Over Writgo.nl

Meer bezoekers, leads en klanten dankzij ijzersterke content!

Welkom bij Writgo.nl

Als website-eigenaar ken je de quote “Content Is King” natuurlijk wel. Hier staan we bij Writgo.nl dan ook volledig achter. Hoe meer content hoe beter, maar de content moet natuurlijk ook waarde leveren aan je bezoekers.

Hier gaat het bij veel mensen mis waardoor ze geen resultaten behalen met hun website. Wij willen hier te hulp schieten door ijzersterke content te schrijven, waarmee je goed kunt scoren in de zoekmachines en nog de door jou gewenste resultaten mee kunt behalen.

Ons Team

Mike

Mike Schonewille

Eigenaar

Hey! Mijn naam is Mike Schonewille! Zelf ben ik al ruim 7 jaar bezig met affiliate marketing en het maken van winstgevende websites. Hierom heb ik besloten ook andere bedrijven te helpen met hun websites. Inmiddels is Writgo.nl uitgegroeid tot volwaardig bedrijf met een sterk team.

Kimberly van Kesteren

Tekstschrijver

Hi! Mijn naam is Kimberly van Kesteren. Ik kom uit Nijkerk, het kleine stadje in de Veluwe waar de mooiste kerktoren van Nederland staat.

Naast mijn hobby’s en bezigheden, is schrijven meer dan een gewone hobby. Het is een ware passie geworden. Dit doe ik het allerliefst. Pas later in mijn leven ontdekte ik de magie van het schrijven. Met ongelofelijk veel passie en plezier schrijf ik als tekstschrijver teksten bij Writgo.nl.

Daniel Verhagen

Proof reader

Hai, ik ben Daniël, en ik woon in Hengelo. Ik heb vele hobby’s en interesses waar ik me ontzettend lang mee kan vermaken, maar weinig geeft me zoveel plezier als schrijven. Taal is een van mijn grootste passies en ik stop hier dan ook graag tijd en moeite in; vooral als ik het natuurlijk met mijn andere interesses kan combineren!

Noah Snoeijer

Proof reader

Mijn naam is Noah Snoeijer en ik ben woonachtig in Hengelo. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te voetballen, darten of gewoon een biertje te drinken met een paar vrienden.

Dylan Ter Laak

Tekstschrijver

Ik ben Dylan en ik woon in Hengelo. Ik vind het erg leuk om teksten te schrijven en ik wil er ook graag mee verder. Daarnaast ben ik groot voetbalfan en vind ik het ook leuk om zelf een balletje te trappen.

Talitha Smit

Tekstschrijver

Hoi! Mijn naam is Talitha Smit.

Hoewel ik een paar jaar geleden naar het buitenland ben verhuisd, is de Nederlandse taal me nog steeds heel dierbaar. Bij Writgo.nl kan ik gelukkig mijn ei kwijt door te schrijven over allerlei soorten onderwerpen. Ik heb een vlotte pen en ben graag creatief met teksten!

testimonials

Paco Vermeulen
Paco Vermeulen
2022-07-14
Ik ben zeer tevreden over de SEO teksten die wij laten schrijven door Writgo. Het online platform om taken aan te maken werkt makkelijk en alle teksten worden keurig volgens afspraak opgeleverd. Wat mij betreft is Writgo een aanrader!
Bitcoin Kenner
Bitcoin Kenner
2022-05-16
Writgo is een fijne partij om je teksten bij te bestellen. Goede kwaliteit content, eenvoudig takensysteem, snel en goed contact met de schrijvers en de content wordt altijd op tijd afgeleverd. Zeker een aanrader!
Steven Anthonis
Steven Anthonis
2022-04-30
Goede artikels, vlotte communicatie, handig dashboard om alles op te volgen. Kortom: TOP!
Robbert Kramers
Robbert Kramers
2022-02-22
Ik laat de teksten voor mijn website schrijven door Writgo. Zij doen ook gelijk het zoekwoordonderzoek. De teksten zijn super goed geschreven en merk dat ik beter begin te scoren in Google. Het persoonlijk contact met Mike is super! Als je vragen hebt kun je gelijk bij hem terecht. Ik ben heel blij met mijn overstap naar Writgo!
Larsen Busch
Larsen Busch
2022-01-31
Uitstekende teksten en netjes op tijd geleverd. Een aanrader voor een ieder die opzoek is naar een goede tekstschrijver!
Sandra te Loo
Sandra te Loo
2022-01-25
Ze schrijven zeer goede teksten voor mijn reisblog! Altijd ruim op tijd en vriendelijk!
C van Enk
C van Enk
2022-01-14
Jochem van Mill
Jochem van Mill
2021-11-27
Steeds vaker maak ik gebruik van Mike en zijn team van schrijvers. Voor mij en mijn klanten zijn kwaliteit, punctualiteit en communicatie belangrijk en dan ben ik bij WritGo aan het goede adres.
Danae de Groot
Danae de Groot
2021-11-19
Het is erg fijn samenwerken met Writgo.nl. Mike beantwoord vragen snel en professioneel. De teksten zijn daarnaast van goede kwaliteit en Writgo is in staat om snel te schakelen. Zeker een aanrader. Ik kijk ernaar uit om de huidige samenwerking op dezelfde wijze voort te zetten en nog vele teksten te ontvangen.
Lennart (Laurel Media Business)
Lennart (Laurel Media Business)
2021-04-30
Mooie heldere goed leesbare teksten. Scoren met teksten? Writgo.nl it is! Teksten worden netje op tijd aangeleverd. Chapeau! Keep up the good work!

Neem contact met ons op

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]