arrow_drop_up arrow_drop_down
Online werken vanuit het buitenland

Online werken vanuit het buitenland

Je bent van plan om te gaan reizen en je wilt daarbij online werken vanuit het buitenland. Steeds meer jongeren kiezen ervoor om er even tussenuit te gaan op jonge leeftijd. Maar als je een langere tijd naar het buitenland gaat moet er natuurlijk wel als nog geld binnenkomen.  Je kunt er dan voor kiezen om lokaal ergens te gaan werken, maar ook online werken vanuit het buitenland is een heel goed idee. Maar hoe pak je dat dan aan? Dat lees je in dit blogbericht.

Online werken vanuit het buitenland

Voor veel mensen klinkt het als een droom maar steeds meer mensen maken het werkelijkheid. Ze zeggen hun huurhuis of appartement op om te gaan reizen. Vaak hebben deze mensen al een online inkomen en kunnen ze daarvan leven.

Maar als je nog geen online inkomen hebt hoe bouw je dat dan op? Er zijn verschillende manieren om online te werken vanuit het buitenland. Op deze pagina heb ik mijn favoriete manieren voor je geselecteerd en vertel ik je er wat meer over.

Al deze manieren pas ik zelf ook toe in mijn leven en zou ik daar als ik daarmee op reis zou willen gaan prima van leven. Daarom raad ik je aan hetzelfde te doen als je ook online wilt verdienen tijdens het reizen.

Het mooie aan deze manier van geld verdienen is dat het eigenlijk altijd door blijft lopen. Je website is 24 uur per dag 7 dagen in de week online waardoor je zelfs geld verdient als je lekker een dagje naar het strand gaat.

Sinds ik deze manier van geld verdienen zelf toe pas vraag ik me af waarom ik er al die jaren voor heb gekozen om fulltime voor een baas te werken. Dit is pas echt leven.

 

Een eigen website

Als je nog nooit een eigen website hebt gehad denk je waarschijnlijk dat een eigen website maken heel lastig is. Maar eigenlijk is het heel simpel. Je installeert je website met één druk op de knop en verder kan alleen het designen voor sommige mensen wat moeilijk zijn.

Het is  belangrijk om te weten dat het uiterlijk van je website in het begin helemaal niet zo belangrijk is en dat je vooral nieuwe content moet toevoegen. Hoe meer goede nieuwe content je regelmatig toevoegt, hoe groter de kans is dat je steeds meer bezoekers naar je website krijgt.

Je kunt de website dan gebruiken als landingspagina voor de freelance diensten die je aanbiedt, of inzetten voor affiliate marketing. Zelf ben ik een groot voorstander van affiliate marketing omdat je hier alleen indirect tijd voor geld ruilt. Maar hoe meer geld je ermee gaat verdienen hoe meer mogelijkheden je krijgt om minder van je eigen tijd kwijt te zijn.

Je hebt dan namelijk de mogelijkheid om van de inkomsten die je verdient, een tekstschrijver in te huren die de teksten voor je website schrijft. Zelf heb ik ook een eigen bedrijf waar ik teksten schrijf voor andere affiliates en bedrijven. Als jij je teksten door ons bedrijf (writgo.nl) wilt laten schrijven raad ik je aan eens naar die website te gaan.

 

Google Adsense

Een goede en simpele manier om geld te verdienen met je website is door gebruik te maken van Google Adsense. Hiermee plaats je advertenties van Google op je website en krijg je telkens een kleine vergoeding als er iemand op jouw website een advertentie aanklikt om te bekijken.

Deze vergoedingen zijn niet zo hoog dus je hebt wel redelijk wat bezoekers nodig om er goed aan te verdienen. Maar alle beetjes helpen en daarom is het zeker een goed idee om dit verdienmodel ook toe te passen op je website.

Online werken vanuit het buitenland

Je kunt Adsense makkelijk installeren door gebruik te maken van automatische advertenties. Google gaat dan zelf op je website experimenteren wat de beste plaats voor advertenties zijn en welke advertenties er weergegeven moeten worden.

Eigenlijk hoef je de advertenties alleen maar te plaatsen op je website en vervolgens komt er dan geld binnen zonder dat jij daar verdere inspanning in moet leveren.

Zo verdien  je met Google Adsense geld op de automatische piloot. Wel moet je er natuurlijk voor zorgen dat er nieuwe content op je website blijft komen. Of je dit nu zelf doet of laat doen.

Freelancen

 

Zoals ik al zei heb ik een eigen bedrijf waar ik teksten schrijf voor andere websites. Dit is mijn freelance business waar ik het grootste gedeelte van mijn inkomen mee verdien. Daarnaast ben ik begonnen met diverse affiliate projecten die geschreven worden door mij en mijn team. Een aantal van deze websites leveren ook al een gedeelte van mijn inkomen op en een aantal andere websites zitten nog echt in de opbouw fase.

Online werken vanuit het buitenland

Maar je kunt eigenlijk van overal in de wereld werken zolang je maar een laptop met internetverbinding hebt.

Maar ik weet dat als ik zo door blijf gaan komen er steeds meer bezoekers naar de website van mijn bedrijf en zullen steeds meer mensen een aanvraag doen voor teksten. Zolang jij blijft werken aan het laten groeien van je websites, kun je daarmee alleen maar meer business verwachten.

Affiliate marketing

Affiliate marketing is een van mijn favoriete manieren om geld te verdienen op het internet. Als je net begint met affiliate marketing is het een goed idee om te starten met één website. Maar als je eenmaal door hebt hoe je geld moet verdienen op het internet is het een goed idee om het op te schalen naar meerdere projecten.

Online werken vanuit het buitenland

Wel is het handig dat je dan al wat geld verdient zodat je verder geen kosten hebt aan de andere websites. Je kunt dan de nieuwe website betalen van de vorige.

Zelf ben ik ook begonnen met één affiliate website en deed ik alles nog zelf. Nu heb ik in mijn bedrijf een team samengesteld waarmee we met zijn allen verantwoordelijk zijn voor de content op de affiliate marketing websites.

Het mooie hieraan is dat ik niet meer alles zelf hoef te doen en dat ik ook inzichten krijg van mijn collega's. Natuurlijk moet ik hiervoor wel wat van mijn winsten inleveren, maar zo kun je ook sneller groeien.

Natuurlijk hoef jij het niet direct zo groot aan te pakken en kun je het ook rustig aan doen. Maar zelf ben ik ervan overtuigd dat als je dingen wilt bereiken je alles 1000 % moet aanpakken.

Met affiliate marketing kun je oneindig veel geld verdienen als je maar doorgaat en blijft opschalen. Dit is me duidelijk geworden sinds ik Jacko Meijaard ben gaan volgen. Hij heeft ook meerdere affiliate marketing websites en verdient meer dan 10.000 euro per maand. Alleen daarom heb ik toen ik begon besloten om de affiliate marketing revolutie (zijn cursus) te volgen omdat ik weet dat je moet leren van de mensen die al veel bereikt hebben.

Online werken vanuit het buitenland

Ik heb je nu 3 mogelijkheden gegeven om online te werken vanuit het buitenland. Als je direct geld wilt verdienen raad ik je aan te beginnen als freelancer en actief op zoek te gaan naar klanten. Maar als je een makkelijkere manier wilt om geld te verdienen raad ik je aan een website te starten met affiliate marketing en Google Adsense. Hiermee verdien je niet direct geld en kan het even duren voordat je er een mooi inkomen mee verdient.

Maar met een lange termijn visie is de hoeveelheid die je kunt verdienen oneindig en kun je zo een vrije lifestyle opbouwen.

Ben jij benieuwd hoe ik affiliate marketing heb toegepast? Kijk dan zeker even naar de affiliate marketing revolutie

 

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Zelf verdien ik een groot deel van mijn inkomsten via affiliate Marketing en werken we met ons team Keihard om ook andere affiliates en website-eigenaren te helpen met het behalen van meer online resultaat.
Als je net begint met affiliate marketing kan alle informatie nog behoorlijk lastig zijn te implementeren. Hier helpen we je dan ook graag bij. Dit doen we door handige tips en informatie te delen over alles wat te maken heeft met geld verdienen op het internet.
De beste manier om te beginnen met online geld verdienen is toch echt wel affiliate marketing. Ik raad je daarom ook zeker aan om de 5K Affiliate Marketing Blauwdruk GRATIS te downloaden.
Hier krijg je echt al heel veel goede informatie over hoe jij kunt beginnen met Affiliate Marketing.
Daarnaast is het ook een Absolute aanrader om de Affiliate Marketing Webinar van Corné Marchand en Robert Jansen GRATIS te volgen. RESERVEER DIRECT GRATIS JE PLEK!
Reactie plaatsen