Project 24 Review – Affiliate Marketing Cursus – Dit werkt echt!

Project 24 Review – Affiliate Marketing Cursus – Dit werkt echt!

Ben je op zoek naar een alternatief voor de affiliate marketing revolutie, of ben je al een tijdje bezig met affiliate marketing maar heb je het gevoel dat je nog informatie mist? Dan is Project 24 van income School wellicht een goede keuze. Ondanks dat de cursus in het Engels wordt gegeven, is het een zeer goede cursus om meer te leren over geld verdienen met een website.

In deze review ga ik dieper in op de cursus van Income School en vertel ik je precies wat je kunt verwachten als je voor deze cursus gaat. Een van de grootste voordelen van de cursus is dat je toegang krijgt tot alle cursussen die ze hebben gemaakt en dat ze een 60 stappen plan hebben gemaakt, waarmee jij binnen 2 jaar een fulltime inkomen kunt verdienen op het internet.

Project 24 – Income School Review

Toen ik begon met affiliate marketing, ben ik begonnen bij de affiliate marketing revolutie. Hoewel ik dankzij de affiliate marketing revolutie mijn eerste commissies heb verdiend, had ik toch het gevoel dat het me allemaal niet te snel ging. Zelf ben ik een groot voorstander van het kijken van YouTube video’s van onze Amerikaanse mede affiliates en ben ik zo op de cursus Project 24 gekomen.

Na het lezen van de informatiepagina over de cursus was ik vrijwel direct enthousiast. Dat komt vooral omdat ze in een video vertellen dat het met hun cursus mogelijk is om binnen twee jaar je huidige inkomen te vervangen door een online inkomen, als je precies de stappen volgt die ze je leren in hun cursussen.

Wat is Income School?

Income School is opgericht door Jim Harmer. Samen met zijn vriend Ricky zijn zij het gezicht van Income School. Income School is op papier een internet marketing bedrijf, maar de laatste jaren zijn ze vooral bezig met het helpen van andere mensen om succesvol te worden op het internet.

Zelf hebben ze een behoorlijk goede trackrecord en hebben al vele websites tot een succes gemaakt. Hun focus ligt op het maken van niche websites waarmee ze minimaal 1000 dollar per maand willen verdienen. Sommige websites die ze maken doen het echt super goed, andere websites iets minder. Gemiddeld leveren de websites die ze maken volgens de strategie die ze je leren in de cursus tussen de $4000 en $6000 dollar op.

Naast het verkopen van hun Project 24 cursus bieden ze ook privé coaching aan. Hoewel hun strategie behoorlijk “simpel” is, kun je het maar beter serieus nemen. Er zijn namelijk heel veel mensen die dankzij Income School hun baan hebben kunnen opzeggen binnen 2 jaar en nu leven van het internet.

Je vraagt je wellicht af hoe deze cursus anders is dan de affiliate marketing revolutie. Het grote verschil zit hem in de strategie die ze voeren. Daar komen we later nog op terug.

Waarom zou je een cursus in het Engels volgen?

Nu ik zelf al een aardige tijd bezig ben met affiliate marketing, is mij opgevallen dat veel informatie die ik in het Nederlands lees, ik al veel eerder had gelezen op Amerikaanse sites. Het lijkt erop of ze de Nederlandse affiliates vaak net een stap voor zijn.

Sinds ik daarachter ben gekomen is mijn focus vooral gericht op Amerikaanse affiliates en wat zij doen om succesvol te worden met affiliate marketing. Van alle affiliates die ik heb gevolgd, sprong Income School er voor mij uit. Ze komen vooral heel betrouwbaar over en zelf in hun gratis content op YouTube geven ze gigantisch veel goede informatie weg.

Wat leer je bij Project 24?

Als je aan de slag gaat met Project 24 krijg je direct toegang tot allerlei verschillende cursussen. Daarnaast kun een 60 stappenplan volgen dat ervoor moet zorgen dat jij binnen 2 jaar een fulltime inkomen verdient op het internet.

Met het 60 stappen plan ga je eerst aan de slag met het maken van een autoriteitswebsite en daarna met een niche website. Het idee hierachter is dat je over het algemeen veel sneller geld kunt verdienen als je een selectieve niche kiest. Bij een grote autoriteit website kan het behoorlijk lang duren.

Het complete pakket bestaat uit 123 lessen waarin je het volgende leert:

 • Hoe je een online ondernemer wordt
 • Hoe je op de juiste manier een niche kiest voor je website
 • Hoe je een WordPress website maakt
 • Hoe je content maakt die iedereen wil lezen en ook gewaardeerd wordt door Google
 • Hoe je ervoor zorgt dat de bezoekers die naar je website komen ook daadwerkelijk producten zullen kopen
 • Welke affiliate producten je het beste kunt promoten.

Wat ook belangrijk is om te weten is dat Income School zich niet alleen richt op affiliate marketing. Je leert namelijk ook hoe je het beste Google Ads op je website kan plaatsen voor maximaal resultaat en hoe je een eigen product kunt maken om te verkopen op je website.

Module 1: 60 stappen naar een succesvolle website

In de eerste module ga je aan de slag met de 60 stappen om een succesvolle online business te bouwen. Je gaat dan aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • Het selecteren van de beste niche
 • Je WordPress website maken
 • No-Nonsens SEO (Geen trucs maar puur content gericht)
 • Een alternatieve manier van keyword analyses genaamd alphabet Soup
 • De beste manier om content te schrijven voor zowel zoekmachines als bezoekers
 • Welke social media je juist wel en niet moet gebruiken (search engine based zoekmachines)
 • Hoe je een waardevolle resources page maakt en waarom
 • Hoe je het beste screencast video’s kunt maken
 • Hoe je YouTube video’s maakt en waarom het belangrijk is voor je website
 • Hoe je op verschillende manieren geld kunt verdienen met je website en hoe je dat aanpakt

Module 2: zoek analyse

Als je in Nederland al een tijdje bezig bent met affiliate marketing, is de kans groot dat jij zoekwoord onderzoek doet op basis van zoekwoorden. Bij Project 24 kun je dat helemaal vergeten. Zij hebben namelijk meerdere berichten gezien van Google waarin Google zelf verteld dat Zoekwoordonderzoek op basis van zoekwoorden niet meer relevant is. Tegenwoordig zou het meer moeten gaan om topic research. Zoektermen op basis van vragen.

Bij Income School leer je precies hoe deze methode werkt. Een groot voordeel van deze methode is dat het ook geschikt is voor je vindbaarheid bij Google Assistent, Alexa en SIRI. Daarnaast leer je in deze module hoe het succes van je website kunt plannen en hoe je het beste onderwerpen klaar kunt zetten om ze vervolgens te schrijven.

Module 3: Winstgevende niches vinden

Bij lang niet iedere niche is het makkelijk om veel geld te verdienen. Sommige niches hebben niet eens geschikte producten om te promoten. Daarom heeft Income school een module voor niche selectie toegevoegd. Bij het kiezen van een niche moet je je namelijk 2 belangrijke vragen stellen.

 • Is het mogelijk om voldoende bezoekers naar de website te krijgen
 • Zijn er producten die ik kan promoten op mijn website

Uiteindelijk zou je met veel niches wel geld kunnen verdienen, maar door een goede niche te selecteren bestaat de kans dat je veel sneller geld zal verdienen.

Module 4: No Nonsense SEO

Bij Income School geloven ze niet in trucs zoals Linkbuilding en white hat SEO. Het enige dat bij Project 24 telt is een goede, snelle en gebruiksvriendelijke website, gecombineerd met Ijzersterke content. Dit is de methode die zij al jaren gebruiken en dat al jaren succesvol resultaat levert.

De manier van SEO is heel anders dan je nu waarschijnlijk gewend bent, maar het feit dat je deze pagina hebt gevonden zegt al genoeg over hun methode. Die pas ik namelijk zelf ook toe.

Module 5: Het Sneeuwbal effect

De kans is groot dat je in het begin geen bezoekers naar je website krijgt. Ook is de kans groot dat je een hele lange tijd geen bezoekers naar je website krijgt, maar als het eenmaal begint te lopen treedt er een sneeuwbal werken in en zal je je bezoekersaantallen daarna snel zien stijgen. Dit wordt bij Income School ook wel het Hockeystick moment genoemd.

 

Module 6: Email Marketing

Als affiliate marketeer is e-mail marketing onmisbaar. Nog steeds wordt het meeste geld door affiliates verdiend met email marketing. Toch raad income school niet altijd aan om een e-maillijst op te bouwen en in de cursus leggen ze je precies uit waarom het soms een beter idee is om het niet te doen. Daarnaast vertellen ze je hoe je snel een mailinglijst kunt maken en kunt beginnen met het verzamelen van e-mail adressen.

De e-mail marketing cursus in Project 24 is eigenlijk een e-mail marketing 101. Na het volgen van de cursus weet je in grote lijnen hoe e-mail marketing werkt en hoe je het kunt toepassen.

Module 7: Hoe je goede tekstschrijvers kunt vinden, maar ook hoe je ze kunt trainen

Als je al een tijd bezig bent en geld verdient met affiliate marketing, is het een goed idee om een gedeelte van je content uit te besteden aan een tekstschrijver. Een tekstschrijver vinden is in Nederland niet zo moeilijk, maar zo ook daadwerkelijk de teksten laten leveren die jij graag wilt is een heel ander verhaal.

Bij Project 24 is er een speciale cursus die je alle handvaten geeft om tekstschrijvers te trainen zodat ze precies de teksten aanleveren zoals jij ze graag wilt hebben en zoals je leert in de cursus van Income School. Op deze manier kun je verwachten dat de tekstschrijver die je inhuurt, teksten van dezelfde kwaliteit levert als dat je gewend bent.

Module 8: Professionele fotografie

affiliate marketing starten

Hoewel we in Nederland gewend zijn om rechtenvrije afbeeldingen te gebruiken, leer je in Project 24 hoe jij je eigen professionele foto’s kunt maken die je kunt toevoegen aan je website. Het is tegen vooral belangrijk dat je uniek bent en dat je laat zien wie je bent. Daarom is het ook goed om foto’s van jezelf toe te voegen aan de website zodat je de website meer persoonlijk maakt. In module 8 komen de volgende elementen aan bod:

 • Close-up fotografie
 • Lightning landscapes
 • Sluitertijd
 • Diafragma
 • ISO

Dit heb je nodig om de perfecte foto’s voor je website te maken. Natuurlijk kun je gewoon rechtenvrije afbeeldingen gebruiken, maar de cursus over fotografie is absoluut de moeite waar om erbij mee te nemen.

Module 9: Website Review

In de negende module wordt je website nauwkeurig bekeken door jim en Ricky en krijg je feedback over hoe je er tot nu toe voorstaat. Daarnaast krijg je een hele lijst met praktische tips en verbeterpunten die je aan je website kunt toevoegen. Ook vertellen ze je wat je fout hebt gedaan en hoe je dat zo snel mogelijk kunt verbeteren.

Module 10: Beter leren schrijven en sneller leren schrijven

Het schrijven van blogberichten kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Maar met deze module leer je hoe je de beste teksten van het internet schrijft en hoe je dat snel kunt doen. Het moet dan ook mogelijk zijn om een grote blog van 3000 woorden +  (pillar post) binnen een uur te schrijven. Met de handige tips en trucs gaat dat lukken.

Module 11: Advertenties plaatsen op je site

In deze module leer je hoe je op de meest winstgevende manier advertenties kunt plaatsen op je website. Je leert welke advertentienetwerken goed zijn en waar je op je website de advertenties het beste kunt plaatsen. Hoewel de meeste advertentienetwerken voor Amerika zijn, kun je de strategie voor het plaatsen ook heel goed toepassen bij Google Adsense Advertenties.

Module 12: Mindset voor succes

Omdat voor veel beginnende affiliates mindset een groot struikelblok is, is er een cursus gemaakt die je helpt je mindset te creeren om succesvol te worden. Je wordt zelfs na het volgen van deze cursus niet vanzelf succesvol. Je hebt dat helemaal zelf in de hand. Maar met de motivatie in deze cursus, ben je helemaal klaar om vol gas te geven.

Module 13: Bezoekers krijgen vanuit Pinterest

Pinterest is net als Google een zoekmachine. Dat betekent ook automatisch dat jij daar bezoekers vandaan kan halen en naar je website kunt sturen. Deze cursus is nog niet zo lang geleden toegevoegd en leert je van A tot Z hoe jij het meeste uit Pinterest kunt halen.

Income School Helpt je om je Huidige Inkomen Te Vervangen met een Passief online Inkomen. Op het Platform van Project 24 Leer Je Alles Dat Je Moet Weten Om Succesvol Te Worden met het Maken van Winstgevende Websites. 

Voor wie is de cursus het meest geschikt?

Hoewel ze bij Income School zeggen dat de cursus prima geschikt is voor de absolute beginner, raad ik je als beginner aan om te starten met de affiliate marketing revolutie. Als je al wat verder bent en het lukt je niet om goede resultaten te behalen, pas dan is het een goed idee om naar Income School te gaan. Dat komt vooral omdat je bij Income School een behoorlijk bedrag betaalt voor alle cursussen. Maar daarvoor krijg je wel alles wat je nodig hebt om toch succesvol te worden op het internet.

Wat zijn de voordelen van Project 24?

Een van de grootste voordelen van Project 24 is dat Jim en Ricky Absolute meesters zijn in het maken van content. Dat zie je ook direct terug in de cursussen die ze hebben samengesteld. De cursussen zijn echt over de top gevuld met relevante content. Er is echt niets weggelaten.

Dat betekent dat als je kiest voor Project 24, dat dat de enige cursus is die je hoeft aan te schaffen. Wat ook goed is om te weten is dat Project 24 begonnen is met slechts enkele cursussen en inmiddels al richting de 15 cursussen gaat. Ze blijven het namelijk continu aanvullen.

Een ander heel groot voordeel is dat Jim en Ricky absolute top gasten zijn. Ze zijn eerlijk, direct en vooral heel vriendelijk. Dat maakt het super leuk om ze te volgen en maakt het voor mij makkelijk om de dingen die ze je leren te onthouden en toe te passen.

Daarnaast krijg je als Member van Project 24 ook toegang tot exclusieve content speciaal voor leden. Deze content krijgen niet leden dus niet te zien. Ook krijg je rechtstreeks toegang tot Jim en Ricky om al je vragen te stellen in de Project 24 community. Deze is een beetje vergelijkbaar met het forum van internet succesgids, alleen dan een stuk groter.

Wat zijn de nadelen van de cursus?

Een van de nadelen is dat de cursus niet Nederlandstalig is. Dat betekent dat je redelijk Engels moet kunnen om deze cursus te kunnen volgen. Daarnaast is het ook een nadeel dat je per jaar moet betalen om gebruik te kunnen blijven maken van de cursus. Aan de andere kant snap ik het ook wel aangezien Project 24 steeds groter wordt en steeds meer waarde krijgt.

Een ander nadeel is dat het soms lastig is om bij te blijven met de voortgang die ze voor je hebben uitgestippeld. Ze hebben namelijk een soort Roadmap gemaakt waar ze je vertellen welke resultaten je ongeveer kunt verwachten als je een tijdje bezig bent. In veel gevallen is dit niet helemaal zoals het gaat en lopen veel cursisten achter op schema.

Wel zijn de uiteindelijke resultaten super goed en worden er veel beginners succesvolle affiliate marketeers dankzij deze cursus.

Wat zeggen anderen over de cursus?

Om je een idee te geven van de resultaten die andere studenten hebben met Project 24 laat ik je graag een aantal video’s zien.

https://www.youtube.com/watch?v=mopg3PSNK7E
https://www.youtube.com/watch?v=uxXGGOlRdYc

Recensies  op de site van Income School

Over het algemeen zijn de verhalen die je leest over Project 24 heel erg positief. Mensen van over de hele wereld volgen de cursus en verdienen geld op het internet binnen 2 a 3 jaar. De een meer dan de ander, maar er wordt zeker geld verdiend.

Hoe veel kost de cursus?

Als je aan de slag wilt met de cursus van Income School betaal je voor het eerste jaar $ 449 dollar. Je heb dan het hele jaar toegang tot alle cursussen, updates en privé content voor members. Na het eerste jaar betaal je $199 dollar per jaar. De reden dat ze er een jaarlijkse betaling van hebben gemaakt, is omdat ze de cursus blijven uitbreiden en verbeteren. Als je nu begint met de cursus is de kans groot dat de cursus volgend jaar een heel stuk groter is geworden. Uiteindelijk betaal je dus eigenlijk  37,41 dollar per maand om onbeperkt toegang te krijgen tot alle cursussen die ze hebben en zelfs alle nieuwe cursussen die worden toegevoegd.

Wel moet ik er bij zeggen dat het niet mogelijk is om in termijnen te betalen en dat het bedrag dus in een keer betaald moet worden. op de website van Project 24 lees je daar meer informatie over.

Is Project 24 de moeite waard?

Als je het mij vraagt is Project 24 een gigantische cursus waar je ontzettend veel waardevolle informatie uit kunt halen. Vrijwel alle belangrijke elementen van online marketing komen aan bod en de kans dat je inderdaad een fulltime inkomen verdient binnen 2 jaar is ontzettend groot.

https://www.youtube.com/watch?v=gdmirTxKTi4

Het is daarbij wel belangrijk dat je begrijpt dat jij de gene bent die actie moet ondernemen. Doe precies wat je leert in de cursus en de kans is heel groot dat jij straks kunt leven van het internet. Aan de cursussen ligt het zeker niet. Dat bewijzen de mensen in de community die al meer dan 1000$ verdienen binnen een relatief korte tijd.

Ga aan de slag met de cursus en je weg naar een fulltime inkomen op het internet. Met deze cursus is de kans op succes ontzettend groot. Op het Forum van Project 24 lees je regelmatig Succesverhalen over mensen die hun baan hebben kunnen opzeggen dankzij het volgen van deze cursus. Ben jij de volgende? 

Over de Auteur

Wij zijn Writgo.nl! Een gepassioneerd schrijversteam dat dagelijks voor je klaar staat om al je content te schrijven. Naast het schrijven van content voor onze klanten delen we ook op deze website met regelmaat interessante dingen die gaan over het online ondernemerschap en online geld verdienen. Hiermee hopen we ook mensen die nog niet begonnen zijn, warm te krijgen voor het starten van een eigen business.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]