Hoe kun je online marketeer worden? + voorbeeld


Als je op deze pagina terecht bent gekomen, heb je vast gelezen dat er aardig wat geld te verdienen valt als je online marketeer gaat worden. Toen ik begon met online marketing heb ik dat namelijk ook gelezen, maar ik had nooit gedacht dat je er zo veel mee kon verdienen.

Naast dat het je een mooi online inkomen kan opleveren, creëert het ook vrijheid in je leven. Door online marketeer te worden kun je werken wanneer je wil, waar je wil en hoeveel je wil. In dit blogbericht vertel ik je hoe ik dat gedaan heb.

Hoe heb ik het aangepakt?

Online marketeer worden kun je natuurlijk op verschillende manieren doen. Je kunt ervoor naar school gaan en een 4 jarige opleiding volgen, maar je kunt er ook voor kiezen om het jezelf aan te leren. De tweede keuze heb ik gekozen omdat het me een snellere weg leek.

Toen ik begon met leren over online marketing wist ik nog niet direct waar ik moest beginnen. Om mezelf meer te verdiepen in de wereld van online marketing ben ik daarom begonnen om meerdere blogs te lezen die me vertelde over online marketing.

Al snel kwam ik terecht op een blog die ging over affiliate marketing. Een vorm van marketing waarbij je producten van iemand anders promoot op je eigen website.

Omdat je bij affiliate marketing vrijwel geen opstartkosten hebt, en gemakkelijk kan beginnen heb ik besloten om mezelf hier verder in te gaan verdiepen.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is voor mij een van de mooiste vorm van online marketing omdat je er behalve het promoten van producten en het innen van geld, totaal geen omkijken hebt naar zaken zoals contact met klanten betreft klachten, en retouren. Dit wordt namelijk allemaal gedaan door de eigenaar van het product.

Starten met Affiliate Marketing?

Toen ik begon met Affiliate Marketing had ik geen idee wat ik moest doen. Totdat ik begon met de Affiliate Marketing Revolutie. Nu kan ik leven van mijn online inkomsten.

Meer informatie over de cursus

Met affiliate marketing promoot je producten van deze aanbieder en krijg je telkens een vergoeding als jij succesvol een nieuwe klant doorstuurt naar zijn website. Wel is het belangrijk dat deze persoon ook daadwerkelijk wat koopt op de website.

Online marketeer worden? Dit werkt het beste.

Als je online marketeer wil worden en daadwerkelijk geld wil gaan verdienen met online marketing, kan ik je vertellen dat affiliate marketing heel goed werkt. Het kost je namelijk nog geen € 100 euro om te beginnen en de inkomsten zijn oneindig.

Het enige wat je hoeft te doen is een goed product uitzoeken in een bepaalde markt, hier een website omheen bouwen en bezoekers naar je website trekken.

Bezoekers komen niet vanzelf naar je website dus hiervoor zal je voordat je geld gaat verdienen eerst hard aan moeten werken.

Maar als je regelmatig blogberichten zoals deze op je website plaatst, krijg je telkens meer bezoekers naar je website, en dus ook potentiële klanten voor het product dat je promoot.

Affiliate marketing leren?

Als je ook wil beginnen met affiliate marketing raad ik je aan om alleen de basis te leren. De rest leer je namelijk wel als je er mee bezig bent. Met elke vorm van marketing draait het om actie.

Dat betekent dat je dus gewoon moet beginnen om te zien welke resultaten het gaat opleveren. Voordat je begonnen bent valt er namelijk niets te testen of te verbeteren.

De basis kun je gewoon gratis op het internet vinden en kost verder niets. Maar als je een vliegende start wil maken zoals ik heb gedaan, wil ik je nog meegeven dat er een affiliate marketing cursus is.

Deze cursus helpt je als beginner direct op weg om zo snel mogelijk kopende klanten naar je website te krijgen. Hierdoor versnel je het proces en maak je niet fouten die de meeste beginners maken die geen cursus volgen.

Lees hier het verhaal van een succesvol internetondernemer die je alles kan leren.

Starten met Affiliate Marketing?

Maak kennis met Affiliate Marketing in mijn Gratis E-book! Zelf ben ik al een tijd bezig met Affiliate Marketing en leef ik inmiddels van mijn online inkomen. Ik help je graag de eerste stappen te zetten met affiliate marketing. Download daarom mijn e-book helemaal gratis.

Gratis Downloaden

Recent Content