Tekstschrijver voor je website inhuren?


Als je met jouw onderneming wilt groeien, moet je veel aandacht aan je website besteden. De maatschappij wordt namelijk steeds meer digitaal. Het contact met vrienden verloopt via het internet, je koopt nieuwe kleding via het internet en je komt met nieuwe klanten in contact via het internet. Kortom: om écht te kunnen groeien, moet je jouw website weten te optimaliseren.

Wat is nou belangrijk bij een website? Allereest moet de techniek in orde zijn. Je website moet snel zijn en mag geen foutmeldingen bevatten.

Daarnaast is het ook aan te raden om je website responsive te maken. Dit betekent met andere woorden dat de website zich aanpast aan de grootte van het scherm van de bezoeker. De website wordt zodoende anders op een iPhone getoond dan op een computer.

Daarnaast is het ook van belang dat je waarde gaat creëren. 

Hierdoor gaat de autoriteit van jouw website weer omhoog, waardoor je volgens Google meer waarde hebt. Deze waarde komt uiteindelijk tot uiting in de rankings binnen de zoekmachine.

Op alle relevante zoekwoorden wil je zo hoog mogelijk komen te staan. Mede hierom is het belangrijk om zoekmachineoptimalisatie uit te voeren.

Krijg Meer Bezoekers, Kliks & Commissies

Kan jouw website wel wat meer bezoekers, Kliks en commissies gebruiken? Laat ons helpen, door teksten te schrijven voor jouw website

Meer informatie

Zoekmachineoptimalisatie, ook wel SEO genoemd, is het proces waarin jouw website geoptimaliseerd wordt. Een belangrijk onderdeel van dit proces is content.

Content is eigenlijk alle tekst die je op jouw website ziet. Wist je dat deze content ontzettend belangrijk is? Ja, absoluut. Wij willen je graag daar iets meer over vertellen.

Waarom teksten laten schrijven voor je website?

Ben je bezig met het opstarten van een onderneming? Of ben je reeds enkele jaren bezig? Je bent hoe dan ook aan het hunkeren naar groei; dat is namelijk een karaktereigenschap van elke ondernemer.

Je kunt gaan groeien als je jouw aandacht op de core business vestigt en voor andere zaken specialisten in gaat huren.

Het laten schrijven van teksten voor op je website is vakwerk. Een content schrijver, zoals wij zijn, heeft dan ook veel kennis op het gebied van het algoritme van Google.

Dit algoritme bepaalt de waarde van jouw website en baseert dat onder andere op de teksten die op jouw website staan. Deze teksten moeten dan ook van hoge kwaliteit zijn en meerwaarde bieden voor al jouw bezoekers.

Wat is affiliate marketing

Op het moment dat jij een tekstschrijver inhuurt, kan je zelf de tijd besteden aan de core business. Je hebt hier tenslotte voor geleerd, je hebt hier veel ervaring mee en je hele onderneming draait om de core business. Focus daar dus al je aandacht op en besteed zaken zoals marketing en het genereren van content uit aan de gespecialiseerde vaklui.

De voordelen van teksten uitbesteden

Door de teksten te laten schrijven, kan je simpelweg van meerdere voordelen genieten. Het eerste voordeel hebben we reeds hierboven benoemd. Als jij de teksten door een ander laat schrijven, bespaar je een hoop tijd. Die tijd kan je vervolgens weer steken in het laten groeien van je onderneming. Voor het laten groeien van je onderneming zijn tenslotte legio mogelijkheden. Ga op bezoek bij klanten, ga naar een beurs of bel enkele leads op. Ondertussen zorgt de tekstschrijver voor het schrijven van de perfecte teksten. Je hebt hier geen omkijken naar en kunt alle tijd dus efficiënt besteden.

Daarnaast kan je vertrouwen op de kwaliteit van de teksten. Als je een tekstschrijver inhuurt, weet je simpelweg dat deze tekstschrijver ontzettend goed is in het schrijven van teksten. Hij/zij weet dan ook waar rekening mee te houden en weet ook exact waar Google veel waarde aan hecht.

affiliate marketing via bol

Je gaat ook niet zelf de dakpannen op je dak leggen tijdens de bouw van je nieuwe huis. Nee, dergelijk gespecialiseerd werk besteed je uit, zodat je 100% zeker weet dat dit goed gedaan wordt. Dat is ook het geval bij het uitbesteden van de teksten voor jouw website. Door dit uit te besteden, weet je simpelweg dat de teksten perfect zijn. Perfect voor zowel jouw bezoekers als voor Google.

Door de content uit te besteden, kan je dus op meerdere fronten gaan profiteren. Zo is het een feit dat goede content bij draagt aan het aantal bezoekers op jouw website. Perfecte content wordt door Google namelijk erg gewaardeerd. Het algoritme van Google geeft op basis hiervan een bepaalde waarde aan jouw website.

Des te beter je content is, des te hoger de waarde is. Een hogere waarde leidt vervolgens tot een betere ranking binnen Google. Als een bezoeker iets op Google op zoekt, kiest hij/zij in 9 van de 10 gevallen voor één van de drie bovenste hits.

Het is dus zaak om jouw website op één van die posities te krijgen. Door een tekstschrijver in te huren, kan je daar belangrijke stappen voor zetten.

Voor het uitbesteden van teksten ben je bij Writgo aan het juiste adres. In de afgelopen jaren hebben wij menig bedrijf/ondernemer blij gemaakt met hoogwaardige teksten. Onze teksten zijn prettig te lezen, bevat enkel de juiste informatie en wordt bijzonder goed gewaardeerd door Google. Wil je meer weten over onze diensten? Lees dan zeker even verder!

Hoe werkt het?

Enkele jaren terug zijn wij gestart met Writgo. Ons doel was om bedrijven en ondernemers te laten groeien. Als geen ander weten wij dat dit kan door de juiste teksten te gebruiken. Wij zijn de aangewezen partij voor het fabriceren van de juiste teksten. Wil je meer weten over onze werkwijze?

Je kunt allereerst via onze website contact met ons opnemen. Uiteraard is het ook mogelijk om ons een mail (info@writgo.nl) te sturen. Als je dat hebt gedaan, gaan wij zo spoedig mogelijk naar jouw aanvraag kijken. Om jou optimaal van dienst te kunnen zijn, is het van belang dat wij de juiste informatie hebben.

De kans is dan ook bijzonder groot dat wij per mail nog aanvullende vragen gaan stellen. Deze vragen hebben bijvoorbeeld betrekking op het aantal woorden, op de schrijfwijze, op de intonatie, op de doelen die je met de teksten wilt bereiken en overige informatie omtrent de tekst. Het is voor ons van belang dat wij zoveel mogelijk informatie hebben. Op basis van al die informatie kunnen wij namelijk de teksten schrijven waar jij ontzettend blij mee gaat zijn.

Als we per mail antwoord hebben gekregen, gaan we direct starten met het schrijven van de teksten. Doordat wij met meerdere tekstschrijvers schrijven, kunnen wij teksten relatief snel opleveren. Voor het aanvragen van spoedteksten ben je dus óók bij Writgo aan het juiste adres.

Op het moment dat wij de tekst af hebben, sturen wij deze per mail naar je op. Je bent uiteraard vrij om op- en aanmerkingen aan ons door te geven. Wij passen de tekst dan voor jou naar wens aan. Uiteraard blijven we daar wel kritisch. Als we denken dat de aanpassingen de tekst geen goeds zullen doen, geven we dat ook eerlijk toe. Door onze jarenlange ervaring en expertise weten wij immers wat wél en wat niet werkt.

Direct een tekst laten schrijven door Writgo?

Ben je overtuigd van de voordelen die wij aanbieden? Wil je graag eens van onze diensten gebruik maken? Dat is mogelijk! Je kunt nu direct een tekst laten schrijven door Writgo.

We willen je vragen om zoveel mogelijk informatie aan ons te geven, zodat wij direct kunnen beginnen met het schrijven van de teksten. De teksten schrijven wij op basis van informatie op het internet én informatie die door jou verstrekt wordt.

Alle teksten zijn door ons uniek geschreven. Je hoeft dus niet bang te zijn voor duplicate content. Anderzijds weet je hierdoor ook direct dat onze teksten waardevol zijn.

De teksten zijn nergens anders op het internet te vinden en dat vindt Google altijd erg prettig. Met de teksten van ons ga je absoluut scoren. De teksten die wij schrijven, zijn de eerste opmaat voor een prachtige groei van jouw bedrijf.

Uiteraard houden we bij het schrijven van de teksten rekening met alle wensen en eisen. Dat geldt voor zowel jouw wensen als voor de wensen van Google.

Het algoritme van Google is lastig te doorgronden, maar wij weten absoluut op welke manier we teksten kunnen laten renderen. Wil je profiteren van onze diensten? Neem direct contact met ons op voor het schrijven van de eerste tekst. We kijken uit naar een lange en succesvolle samenwerking!

De beste content voor je website?

Met de Content Marketing Training van de IMU leer je Stap voor stap hoe jij de beste content schrijft voor je website.

Naar de Cursus Pagina

Recent Content