Succesvolle webshop starten Zo werkt dat!

Succesvolle webshop starten? Zo start jij een succesvolle webshop!

Wil jij een succesvolle webshop starten? De afgelopen coronajaren hebben de nodige dingen duidelijk gemaakt. Zo zijn veel mensen er achter gekomen dat het leven eigenlijk te kort is. Te kort is om saaie dingen te doen, te kort is om voor een baas te werken en te kort is om ongelukkig te zijn.

Haal jij op dit moment niet de volledige voldoening uit jouw baan? En wil je daarom wellicht zelf als ondernemer gaan starten? Dan kunnen wij je eigenlijk maar van één goed tip voorzien: durf de sprong in het diepe te wagen. Juist door deze sprong in het diepe te wagen, kun je jouw dromen uit laten komen.

Is één van jouw dromen om een eigen webshop te starten? En denk je hier ook echt een goed idee voor te hebben? Dan is het advies om dit gewoon te gaan doen. Ja, dit vergt veel tijd, voorbereidingen en startkapitaal. Laat dit je echter er niet van weerhouden om tóch niet met jouw webshop te starten. Nee, doe het gewoon. Je kunt beter spijt hebben van dingen die je wél hebt gedaan dan van dingen die je niet hebt gedaan.

Maar, hoe kun je nou met jouw eigen webshop starten? Waar moet je rekening mee houden? Wat moet je allemaal op voorhand regelen? En hoe kun je jouw webshop tot een succes uit laten groeien? Dit zijn enkele van de vragen waar veel potentiële webshop-eigenaren mee worstelen. Dit was voor ons dan ook voldoende reden om dít artikel te schrijven. Een artikel waarin je allerlei relevante informatie vindt voor het starten van een succesvolle webshop.

Overigens ligt de focus hierbij op het jaar het nieuwe jaar. Waarom? Omdat dit het volgende jaar is én omdat je in dat jaar direct kunt gaan knallen. Als je nog goede voornemens voor het komende jaar wilt verzinnen, kun je nu dus direct jouw pijlen richten op jouw nieuw te starten webshop!

Geen zin om te lezen? Bekijk de video! 

Vond je de video interessant? Like dan de video en abonneer op ons YouTube kanaal.

Wat heb je nodig om een webshop op te starten?

Zou jij graag in 2022 met jouw eigen webshop willen starten? Dan is het de hoogste tijd om, maar direct in actie te komen. Elke dag dat je nog langer stil blijft zitten, is eigenlijk een gemiste kans. Door juist direct in actie te komen, kun je zo snel mogelijk een succesvolle webshop opbouwen. Wel is het goed om te weten dat je meerdere ‘dingen’ nodig hebt voor het opstarten van een webshop:

 • Een goed idee. Als je met een eigen webshop wilt starten, moet je echt een goed idee hebben. Alleen als je echt met een goed idee op de proppen komt, weet je jezelf te onderscheiden. Ben jij de zoveelste die met een bepaalde webshop op de markt komt? Dan ben je eigenlijk één van de velen; de kans op succes is daardoor direct een stuk kleiner.
 • Veel wilskracht. Om met een eigen webshop te kunnen starten, moet je al over veel wilskracht beschikken. Je moet namelijk veel voorbereidingen treffen. Als de webshop eenmaal staat, is het ook zaak dat je over voldoende wilskracht blijft beschikken. Het is namelijk hard werken. Zéker als je bepaalde doelen met jouw webshop wilt behalen, komt het aan op werken, werken en nog eens werken.
 • Voldoende tijd. Het opbouwen van een webshop is niet al te gemakkelijk. Het kost niet alleen veel wilskracht, maar ook nog eens voldoende tijd. Het advies is daarom om echt de nodige tijd vrij te maken voor de opbouw van jouw webshop. Mocht je op dit moment nog ander werk hebben, is het wellicht aan te raden om daar kritisch over na te denken. Wellicht kun je daar beter afscheid van nemen of minder uren gaan draaien.
 • Een goede webshop. Uiteraard heb je ook een goede online webwinkel nodig. Hoe je aan zo’n online webwinkel kunt komen? Daar heb je in principe twee mogelijkheden voor. Je kunt ervoor kiezen om dit door een expert te laten doen, maar je kunt het ook zelf gaan doen. Als je jouw webshop echt direct serieus aan wilt pakken, is het advies om dit uit te besteden. Een professional is namelijk in staat om echt een unieke en fraaie webshop te creëren!

Heb jij het idee dat je over al deze benodigdheden beschikt? Dan kun je eigenlijk direct van start gaan. Heb je het idee dat het nog ergens aan schort? Dan doe je er verstandig aan om toch nog even te wachten met het lanceren van jouw webshop. In dat geval is het aan te raden om eerst betere voorbereidingen te treffen.

Waar moet je rekening mee houden?

Heb jij interesse om met jouw eigen webshop te starten? Dan is het goed om te weten dat je met enkele zaken rekening moet houden. Zo moet je bijvoorbeeld rekening houden met jouw startkapitaal. Heb je het benodigde geld tot je eigen beschikking? Of moet je dit geld gaan lenen? In een ideale wereld kun je het startkapitaal zelf ophoesten, maar dit is uiteraard niet altijd mogelijk.

Wil je startkapitaal gaan lenen? Dan moet je wel met een goed businessplan op de proppen komen. Uit dit businessplan moet bijvoorbeeld gaan blijken dat je binnen enkele jaren winst gaat maken met jouw webshop. Alleen op die manier is het voor mensen of bedrijven interessant om in jouw webshop te investeren. 

Verder moet je ook rekening houden met de fiscale en wettelijke regels. Je moet bijvoorbeeld jouw webshop bij de Kamer van Koophandel in gaan schrijven. Doe je dat niet? Dan ben je niet in staat om je bijvoorbeeld voor de Mollie plug-in of de PostNL plug-in aan te melden. Dergelijke plug-ins vereisen namelijk een geldig KvK-nummer.

Als je jouw webshop bij de KvK ingeschreven hebt, krijg je ook direct een Btw-nummer. Met dank aan dit Btw-nummer kun je de betaalde BTW aftrekken van de BTW die je ontvangen hebt. Mocht je een eigen webshop hebben, moet je ook periodiek de Btw-aangifte gaan doen. Iets om je even goed in te verdiepen, zodat je deze aangiftes wel op de juiste manier gaat doen.

Tot slot is het belangrijk om rekening te houden met de concurrentie. Wil je bijvoorbeeld zelfgemaakte producten gaan verkopen?

Zorg er dan voor dat deze producten zich echt onderscheiden ten opzichte van andere producten. Wil je al bestaande producten gaan promoten?

Zorg er dan voor dat jouw webshop – om welke reden dan ook – een stuk interessanter is. Dat kun je verkrijgen door lage prijzen te hanteren, door prima voorwaarden te hanteren of door op een andere manier een extra meerwaarde te bieden. Die extra meerwaarde heb je absoluut nodig om de strijd van andere webshops te winnen!

Succesvolle webshop starten? Lees hoe je dat doet!

Wil jij een succesvolle webshop starten? Op welke leeftijd heb je ooit leren fietsen? En heb je daarna nog een keer extra fietsles gekregen? De kans is groot dat je het fietsen maar één keer hebt hoeven te leren. Als je eenmaal kunt fietsen, kun je dit namelijk niet meer verleren.

Dat is eigenlijk ook het geval met een eigen webshop. Als je eenmaal een succesvolle webshop hebt, kun je dit kunstje keer op keer herhalen. Je bent daardoor – relatief eenvoudig – in staat om meerdere succesvolle webshops op te starten. Maar, hoe doe je dat nou? Hoe kun je überhaupt je eerste webshop succesvol laten worden? In dit artikel hebben we enkele handige tips voor je verzameld.

In de afgelopen jaren hebben we ons ontwikkeld tot een ware content specialist. Daardoor hebben we aan veel webshops van veel klanten mogen werken. Juist doordat we zoveel webshops gezien hebben, weten we exact wat wel en niet werkt. Met onze kennis en ervaringen willen we je dan ook graag uitgebreid informeren!

Met wat voor webshop ga je starten?
Ben je van plan om met jouw eerste eigen webshop te starten? Dan moet je jezelf de bovenstaande vraag gaan stellen. Met wat voor webshop wil je precies gaan starten? Dit heeft niet zozeer betrekking op de producten die je aan gaat bieden, maar meer op het online-verdienmodel.

Bij een webshop kun je namelijk uit meerdere verdienmodellen kiezen:

 • Een webshop met eigen voorraad: bij dit online verdienmodel heb je echt alles in eigen beheer. Je hebt zelf jouw eigen webshop, je biedt jouw eigen producten aan en je hebt deze producten ook in eigen beheer. Je bewaart de producten bijvoorbeeld in jouw kantoor of in jouw magazijn.
 • Dropshipping: wil je de producten liever niet zelf in beheer hebben? Dan kun je ook voor dropshipping kiezen. Bij dit online verdienmodel verkoop je de producten van andere partijen. De klant gaat met je een overeenkomst aan, maar de leverancier is verantwoordelijk voor de afhandeling van de order. Concreet betekent dit dat je zelf geen fysieke handelingen hoeft te verrichten.
 • Affiliate marketing: je kunt ook in jouw webshop de producten van andere partijen promoten. Als je dat gaat doen, ben je met affiliate marketing bezig. Bij dit online verdienmodel loop je zelf bijna geen risico, terwijl je ook geen fysieke handelingen hoeft te verrichten.

Wat voor je de beste keuze is? Dat hangt echt volledig van jouw eigen voorkeuren af. Het is hoe dan ook aan te raden om de verschillende online verdienmodellen naast elkaar te zetten. Mocht je uiteindelijk voor een ‘echte’ webshop willen kiezen, is het advies om de onderstaande tips op te volgen. Verder kun je deze tips ook voor de overige producten op gaan volgen.

Tips voor het opstarten van een webshop

Het mag duidelijk zijn: als je met jouw eigen webshop wilt starten, is het zaak om de nodige voorbereidingen te treffen. Tegelijkertijd is het ook van belang dat je met meerdere aandachtspunten rekening houdt. Ondertussen raden wij je ook aan om de onderstaande tips op te volgen. Met deze tips is de kans namelijk groter dat je in 2022 een succesvolle webshop op weet te starten!

Zorg direct voor een perfecte webshop

Een goed begin is het halve werk. Dat is ook het geval als je met een eigen webshop aan de slag gaat. We raden je daarom aan om vanaf het begin direct naar perfectie te streven. Als je vanaf het begin de perfectie aan weet te stippen, ben je eigenlijk spekkoper. Je gaat vanaf dat moment namelijk alleen maar plezier beleven aan jouw webshop.

Hoe je voor een perfecte webshop kunt zorgen? Nou, daarvoor vind je in dit artikel allerlei handige tips. Het is hoe dan ook aan te raden om jouw pijlen op de content op jouw webshop te richten. Deze content moet van een hoog niveau zijn, moet waardevol zijn en moet ook nog eens uniek zijn. Bovendien is het advies om jouw content door een specialist te laten schrijven.

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van content? Bij Writgo.nl ben je daarvoor aan het juiste adres. We schrijven voor veel webshops namelijk perfecte teksten. Dit heeft betrekking op de productteksten, maar ook zeker op de algemene teksten op de webshop. Al met al voldoende reden dus om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen!

Verkoop originele en unieke producten

Ben je van plan om bijvoorbeeld sportieve sneakers te verkopen? Dan sta je voor een zware kluif. In dat geval ga je het namelijk zwaar krijgen vergeleken met de grote jongens. Merken zoals Puma, Adidas en Nike leveren namelijk ook sneakers; probeer maar eens bovendien merken uit te stijgen. Dat is eigenlijk alleen mogelijk als je echt miljoenen als marketingbudget hebt.

Om uiteindelijk toch succesvol te kunnen zijn, is het advies om te zorgen voor originele en unieke producten. Je kunt alsnog sportieve sneakers gaan verkopen, maar probeer er dan wel echt een eigen twist aan te geven. Als je originele producten verkoopt, is het in ieder geval een stuk makkelijker om jouw webshop op te laten vallen. Daarmee ga je uiteindelijk sneller het gewenste succes behalen.

Zorg voor een snelle webshop

Als je met jouw webshop wilt scoren, moet jouw webshop echt razendsnel zijn. Hier hecht Google veel waarde aan, maar hier hechten jouw bezoekers ook veel waarde aan. Als jouw webshop aan de trage kant is, gaat dat voor veel irritaties zorgen bij jouw bezoekers. Sterker nog; de kans is groot dat jouw bezoekers jouw webshop direct wegklikken. De gemiddelde internetgebruiker is hedendaags behoorlijk kritisch, dus je moet voor een écht snelle webshop zorgen.

Hoe je jouw webshop zo snel kunt maken? Dat doe je onder meer door voor een perfecte techniek te zorgen. De webshop moet een schone code hebben, je moet de afbeeldingen verbeteren en je kunt verschillende andere trucjes uitvoeren.

Heb je hier zelf niet al te veel verstand van? Dan is het advies om hier een specialist voor in te huren. Je kunt op dit gebied zelf gaan experimenteren, maar dat gaat onnodig veel tijd kosten. In plaats daarvan kun je beter een specialist inhuren, zodat je sneller van een gigantisch snelle webshop kunt profiteren. Bovendien hoef je daar dan zelf geen tijd aan te besteden; je kunt jouw eigen focus dus echt op jouw producten en jouw core business houden.

Zorg voor een overzichtelijke lay-out

Wat voor producten ga je verkopen? Als je dat weet, is het zaak om voor een goede huisstijl te zorgen. Een huisstijl die een eigen identiteit met zich mee brengt én past bij de producten die je verkoopt. Met een dergelijke huisstijl laat je jouw webshop op een positieve manier opvallen.

Daarnaast is het ook zaak om voor een overzichtelijke lay-out te zorgen. Bij de webshop moet eigenlijk alles, maar om één ding draaien: om jouw producten. Je moet dan ook voor een overzichtelijke lay-out zorgen, zodat direct jouw producten op gaan vallen.

Hoe je zo’n overzichtelijke lay-out kunt creëren? Nou, als je met bijvoorbeeld WordPress, WooCommerce en/of Shopify aan de slag gaat, kun je hiervoor kiezen uit vele templates. Deze templates kun je vervolgens geheel naar jouw wens aanpassen.

Zorg voor de perfecte webteksten

We hebben het eerder in dit artikel al aangegeven; goede teksten zijn van cruciaal belang. Het algoritme van Google hecht veel waarde aan deze teksten, maar dat geldt ook zeker voor de bezoekers zelf. Als je voor de perfecte webteksten zorgt, krijgt jouw webshop vanzelf veel meer waarde. Dat ga je ook merken aan de hoeveelheid bezoekers die je in jouw webshop mag verwelkomen.

Hoe je voor de perfecte webteksten kunt zorgen? Je kunt er voor kiezen om de webteksten zelf te gaan schrijven. In dat geval moet je wel echt kennis van zaken hebben. Bovendien moet je hier de nodige tijd voor vrijmaken; het schrijven van goede teksten neemt namelijk echt veel tijd in beslag.

Verder is het ook zaak dat je op de hoogte van alle SEO-regels bent. Dit heeft betrekking op bijvoorbeeld de zoekwoorden die je gaat gebruiken. Je moet hier niet alleen de juiste zoekwoorden voor gebruiken, maar je moet deze zoekwoorden ook nog met de juiste frequentie gebruiken.

Weet je waar je veel beter voor kunt kiezen? Om een specialist in te huren. We zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in het schrijven van webshopteksten.

De teksten zijn sprekend, zijn waardevol en scoren ook nog eens goed bij het algoritme van Google. Bovendien vragen we niet de hoofdprijs voor de teksten. Het bedrag dat je in onze teksten gaat investeren, verdien je bovendien snel weer terug.

Met dank aan onze webshop teksten scoor je namelijk meer orders; dat is één van de zaken waar we zelf ook van overtuigd zijn.

Ga met social media aan de slag.

Heb je jouw webshop helemaal naar wens ingericht? Heeft jouw webshop de beschikking over de perfecte teksten? En is jouw webshop ook snel? Dan kun je jouw pijlen op belangrijke randvoorwaarden gaan richten. Eén van de belangrijkste facetten hierbij is social media. Door social media op de juiste manier in te zetten, kun je namelijk echt veel webshopbezoekers aantrekken.

Hoe je dat kunt doen? Nou, door met social media aan de slag te gaan, werk je aan jouw naamsbekendheid.

Dat is zeker het geval als je veel volgers hebt. Als je vervolgens ook nog een flinke interactie weet te creëren, kan het echt hard gaan.

Bovendien kun je jouw volgers via social media perfect informeren. Je kunt hen bijvoorbeeld informeren over nieuwe producten, over nieuwe aanbiedingen of over ander leuk nieuws.

Eigenlijk vormen social media en een webshop een perfecte combinatie. Zolang je op de juist manier gebruik van social media maakt, kun je hier veel aan hebben voor jouw eigen webshop.

Stel duidelijke doelen voor jezelf op

Ook is het advies om duidelijke doelen voor jezelf op te stellen. Wat wil je bijvoorbeeld met jouw webshop bereiken? Hoeveel orders wil je met jouw webshop scoren? Hoeveel bezoekers wil je aantrekken? En welke groei wil je in de komende periode door gaan maken? Als je dergelijke doelen voor jezelf opstelt, weet je jezelf voortdurend te motiveren. Je wilt namelijk er alles aan gaan doen om dergelijke doelen te behalen.

Stel deze doelen zoveel mogelijk SMART op:

 • Specifiek
 • Meetbaar
 • Ambitieus
 • Realistisch
 • Tijdsgebonden

Durf groots te denken

Ga je met jouw eigen webshop aan de slag? Als je bovenstaande tips opvolgt, kun je direct groots gaan denken. Je kunt bijvoorbeeld al het nodige geld in jouw webshop gaan investeren. Zolang je maar achter jouw webshop, jouw ideeën en jouw producten blijft staan, kun je gas geven. Je bent daardoor al snel in staat om de gewenste resultaten te behalen.

Wist je dat bijvoorbeeld Coolblue ook klein begonnen is? Dit is op dit moment een wereldbedrijf en de oprichter is ongeveer miljardair. Hij heeft laten zien dat je met een eigen webshop alles kunt bereiken. Zolang je maar groots durft te denken en vertrouwen in je eigen kunnen hebt. Als je dit ook hebt, kun je echt flinke resultaten met jouw webshop gaan boeken.

Bewaar jouw geduld

Als je met jouw eerste eigen webshop start, ga je niet direct duizenden euro’s verdienen. Nee, op termijn is dat echter wel mogelijk. Onder andere daarom geven we je het advies om het nodige geduld te bewaren. Door jouw geduld te bewaren, kun je uiteindelijk het gewenste succes boeken. Daarbij is het ook zaak om hard te blijven werken; slapend rijk worden zit er niet meer in hedendaags. Gezien de concurrentie waar je mee te maken hebt, moet je echt elke dag keihard blijven werken.

Bewaar ondertussen jouw geduld. Vooral op de lange termijn kun je de gewenste resultaten boeken. Richt daarom jouw pijlen op de lange termijn en blijf gemotiveerd. Daarmee ga je het gewenste succes behalen. Als je dat succes eenmaal behaald hebt, kun je dit trucje gaan herhalen. Daarmee weet je nóg meer webshops succesvol te lanceren!

Schakel tijdig hulp in

Tot slot willen we je het volgende adviseren: schakel tijdig hulp in. Voor SEO kun je bijvoorbeeld een SEO-specialist inhuren, terwijl je ons in kunt huren voor perfecte webshopteksten. Mocht je interesse in onze diensten hebben, kun je direct contact met ons opnemen. We komen vervolgens direct in actie voor je; binnen de kortste keren beschik je over de perfecte webshopteksten! Lees hier meer over onze diensten.

Denk goed na over jouw magazijn en kantoorruimte

Wil je het vanaf het begin direct heel serieus aanpakken? Dan kun je ervoor kiezen om een kantoor en magazijn te gaan huren. Houd hierbij echter wel rekening met forse kosten; bovendien verdien je in de eerste maanden waarschijnlijk nog niet al te veel met jouw webshop. Dit betekent dat je al met het nodige startkapitaal moet starten, zodat je überhaupt de eerste maanden kunt overleven.

In sommige situaties is het daarom verstandiger om gewoon vanuit huis te beginnen. Tover bijvoorbeeld jouw schuur tot magazijn om en creëer een fijne werkplek in huis. Op die manier kun je vanuit huis aan jouw webshop werken; dat bespaart je echt een hoop geld.

Verdiep je in de wereld van belastingen

Als je als ondernemer actief bent, heb je automatisch met belastingen te maken. Om welke belastingen dit precies gaat, is bijvoorbeeld afhankelijk van jouw rechtsvorm. Het kan hoe dan ook geen kwaad om je echt even goed in de wereld van belastingen te betalen. Ga goed voor jezelf na welke belastingen je moet betalen én hoe je dat moet doen.

Zet vervolgens ook geld opzij om de belastingen te betalen. Zo is het interessant om alle ontvangen BTW direct opzij te zetten. Mocht je de BTW aangifte gedaan hebben, kun je dit geld direct overmaken naar de Belastingdienst. Op die manier voorkom je dat je geen geld meer in kas hebt om de af te dragen BTW te betalen.

Weet je van jezelf dat je op het gebied van financiën en belastingen niet al te goed bent? Omring je dan met personen die hier wel verstand van hebben. Mogelijk heeft jouw partner hier veel verstand van of heb je een broer/zus die hier veel van weet. Uiteraard is het ook altijd nog mogelijk om een boekhouder of accountant in te schakelen.

Zorg voor een optimalisatie van jouw webshop

Om écht succesvol met jouw webshop te worden, is het zaak dat je jouw webshop gaat optimaliseren. Hoe je jouw webshop gaat optimaliseren, is volledig aan jou. Je hebt daar namelijk meer dan genoeg mogelijkheden voor, zoals je in onderstaand rijtje kunt zien:

 • SEO on page optimalisatie: dit betekent dat je bijvoorbeeld alle titels en pagina’s van jouw webshop gaat optimaliseren. Dit zorgt alleen maar voor een hogere waardering door het algoritme van Google.
 • Perfecte teksten: ook is het zeer belangrijk dat je de perfecte teksten op jouw webshop plaatst. Het gaat hierbij om de algemene teksten, maar ook zeker om de productteksten. De productteksten moeten bijvoorbeeld zowel overtuigend als informatief zijn.
 • Technische optimalisatie: verder kun je je ook nog met technische optimalisatie bezig houden. Dit betekent dat je jouw webshop zo snel mogelijk en veilig mogelijk maakt; ook daar is het algoritme van Google gek op.

Wil jij graag de perfecte teksten op jouw website gaan plaatsen? Schroom niet en neem direct contact met ons op. Wij staan namelijk voor je klaar om de perfecte teksten voor jou te schrijven; op dit gebied zijn wij een ware specialist.

Wij weten waar de juiste productteksten aan moeten voldoen. Wij weten hoe we dergelijke teksten overtuigend kunnen schrijven. En wij weten deze productteksten ook nog eens op jouw doelgroep af te stemmen. Neem direct contact met ons op voor het bespreken van alle mogelijkheden! Bekijk ook onze contentdiensten.

Maak gebruik van slimme softwaresystemen

Een belangrijk voordeel van een webshop is dat je van meerdere automatiseringsmogelijkheden gebruik kunt maken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om jouw webshop aan jouw boekhoudprogramma te koppelen. Alle bestellingen die je vervolgens in jouw webshop binnenkrijgt, worden automatisch naar jouw boekhoudprogramma doorgezet. Dit scheelt jou weer het nodige werk.

Ook kun je de plugin van PostNL aan jouw webshop koppelen. Op die manier worden direct verzend labels gegenereerd, waardoor je zo min mogelijk handwerk hoeft te verrichten.

Iets wat het ook altijd goed doet, is een voorraadbeheersysteem. Dankzij zo’n systeem behoud je het perfecte overzicht in jouw huidige voorraad. Je weet hierdoor welke producten het hardste gaan en welke producten je opnieuw moet bestellen/maken. Met een goed voorraadbeheersysteem voorkom je in ieder geval dat je ‘nee’ aan jouw klanten moet verkopen.

Zorg ervoor dat je er plezier in hebt!

Dit is wellicht nog de belangrijkste tips die wij je mee kunnen geven: zorg er echt voor dat je voldoende plezier hebt in/aan jouw webshop.

Juist als je ergens veel plezier aan ervaart, ben je in staat om de best mogelijke prestaties te leveren. Bovendien voelt het dan niet als werken aan, maar eigenlijk gewoon als een hobby.

Onder andere hierom is het belangrijk om heel goed over jouw webshop na te denken. Welke producten wil je gaan verkopen? Hoe wil je deze producten gaan verkopen?

En hoe wil je je gaan onderscheiden ten opzichte van andere webshops? Stuk voor stuk belangrijke vragen, maar verlies het plezier nooit uit het oog.

Als je ergens géén plezier (meer) in hebt, is het lastig om je hier elke dag vol overgave op te storten. Mocht je een eigen webshop hebben, is juist dát echter wel noodzakelijk.

Vergelijkbare berichten