Teksten laten schrijven?

Meer tijd voor jezelf

Door het schrijven van teksten uit te besteden, kun jij je tijd inzetten voor andere belangrijke aspecten van je business.

Goede/snelle Service

Kies je voor Writgo? Dan kun je rekenen op snelle en makkelijke communicatie. Service staat hoog bij ons!

Hoogwaardige kwaliteit

Onze teksten leveren goede prestaties in de zoekmachines. Dat betekent dat het jou resultaten gaat leveren.

Goede Prijs

Hoewel we heel hard voor je werken en ons best doen steeds weer de beste content voor je te schrijven, houden we onze prijzen betaalbaar.

Abonnementen

Hoewel we over het algemeen werken met facturen, is het natuurlijk ook mogelijk om abonnementen af te nemen. Hieronder zie je een overzicht van de mogelijkheden. 

€ 200,-

Per Maand

€ 400,-

Per Maand

€ 700,-

Per Maand

Meest gestelde Vragen

Teksten schrijven voor je website zorgt ervoor dat er op lange termijn steeds meer bezoekers naar je website komen. 

Hoe meer teksten je toevoegt die goed aansluiten bij je doelgroep, hoe meer klanten je kunt scoren met je website. 

Een abonnement is natuurlijk niet voor iedereen. Daarom is het goed om te weten dat je ook zonder abonnement teksten kunt bestellen bij ons. 

Dit kun je doen door contact met ons op te nemen via mail 

 

Er is niet echt een minimum of maximum voor het aantal teksten dat je zou moeten publiceren. Als regel hanteer ik zelf ” Zo veel mogelijk”. 

Toch is het bij het publiceren van content vooral belangrijk dat je met regelmaat nieuwe content toevoegt. Vandaar dat we met de abonnementen wekelijks content aan je leveren. 

Als je een abonnement bij ons afneemt is het mogelijk om dit maandelijks op te zeggen. Het is daarbij wel belangrijk dat je voor de nieuwe periode opzegt. 

Opzeggen kan per e-mail. 

Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op 

Wat onze klanten zeggen

Goede teksten tegen goede prijzen. In het verleden soms commentaar gehad op de teksten en je merkt dat dit opgepakt wordt en teksten nog beter geschreven worden.
Ruben
Klant
Na eerdere tekstschrijvers die helaas hun afspraken niet nakwamen, bood Mike zijn diensten aan voor een spoedopdracht. Die volbracht hij bijzonder goed, dag en nacht is eraan gewerkt maar de teksten kwamen én op tijd binnen maar – belangrijker nog – de kwaliteit was ook nog eens uitmuntend. Eindelijk iemand die wel van zijn woord
Frank Smeulders
Klant
Mike levert uitstekend werk en staat open voor feedback. Na meerdere tekstschrijvers geprobeerd te hebben, steekt hij er met kop en schouders bovenuit. Ik hoop dat toekomstige teksten van dezelfde (hoge) kwaliteit blijven!
Dennis
Klant
Heb al diverse copywriters ingehuurd en mike is by far de beste op communicatie gebied. Vaak ook heel snel en daarbij ook nog hele goede SEO teksten.
Robert
Klant