Teksten laten schrijven op maat? Meld je aan via deze methode!

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden

Direct SEO geoptimaliseerde teksten bestellen? Meld je aan bij ons unieke systeem Klik Hier om naar ons systeem te gaan. (opent in een nieuw tabblad)

Stuur ons je factuurgegevens

Om je na het leveren van de diensten een factuur te kunnen sturen, is het belangrijk dat we wel de juiste factuurgegevens van je hebben. Stuur ons daarom de gegevens toe in dit bestand.  Je mag de gegevens mailen naar info@writgo.nl

Maak je eerste Project aan

Voor elke website die je bij ons wilt uitbesteden, kun je project aan maken. Let op verwar een project niet met een taak. Een project maak je dus aan voor je website. Binnen dat project maak je vervolgens taken aan voor alle schrijfopdrachten die je wilt laten uitvoeren.

Maak je eerste taak aan

Als jij een project hebt gemaakt voor je website, dan kun je daarna binnen dat project voor alle schrijfopdrachten een nieuwe taak aanmaken. Geef daarbij zoveel mogelijk informatie. Laat weten wat je allemaal wilt terugzien in de tekst en wat voor jou belangrijk is. Geef ook een deadline voor de taak, zodat wij een idee hebben van je verwachtingen.

Bestel wanneer het jou uitkomt

Met content op maat, kun je zelf bepalen wanneer jij teksten bestelt. Zodra je de aanmelding bij ons systeem hebt voltooid, nemen we altijd even contact met je op. Daarnaast kun je zonder ons eerst te contacteren, direct taken aanmaken voor alle webteksten die je wilt laten schrijven. Via ons systeem zorgen we direct dat jouw tekst aan een schrijver wordt toegewezen.

Factuur betalen

Nadat jij webteksten bij ons hebt besteld, krijg je daar natuurlijk een factuur van. We factureren twee keer per maand rond de 15e en de 30ste. Het standaard tarief voor al onze schrijfdiensten is 4 eurocent per woord ex. btw.

Klaar om te starten? Meld je nu Direct aan!

Liever geen teksten schrijven?

Heb je een eigen website? Dan is de kans groot dat je daar met regelmaat teksten voor schrijft. Sommige mensen vinden dat wel leuk om te doen, maar andere mensen hebben daar een ontzettend hekel aan.

Toen Writgo.nl net bestond, schreven we voor een handje vol klanten en hadden we nooit durven dromen dat we nu voor meer dan 500 klanten teksten mogen schrijven. Dat allemaal dankzij een paar duidelijke regels en een ontzettend sterk team.

Als website-eigenaar ken je de quote “Content Is King” natuurlijk wel. Hier staan we bij Writgo.nl dan ook volledig achter. Hoe meer content hoe beter, maar de content moet natuurlijk ook waarde leveren aan je bezoekers.

Hier gaat het bij veel mensen mis waardoor ze geen resultaten behalen met hun website. Wij willen hier te hulp schieten door ijzersterke content te schrijven, waarmee je goed kunt scoren in de zoekmachines en nog de door jou gewenste resultaten mee kunt behalen

Meer Succes Met je Website

Wil jij maand naar maand geld verdienen met je website, maar weet je niet precies waarover je moet schrijven? Dan is het een goed idee om gebruik te maken van een van onze contentplan mogelijkheden.

Een van de belangrijkste onderdelen van een succesvolle website is het schrijven van content over de juiste onderwerpen

Ons team leert constant bij om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op SEO gebied. Zo kunnen wij zeggen dat we precies weten wat jouw website nodig heeft om naar het volgende niveau te gaan.