Webteksten voor bedrijven 

Wil je meer resultaat behalen met de website van je bedrijf? Dan is het belangrijk dat er snel meer bezoekers naar je website komen. Met de content dat Writgo voor je schrijft, krijg je snel meer bezoekers, aanvragen en verkopen via je website. Zo maak je van je eigen website een geautomatiseerde verkoopmachine. 
welke belasting met affiliate marketing

Zo werkt het 

Alle teksten dat je wilt laten schrijven, kun je gemakkelijk aanvragen via ons project systeem. Zodra jij je eerste taak aan hebt gemaakt, gaat een van onze tekstschrijvers direct voor je aan de slag. Mochten er nog vragen zijn van onze kant nemen we altijd eerst contact met je op. 


  • Meld je gratis aan bij ons Project systeem 
  • Stuur ons een mail met je factuurgegevens 
  • Maak voor je tekst opdracht je eerste taak aan binnen ons systeem 
  • Bestel wanneer het jou uitkomt.
  • Na aflevering ontvang je de factuur voor de betaling van je aangevraagde teksten. 

De voordelen

Meer bezoekers naar je website

Een van de belangrijkste onderdelen van een goede website is goede content. Hoe meer goede content er op je website staat, hoe meer Google je zal belonen met goede posities in de zoekmachines. Door wekelijks of maandelijks nieuwe interessante webteksten te publiceren op je website, zullen je bezoekersaantallen elke maand groeien. 

Teksten bestellen

Laat je expertise zien als bedrijf 

Door te bloggen over alle zaken rondom jouw business, laat je aan je potentiële klanten zien dat jij weet waarover je het hebt. Daarnaast zal je dankzij de blogs op je website steeds meer posities innemen in Google, waardoor potentiële klanten je makkelijker en sneller kunnen vinden op het internet. 

Steeds meer Potentiële klanten 

Doordat je website groeit en steeds meer bezoekers jouw website/bedrijf weten te vinden, zal je ook merken dat steeds meer potentiële klanten je benaderen. Dit zorgt er natuurlijk voor dat jij op de automatische piloot leads verzameld. 

Geld verdienen via het internet

Meer verkopen/aanvragen voor je producten & Diensten

Hoe meer bezoekers naar je website hoe beter. Naast het krijgen van bezoekers is het ook goed om te weten dat we zorgen dat jij de juiste bezoekers naar je website krijgt. Tevens zijn alle teksten geschreven door ons team erop gericht dat jij meer verkopen/aanvragen voor je diensten genereerd. Zonder dat jij daar zelf veel extra tijd aan kwijt bent. 

Het belang van consistent Publiceren 

Als je een bedrijf hebt ben je vaak al druk genoeg met alle zaken die te maken hebben met jouw vakgebied. Je wilt dan natuurlijk niet ook nog eens bezig zijn met het schrijven van teksten. Toch is het ontzettend belangrijk om wekelijks een nieuwe blog te plaatsen. Zo blijft je website wekelijks groeien en zal dat steeds meer resultaat leveren voor je bedrijf. Zo zie je op het plaatje hieronder, dat na mate we steeds meer content hebben gepubliceerd er steeds meer bezoekers naar onze website komen. Dit is een doorlopend proces. 

Joost

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Maken kwalitatief goede teksten, leveren snel en communiceren goed. Echt een aanrader!
Robert

Positief: Professionaliteit

Al een langere tijd klant bij Writgo. Samenwerken met Writgo is erg flexibel en staan open voor veranderingen. 👍
Jacko Meijaard

Positief: Kwaliteit

Schrijft uitstekende teksten, en houdt zich aan de deadlines.

Maak van jouw bedrijfswebsite een

Geautomatiseerde Verkoopmachine!

arrow_drop_up arrow_drop_down