Over Writgo.nl

Een betere Business met goede online content! 

Over het ontstaan van Writgo.nl

Sinds ik begon met internet marketing, heb ik eigenlijk altijd moeite gehad met het vinden van een goede tekstschrijver. Veel tekstschrijvers op het internet, laten lang niet van zich horen of leveren niet op tijd.


Daarnaast kwam ik ook vaak tegen dat de content nooit echt zo was als ik zelf graag had willen zien. Omdat ik nooit echt een goede tekstschrijver heb kunnen vinden voor mijn websites, besloot ik het zelf maar te leren. Daarna bood ik mezelf ook aan als tekstschrijver voor andere websites.


Dit werd al snel een groot succes. Inmiddels schrijven we ontzettend veel teksten voor veel verschillende websites en is ons team uitgegroeid tot een volwaardig en vooral effectief team van gepassioneerde schrijvers.


Als jij tegen dezelfde problemen aanloopt zoals ik hierboven heb beschreven, dan helpen wij je graag. 

Onze content 

Het Team van Writgo.nl bestaat uit meerdere gepassioneerde schrijvers. We zijn continu op zoek naar manieren om voor jou de kwaliteit te verbeteren, zodat jij steeds meer resultaat behaalt met je website. Bij elke tekst dat ons team schrijft, wordt er goed nagedacht over hoe jouw tekst het beste aansluit bij de vraag van je bezoeker. Dit doen we zodat je met onze content vanzelfsprekend hoge posities behaalt in de zoekmachines. Hierdoor behaal jij goede resultaten met je website en kunnen wij voor je blijven schrijven. 

Ons Team

Online ondernemen is mijn grootste passie. Sinds ik Writgo begonnen ben heb ik ontzettend veel geleerd en blijf ik mijzelf continu ontwikkelen. Samen met het Writgo team, helpen we jouw website groeien! 

Mike Schonewille - Eigenaar

Mijn naam is Sanne! Mijn passie voor schrijven bracht mij bij Writgo.nl, waar ik mijn passie echt kan uiten. Dit gaat mooi samen met mijn fotografische achtergrond en mijn passie om zoveel mogelijk dingen te leren. Deze gouden combinatie kan je altijd terug zien in het geleverde werk! 
Sanne - Content Schrijver
Ik ben Laurens! Mijn passie bestaat uit drie zaken: economie, schrijven en reizen. Het mooiste van al vind ik, dat ik erin slaag om die drie passies samen te brengen, het ene sluit het andere niet uit. Ze omarmen elkaar!
Laurens - Content Schrijver

Hi! Mijn naam is Kimberly van Kesteren. Ik kom uit Nijkerk, het kleine stadje in de Veluwe waar de mooiste kerktoren van Nederland staat.  Naast mijn hobby’s en bezigheden, is schrijven meer dan een gewone hobby. Het is een ware passie geworden. Dit doe ik het allerliefst. Pas later in mijn leven ontdekte ik de magie van het schrijven. Met ongelofelijk veel passie en plezier schrijf ik als tekstschrijver teksten bij Writgo.nl. 

Kimberly - Content Schrijver

Mijn naam is Noah Snoeijer. Ik ben woonachtig in Hengelo. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te voetballen, darten of gewoon een biertje te drinken met een paar vrienden.
Noah - Content Schrijver

Mijn naam is Evelien!  Mijn grote liefde voor schrijven begon al als klein meisje en is nooit gedoofd! Naast het runnen van een gezin met 3 kids combineer ik mijn werk als fotografe nu met schrijven bij Writgo. Hierin komt mijn creatieve brein tot rust en kan ik mij blijven ontwikkelen met veel plezier :) 

evelien-
Evelien- Content Schrijver 
Mijn naam is Freek. Oorspronkelijk uit de mooiste stad aan de Waal, Nijmegen, maar tegenwoordig een echte Brabander. Schrijven is iets waar ik altijd al veel plezier uit heb gehaald en na jarenlang in de horeca te hebben gewerkt is het maar eens tijd om er wat mee te gaan doen! Naast schrijven heb ik nog een gigantische passie voor muziek en ben ik veel buiten te vinden.
freek-van-kouteren

Freek- Content Schrijver

Ik ben Dylan en ik woon in Hengelo. Ik vind het erg leuk om teksten te schrijven en ik wil er ook graag mee verder na mijn studie. Daarnaast ben ik groot voetbalfan en vind ik het ook leuk om zelf een balletje te trappen.
Dylan - content Schrijver

Hi! Ik ben Teddy. Geboren in het westen, maar getogen in Twente. Al heeft de Twentse natuur mijn hart, voor een vliegticket en een onbekende bestemming kun je mij wakker maken. Op vakantie hield ik vaak een dagboekje bij. Alles wat ik meemaakte schreef ik op. Schrijven is een echte hobby geworden. Teksten schrijven voor Writgo is een uitgelezen kans om van mijn hobby mijn werk te maken!"

Teddy - Content schrijver
I really like this style! I would recommend this!

Tatum - Content Schrijver

I really like this style! I would recommend this!
Some person - Company BV
I really like this style! I would recommend this!
Some person - Company BV
arrow_drop_up arrow_drop_down