Over Ons

Heb je een eigen website? Dan is de kans groot dat je daar met regelmaat teksten voor schrijft. Sommige mensen vinden dat wel leuk om te doen, maar andere mensen hebben daar een ontzettend hekel aan. Toen Writgo.nl net bestond, schreven we voor een handje vol klanten en hadden we nooit durven dromen dat we nu voor meer dan 500 klanten teksten mogen schrijven. Dat allemaal dankzij een paar duidelijke regels en een ontzettend sterk team. 

Als website-eigenaar ken je de quote “Content Is King” natuurlijk wel. Hier staan we bij Writgo.nl dan ook volledig achter. Hoe meer content hoe beter, maar de content moet natuurlijk ook waarde leveren aan je bezoekers. Hier gaat het bij veel mensen mis waardoor ze geen resultaten behalen met hun website. Wij willen hier te hulp schieten door ijzersterke content te schrijven, waarmee je goed kunt scoren in de zoekmachines en nog de door jou gewenste resultaten mee kunt behalen. 

Meer bezoekers naar je website

De content die we voor jouw website schrijven is erop gericht om zoveel mogelijk bezoekers naar je website te genereren. Dit doen we door zowel voor Google een ijzersterke tekst te schrijven, maar we zorgen er ook voor dat de tekst voor jouw bezoekers enorm waardevol is.

We hebben al veel klanten blij mogen maken met goede resultaten met hun websites. Dankzij de teksten die door ons team geschreven worden, draaien veel klanten goede cijfers met hun website. Niet alleen in bezoekersaantallen, maar ook in inkomsten.

Ons Team

Ons team bestaat uit gepassioneerde schrijvers, die allemaal ervaring hebben met SEO, Affiliate marketing en content voor websites. Daarnaast leren onze medewerkers wekelijks bij door allerlei interessante cursussen te volgen. 

Mike

Eigenaar
Online ondernemen is mijn grootste passie. Sinds ik Writgo begonnen ben heb ik ontzettend veel geleerd en blijf ik mijzelf continu ontwikkelen. Samen met het Writgo team, helpen we jouw website groeien!

Freek

Tekstschrijver
Mijn naam is Freek. Oorspronkelijk uit de mooiste stad aan de Waal, Nijmegen, maar tegenwoordig een echte Brabander. Schrijven is iets waar ik altijd al veel plezier uit heb gehaald en na jarenlang in de horeca te hebben gewerkt is het maar eens tijd om er wat mee te gaan doen! Naast schrijven heb ik nog een gigantische passie voor muziek en ben ik veel buiten te vinden.

Kimberly

Tekstschrijver
Hi! Mijn naam is Kimberly van Kesteren. Ik kom uit Nijkerk, het kleine stadje in de Veluwe waar de mooiste kerktoren van Nederland staat. Naast mijn hobby’s en bezigheden, is schrijven meer dan een gewone hobby. Het is een ware passie geworden. Dit doe ik het allerliefst. Pas later in mijn leven ontdekte ik de magie van het schrijven. Met ongelofelijk veel passie en plezier schrijf ik als tekstschrijver teksten bij Writgo.nl.

Noah

Tekstschrijver
Mijn naam is Noah Snoeijer. Ik ben woonachtig in Hengelo. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te voetballen, darten of gewoon een biertje te drinken met een paar vrienden.

Dylan

Tekstschrijver
Ik ben Dylan en ik woon in Hengelo. Ik vind het erg leuk om teksten te schrijven en ik wil er ook graag mee verder na mijn studie. Daarnaast ben ik groot voetbalfan en vind ik het ook leuk om zelf een balletje te trappen.

Laurens

Tekstschrijver
Ik ben Laurens! Mijn passie bestaat uit drie zaken: economie, schrijven en reizen. Het mooiste van al vind ik, dat ik erin slaag om die drie passies samen te brengen, het ene sluit het andere niet uit. Ze omarmen elkaar!