arrow_drop_up arrow_drop_down
Mijn Paypro ervaringen lees je hier.
25 februari 2019 

Mijn Paypro ervaringen lees je hier.

Wat moet je doen om succes te hebben met affiliate marketing

Op zoek naar Paypro ervaringen? Toen ik begon met affiliate marketing, was het eerste affiliate netwerk waarmee ik kennis maakte Paypro. Dat komt omdat ik affiliate marketing met behulp van de affiliate marketing revolutie heb geleerd.

In dit blogbericht vertel ik je mijn ervaringen met Paypro en vertel ik je of het de moeite waard is om producten van Paypro te gaan promoten of niet.

Affiliate netwerk Paypro

Toen ik net begon met affiliate marketing, heb ik de affiliate marketing revolutie gevolgd. Hierin werd me aangeraden aan de slag te gaan met Paypro om zo snel mogelijk mijn eerste commissies te verdienen.

De eerste keer dat ik de website van Paypro zag had ik nog niet echt een idee wat ik ervan moest verwachten. Was het nou een soort van betalingsprovider voor je site? Is het een marktplaats voor affiliates om producten te promoten?

Al snel kwam ik er achter dat Paypro een combinatie van beide was. Natuurlijk zijn we er hier voor om jou te vertellen wat je moet weten als je gaat beginnen met het promoten van paypro producten.

Hoge commissies bij Paypro

Het eerste dat me opviel toen ik een Paypro account aanmaakte is de hoge commissies die je krijgt als je succesvol een product promoot bij Paypro.

Soms wel tot 75% van de aankoopprijs. In het begin werd ik hierdoor een beetje wantrouwend, maar tegenwoordig besef ik dat de eerste verkoop dat via een affiliate komt, pas het eerste bedrag is dat verdiend wordt aan de klant.

In het proces van de producteigenaar zijn er namelijk een reeks van producten die worden aangeboden aan de klant. Daarom kan de aanbieder het zich veroorloven om jou een goede commissie te geven voor de eerste verkoop.

Bij sommige aanbieders krijg je ook voor de opvolgende verkopen een commissie, maar dat is niet bij alle aanbieders zo.

Website is heel overzichtelijk

Wat ik ook een groot voordeel vond bij Paypro is dat het allemaal heel overzichtelijk is.

Met één druk op de knop kom je direct in een lijst met alle producten die je kunt promoten en zie je er ook direct bij hoe veel commissie je krijgt en of het product goed loopt of niet.

Daarnaast kun je ook heel makkelijk zijn hoe veel mensen er al op je affiliate links hebben geklikt en hoe veel mensen er al een product via jou hebben aangschaft. Daarnaast krijg je steeds als je succesvol een product promoot via Paypro een e-mail met dat je succesvol een product hebt gepromoot.

Telkens als je zo een paypro mailtje hebt ontvangen heb je dus weer een commissie verdiend.

Daarnaast heb je er bij Paypro ook nog de mogelijkheid om een sms te ontvangen als je een commissie hebt verdiend. Hiervoor moet je wel 10 eurocent betalen per commissie.

Veel verschillende niches

Als je aan de slag gaat met paypro zie je direct dat je in heel veel verschillende niches terecht kunt. Neem bijvoorbeeld geld verdienen op het internet, afvallen, geluk en relatie etc. Bekijk alle categorieen op de website van Paypro.

Zelf heb ik ervoor gekozen om aan de slag te gaan met de geld verdienen op het internet niche. Dat komt vooral omdat ik met mijn andere bedrijf Writgo.nl content schrijf voor bedrijven.

Hierdoor kreeg ik veel te maken met mensen die geld willen verdienen op het internet en zo ben ik begonnen met het maken van deze website.

Waarom affiliate marketing

Goed je weet nu dat Paypro een goed affiliate netwerk is om mee te beginnen. Je vraagt je nu vast af waarom je met affiliate marketing zou moeten beginnen en niet moet kiezen voor een ander verdienmodel.

Met affiliate marketing heb je ontzettend veel vrijheid en kun je eigenlijk werken waar en wanneer je maar wilt. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is een Laptop met een werkende internet verbinding en je kunt aan het werk.

Zo ben ik vorig jaar op vakantie geweest naar het Gardameer en kon ik daar in de ochtend heerlijk met een cappuchino aan het werk terwijl de zomerzon opkwam achter de bergen.

gardameer zonopkomst

Dat geeft natuurlijk een gevoel van vrijheid die je nooit zal ervaren als je aan het werk gaat voor een werkgever.

Wat ook een groot voordeel is, is dat je ook geld verdient terwijl je op vakantie bent en niet aan het werk bent. Tijdens mijn vakantie liepen de inkomsten van mijn websites gewoon door terwijl ik niet aan het werk was.

Dat is nou de kracht van affiliate marketing en daarom raad ik je zeker aan ermee aan de slag te gaan.

Het aller mooiste aan affiliate marketing vind ik vooral dat je zo veel geld kunt verdienen als je zelf wilt. Hoe meer websites je hebt en hoe meer bezoekers er naar die websites komen, hoe meer geld je zal gaan verdienen.

Hoe kun je het beste beginnen met affiliate marketing?

Toen ik net begon met affiliate marketing wilde ik alles alleen uitproberen. Ik had geen cursus of coach nodig (Dacht ik). Hierdoor heb ik veel tijd verspild aan het proberen van verschillende methodes.

Na een tijdje kwam ik erachter dat het niet ging werken en dat ik op de manier waarop ik bezig was, geen geld ging verdienen.

Daarom heb ik besloten om toch maar een cursus te volgen om zo snel mogelijk mijn eerste commissie te verdienen.

De cursus die ik gevolgd heb is de affiliate marketing revolutie. Met deze cursus heb ik stap voor stap geleerd hoe ik een eigen website maak en hiermee dan mijn commissies kan verdienen.

Zonder de cursus was het met nooit gelukt om een groot inkomen te verdienen op het internet. Daarom raad ik je aan om ook die weg te volgen.

AMR 2019 transparant

Wees niet eigenwijs en ga aan de slag met de cursus. Het zal je op lange termijn heel veel moeite, frustraties en geld schelen.

De affiliate marketing revolutie is echt de eerste stap als jij succesvol wilt worden met affiliate marketing.

Wil je meer weten over de cursus of ermee beginnen? Bekijk dan de video van Jacko op zijn website >>

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen