juli 7

Tekstschrijver voor je webshop inhuren? 10 redenen!

0  comments

Ben je actief bezig met jouw webshop? En heb je al de nodige orders weten te scoren? Dan ben je ongetwijfeld gemotiveerd om het nóg beter te gaan doen. Indien je succes met jouw webshop wilt behalen, heb je hier ware vakmensen voor nodig. Jij bent goed in de producten die je verkoopt, terwijl andere vakmensen weer goed op andere gebieden zijn. Bijvoorbeeld een tekstschrijver voor je webshop. Dat is ook het geval bij tekstschrijver. Een goede tekstschrijver weet teksten tot leven te laten komen. Een goede tekstschrijver weet te informeren. En een goede tekstschrijver weet te overtuigen. Met andere woorden: voor jouw webshop is het van belang om een goede tekstschrijver in te huren. Waarom? Dat bespreken we graag in dit artikel! Vanuit Writgo.nl maken wij dagelijks veel ondernemers blij. Blij met goede teksten. Met teksten die scoren. En met teksten die onderscheidend zijn. Een goede opbouw, correcte spelling en juist toepassen van alle ‘SEO-regels’ zijn hierbij vanzelfsprekende eigenschappen. Word jij de volgende ondernemer die blij wordt van onze teksten? Neem dit artikel door en laat je inspireren!

Writgo.nl inschakelen

Is het nu écht aan te raden om Writgo.nl in te schakelen? Ja, zeker. Als je gebruik van onze diensten maakt, ga je namelijk van 10 voordelen profiteren. Wat deze voordelen precies zijn, lees je hieronder. Neem de 10 redenen door en schakel ons direct in!

Reden 1: Het belang van goede webteksten

Als je jouw eigen webshop hebt, heb je ongetwijfeld met concurrenten te maken. Concurrenten die dezelfde producten verkopen of concurrenten die vergelijkbare producten verkopen. Mocht je echt succes willen behalen, is het belangrijk dat je juist jouw concurrenten weet te verslaan. Hoe je dat kunt doen? Onder meer door hele goede webteksten op jouw website te plaatsen. Met de juiste webteksten weet je jouw webshop namelijk te onderscheiden. De webteksten informeren, adviseren en overtuigen bovendien; wat wens je nog meer? Het belang van goede webteksten mag wat ons betreft niet onderschat worden. Waarom niet? Dat lees je in het restant van dit artikel. Het is voor ons nu vooral van belang dat je het belang van goede webteksten (alvast) in gaat zien. Matige of slechte webteksten op jouw website plaatsen is eigenlijk een zonde.   

Reden 2: jouw bezoekers goed kunnen informeren

Heb je een fysieke winkel? Dan kun je in jouw winkel gezellig small talken met jouw klanten. Via een webshop gaat dit echter nogal lastig; je weet toch niet wie er precies achter de computer of het mobile device zit. Juist daarom is het communiceren via een webshop een flinke uitdaging. Met behulp van goede webteksten weet je dit echter alsnog naar wens te doen. Met de juiste webteksten weet je jouw bezoekers gewoonweg goed te informeren. Je informeert hen over jouw producten, over de voordelen van jouw producten én over jouw bedrijf. Door deze informatie geniet elke bezoeker van de nodige voordelen:

  • Een bezoeker weet waar hij of zij aan toe is bij jouw webshop
  • Een bezoeker weet voor welke producten hij of zij het beste kan gaan kiezen
  • De kans dat een bezoeker een miskoop gaat doen, is ook een stuk kleiner dankzij goede webteksten

Met andere woorden: met de juiste webteksten kun je jouw bezoekers perfect informeren. Juist die informatievoorziening is via de digitale kanalen onwijs belangrijk!

Reden 3: je hebt zelf geen tijd voor het schrijven van teksten

Heb je een vlotte schrijfstijl? En vind je het ook leuk om teksten te schrijven? Dan kun je ervoor kiezen om zelf jouw webshop teksten te schrijven. Is dat echter wel verstandig? Nou, in onze ogen niet. De tijd die je aan het schrijven van jouw webshop teksten moet besteden, kun je namelijk ook aan jouw core business besteden. Door jouw tijd aan jouw core business te besteden, kun je nog sneller met jouw webshop gaan groeien. Hoe meer aandacht je aan jouw website geeft, des te beter de resultaten gaan worden. Er is jou dus veel aangelegen om je juist met jouw core business bezig te houden. Hoe je dan alsnog aan de perfecte teksten voor op jouw webshop kunt komen? Dat doe je door een goede tekstschrijver in te huren. Met dank aan een goede tekstschrijver heb je géén omkijken meer naar de teksten op jouw webshop. Bovendien hou je meer informatie over voor jouw core business; ook niet geheel onbelangrijk wat ons betreft.

Winnen in Google

Winnen in Google is de meest complete SEO handleiding online met de nieuwste SEO trends en online marketing technieken om beter vindbaar te worden op het internet!Download 100% Gratis!

Reden 4: goede teksten zijn van meerwaarde voor de ranking in Google

Hoe kom je aan de meeste bezoekers op jouw website? Gebruik je hiervoor bijvoorbeeld Facebook Ads? Of heb je veel organische bezoekers? Als je de hoeveelheid organische bezoekers wilt verhogen, is het aan te raden om een goede tekstschrijver in te huren. Dankzij de goede teksten op jouw webshop gaat jouw webshop meer waarde krijgen van Google. Dit leidt tot hogere rankings binnen de zoekmachine. De hogere rankings zorgen op hun beurt weer voor meer bezoekers op jouw website. Met dank aan goede webshop teksten weet je de groei van jouw webshop dus in gang te zetten. Bovendien doe je dit volledig gratis; voor organische bezoekers via Google hoef je namelijk niet te betalen. Je betaalt eenmalig voor de goede webshop teksten, waarna je gratis de organische bezoekers naar jouw webshop weet te trekken. Een ideale situatie wat ons betreft! 

Reden 5: goede webshop teksten werken conversie verhogend

Trek je eenmaal de nodige bezoekers naar jouw webshop toe? Dan is het de hoogste tijd om deze bezoekers om te gaan zetten naar betalende klanten. Ook daarvoor komen de goede webshop teksten van pas. Goede teksten informeren niet alleen, maar overtuigen ook nog eens. Door goede webshop teksten bij jouw producten te plaatsen, ga je meer orders scoren. Deze gedurfde stelling durven wij zéker aan te gaan. Wat ons betreft mag het belang van goede webshop teksten op het gebied van conversie absoluut niet onderschat worden. Wat het gevolg van een verhoogde conversie is? Nou, je gaat meer producten verkopen. Dat leidt tot een hogere omzet. Dat leidt tot een hogere winst. Deze hogere winst zorgt ervoor dat je sneller met jouw onderneming kunt groeien. Je kunt ook meer en meer investeren, terwijl de hogere verkoopaantallen alleen al voor de groei van jouw onderneming staan!

Reden 6: goede webshop teksten creëren een merkidentiteit

Wat voor producten verkoop jij? Als je specifieke producten gaat verkopen, is het van belang dat je een merkidentiteit op weet te bouwen. Waarom? Omdat je op die manier jouw merk naar een hoger niveau kunt gaan tillen. Dat merk je uiteindelijk ook aan jouw webshop terug. Hoe je deze merkidentiteit kunt creëren? Dat doe je door goede webshop teksten op jouw website te plaatsen. Met de juiste webshop teksten ga je een identiteit creëren die uniek is voor jouw onderneming. Dankzij deze unieke identiteit straal je iets uit met jouw webshop. Bovendien gaat de verbeterde naamsbekendheid tot een forse groei van jouw webshop/bedrijf leiden!

Reden 7: goede webshop teksten zijn niet duur

Ben je overtuigend geraakt door deze voordelen? Dan doe je er verstandig aan om zo snel mogelijk van onze diensten gebruik te maken. Door Writgo in te schakelen, ga je namelijk van de best mogelijke webshop teksten genieten. Wat wens je nog meer? Voordat het zover is, moet je uiteraard wel een uitgave doen. In onze ogen is het woord ‘uitgave’ in dit geval niet correct. Nee, een correcte benaming zou een ‘investering’ zijn. Waarom? Omdat je nú voor de teksten moet betalen, waarna deze teksten voor jou op termijn alleen maar geld op gaan leveren. Het geld dat je nu in goede teksten investeert, ga je dan ook op de lange termijn terugverdienen. Dat is iets waar wij absoluut van overtuigd zijn. Bovendien is dit ook iets wat door veel van onze klanten al ‘bewezen’ is. Zij hebben goede webshop teksten door ons laten schrijven, waarna zij meer en meer orders zijn gaan scoren. Volgens hun mening zijn de goede webshop teksten dan ook niet duur, maar juist een hele verstandige uitgave om de lange termijn.

Reden 8: goede webshop teksten moeten door een specialist geschreven worden

‘Ik doe het wel even zelf’. ‘Het schrijven van goede webshop teksten kan niet al te lastig zijn, dus ik waag zelf wel een poging’. Dergelijke uitspraken van ondernemers en webshopeigenaren zien wij met enige regelmaat voorbijkomen. Tot onze grote schrik, aangezien deze uitspraken alles behalve de waarheid zijn. Hoe dit precies zit? Nou, als je goede webshop teksten wilt schrijven, moet je echt verstand van zaken hebben. Zo moet je weten hoe je goede SEO-teksten kunt schrijven, wat allerlei termen inhouden, hoe je een goede titel schrijft én hoe je de juiste hoeveelheid woorden weet te gebruiken. Met andere woorden: het schrijven van goede webshop teksten is écht vakwerk. Besluit je om de webshop teksten zelf maar te gaan schrijven? Dan moet je ervoor zorgen dat je over echt alle benodigde kennis beschikt. Zolang je niet over die kennis beschikt, is het niet mogelijk om de perfecte webshop teksten te schrijven. In dat geval kun je dus maar beter een goede tekstschrijver, zoals Writgo.nl inhuren!

Reden 9: goede webshop teksten stralen vertrouwen uit

Als wij naar de vele webshops kijken, zien wij soms opvallende dingen voorbijkomen. Zo hebben wij wel eens de volgende zin voorbij zien komen: ‘Bestelt direct bij ons en geniet van een snel levering’. Wat zou jij zelf denken als je een dergelijke zin op een webshop ziet staan? Zou jij ook niet heel snel de webshop wegklikken? Relatief veel websitegebruikers doen dat. Logisch ook, aangezien deze zin al vol met spelfouten staat. Teksten vol met spelfouten worden niet serieus genomen en stralen ook niks uit. Als je met jouw webshop juist betrouwbaarheid en klasse uit wilt stralen, moet je dus over heel goede webshop teksten beschikken. Webshop teksten moeten grammaticaal in orde zijn, maar moeten ook lekker weglezen. Als je zelf géén ervaring met het schrijven van webshop teksten hebt, gaat het lastig worden om de perfecte teksten te schrijven. In dat geval kun je dus veel beter een goede tekstschrijver inhuren; daarmee weet je ook nog eens het gewenste vertrouwen uit te stralen! 

Reden 10: goede webshop teksten spreken tot de verbeelding

Wil jij iets uitstralen richting jouw bezoekers? Wil jij een bepaald gevoel rondom jouw webshop/merk/bedrijf creëren? En wil je dit graag via jouw webshop direct tot uiting laten brengen? Dat is mogelijk met content. Met content in de vorm van afbeeldingen en illustraties, maar ook zeker in de vorm van tekst. Als je de beste webshop teksten op jouw webshop plaatst, spreekt jouw webshop direct tot de verbeelding. Het is lastig om dit in woorden uit te drukken, maar het belang hiervan mag/kan absoluut niet onderschat worden. Eigenlijk vormt dit een prima afsluitende reden van dit artikel. Een afsluitende reden waardoor je eigenlijk maar één keuze kunt maken: zo snel mogelijk een goede tekstschrijver inhuren.

Waar moet je rekening mee houden bij het kiezen voor een tekstschrijver voor je webshop?

Zou jij dolgraag met jouw webshop gaan scoren? Wil je met jouw webshop gaan groeien en veel geld gaan verdienen? En ben je bereid om daar een bepaalde investering voor te doen? Dan doe je er goed aan om zo snel mogelijk van onze diensten gebruik te maken. Zodra wij de webshop teksten voor jou mogen schrijven, ga je van de hierboven genoemde voordelen profiteren. Je gaat meer websitebezoekers aantrekken, de conversie wordt verhoogd en je gaat dus meer orders scoren. Bovendien weet je een unieke merkidentiteit te creëren, weet je een flinke naamsbekendheid op te bouwen en weet je de concurrentiestrijd te winnen. Wil je graag van onze diensten gebruikmaken? Houd dan wel rekening met een bepaalde investering. Wij leveren kwaliteit en voor kwaliteit moet betaald worden. Als je meer informatie over onze diensten wilt, kun je altijd contact met ons opnemen. Ook is het via onze website mogelijk om direct een abonnement op een content pakket af te sluiten. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat. Wij staan graag voor jou én jouw webshop klaar. Klaar om de volgende stap met jouw webshop/bedrijf/merk te (kunnen) zetten!


Tags


Ook interessant

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

>

Gratis Proeftekst

Wil jij onze diensten uitproberen? 

  • Maximaal 1500 woorden
  • Snel geleverd
  • inclusief zoekwoorden.