arrow_drop_up arrow_drop_down
Wil jij schrijven voor geld? Lees hier hoe.
27 januari 2019 

Wil jij schrijven voor geld? Lees hier hoe.

Er zijn zo veel manieren om geld te verdienen op het internet. Je kunt een boek schrijven en deze online verkopen, Je kunt producten promoten op het internet, een eigen handel beginnen en online verkopen. Maar daarnaast kun je ook teksten schrijven voor geld. Er zijn daarvoor een aantal manieren.

Manieren om te schrijven voor geld

Als je een andere manier zoekt om geld te verdienen dan met je huidige baan, is geld verdienen met schrijven een goed idee. Als je een beetje kan schrijven is het al mogelijk om hier geld aan te verdienen. Er zijn verschillende manieren om te schrijven voor geld. De ene manier is makkelijker dan de ander. Ook levert de ene manier meer op dan de andere.

Schrijf een boek

Boeken worden nog steeds miljoenen keren verkocht nadat ze gepubliceerd worden en dat kan je veel geld opleveren. Over het algemeen kost het wel heel veel tijd om een boek te schrijven en krijg je pas betaald als het werk erop zit.

Maar als je nu een baan hebt en je hebt in de avonduren nog wat tijd, kun je ervoor kiezen om te beginnen aan het schrijven van een boek. Dit kan over van alles gaan. Veel mensen die een boek schrijven kiezen ervoor om een boek te schrijven over zichzelf. Iedereen heeft tenslotte een eigen verhaal en veel andere mensen vinden dat interessant.

Begin een blog

Een andere manier om te schrijven voor geld is een blog beginnen. Er zijn bloggers die veel geld verdienen en een blog beginnen is best makkelijk. Het enige dat je nodig hebt is een website en een onderwerp. Als de website dan staat kun je al beginnen met schrijven.

Elke dag komen er nieuwe blogs bij op het internet en je kunt er zo veel mee verdienen als je zelf wilt. Hoe groter je blog wordt, hoe meer bezoekers er naar je website komen en hoe meer je er uiteindelijk mee kan verdienen.

Er zijn blogs die meer dan 20.000 euro in de maand verdienen, maar er zijn ook blogs die zelfs boven de 50.000 euro per maand uitkomen.

Als je geld wilt verdienen met je blog kun je dat doen met verschillende verdienmodellen zoals: Advertenties, Affiliate marketing, eigen producten en contracten met merken.

Teksten schrijven voor bedrijven

Op verschillende websites kun jij je aanbieden als tekstschrijver. Hier is het dan mogelijk om in contact te komen met bedrijven die tekstschrijvers nodig hebben. Meestal gaat het om website teksten die geschreven moeten worden zodat de bezoekersaantallen stijgen.

Ook hiermee kun je als je genoeg werk hebt een fulltime inkomen mee verdienen. Wel kan het lastig zijn om een klantenkring op te bouwen en ook te behouden.

Als je teksten wilt gaan schrijven voor bedrijven is het vooral belangrijk dat je continu op zoek blijft gaan naar nieuwe klanten en daarmee je klantenbestand uit te bouwen.

E-Books

In tegenstelling tot een gewoon boek wordt een E-book alleen online gepubliceerd. Dat betekent dat je vaak niet in contact hoeft te komen met een publisher en kun je het gewoon zelf publiceren. Je kunt voor je e-book een website maken en het op deze manier promoten. Ook kun je ervoor kiezen om je boek te promoten via social media of aan te bieden op site als Bol.com of Amazon.com.

Een E-book levert niet altijd even veel geld op als een gewoon boek. Maar de verdiensten zijn over het algemeen hoog genoeg om er een mooi inkomen aan te verdienen.

Affiliate marketing website

Een andere manier om geld te verdienen met schrijven is een affiliate marketing website starten. Met deze manier van schrijven voor geld, bouw je een website of webshop om een bepaald product heen.

Je kiest dan een product dat je wilt promoten die niet van jezelf is, en kijkt of daar een affiliate programma voor is. Als dit het geval is kun je jezelf ervoor registreren en krijg je vervolgens een unieke link.

Vervolgens maak je een complete website of blog over dit product en alles wat ermee te maken heeft. Je schrijft dan zo veel mogelijk nieuwe teksten in de week als je kunt, en zorgt hiermee dat er bezoekers naar je website komen.

Omdat je schrijft over een specifiek onderwerp dat te maken heeft met je product. Is de kans groot dat deze bezoekers ook interesse hebben in het product dat je aanbiedt. Als ze dan vervolgens het product zien en op jouw persoonlijke link klikken om naar de pagina van de aanbieder te gaan en dan het product kopen. Krijg jij een commissie. Ook met het starten van affiliate marketing verdien je niet direct geld met schrijven. Wel bouw je steeds een groter publiek op die mogelijk je producten kunnen kopen.

Zo verdien je steeds meer geld als er steeds meer bezoekers naar je website komen en een percentage daarvan het product via jou koopt.

Als jij wil schrijven voor geld is affiliate marketing een mooie manier om te beginnen. Je hebt er vrijwel geen startkapitaal voor nodig. Ben jij benieuwd hoe affiliate marketing werkt? Neem dan eens een kijkje op de pagina van de affiliate marketing revolutie. Hier lees je hoe jij 250 euro per dag kan verdienen met affiliate marketing.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen