Tekstschrijver voor je website nodig?


Als je een website hebt, weet je natuurlijk ook dat het belangrijk is om content te plaatsen op je website. Content gaat er namelijk voor zorgen dat er iedere maand steeds meer bezoekers naar je website komen.

Afhankelijk van welke website je hebt en waarover de website gaat, schrijf je dan teksten over een bepaald onderwerp.

In dit blogbericht lees je meer over wat een tekstschrijver voor je website kan doen en hoe dat jou veel tijd en moeite bespaart.

Wat is een tekstschrijver?

Een tekstschrijver is eigenlijk niets anders dan iemand die teksten schrijft voor je website. Als je een website hebt is het belangrijk om regelmatig content toe te voegen. Heb je daar geen zin in of geen tijd voor? Dan kun je dat dus uitbesteden aan een tekstschrijver.

Maar naast dat het je veel tijd en moeite scheelt, heeft het inhuren van een tekstschrijver ook nog andere voordelen.

Waarom zou je een tekstschrijver inhuren?

Bij het inhuren van een tekstschrijver komen natuurlijk heel wat voordelen kijken. Het belangrijkste is dat jij geen tijd kwijt bent aan het schrijven van teksten.

Als je het niet vervelend vindt om te doen, is dat natuurlijk niet zo erg. Toch zitten de meeste ondernemers er niet op te wachten om achter de laptop te gaan zitten om een tekst te schrijven.

Starten met Affiliate Marketing?

Toen ik begon met Affiliate Marketing had ik geen idee wat ik moest doen. Totdat ik begon met de Affiliate Marketing Revolutie. Nu kan ik leven van mijn online inkomsten.

Meer informatie over de cursus

Daarnaast is de kans groot dat jouw tekstschrijver ervaring heeft met SEO (Zoekmachine optimalisatie). Dat betekent dat als jij je teksten laat schrijven door een tekstschrijver, de kans groot is dat je bezoekers aantallen er snel door zullen groeien.

Op lange termijn levert je dit meer bezoekers, verkopen en klanten op. Als je zelf geen idee hebt wat je aan het doen bent, is de kans groot dat je dit proces vertraagt als je zelf je teksten zou schrijven.

Wat mag je verwachten van een tekstschrijver?

Bij het laten schrijven van teksten is het natuurlijk belangrijk voor de tekstschrijver dat hij weet welk doel de tekst heeft en waar de tekst over moet gaan.

Nadat je een opdracht hebt gegeven aan een tekstschrijver, mag je verwachten dat hij de tekst binnen een korte tijd aan je levert. Ook mag je van een tekstschrijver verwachten dat de tekst voldoet aan je wensen en dat alle onderdelen die je hebt aangegeven ook daadwerkelijk in de tekst staan.

Bij het schrijven van een tekst is het vooral belangrijk dat er ook rekening wordt gehouden met zoekmachine optimalisatie. Je wilt natuurlijk dat je teksten zo goed mogelijk scoren in de zoekmachines.

Wat zijn de kosten?

De prijzen van tekstschrijvers varieren nogal. Sommige tekstschrijvers zijn heel goedkoop en andere tekstschrijver heel duur.

Vaak merk je ook dat de kwaliteit van teksten helemaal niet zoveel te maken heeft met de prijs.

Er zijn goedkope tekstschrijvers die hele goede teksten afleveren, maar er zijn ook hele dure tekschrijvers die eigenlijk helemaal niet zo goed schrijven.

Naast de kwaliteit van een tekst is er ook nog een ander probleem dat vaak voorkomt als je besluit je teksten uit te besteden.

Dat is namelijk de betrouwbaarheid van tekstschrijvers. Sinds ik ben begonnen met affiliate marketing heb ik al veel schrijvers geprobeerd en heb ik vaak ervaren dat de opdrachten niet precies zo werden uitgevoerd als dat ik had gevraagd.

Ook werden teksten in heel veel gevallen niet geleverd en zat ik dus een week voor niets te wachten.

Lang niet alle tekstschrijvers nemen hun business serieus. Hierdoor worden teksten die je aanvraagt bij een tekstschrijver vaak niet of buiten de deadline geleverd.

Om die reden is eigenlijk writgo.nl ontstaan. Ik weet hoe vervelend het is als je dagen moet wachten tot je een e-mail terug krijgt van een tekstschrijver, of als je je teksten niet geleverd krijgt binnen een aanzienlijke tijd.

Teksten laten schrijven door Writgo.nl

Teksten laten schrijven kost natuurlijk altijd geld. Bij de ene tekstschrijver meer dan bij de andere tekstschrijver. Omdat ik zelf veel last heb ervaren van het niet krijgen van mijn teksten of het niet nakomen van afspraken met tekstschrijvers, Besloot ik zelf om goede teksten te schrijven en mezelf aan te bieden als tekstschrijver.

Dit met als doel om altijd afspraken na te komen en altijd de teksten te leveren. Sinds ik ben begonnen als tekstschrijver hebben we nog niet één deadline gemist.

Zelfs niet terwijl het aantal opdrachten steeds blijft toenemen. We gaan ervoor om jou de beste service en kwaliteit te bieden waar veel andere tekstschrijvers je eigenlijk laten zitten.

Wil jij teksten laten schrijven door ons? Neem dan contact met ons op

Starten met Affiliate Marketing?

Maak kennis met Affiliate Marketing in mijn Gratis E-book! Zelf ben ik al een tijd bezig met Affiliate Marketing en leef ik inmiddels van mijn online inkomen. Ik help je graag de eerste stappen te zetten met affiliate marketing. Download daarom mijn e-book helemaal gratis.

Gratis Downloaden

Recent Content