Plug & Pay Review van de IMU | Mening + TIPS!
24 maart 2023 
in Tools

Plug & Pay Review van de IMU | Mening + TIPS!

Plug & Pay Review: Overweeg je om met Plug & Pay aan de slag te gaan, maar ben je nog niet zeker of het de moeite waard is om in te investeren?

Dan ben je hier precies op de juiste plek! Wij gebruiken de Plug & Pay software van de IMU nu al bijna een jaar. Op deze pagina deel ik graag mijn objectieve beoordeling, indrukken en ervaringen met jou.

Dus, wil je te weten komen of de betaalpagina- en affiliate software Plug & Pay écht zo indrukwekkend is als men beweert? Lees dan hieronder verder en ontdek alle ins en outs van deze veelbesproken software!

Wat is Plug & Pay van IMU?

Laten we eerst even stilstaan bij wat Plug & Pay eigenlijk is en wat het voor je kan betekenen.

Plug & Pay is een geavanceerde softwareoplossing voor het creëren van professionele en converterende betaalpagina's. Wanneer je je eigen producten verkoopt, wil je natuurlijk een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke afrekenpagina die klanten aanzet tot aankoop in plaats van hen weg te jagen.

Met Plug & Pay kun je binnen enkele minuten een prachtige en effectieve betaalpagina opzetten. Deze software werkt naadloos samen met Mollie, een betalingsverwerker die zorgt voor de verwerking van betalingen. Het is belangrijk om te weten dat Plug & Pay geen betalingsverwerker is, maar zich vooral richt op het ontwerpen en optimaliseren van betaalpagina's.

Maar Plug & Pay biedt meer dan alleen het creëren van betaalpagina's. Het is ook een krachtige tool om affiliates in staat te stellen je producten te promoten. Affiliates kunnen je producten aanprijzen in ruil voor een commissie, en Plug & Pay zorgt ervoor dat alles op technisch vlak soepel verloopt, zodat je je kunt concentreren op het laten groeien van je bedrijf.

Door wie is Plug & pay ontwikkeld?

Plug And Pay is een geavanceerde tool die is ontwikkeld door de Internet Marketing Unie (IMU), een vooraanstaand Nederlands bedrijf dat zich richt op het ondersteunen van ondernemers bij het groeien van hun bedrijf online. De IMU is in 2010 opgericht door Tonny Loorbach met als doel ondernemers te voorzien van de juiste informatie en hen te helpen bij het opzetten en uitbreiden van hun online activiteiten.

Waardevolle inhoud

In de loop der jaren heeft de IMU een uitstekende reputatie opgebouwd en een toegewijd team van experts samengesteld die ondernemers van verschillende branches helpen bij het opzetten van online bedrijven. Naast het verstrekken van waardevolle informatie via blogs, video's, cursussen en podcasts, organiseert de IMU ook live evenementen waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en waardevolle informatie kunnen uitwisselen

https://www.youtube.com/watch?v=u8XJHHe49D4

De IMU is echter niet alleen gericht op het delen van informatie, maar heeft ook verschillende softwareprogramma's ontwikkeld om ondernemers te ondersteunen bij het bouwen van websites, het opzetten van online communities en forums, en het faciliteren van betalingen via Plug And Pay. Deze programma's zijn gebaseerd op de kennis en ervaring die de IMU in de afgelopen tien jaar heeft opgedaan en zijn daardoor zeer geavanceerd en gebruiksvriendelijk.

Geavanceerd maar eenvoudig

Plug And Pay is ontwikkeld met als doel het betaalproces voor ondernemers zo eenvoudig mogelijk te maken, terwijl het tegelijkertijd een naadloze klantervaring biedt. Met Plug And Pay kunnen ondernemers eenvoudig betalingen accepteren via verschillende betaalmethoden en kunnen ze hun klanten een veilige en snelle manier bieden om hun aankopen te voltooien.

Bovendien biedt Plug And Pay verschillende geavanceerde functies, zoals het opzetten van abonnementen en het integreren van upsells en downsells, die ondernemers helpen om hun verkoop te optimaliseren en hun winst te maximaliseren.

Mijn eigen ervaring met Plug & Pay

Als gebruiker van Plug & Pay kan ik volmondig zeggen dat dit betaalsysteem mijn online verkoop enorm heeft verbeterd. Ik gebruik het vooral als affiliate, waarbij ik producten van anderen promoot en commissies verdien bij verkoop. Tijdens mijn gebruik van dit platform, heb ik meerdere ervaringen opgedaan. Laten we dus eens mijn eigen bevindingen erbij halen.

Betaallinks met resultaten

Met Plug & Pay kan ik nu gemakkelijk en snel betaallinks aanmaken voor de producten die ik promoot. Dit zorgt voor een soepele en efficiënte afhandeling van de verkoop; zowel voor mij als affiliate als voor de klant die het product aanschaft.

Naast het gemak van het aanmaken van betaallinks, ben ik ook erg te spreken over de mogelijkheden van Plug & Pay om betaalpagina's te maken. Als ondernemer heb ik hier al veel mee geëxperimenteerd en ik ben zeer positief over de resultaten.

Goed gebruikersgemak

De betaalpagina's zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook zeer geoptimaliseerd voor conversie. Dit heeft er bij mij voor gezorgd dat het conversiepercentage op mijn webshop flink is gestegen. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om de betaalpagina's te personaliseren en aan te passen aan mijn eigen huisstijl.

Het gebruikersgemak van Plug & Pay is ook een groot pluspunt. Het systeem is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, zelfs voor mensen die niet veel ervaring hebben met online verkoop. Het is eenvoudig om producten toe te voegen, betaallinks aan te maken en de voortgang van de verkoop bij te houden.

Zou ik het zelf aanraden?

Zoals je hebt kunnen lezen, ben ik dus zeer tevreden over mijn ervaringen met Plug & Pay. Het heeft mijn online verkoop enorm verbeterd en ik zou het dan ook zeker aanraden aan andere ondernemers, of je nu affiliate bent of producten verkoopt via je eigen webshop.

Het is een betaalsysteem dat niet alleen efficiënt en gebruiksvriendelijk is, maar ook zorgt voor een hogere conversie en dus meer omzet. Als ik dus puur op mijn eigen ervaringen en bevinden af zou gaan, zou ik Plug & Play dus zeker wel een aanrader kunnen noemen.

Waarom Plug & Pay? Voor wie is het geschikt?

Plug & Pay is een veelzijdige software die vooral geschikt is voor ondernemers die losse producten of abonnementen verkopen. Het is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor je checkout en betalingsprocessen.

Als je echter een grote webshop hebt met een breed scala aan producten en diensten, dan kan Plug & Pay minder interessant zijn. Hoewel de software wel kan worden gebruikt voor een grote webshop, vergt het veel tijd en moeite om alle checkout pagina's apart aan te maken en te beheren. Hierdoor kan het gebruik van Plug & Pay meer tijd en energie kosten dan het oplevert.

Plug & Pay Review
Plug & Pay is een veelzijdige software die vooral geschikt is voor ondernemers die losse producten of abonnementen verkopen.

Als je een grote webshop hebt, is het beter om te kiezen voor een software die specifiek gericht is op grote webshops. Er zijn veel andere e-commerce software op de markt die beter geschikt zijn voor grotere ondernemingen. Deze software is vaak geavanceerder en biedt meer functies en mogelijkheden, zoals de mogelijkheid om producten en diensten in bulk te uploaden en te beheren, integratie met andere systemen en tools en meer geavanceerde rapportage- en analysesystemen.

Kortom, als je een kleine tot middelgrote webshop hebt en voornamelijk losse producten of abonnementen verkoopt, dan is Plug & Pay de perfecte keuze. Maar als je een grote webshop hebt met een breed scala aan producten en diensten, dan is het beter om te kiezen voor een software die specifiek gericht is op grote webshops.

Hoe betrouwbaar is Plug & Pay?

Plug & Pay is een online betaalsysteem dat zichzelf op de markt heeft gezet als een zeer betrouwbare en stabiele optie voor online verkopers. Met een scala aan functies en mogelijkheden om betalingen te verwerken, is het geen wonder dat het snel aan populariteit wint onder verkopers die op zoek zijn naar een effectieve manier om hun online verkopen te verhogen.

Betrouwbaarheid

Een van de belangrijkste voordelen van Plug & Pay is de betrouwbaarheid. Het bedrijf heeft binnen het jaar nog nooit down-time of niet-werkende betaalpagina’s gehad en er zijn geen afgekeurde betalingen ervaren. Dit betekent dat verkopers erop kunnen vertrouwen dat hun klanten probleemloos kunnen afrekenen zonder enige technische problemen.

Focus op verbetering

Een ander voordeel van Plug & Pay is de continue focus op verbetering. Het bedrijf werkt voortdurend aan het verbeteren van het platform op basis van feedback van klanten. Dit betekent dat verkopers kunnen profiteren van de nieuwste functies en mogelijkheden om hun verkoop te verbeteren.

Het betalingsproces is snel en eenvoudig en het is mogelijk om zowel losse producten als abonnementen aan te bieden. Ook biedt Plug & Pay de mogelijkheid om upsells te implementeren, waarmee verkopers tot wel 10-25% extra omzet kunnen genereren. Dit kan de moeite waard zijn voor verkopers die op zoek zijn naar manieren om hun omzet te verhogen.

Investering

Hoewel Plug & Pay een prijskaartje heeft in vergelijking met gratis WordPress-plug-ins, heeft het bedrijf onlangs haar prijzen verlaagd en biedt het drie varianten aan die geschikt zijn voor verschillende soorten verkopers. Bovendien kan de investering zich terugbetalen door de hogere conversieratio en omzet die het platform kan opleveren.

Over het algemeen lijkt Plug & Pay een betrouwbare en effectieve optie te zijn voor verkopers die op zoek zijn naar een veilige manier om online betalingen te verwerken en hun verkoop te verbeteren. De voordelen van de betrouwbaarheid, continue verbetering en de mogelijkheid om upsells te implementeren maken het platform de moeite waard om te overwegen.

Waarom een betaalpagina maken?

Online verkoop is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het ondernemerslandschap. Veel ondernemers hebben een webshop of willen producten via het internet aan de man brengen. Het is echter opvallend dat veel van deze ondernemers weinig aandacht besteden aan hun betaalpagina's. Voor een hobby webshop is een standaard betaalpagina wellicht voldoende, maar wanneer het gaat om een serieuze inkomstenbron is het van groot belang om hier wel de nodige tijd en aandacht aan te besteden.

De meeste webshops maken gebruik van standaard WordPress thema's, inclusief de bijbehorende betaalpagina's. Dit is echter een gemiste kans, want deze pagina's zijn vaak niet visueel aantrekkelijk en bovendien niet geoptimaliseerd voor conversie. Dit kan leiden tot een lager conversiepercentage en dus minder inkomsten.

Plug & Pay Review
Plug & Pay is een betrouwbare en effectieve optie voor verkopers die op zoek zijn naar een veilige manier om online betalingen te verwerken

De Internet Marketing Unie heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied van online marketing en weet als geen ander hoe belangrijk een goede betaalpagina is voor het succes van een webshop. Om deze reden hebben zij Plug & Pay ontwikkeld, het beste betaalsysteem dat momenteel beschikbaar is voor ondernemers die online producten willen verkopen.

Plug & Pay is gebaseerd op uitgebreid onderzoek en beschikt over conversie-geoptimaliseerde betaalpagina templates en diverse andere functionaliteiten die van groot belang zijn voor een succesvolle online verkoop. Het is daarom zeker de moeite waard om als ondernemer te investeren in een goed betaalsysteem, zoals Plug & Pay.

Plug & Pay: Een overzicht van de abonnementen en hun kosten

Plug & Pay is een uitstekende tool voor jou als ondernemer om jouw online betalingsverwerking te stroomlijnen en optimaliseren. Er zijn verschillende abonnementen om uit te kiezen, zodat je de beste optie voor jouw bedrijf kunt selecteren. Dit artikel richt zich voornamelijk op het Premium-abonnement van € 49 per maand, maar we zullen ook kort ingaan op het Ultimate-abonnement en de gratis proefperiode.

Plug & Pay Premium-abonnement

Het Premium-abonnement van Plug & Pay biedt jou tal van functies voor een betaalbare prijs van €49 per maand.

Plug & Pay Review

Als je besluit om jaarlijks te betalen, kun je profiteren van een korting waardoor de kosten op € 497 per jaar uitkomen. Dit abonnement is geschikt voor de meeste ondernemers en biedt het volgende:

  • Gebruiksvriendelijke templates
  • Upselling en salestriggers
  • Abonnementenmodule
  • Facturen en exports module
  • Splittesting

Daarnaast kun je met het Premium-abonnement tot 250 transacties per maand verwerken zonder extra kosten. Als je meer transacties nodig hebt, kun je 100 extra transacties kopen voor € 9,95.

Plug & Pay Ultimate-abonnement

Voor jouw bedrijf, als je geïnteresseerd bent in affiliate marketing en onbeperkte transacties, is het Ultimate-abonnement de juiste keuze.

Plug & Pay Review

Met een maandelijkse prijs van € 175 of een jaarlijkse prijs van € 1.750, krijg je toegang tot alle Premium-functies, plus:

Plug & Pay gratis proefperiode

Als je Plug & Pay eerst wilt testen voordat je een abonnement afsluit, kun je profiteren van een gratis proefperiode van 14 dagen. Hiermee kun je alle functies van de betalingspagina uitproberen zonder ergens aan vast te zitten. Na de gratis proefperiode kun je een Plug & Pay Premium of Ultimate account voor een jaar of een maand afsluiten.

Is Plug & Pay het geld waard?

Plug & Pay weet zeker zijn geld waard te zijn voor online ondernemers die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke en complete oplossing voor het maken van converterende betaalpagina's. De tool biedt veel functionaliteiten en mogelijkheden, zoals een affiliate systeem, termijnbetalingen, abonnementen, splittesten en kortingscodes, waardoor je een alles-in-één oplossing hebt voor jouw online verkoopbehoeften.

De kleine investering die je maakt voor Plug & Pay betaalt zich naar verwachting snel terug door hogere verkopen en conversies. Bovendien helpt het om het aantal benodigde plug-ins op jouw website te verminderen, wat de algehele prestaties en gebruiksvriendelijkheid van de site ten goede komt.

Echter, voor diegenen die niet bereid zijn om geld te investeren in een betaalpagina-oplossing, of het niet prettig vinden om voor elk product een aparte checkout te maken, is Plug & Pay mogelijk niet de beste keuze.

Over het algemeen, als je op zoek bent naar een eenvoudige, snelle en effectieve manier om betaalpagina's te maken en je online bedrijf te laten groeien, dan lijkt Plug & Pay zeker het geld waard te zijn.

Probeer Plug & Pay gratis uit

Als je op zoek bent naar een handige manier om je online betalingen te beheren, dan is Plug & Pay een uitstekende optie. Plug & Pay is een alles-in-één betaaloplossing waarmee je snel en gemakkelijk betalingen kunt ontvangen op je website of webshop.

Het goede nieuws is dat je Plug & Pay nu gratis kunt uitproberen! Je kunt zelf ervaren hoe deze betaaloplossing werkt en wat de voordelen er precies van zijn, door je aan te melden via deze link: Plug & Pay nu GRATIS proberen. Het enige wat je hoeft te doen, is de link te volgen en je aan te melden. Je hebt dan direct toegang tot alle functies van Plug & Pay en kunt meteen beginnen met het accepteren van betalingen.

Met Plug & Pay heb je geen technische kennis nodig om betalingen te accepteren. De betaalpagina's zijn volledig aanpasbaar en je kunt verschillende betaalmethoden accepteren, zoals iDEAL, creditcard en PayPal. Bovendien kun je met Plug & Pay eenvoudig abonnementen en lidmaatschappen beheren en automatische facturatie instellen.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor je online betalingen, dan is Plug & Pay zeker het proberen waard. Meld je dus nu aan via de link: Plug & Pay nu GRATIS proberen en ontdek zelf hoe makkelijk het is om betalingen te accepteren op je website of webshop.

Plug & Pay Review

Voordelen van Plug & Pay

Plug & Pay is een krachtige tool waarmee je snel en gemakkelijk betaalpagina's kunt maken voor je WordPress-website. Het is een complete oplossing voor online betalingen en biedt vele voordelen voor ondernemers die hun online omzet willen verhogen.

Om je te helpen de keuze te maken of Plug & Pay wel of niet wat is voor jou, hebben we enkele sterke voordelen voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder!

Gemakkelijk in gebruik

Plug & Pay is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Zelfs als je geen technische kennis hebt, kun je binnen enkele minuten aan de slag met het maken van betaalpagina's. De tool maakt gebruik van kant-en-klare templates die al jarenlang zijn getest op conversie.

One click upsell

Met Plug & Pay kun je gemakkelijk gebruikmaken van one click upsells. Dit is een populaire techniek waarmee je jouw omzet kunt verhogen door klanten tijdens het afrekenen extra producten of diensten aan te bieden. De one click upsell verschijnt pas nadat de betaling is gedaan, waardoor het afrekenproces soepel verloopt.

A/B testing

Je kunt jouw betaalpagina's eenvoudig A/B testen met Plug & Pay. Hierdoor kun je ontdekken welke pagina het beste presteert en deze vervolgens inzetten om jouw conversies te verhogen. Het is belangrijk om jouw pagina's regelmatig te testen om ervoor te zorgen dat je altijd de best presterende pagina's gebruikt.

Snelheid

De betaalpagina's van Plug & Pay laden razendsnel. Dit is onmisbaar voor een goede gebruikerservaring en het verhogen van conversies. Potentiële klanten hebben geen zin om lang te wachten en zullen al snel afhaken als een pagina te langzaam laadt.

Administratie gemakkelijk bijhouden

Plug & Pay geeft je inzicht in je facturen, betaalherinneringen en lopende abonnementen. Je kunt gemakkelijk jouw administratie bijhouden en alles is overzichtelijk georganiseerd. Plug & Pay verstuurt automatisch facturen, betaalherinneringen en bestelbevestigingen, wat jou tijd bespaart.

Geen technische skills nodig

Plug & Pay is ontworpen voor iedereen, ongeacht jouw technische kennis. Je hoeft geen code te schrijven of ingewikkelde software te installeren. Alles is gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen, zodat je snel aan de slag kunt met het maken van jouw betaalpagina's.

Integratie met Mollie

Plug & Pay werkt naadloos samen met Mollie, een populaire betaaldienst in Nederland en België. Je kunt jouw betaalpagina's gemakkelijk koppelen met jouw Mollie-account, zodat betalingen direct worden verwerkt en inzichtelijk zijn. Ook recurring betalingen zijn mogelijk.

Koppeling met ActiveCampaign of Mailblue

Plug & Pay kan eenvoudig worden gekoppeld aan ActiveCampaign en Mailblue, twee populaire e-mailmarketingdiensten. Dit biedt veel mogelijkheden om jouw klantenbestand te personaliseren en geautomatiseerde marketingcampagnes op te zetten.

Met de diepe integratie kun je bijvoorbeeld klanten toevoegen of verwijderen uit een automation, tags toevoegen of verwijderen, factuurnummers en andere informatie automatisch toevoegen aan velden, en nog veel meer. Zo bespaar je tijd en automatiseer je jouw marketingprocessen.

Koppeling met Zapier

Plug & Pay werkt samen met Zapier, een platform dat verschillende apps en tools met elkaar kan verbinden. Met de Zapier-koppeling kun je Plug & Pay verbinden met andere systemen en automatiseringen opzetten. Zo kun je bijvoorbeeld jouw boekhouding automatiseren, e-mails versturen bij nieuwe bestellingen of klanten automatisch toevoegen aan jouw CRM-systeem.

Inregelen van abonnementen

Met Plug & Pay kun je eenvoudig abonnementen inregelen, zelfs als je geen technische kennis hebt. Dit is vooral handig als je meerdere abonnementen hebt of als je abonnementen los verkoopt. Je kunt ook handmatig abonnementen aanmaken en beheren, zodat je volledige controle hebt over jouw abonnementen.

Plug and Pay Marketplace

Affiliate marketing is een geweldige manier om je producten onder de aandacht te brengen en meer verkoop te genereren. Maar het vinden van de juiste affiliates kan een uitdaging zijn. Gelukkig biedt Plug & Pay een oplossing met hun openbare marketplace voor affiliates.

Met deze marketplace kunnen affiliates jouw producten vinden en promoten. Wanneer je kiest voor Plug & Pay Ultimate, kun je ervoor kiezen om jouw product in deze marketplace te laten verschijnen. Dit biedt enorme voordelen voor jouw online business. Kijk maar eens!

Voordelen Marketplace

Allereerst krijg je toegang tot een breed scala aan affiliates die geïnteresseerd zijn in jouw producten. Je kunt profiteren van het netwerk van Plug & Pay en de exposure van jouw producten vergroten.

Daarnaast biedt de marketplace van Plug & Pay de mogelijkheid om jouw producten te laten zien aan affiliates die je anders misschien niet zou vinden. Door jouw producten te laten verschijnen in de marketplace, kunnen affiliates deze eenvoudig vinden en promoten.

Plug & Pay Review

Bovendien is het makkelijk om de performance van jouw producten te volgen via het dashboard van Plug & Pay. Je kunt bijvoorbeeld zien hoeveel affiliates jouw product promoten en hoeveel verkoop er wordt gegenereerd. Op basis hiervan kun je beslissen om meer of minder commissie te geven of jouw producten verder te optimaliseren.

Het gebruik van de marketplace van Plug & Pay kan ook leiden tot meer traffic en sales. Affiliates promoten jouw producten op hun websites en social media kanalen, waardoor je meer bekendheid krijgt en jouw verkoop kan stijgen.

Waarom gebruik ik Plug & Pay?

Plug & Pay biedt een uitgebreide oplossing voor het beheren van online betalingen, wat voor veel ondernemers een tijdrovend en ingewikkeld proces kan zijn. Door de gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit van Plug & Pay kunnen ondernemers zich meer focussen op hun kernactiviteiten en groei van hun bedrijf.

Nadelen van Plug & Pay

Hoewel Plug & Pay veel te bieden heeft als het gaat om het creëren van betaalpagina's, zijn er ook enkele nadelen die ik graag met je wil delen om een gebalanceerd beeld te geven. Hieronder vind je de belangrijkste minpunten van Plug & Pay.

Aparte checkouts voor elk product

Een van de nadelen van Plug & Pay Enterprise is het ontbreken van de mogelijkheid om meerdere producten tegelijk toe te voegen aan één check-out. Voor elk product moet je afzonderlijk een betaalpagina opzetten. Hoewel dit voor sommigen als een nadeel kan worden gezien, draagt het ook bij aan de specialisatie en flexibiliteit van de tool. Het is dus een kwestie van perspectief.

Geen telefonische ondersteuning

Wanneer je tegen problemen aanloopt bij het opzetten van je check-out pagina en je hebt direct hulp nodig, is het jammer dat Plug & Pay geen telefonische ondersteuning biedt. In plaats daarvan moet je een e-mail sturen of een chatbericht achterlaten.

Hoewel dit in eerste instantie misschien vervelend lijkt, blijkt uit ervaring dat de reactietijd van Plug & Pay via chat en e-mail vaak verrassend snel is. Het gebrek aan telefonische ondersteuning is dus misschien niet zo'n groot nadeel als het op het eerste gezicht lijkt.

Beperkte meerwaarde voor technische gebruikers

Voor gebruikers met een technische achtergrond kan Plug & Pay misschien minder aantrekkelijk zijn. Veel van de functies en ontwerpen die door de tool worden aangeboden, kunnen door technisch onderlegde gebruikers zelf worden gerealiseerd. Toch kan Plug & Pay voor velen een tijdbesparende en betrouwbare oplossing zijn om hun sales te optimaliseren.

Unieke betaalsoftware op de Nederlandse markt?

Plug & Pay onderscheidt zich op de Nederlandse markt door zijn gebruiksvriendelijkheid, veelzijdige functionaliteiten en uitstekende support. Hoewel er andere betaalsoftware beschikbaar is, biedt Plug & Pay een uitgebreid pakket aan functies dat specifiek is afgestemd op de behoeften van Nederlandse ondernemers en bedrijven.

Plug & Pay Vs. Paypro

Als het gaat om online betaalpagina's, zijn er verschillende aanbieders op de markt die verkopers kunnen gebruiken om hun betalingen te verwerken. Twee van de bekendste aanbieders zijn Plug & Pay en PayPro.

Plug & Pay biedt een betrouwbare en gebruiksvriendelijke betaalpagina die verkopers kunnen gebruiken om betalingen te verwerken. Een van de voordelen van Plug & Pay is dat het bedrijf gratis extra functies biedt, zoals een export naar boekhoudsoftware en het genereren van facturen. Dit betekent dat verkopers deze functies niet apart hoeven te betalen, wat kan helpen om de kosten laag te houden.

Voordeliger

Daarnaast is Plug & Pay transparant in haar kostenstructuur. Verkopers weten precies welke kosten ze kunnen verwachten. Bovendien zijn er geen verborgen kosten. Dit in tegenstelling tot PayPro, waarbij verkopers extra kosten moeten betalen voor functies zoals het exporteren naar de boekhouding en het genereren van facturen.

Een ander voordeel van Plug & Pay is dat er geen extra kosten zijn voor affiliatesales. Bij PayPro moeten verkopers extra betalen voor elke verkocht product via een affiliate, terwijl bij Plug & Pay geen extra kosten in rekening worden gebracht.

Plug & Pay aantrekkelijker

Al met al lijkt Plug & Pay een betrouwbaar en kosteneffectief platform te zijn voor verkopers die op zoek zijn naar een veilige en gebruiksvriendelijke manier om hun betalingen te verwerken. De gratis extra functies en de transparante kostenstructuur maken het platform aantrekkelijk voor verkopers die kostenbewust zijn.

Hoewel Paypro een bekende naam is in de markt, kunnen de extra kosten voor extra functies en de kosten voor affiliatesales een nadeel zijn voor verkopers die op zoek zijn naar een kosteneffectieve oplossing.

Plug & Pay review: conclusie

We zijn alweer aan het einde gekomen van deze plug & pay review. Plug & Pay is een uitstekende keuze voor ondernemers en bedrijven die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke en veelzijdige oplossing voor het beheren van hun online betalingen. De software biedt een breed scala aan functionaliteiten en is specifiek gericht op de Nederlandse markt.

Hoewel de prijs voor sommige kleinere bedrijven een obstakel kan zijn, biedt de gratis proefperiode van 14 dagen de mogelijkheid om de software uit te proberen zonder verplichtingen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en flexibele betaalsoftware, raden we je zeker aan om Plug & Pay eens te proberen.

Gratis E-book de Ultieme checkout

Heb je na het lezen van deze recensie de zin en moed gekregen om je op je eigen webshop te storten? Dan hebben we nog een tip voor je: neem eens een kijkje in het e-book 'De Ultieme Checkout'. Dit is een echte aanraders voor de webshophouders onder ons.

Het 'Ultieme Checkout' e-book van de IMU biedt praktische tips en beïnvloedingswapens om je betaalpagina te optimaliseren, conversie-killers te vermijden en je winstmarge te verdubbelen. Het bevat ook handige tips voor het succesvol verkopen van een (online) lidmaatschap en een case study over hoe je succesvol kunt werken met een one-page webshop.

Klinkt dit als hét boek voor jou? Dan hebben wij goed nieuws! Dit e-book is namelijk geheel gratis te downloaden, Dus wil jij je verdiepen in deze heuse must-read voor iedereen die online verkoopt en zijn omzet wil verhogen? Al wat je dan hoeft te doen, is op de onderstaande knop te drukken!

Over de schrijver
Reactie plaatsen