arrow_drop_up arrow_drop_down
Rijk worden met internet? Meer doen dan de gemiddelde mens

Rijk worden met internet? Meer doen dan de gemiddelde mens

Als je rijk wilt worden met het internet moet je vanaf nu afstappen van de normale inspanning die je levert op je werk. Je moet minimaal honderd keer harder werken dan je nu doet en continu blijven werken aan wat je wilt bereiken.

Rijk worden met het internet: If you are not willing to risk the unusual, you will have to settle for the ordinary. – Jim Rohn

Een van de de belangrijkste dingen die je moet doen als je rijk wilt worden met het internet, is meer doen dan wat de gemiddelde mens bereidt is om te doen. Zo veel mensen dromen ervan om miljonair te worden, maar niemand gaat er ook daadwerkelijk voor.

Als ze van 8 tot 5 werken doen ze al moeilijk als het werk 10 minuten uitloopt. Als je rijk wilt worden moet je helemaal van die mentaliteit afstappen. Vandaag is het zaterdagochtend en ik ben aan het werk. Dat betekent niet dat ik moet werken op zaterdag. Maar omdat ik mijn doelen wil behalen. Daarom kies ik ervoor om elke dag een beetje te werken aan mijn business.

Als jij ook meer wilt bereiken in het leven is het belangrijk dat jij ook afstapt van de 9 tot 5 mentaliteit.

 

The scariest moment is always just before you start. Stephen King

De meeste mensen beginnen niet aan een nieuwe uitdaging omdat ze bang zijn voor wat er gaat komen. Ze blijven in hun veilige zone omdat ze zich daar prettig voelen. Zelf als ze bijna beginnen doen ze vaak nog een stapje terug omdat ze bang zijn.

Wat vooral belangrijk is om te weten is dat je helemaal niets kunt doen wat echt fout is. Je moet leren en daarvoor moet je fouten maken. Je kunt maar op één manier groeien en dat is door eerst te falen.

Een nieuwe manier van leven

Als je nu een fulltime baan hebt is de kans groot dat je elke dag op vaste tijden naar je werk gaat. Je moet er dan een aantal uur zijn en in die aantal uren vaste taken verrichten.

Daardoor kom je pas in de avond thuis en moet je leven van het weekend. Als je zou beginnen met geld verdienen met het internet gaat er een hele nieuwe wereld voor je open.

Je hoeft dan niet meer de deur uit om geld te verdienen en kunt zelf bepalen op welke tijden je werkt.

Sinds ik ben begonnen met affiliate marketing ben ik van een fulltime baan naar een parttime baan gegaan. Het grootste gedeelte van de week ben ik nu thuis en werk ik een aantal uren per dag om mijn business te laten groeien.

Het enige dat ik hoef te doen is te zorgen dat elke dag mijn affiliate marketing websites een nieuwe update krijgen en daarna gaat de rest vanzelf.

Ik hoef niet de hele dag aanwezig te zijn om geld te verdienen omdat mijn websites gewoon de hele dag online zijn. Zelfs als ik aan het genieten ben van mijn vrije tijd heb ik de mogelijkheid om geld te verdienen.

Ook jij kunt kiezen voor deze manier van leven. Je moet er alleen mee beginnen.

Een cursus volgen

Als je al vaker op deze website bent geweest weet je dat ik de affiliate marketing revolutie aanbiedt op mijn website. Dat komt omdat deze cursus alle elementen bespreekt die nodig zijn om een succesvolle affiliate marketing business op te zetten. Stap-voor-stap leer je om aan de slag te gaan met affiliate marketing en zo een nieuwe manier van leven te beginnen.

Als je nog nooit eerder voor jezelf bent begonnen kan het eng zijn om dit te doen. Het grote voordeel van affiliate marketing is dat het je bijna geen geld kost om te beginnen. De grootste investering die je erin stopt is tijd.

Als je elke dag aan de slag gaat met het laten groeien van je website, is de kans groot dat je over één of twee jaren veel bezoekers naar je website krijgt die graag willen kopen wat jij aan te bieden hebt.

Het belangrijkste is dat je gewoon begint en er dan ook mee door blijft gaan. Je verdient met affiliate marketing niet direct geld, maar je kunt er door de jaren heen wel heel veel geld mee verdienen.

Gratis geld verdienen

Het resultaat van 10 jaar doorgaan met affiliate marketing per maand

De meeste mensen hebben een baan die ze niet leuk vinden.

De kans is groot dat jij op mijn website terecht bent gekomen omdat je niet blij bent met het werk dat je nu doet. Je bent daardoor op zoek naar een andere manier van geld verdienen. Ook kan het zijn dat je weet dat je rijk kan worden met het internet en dat ook wilt.

Affiliate marketing kan je leven voorgoed veranderen. Je kunt met enkele uren per dag werken een groot inkomen verdienen. Daarnaast geeft geld verdienen met een eigen website heel veel vrijheid omdat je zelf je werktijden kunt bepalen.

Als jij nu werk doet waar je totaal geen plezier aan hebt en het alleen maar doet omdat je geld moet verdienen voor levensonderhoud, raad ik je aan om eens te kijken naar de affiliate marketing revolutie. Het heeft mijn leven voorgoed veranderd. Vroeger werkte ik 6 dagen in de week voor een werkgever en werk ik nu nog maar 10 dagen in de maand. De rest van de tijd ben ik bezig met mijn eigen websites en kan ik daar bijna geheel van rondkomen.

Het is maar net wat je graag wilt, je hele leven voor een werkgever blijven werken op vaste verplichte tijden, telkens moeten vragen of je een weekje op vakantie mag of je kiest voor jezelf en bepaald zelf hoe veel je werkt en wanneer en hoe lang je vakantie neemt. Door te beginnen met affiliate marketing kan je echt rijk worden met het internet.

rijk worden met het internet

Het inkomen van een succesvolle affiliate marketeer in Amerika. $ 2,171,652.55 dollar in één jaar. 

Zo zie je maar dat je met affiliate marketing oneindig geld kunt verdienen op het internet. Deze affiliate marketeer is ruim 15 jaar bezig met zijn online business en heeft dit inkomen natuurlijk dik verdiend met de tijd die hij erin heeft gestopt.

Ook hij is bij nul begonnen. Daarom raad ik je aan niet te lang te wachten om te beginnen. Want hoe eerder je begint hoe eerder je rijk kunt worden met het internet. De mogelijkheden zijn er genoeg. Nu is het aan jou om te beginnen met de affiliate marketing revolutie. 

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen