Wil jij je teksten zelf schrijven voor je website? De beste manier om zelf je teksten te gaan schrijven is door gewoonweg te oefenen. Veel bedrijven denken dat de teksten altijd direct perfect moeten zijn. Toch maakt het vooral voor een beginnende website helemaal niet zo veel uit.

Je moet namelijk eerst nog gevonden worden in Google voordat bezoekers ook daadwerkelijk je teksten gaan lezen. Als jij ervoor zorgt dat je goed blijft oefenen, wordt het schrijven van je teksten vanzelf beter.

Teksten zelf schrijven tips

Een van de belangrijkste tips die ik je kan meegeven als je gaat beginnen met teksten schrijven is dat je het beste actief kan schrijven. Actief schrijven betekent dat je direct bent. Een voorbeeld hiervan is in plaats van dat je zegt, je zou hier geld mee kunnen verdienen, zeg je je verdient hier geld mee.

Het is de bedoeling dat je zekerheid uitstraalt in je blogs. Dat doe je alleen maar door actief te schrijven, en overtuigend over te komen.

Een andere tip is dat het allemaal niet direct perfect hoeft te zijn. Als er zo af en toe een paar spellingfouten in de tekst voorkomen is dat helemaal niet erg. Uiteindelijk gaat het erom dat de informatie die je geeft juist is en waardevol voor je bezoekers.

Als ze iets van je leren, gaan ze echt niet moeilijk doen om een paar spelfouten. Daarnaast is het zo dat als je maar lang genoeg bezig gaat met het schrijven van teksten, je vanzelf minder fouten gaat maken.

De volgende tip die ik je wil meegegeven is dat je het beste voor de 1000 + woorden kan gaan voor een blog artikel. Ook is het een goed idee om minimaal een keer per week een nieuwe tekst te schrijven voor je website.

Om goed gevonden te worden is consistentie heel belangrijk. Zorg daarom dat je altijd een beetje vooruit werkt, zodat er altijd een nieuw blogbericht klaar staat. Als het dan even niet uit komt, wordt er als nog op de gekozen dag een blogbericht gepubliceerd.

Content marketing uitbesteden

Teksten schrijven voor je website

Als je teksten gaat schrijven voor je website moet je rekening houden met zowel je bezoekers als met de zoekmachines. Wat veel beginners doen is de tekst 100% optimaliseren voor Google waardoor de tekst niet meer lekker weg leest. De tekst ziet er dan uit als een soort van robottekst. Ja, het is een goed idee om je tekst te optimaliseren voor de zoekmachines. Maar het is daarnaast wel heel belangrijk dat de teksten natuurlijk geschreven worden.

Google wordt steeds slimmer en kan zelfs uit een weinig geoptimaliseerde tekst nog lezen waar het over gaat. Je hebt dus geen reden om de tekst te over optimaliseren voor Google.

content creatie

Website teksten laten schrijven

Als je zelf teksten schrijven moeilijk vindt voor je website, is het ook een idee om dit te laten doen. Er zijn genoeg tekstschrijvers die jou graag willen helpen met je website. Ook bij ons kun jij je teksten laten schrijven. Het enige wat we dan nodig hebben om te beginnen is het onderwerp van de website of je bedrijf. Daarna doen we zoekwoord onderzoek en schrijven we minimaal een keer per week een blogbericht voor je.

Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is het publiceren op je website.

content creatie

Teksten schrijven voor je website tarief

Elke tekstschrijver heeft zijn eigen tarief. Er zijn tekst schrijvers die de hoofdprijs vragen en er zijn tekstschrijvers die goedkoop zijn.  Als je een tekstschrijver gaat zoeken is het een goed idee om niet alleen naar de prijs te kijken maar ook naar de kwaliteit.

Soms is een dure tekstschrijver veel slechter in het schrijven van teksten dan een goedkope tekstschrijver. De prijzen voor en tekst van 1000 woorden liggen gemiddeld tussen de 25 en 100 euro.

Als je je teksten wil laten schrijven door ons betaal je 25 euro per 1000 woorden. We gaan dan voor jou op zoek naar een goed zoekwoord dat we kunnen gaan gebruiken in de tekst, en vervolgens gaan we die  dan ook schrijven.  Teksten schrijven is helemaal niet moeilijk, maar kost vaak wel veel tijd. De meeste ondernemers hebben geen tijd om achter de pc te gaan zitten om teksten te schrijven. Daarom helpen we je graag en kunnen wij snel en goedkoop je teksten schrijven.

Direct Order

Direct Order

De kans is groot dat je zelf niet veel zin hebt om je eigen teksten te schrijven of daar geen tijd voor hebt.Dan is het handig om te weten dat jij je teksten ook gewoon kunt laten schrijven door ons. Wij schrijven teksten altijd zo dat ze fijn te lezen zijn voor je lezers, maar daarnaast ook voldoen aan de laatste SEO (zoekmachine optimalisatie) richtlijnen.

Ja, Ik wil een Direct Order plaatsen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here