arrow_drop_up arrow_drop_down
8 juli 2019 

Online veel geld verdienen?

Online veel geld verdienen? Als je hebt gelezen over affiliate marketing is de kans groot dat je veel gelezen hebt over hoe veel geld je kunt verdienen met affiliate marketing. Voor mij was dat een van de grootste redenen om aan de slag te gaan met affiliate marketing.

Ik wilde zo snel mogelijk online veel geld verdienen met affiliate marketing. Wat ik niet wist is dat het een behoorlijke tijd kan duren voor dat je ook maar een euro verdient.

Als beginner was ik zo geobsedeerd door geld verdienen dat ik al snel mijn motivatie verloor omdat ik niet direct geld verdiende.

Hierdoor heb ik het zelfs opgegeven. Daarom wil ik je in dit blogbericht graag meer vertellen over de dingen die ik ben tegen gekomen toen ik net begon.

Wat is belangrijk voor jou?

Ik dacht dat het voor mij super belangrijk was om veel geld te verdienen, een dure auto te rijden en een groot huis te kopen. Maar sinds ik een tijd bezig ben met affiliate marketing en inmiddels geld verdien op het internet, is geld verdienen steeds minder belangrijk geworden.

Affiliate marketing heeft voor mij een hele andere betekenis gekregen in tegenstelling tot toen ik begon. Ik heb nu de keuze hoe veel ik werk, waar ik werk en welke dingen ik doe. Er is niemand die mij vertelt wanneer ik iets moet doen. Ook hoef ik niet mee te werken aan dingen waar ik zelf niet achter sta.

Een ander ding dat heel waardevol voor me is, is dat ik niet meer elke dag tijd kwijt ben aan reizen.

Ik vind het echt onvoorstelbaar dat iedereen precies op dezelfde tijd op zijn of haar werk moet zijn, waardoor files worden gecreëerd en daardoor veel van je tijd verloren gaat.

Als je je werk leuk vindt is het natuurlijk geen probleem om werk te hebben. Als je iedere dag met tegenzin naar je werk gaat is het super belangrijk dat je op zoek gaat naar een alternatief.

Voor mij was dat alternatief affiliate marketing. Zo kon ik de dingen doen zoals ik die zelf wilde doen.

Een verkeerd beeld van affiliate marketing

Op het internet wordt door veel affiliate marketeers een verkeerd beeld geschetst van affiliate marketing. Er wordt je vertelt dat je passief inkomen kunt verdienen. Ja, in zekere zin is dat ook zo, maar dat betekent niet dat je hele dagen op het strand kunt gaan liggen terwijl het geld oneindig blijft binnenstromen.

Toen ik net begon met affiliate marketing geloofde ik ook deze verhalen en heeft dat ervoor gezorgd dat ik aan de slag ben gegaan met affiliate marketing.

Al snel kwam ik erachter dat het helemaal niet zo rooskleurig is als er wordt verteld op het internet.

Ja, je kunt veel geld verdienen met affiliate marketing en het is een geweldige manier om je geld te verdienen.

De meeste affiliates vertellen je niet hoe hard en slim je eigenlijk moet werken om succesvol te worden met affiliate marketing.

In het begin dacht ik dat ik met één tekst per week, die ik liet schrijven door iemand anders omdat ik er zelf geen zin in had, rijk ging worden.

Nu weet ik dat als ik succesvol wil worden met welke website dan ook, ik zelf ook moet groeien. Dat doe je alleen door zelf ook te werken en ervoor te gaan.

Het is helemaal niet verkeerd om mensen aan te nemen die je kunnen helpen met het schrijven van content. Wel is het belangrijk dat je zelf ook betrokken blijft. Het is namelijk jouw business.

De reden dat zo veel beginners opgeven, waaronder ikzelf in het begin is omdat je al vanaf het begin een verkeerd beeld krijgt van hoe affiliate marketing precies werkt.

Als je succesvol wilt worden met affiliate marketing moet je daar jaren lang keihard voor werken. Je wordt geen miljonair in een jaar of 2.

De ervaring is meer waard dan het geld

In alle tijd dat ik bezig ben met affiliate marketing heb ik zo veel meer geleerd dan mijn hele leven op school. Voor mij is alleen dat al veel waardevoller dan geld verdienen. Natuurlijk wil ik ook geld verdienen zodat ik kan rondkomen. Maar ik hoef geen miljonair te worden.

Voor mij is het vooral belangrijk dat ik iedere dag kan doen wat ik leuk vindt. Ik niet verplicht om 9 uur op mijn werk hoef te zijn om vervolgens 8 uur lang aanwezig te zijn. Daarnaast werkt de gemiddelde Nederlander niet meer dan 3 uur op een werkdag. Dat komt omdat het grootste gedeelte van de tijd op werk besteedt wordt aan dingen die niet belangrijk zijn.

Natuurlijk snap ik dat want waarom zou je iedere dag hard werken op je werk, als je net zo veel geld betaald krijgt voor 3 uurtjes per dag resultaat leveren.

Dat is nog een reden waarom ik niet voor een bedrijf wil werken en ervoor heb gekozen om iets voor mezelf te beginnen.

Eigen verantwoordelijkheid

Ik wil zelf verantwoordelijk zijn voor de inkomsten die ik binnenhaal. Als ik keihard werk wil ik daar ook voor beloond worden. Bij de meeste werkgevers waar ik heb gewerkt, maakt het niet uit of ik 5 uur bij het koffie automaat sta of op Facebook aan het scrollen ben of keihard werk. Het wordt niet meer of minder beloond.

Zelf vind ik dat een hele slechte manier van werken. Ook denk ik dat dat voor veel mensen de uitdaging volledig weghaalt.

Toch kiest 99% voor deze weg omdat ze denken dat ze dan beter af zijn. Sinds ik ben begonnen met affiliate marketing is mijn leven voorgoed veranderd. Ik bepaal nu zelf hoe hard ik werk, krijg daar ook naar betaald en kan mijn leven helemaal zo indelen zoals ik zelf wil.

Daarnaast is er geen plafond aan mijn inkomsten en kan ik mijn bedrijf zo groot maken als ik zelf wil.

Voor veel mensen is het starten van een bedrijf een groot risico. Ze hebben geen idee wat ze te wachten staat en beginnen dan maar gewoon niet. Zelf ben ik van mening dat je hele leven werken voor iemand anders een veel groter risico is, omdat je 0% controle hebt over wat er gebeurd met jouw werkleven.

Denk goed na over wat je wilt in het leven. Het maakt niet uit hoe oud je bent. Ik ben blij dat ik voor mijzelf heb gekozen. Dat heeft mijn leven een doel gegeven.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen