arrow_drop_up arrow_drop_down
simpel geld verdienen met affiliate marketing
23 november 2018 

simpel geld verdienen met affiliate marketing

Wil je simpel geld verdienen maar heb je geen idee wat je moet gaan doen? Het internet biedt heel veel mogelijkheden om op een simpele manier extra geld te verdienen. Hier lees je de beste manier om een tweede inkomen te genereren.

[cta id=”” align=”none”]

Simpel geld verdienen met affiliate marketing

Als je simpel geld wil verdienen is Affiliate marketing een van de meest simpele manieren om geld te verdienen. Toch lukt het maar weinig mensen om er succesvol mee te worden. Een van de grootste redenen waarom dat zo is omdat beginners te snel opgeven.

Ze beginnen dan met affiliate marketing en zien na twee maanden nog steeds geen resultaat. Ze denken dan dat het niet werkt en stoppen ermee.

Dat is jammer want als ze toch even een tijdje door waren gegaan, hadden ze gemerkt dat affiliate marketing wel echt werkt.

Het enige wat je hoeft te doen met affiliate marketing, is een product uitkiezen om te promoten en hier vervolgens een website omheen bouwen. Vervolgens schrijf je zo veel mogelijk relevante teksten die met het product te maken hebben, en zorg je daarmee dat er bezoekers naar je website komen vanuit Google.

Onder elke tekst plaats je dan een link naar het product dat je promoot en that's it. Het enige wat affiliate marketing echt moeilijk maakt is volhouden.

Geld verdienen met thuiswerk

Hoe wordt je succesvol met affiliate marketing?

Affiliate marketing is geen rocket science. Iedereen kan het doen. Het enige wat echt mega belangrijk is, is dat jij niet na een korte periode zonder resultaat gaat opgeven. Het zijn namelijk alleen de mensen die het een half jaar tot een jaar volhouden, die geld gaan verdienen.

Echt, het enige wat je hoeft te doen is minimaal een keer per week een blogbericht van minimaal 1000 woorden te schrijven om zo geld te gaan verdienen met affiliate marketing. Het is echt niet moeilijk maar de meeste beginners maken het zichzelf zo lastig.

Als je nu denkt dat affiliate marketing moeilijk is, raad ik je aan om eens te proberen om een jaar lang elke week een blog bericht te schrijven. eentje maar.

wat is een affiliate website

Waarom doorgaan belangrijk is

Met affiliate marketing krijg je nooit direct resultaat. Je moet het namelijk opbouwen. Eigenlijk moet je elke tekst zien als een open deur naar je website. Het kost tijd voordat bezoekers deze deuren gaan vinden. Hoe meer deuren jij open zet, hoe meer kans je hebt dat de bezoekers gaan komen.

Als je dan twee maand lang elke week een blog geschreven hebt, zou het jammer zijn om dat weg te gooien. Het zou zo maar kunnen dat je de maand daarop ineens meer bezoekers gaat krijgen naar je website, en misschien zelf al gaat verkopen.

Geef daarom niet te snel op, en ga minimaal door tot je een commissie hebt gekregen. Pas dan ga je echt geloven dat het mogelijk is.

Een affiliate marketing website opzetten

Oneindig geld verdienen met affiliate marketing

Je kunt echt oneindig geld verdienen met affiliate marketing. Je website gaat steeds groter worden als je meer content schrijft voor je website. Hoe meer bezoekers er naar je website komen, hoe meer kans je hebt om een commissie te scoren.

Aangezien alle teksten die jij schrijft, gericht zijn op het product dat je promoot. Weet je ook al dat de bezoekers die deze teksten gaan lezen, ook geïnteresseerd zijn in je product. Dat betekent automatisch dat de kans heel groot is dat een aantal van deze bezoekers ook daadwerkelijk het product via jou gaan kopen.

affiliate marketing revolutie betrouwbaar

Als je de basis van affiliate marketing maar kent

Toen ik net begon met affiliate marketing haalde ik overal een beetje informatie weg. Op een gegeven moment had ik geen idee meer waar ik nou eigenlijk mee bezig was, en leek ik maar niet vooruit te komen. Hierdoor ben ik toen mijn motivatie verloren en ben ik er net als veel andere beginners mee gestopt.

Toen ik een paar maand later weer iets tegenkwam over affiliate marketing besloot ik het nog een keer te proberen en er 100% voor te gaan. Ik kwam toen terecht bij Jacko Meijaard. Een internet marketeer die al zijn inkomsten verdient met affiliate marketing. Hij leeft er dus van en dat gaat hem goed af. Omdat hij zich bewezen had, keek ik eens rond op zijn website om te zien wat hij allemaal deed en waarom affiliate marketing voor hem werkte.

Toen kwam ik erachter dat hij ook een cursus verkocht namelijk de affiliate marketing revolutie. Omdat ik al zo vaak “pech” heb gehad met affiliate marketing, had ik hier in het begin niet veel vertrouwen in. Eerlijk gezegd dacht ik dat het gewoonweg een truc was om zo snel mogelijk geld aan mij te verdienen.

Omdat ik zo graag succesvol wilde zijn met affiliate marketing heb ik toch maar de gok gewaagd en ben ik begonnen met de cursus. Dit koste me 47 euro.

Nu een half jaar later weet ik dat die 47 euro waarschijnlijk een van de beste investeringen is geweest die ik gedaan heb. Ik weet nu precies wat ik moet doen om succesvol te worden met affiliate marketing.

Het is allemaal zo simpel nu ik het snap. En iedereen kan het leren. Je hoeft er geen Havo of HBO niveau voor te hebben, maar je kan wel net zo veel of zelfs meer verdienen dan iemand die een HBO opleiding heeft gevolgd.

affiliate marketing voor dummies

De affiliate marketing revolutie

In deze cursus leer je eerst hoe je een complete website online zet die je vervolgens inricht voor een specifiek product. Dit product ga je gedurende het jaar promoten op je website.

Dit doe je simpelweg door minimaal een keer per week relevante blogartikelen te schrijven die ermee te maken hebben. Hiervoor doe je dan eerst zoekwoord onderzoek zodat je weet waar jouw potentiële doelgroep naar zoekt.

Als je dit een jaar volhoudt, zal je merken dat ook jij geld verdient met affiliate marketing. Het kan best zijn dat je na 3 maanden al geld gaat verdienen maar het kan ook iets langer duren. Maar wat er ook gebeurt, Geef nooit op. In ieder geval niet voordat jij je eerste commissie hebt ontvangen. Daarna ga je zeker niet meer stoppen. Een keer per week werken, voor onbeperkte inkomsten. Dat is pas simpel geld verdienen.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen