tekst schrijven website tarief


Ben jij een website begonnen en is het nu eindelijk tijd om aan de slag te gaan met het toevoegen van nieuwe teksten aan je website? Als je op deze pagina terecht bent gekomen is de kans groot dat jij heb ervaren hoeveel werk het eigenlijk is om content te schrijven voor je website.

Omdat je het graag wilt uitbesteden aan een tekstschrijver, ben je nu op internet aan het zoeken naar wat een goed tarief is voor een tekstschrijver.

Om maar direct met de deur in huis te vallen, een beetje tekstschrijver kost je gemiddeld tussen de 3 en 5 eurocent per woord. Er zijn ook veel goedkopere tekstschrijvers en veel duurdere tekstschrijvers. Het is vooral belangrijk om te weten dat de prijs in veel gevallen niet in lijn staat met de kwaliteit.

Het kan dus zomaar zijn dat jij aan de slag gaat met een tekstschrijver die 7 eurocent vraagt per woord, maar dat je wellicht veel beter af bent bij een tekstschrijver die maar 3 eurocent per woord vraagt.

Krijg Meer Bezoekers, Kliks & Commissies

Kan jouw website wel wat meer bezoekers, Kliks en commissies gebruiken? Laat ons helpen, door teksten te schrijven voor jouw website

Meer informatie

Wat is een goed tarief per voor het laten schrijven van webteksten?

Allereerst is het goed om te weten dat niet alle tekstschrijvers werken met woordtarieven. Het kan namelijk ook zijn dat jij een tekstschrijver tegenkomt die werk per uur berekent.

Wat een goed tarief is voor een tekstschrijver is helemaal afhankelijk van de ervaring van de tekstschrijver en de kwaliteit die hij kan leveren.

Als je aan de slag gaat met een beginnend tekstschrijver, kost je dat in de meeste gevallen minder geld dan wanneer je met een professional aan de slag gaat.

Toch is het goed om te weten dat het niet altijd de beste keuze is om aan de slag te gaan voor zo weinig mogelijk geld. Vooral bij het laten schrijven van teksten is het belangrijk dat je kwaliteit krijgt voor wat je aanvraagt.

Heb je echt teksten nodig voor je website?

Een vraag die mij vaak gesteld wordt is of je nou echt teksten nodig hebt voor je website. Het is belangrijk om te weten dat content direct in verband staat met het aantal bezoekers die naar jou website komen.

Bezoekers gaan via Google namelijk op zoek naar bepaalde zoektermen. Als jij op jouw website teksten hebt geschreven over die zoektermen, bestaat de kans dat Google jou bovenaan in het lijstje zet waardoor er zo bezoekers naar je website komen via de zoekmachines.

Het is dus super belangrijk om regelmatig nieuwe teksten toe te voegen aan je website, zodat jouw website op steeds meer zoektermen gevonden kan worden.

Door steeds nieuwe teksten toe te voegen over jouw vakgebied komen er steeds meer bezoekers naar je website.

Waarover moeten de teksten gaan?

Als je aan de slag gaat met het schrijven van teksten, is het belangrijk dat je zo dicht mogelijk bij je vakgebied blijft. Door te schrijven over dingen die te maken hebben met jouw vakgebied, komen precies de bezoekers naar je website die jij graag op je website wil hebben. Namelijk bezoekers die geïnteresseerd zijn in wat jij te vertellen hebt.

Commerciële content van Writgo.nl

Ben jij van plan om je teksten te laten schrijven? Dan raad ik je zeker aan om onze commerciële content diensten eens te proberen. We schrijven dan elke week 1 of meerdere teksten naar keuze die over jouw onderwerp gaan. Je kunt al met onze content diensten aan de slag aan vanaf 1 tekst per week.

Het is belangrijk om regelmatig en consistent te bloggen, zodat Google ziet dat jouw website actief is. Ook zorgt meer content automatisch voor betere resultaten in de zoekmachines.

De beste content voor je website?

Met de Content Marketing Training van de IMU leer je Stap voor stap hoe jij de beste content schrijft voor je website.

Naar de Cursus Pagina

Recent Content