Over ons

Writgo.nl is een content marketing bureau dat zich specialiseert in Affiliate marketing. Bij Writgo zorgen we ervoor dat jij geen moeite meer hoeft te doen om tot goede content te komen.

Wij nemen het schrijven van content namelijk van je over. Kies je voor Writgo.nl dan ga je voor een goede en vooral snelle service. Daarnaast schrijven we hoogwaardige teksten die het goed doen in de zoekresultaten.

Zelf zijn we ook actief met affiliate marketing en kun je onze website zien als voorbeeld.

Eigenaar van Writgo.nl

Writgo.nl is opgericht door Mike Schonewille in 2017. In eerste instantie begon ik met affiliate marketing. Toen ik geld begon te verdienen met affiliate marketing, ging ik op zoek naar een tekstschrijver die me kon helpen bij het schrijven van de teksten voor mijn affiliate website.

Helaas kwam ik er al snel achter dat het vinden van een goede en vooral betrouwbare tekstschrijver heel lastig was en daarom besloot ik daar zelf mijn business van te maken.

Mike Schonewille

Ik maakte een website (Writgo.nl) begon te bloggen over alles dat te maken had met affiliate marketing en teksten schrijven voor je website en al snel kwamen de eerste bezoekers naar mijn website.

Via verschillende advertentie netwerken bood ik mijzelf aan als tekstschrijver en kreeg ik zo mijn eerste klanten.

Inmiddels schrijft Writgo teksten voor meer dan 80 klanten en bestaat Writgo inmiddels uit een team van 4 personen.

Passie voor Affiliate Marketing

Al sinds het begin hebben we heel veel interesse in affiliate marketing en krijgen we er veel energie van om ook jou te helpen succesvol te worden met affiliate marketing.

Dit doen we niet met een cursus, maar door bepaalde taken die jij als affiliate hebt van je over te nemen.

Hoewel onze focus ligt op het schrijven van teksten voor je website, helpen we je ook graag met meedenken over je website.

Daarnaast zullen er in de toekomst nog een tal van diensten bij komen die jou zullen helpen.

Geen affiliate?

Hoewel onze website vooral gericht is op affiliate marketing, zijn lang niet al onze klanten ook daadwerkelijk affiliates. We schrijven namelijk ook voor webshops en andere niet- affiliate marketing gerelateerde websites.

Ook als je geen affiliate website hebt ben je van harte welkom on content bij ons te bestellen.

Heb je verder nog vragen? Neem dan contact met ons op