind.

Voor mij is de beste methode om extra geld te verdienen vanuit huis, affiliate marketing. Hiermee promoot je producten van andere mensen en kun je daarmee ontzettend veel geld verdienen.

Daarnaast heb je met affiliate marketing ook veel minder werk dan met andere manieren die we in dit blogbericht zullen bespreken.

Mogelijkheid 1: Affiliate marketing

Eén van de meest interessante mogelijkheden is om met affiliate marketing aan de slag te gaan. Bij deze relatief nieuwe vorm van online marketing loop je vrij weinig risico, terwijl je toch wel heel veel geld kunt verdienen.

Bij affiliate marketing draait het er om dat jij producten van andere bedrijven gaat promoten. Jij promoot de producten en diensten en moet de bezoekers warm maken om een aankoop te gaan doen.

Deze aankoop wordt uiteindelijk op de website van de verkopende partij gedaan, waarna jij een bepaalde commissie krijgt.

Het doel van affiliate marketing is simpel: je moet zoveel mogelijk bezoekers naar je website trekken. Hoe meer bezoekers, des te meer kans dat je bezoekers weet te overtuigen. Te overtuigen om bepaalde producten te kopen of te overtuigen om bepaalde diensten af te nemen.

In principe ben je bij affiliate marketing dus de schakel tussen consumenten en de verkopende partij. Jij promoot de producten van de verkopende partij, waardoor deze partij daar een stuk minder omkijken naar heeft.

Het enige waar jij omkijken naar hebt, is naar je affiliate website/webshop. Je moet zoveel mogelijk bezoekers zien te trekken en deze bezoekers zien te overtuigen.

Hoe je dit gaat doen? Dat is volledig aan jou. Je hebt hier meerdere mogelijkheden voor en je kunt dit volledig naar eigen inzicht invullen.

Als je met affiliate marketing aan de slag wilt gaan, kunnen wij de Affiliate Marketing Revolutie aanraden. Bij deze cursus leer je in principe alles over affiliate marketing.

Je leert exact waar affiliate marketing om draait, je leert hoe je de beste resultaten kunt behalen en je leert waar je zoal aan moet denken. Na het volgen van de cursus heb je dan ook alle bagage in huis om succesvol met affiliate marketing aan de slag te gaan.

Ben je benieuwd naar deze manier om thuis geld te verdienen? Meld je dan direct aan voor de Affiliate Marketing Revolutie en sla je slag. Lees mijn affiliate marketing revolutie Review.

Mogelijkheid 2: Social Media Agency

Zoals we eerder in het artikel al zeiden; je kunt ook met social media aan de slag gaan. In de afgelopen jaren is social media onwijs populair geworden, waardoor dit onwijs veel mogelijkheden biedt. Dat is óók het geval voor zakelijke doeleinden.

Je kunt namelijk via de social media kanalen een breed publiek aanspreken. Je kunt veel mensen kennis laten maken met jouw producten en je kunt zo op een efficiënte manier aan jouw naamsbekendheid werken.

Als je graag voor andere bedrijven de social media op wilt zetten, hebben wij één handige tip voor je; volg de Social Media Agency.

In deze masterclass krijg je in principe alles aangeleerd om aan de slag te gaan met social media marketing. Je wordt klaargestoomd voor een succesvolle carrière als social media marketeer. Na het volgen van de masterclass ben je er klaar voor; je kunt veel bedrijven gaan helpen op het gebied van social media.

Je kunt veel nieuwe volgers aantrekken, je kunt de naamsbekendheid vergroten en je kunt zo een aandeel in de stijgende verkoopresultaten van je klanten hebben.

Klinkt dat bij jou als muziek in de oren? Dan is het tijd om in actie te komen. Door de Social Media Agency masterclass te volgen, zet je in ieder geval een eerste goede stap. Lees mijn SMMB Masterclass Review.

Het leuke aan deze mogelijkheid is de diversiteit. Er bestaan namelijk meerdere social media kanalen waarmee je aan de slag kunt gaan.

Via Facebook kan je advertenties plaatsen voor een bepaalde doelgroep, terwijl je via LinkedIn juist weer een hele andere doelgroep kunt bereiken.

Door de populariteit van social media is het bovendien een feit dat je hier onwijs veel resultaten mee kunt behalen.

Veel Nederlanders hebben een social media account en zijn zo via de digitale kanalen te bereiken. De opkomst van social media heeft dus onwijs veel mogelijkheden én kansen met zich mee gebracht.

Mogelijkheid 3: Bol.com verkopen

Ook de opkomst van Bol.com brengt behoorlijk interessante mogelijkheden met zich mee. Het is namelijk mogelijk om via Bol.com veel verkopen te scoren. Je kunt jouw producten op Bol.com plaatsen, waardoor je een onwijs breed publiek aan kunt spreken.

Voordat je met deze mogelijkheid aan de slag kunt gaan, moet je uiteraard wel producten hebben. Je moet unieke producten hebben die je voor leuke prijzen via Bol.com kunt verkopen. Hoe kom je nou aan dergelijke producten?

Daarvoor kan je onder meer gebruikmaken van de Bol Mastery. Deze masterclass stelt jou in staat om op een succesvolle manier met Bol.com verkopen aan de slag te gaan.

Je krijgt aangeleerd hoe je aan deze producten komt, wat je hier zoal voor moet doen en hoe je na verloop van tijd op kunt schalen.

Dit is, in onze ogen, absoluut één van de meest interessante mogelijkheden. Het is namelijk, net zoals affiliate marketing, een tamelijk risicoloze manier van zaken doen. Dat is zeker het geval als je gebruikmaakt van de diensten van Bol.com.

Deze immense webshop kan namelijk de opslag, logistiek en overige zaken voor jou uit handen nemen.

Hier betaal je een bepaalde commissie voor, maar daardoor heb je geen omkijken meer naar aanverwante taken. Je hoeft je alleen maar te richten op de verkopen van jouw producten op Bol.com. Ideaal!

Wil je aan de slag gaan met het verkopen van producten via Bol.com? Wij kunnen niks anders dan je aan te raden om met de Bol Mastery aan de slag te gaan. Veel succes!

Mogelijkheid 4: Webshop starten

Je kunt uiteraard zelf ook een webshop gaan starten. In dat geval moet je wel rekening houden met verschillende risico’s.

Je moet namelijk zelf een voorraad aanhouden, je bent zelf verantwoordelijk voor verzending/retournering en je moet mogelijk veel tijd besteden aan klantcontact.

Als je met een webshop aan de slag wilt gaan, moet je bovendien een uniek product hebben. Door de jaren heen zijn behoorlijk veel webshops op de markt verschenen, waardoor het aanbod behoorlijk verzadigd is.

Je moet dus echt op zien te vallen. Dat kan je onder meer doen door unieke producten te leveren, maar je kunt ook met bodemprijzen aan de slag gaan. Of dat verstandig is, is maar de vraag. Als eigenaar van een webshop heb je namelijk met de nodige kosten te maken.

Het opstarten van een webshop biedt aan de andere kant ook onwijs veel mogelijkheden. Als je écht een goed product hebt, kan je onwijs veel verkopen gaan scoren. Als je dat voor elkaar weet te krijgen, stroomt het geld in principe binnen.

Bijkomend voordeel is ook dat je dit allemaal vanuit huis kunt doen. Maar, als de webshop groter en groter wordt, moet je wellicht gaan denken aan een eigen opslag en een eigen kantoor.

Zover is het echter nog niet; aan het begin kan je daarom prima vanuit huis aan de slag met het opbouwen van jouw webshop.

Besluit

Naar welk van bovengenoemde mogelijkheden gaat jouw voorkeur? Ga je het liefst met affiliate marketing aan de slag?

Of geef je toch de voorkeur aan een Social Media Agency? Het mooie is dat de keus volledig aan jou is. Je bent namelijk eigen baas en kunt dus alles zelf bepalen.

Bovendien heb je voor deze mogelijkheden niet al te veel nodig; met een computer en een internetverbinding kom je al onwijs ver.

We willen je graag aanraden om de verschillende mogelijkheden met elkaar te vergelijken.

Heb je uiteindelijk de mogelijkheid gevonden die volledig op jouw wensen en behoeften aansluit?

Ga dan zonder enige twijfel aan de start. Veel succes met het verdienen van geld vanuit huis!

Vergelijkbare berichten