Kun je rijk worden met affiliate marketing?


Je hoort het vaak genoeg. Vrijwel iedereen wil graag rijk worden. De meeste mensen denken bij rijk worden direct aan geld. Maar in de meeste gevallen is rijk worden veel meer dan geld en voor iedereen anders. Met affiliate marketing kun je rijk worden. Het ligt er maar net aan wat je wilt.

Precies leven hoe je wilt

Voor mij is rijkdom waarschijnlijk heel anders dan voor jou. Ik ben rijk als ik gezond ben, geen werk hoef te doen wat ik niet leuk vind en ik verder kan doen wat ik wil en wanneer ik wil.

Maar voor veel mensen is rijk zijn een miljoen euro op de bankrekening. Toch gaat rijk zijn meestal helemaal niet over geld en ben je in de meeste gevallen nog steeds net zo ongelukkig als je één miljoen op de bank hebt als daarvoor. Er is namelijk veel meer voor nodig om je gelukkig te voelen.

Maar in dit blogbericht komen we terug op de vraag of je zo veel geld kan verdienen met affiliate marketing dat je financieel rijk bent.

Financieel rijk worden met affiliate marketing

Als je rijk wil worden met affiliate marketing is het vooral belangrijk dat je geduld hebt. Zo veel beginnende affiliates willen zo snel mogelijk een fulltime inkomen verdienen dat ze niet de tijd nemen om dit te behalen.

Ze proberen affiliate marketing twee weken uit en stoppen er dan weer mee omdat ze geen fulltime inkomen genereren. Het kost nou eenmaal veel tijd om veel geld te verdienen met affiliate marketing. Alleen als je geduldig genoeg bent gaat het je lukken.

Zonder dat je geduld hebt om een doel te behalen is het vrij lastig om ook maar iets te bereiken. De meeste grote dingen in het leven kan je alleen maar bereiken met geduld en doorzettingsvermogen.

Starten met Affiliate Marketing?

Toen ik begon met Affiliate Marketing had ik geen idee wat ik moest doen. Totdat ik begon met de Affiliate Marketing Revolutie. Nu kan ik leven van mijn online inkomsten.

Meer informatie over de cursus

Zelfs als andere mensen zeggen dat het niets wordt moet je doorgaan. Zelfs als je het eindplaatje zelf niet meer ziet moet je doorgaan. Geloof in jezelf en je zal beloond worden.

Geduld is de sleutel naar succes

Vooral bij affiliate marketing is geduld heel belangrijk. Waarschijnlijk ben je maanden lang aan het schrijven voor je website maar gebeurt er helemaal niets. Al snel raakt je geduld op en zoek je op het internet of je iets verkeerd aan het doen bent.

Maar als je nog geen jaar bezig bent is dat helemaal niet nodig. De tijd dat je aan het zoeken bent op het internet kun je veel beter gebruiken om nieuwe teksten aan je website toe te voegen.

Zo veel beginnende affiliates houden zich strak aan één tekst per week, maar verwachten wel de resultaten van iemand die 7 dagen per week bezig is met zijn affiliate marketing business.

Als je niet bereidt bent om te investeren, moet je ook niet verwachten dat je de resultaten ervan gaat ervaren. Het duurt dan namelijk nog langer voordat er resultaat zichtbaar is.

Zelfs als je 7 dagen per week aan je business zou werken, moet je nog niet rekenen dat je rijk wordt binnen een jaar. Het is iets dat je moet opbouwen en dat moet je geduldig door blijven doen.

De websites die meer dan 10.000 euro per maand verdienen zijn meestal al langer dan 5 jaar bezig en kregen ook niet direct een fulltime inkomen op de bankrekening en in de meeste gevallen geen inkomen. Maar ze zijn wel doorgegaan.

Stapje bij in plaats van terug

De meeste beginnende affiliates hebben er last van. Ze zien geen directe resultaten en de motivatie verdwijnt al snel. Waar ze in het begin 3 dagen in de week een nieuwe tekst schreven voor de website, is dat nu al terug gelopen naar maximaal één keer per week.

Als je succesvol wil worden met affiliate marketing, moet je anders gaan denken. Loopt het even niet zo als je wil? Doe dan een stap erbij om als nog sneller je doelen te behalen.

Nee, affiliate marketing is niet makkelijk in het begin en ook ik weet daar alles van. Maar doordat ik ben doorgegaan, zijn mijn bezoekersaantallen flink gegroeid en kwamen er toch inkomsten binnen.

Ik weet dat affiliate marketing voor iedereen mogelijk is en dat iedereen er rijk van kan worden als ze zouden willen. Maar dan moet je wel bereidt zijn er het nodige werk voor te doen. Dit is waar veel mensen afhaken.

De voordelen als je wel doorgaat

Als je wel doorgaat waar de meeste beginners stoppen, creëer je een nieuw leven voor jezelf. Een leven waarin jij de controle hebt, waarin jij bepaald wanneer je werkt, waar je werkt en hoe je werkt. Maar ook hoe veel je gaat verdienen. Er is namelijk geen limiet aan geld verdienen op het internet.

Er zijn affiliate marketeers die een kleine 500 euro per maand verdienen. Daarnaast zijn er ook affiliates die het hebben opgeschaald naar bedragen van over de 100.000 euro per maand. Dit hebben ze bereikt met doorzetten, door leren en er 100% voor te gaan.

Als jij er ook 100% voor leert gaan, is het heel goed mogelijk om heel veel geld te verdienen op het internet. Maar ook te leven naar je eigen wensen.

Starten met Affiliate Marketing?

Maak kennis met Affiliate Marketing in mijn Gratis E-book! Zelf ben ik al een tijd bezig met Affiliate Marketing en leef ik inmiddels van mijn online inkomen. Ik help je graag de eerste stappen te zetten met affiliate marketing. Download daarom mijn e-book helemaal gratis.

Gratis Downloaden

Recent Content