arrow_drop_up arrow_drop_down

Tekst bestellen zonder abonnement

De kans is groot dat je al een paar keer onze abonnementen bent tegengekomen, maar als je op deze pagina bent beland, is de kans groot dat jij liever geen abonnement wilt. 


Goed nieuws! We werken namelijk ook met Facturen.

Zo kun jij bestellen wanneer je wilt en wekelijks betalen. 

welke belasting met affiliate marketing

Zo werkt het 

Wil je liever geen abonnement? Maar wil je teksten bestellen wanneer het jouw uitkomt? Dan is het een goed idee om via factuur te werken. Hieronder lees je hoe het werkt. 

  • Meld je aan bij ons Projects systeem 
  • Stuur ons een mail met je factuurgegevens 
  • Maak je eerste taak aan binnen ons systeem 
  • Bestel wanneer het jou uitkomt.
  • Na aflevering ontvang je de factuur voor de betaling van je aangevraagde teksten. 

De voordelen

Meer bezoekers naar je website 

Een van de belangrijkste onderdelen van een goede website is goede content. Hoe meer goede content er op je website staat, hoe meer Google je zal belonen met goede posities in de zoekmachines. Door wekelijks of maandelijks nieuwe interessante webteksten te publiceren op je website, zullen je bezoekersaantallen elke maand groeien. 

Teksten bestellen

Je wordt een autoriteit in je niche

Door te bloggen op je website, laat je eigenlijk zien aan je bezoekers dat jij weet waar je het over hebt en dat jij de specialist bent in jouw vakgebied. Voor alle teksten die we schrijven doen we uitgebreid onderzoek zodat we alleen juiste informatie vertellen.

Je website groeit steeds sneller

Het Schrijven van content neemt veel tijd in beslag. De kans is groot dat jij daar totaal geen zin in hebt, of gewoon geen tijd voor hebt. Daarnaast is ook niet iedereen een geboren schrijver. Door je teksten te laten schrijven door ons, hoef jij je daar niet meer bezig te houden en groeit jouw website op de automatische piloot tot een grote, veel bezochte website.

Geld verdienen via het internet

Meer commissies

Als jij aan de slag gaat met onze content, kun je ervan uitgaan dat er steeds meer mensen naar je website zullen komen. Ook zorgt de content dat geschreven is door Writgo.nl ervoor dat het aantrekkelijk is voor je bezoekers om op je affiliate links te klikken. Dat vergroot de kans op commissies. 

Wekelijks content

Als je voor Writgo.nl kiest, kies je voor betrouwbaarheid. Dat betekent dat als je bij ons teksten laat schrijven, je ervan uit kunt gaan dat je elke week netjes nieuw content kunt verwachten. Consistentie is heel belangrijk om maximaal te kunnen profiteren van de groei van je website.

Joost

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Maken kwalitatief goede teksten, leveren snel en communiceren goed. Echt een aanrader!
Robert

Positief: Professionaliteit

Al een langere tijd klant bij Writgo. Samenwerken met Writgo is erg flexibel en staan open voor veranderingen. 👍
Jacko Meijaard

Positief: Kwaliteit

Schrijft uitstekende teksten, en houdt zich aan de deadlines.

Direct een tekst bestellen?