Online Geld Verdienen; Alles wat je moet weten!

Online Geld Verdienen; Alles wat je moet weten!

Online je geld verdienen, iedereen denkt er wel eens over na. Maar hoe werkt dat nu eigenlijk, waar moet je beginnen en wat zijn de kansen. Deze vragen zijn goed te begrijpen.

Er zijn ook veel verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld social media, een youtube videokanaal, blogs, een eigen website of toch die oude spullen maar eens verkopen.

Maar heb je ook gedacht aan een eigen affiliate marketing website. Dit is waarom affiliate marketing misschien wel eens beter bij je past dan je misschien denkt. 

Laten wij een kijkje nemen in de wereld van online geld verdienen en wie weet breng ik jou na het lezen van dit artikel wel op de allerleukste ideeën. Want dat is mij vaker gelukt.

Bij een werkgever krijg je voor elk uur dat je werkt een vergoeding dat we uurloon noemen. Bij online geld verdienen werkt dit anders. Het is dan ook belangrijk om te weten dat dit veel doorzettingsvermogen en vertrouwen vraagt.

Zo krijg je bijvoorbeeld pas een vergoeding bij elke verkoop via jouw unieke link of banner, klik op advertenties of nieuwe aanmelding. Dat kan soms best wel even duren, voor je de eerste verkopen, kliks en aanmeldingen hebt binnengehaald. 

Ook afwegingen over wel of geen KvK afsluiten en bij welke affiliate netwerken jij je moet aanmelden zijn belangrijk. Hierover is op mijn website veel te lezen. Bereid je dus goed voor op jouw eerste ervaring met online geld verdienen.

Wat is online geld verdienen?

Online geld verdienen is niets anders dan het internet gebruiken om inkomsten te genereren. Dit is handig allereerst als ondersteuning van je salaris, maar als het goed loopt dan kun je er van leven.

Als je zorgt dat je kiest voor een methode die bij je past, dan zal je hier op de lange termijn de vruchten van plukken.

En dit is helemaal niet moeilijk. Je kunt al geld verdienen online met een marktplaats en daar je spullen verkopen voor een extra zakcentje. Je kunt ook bloggen, je kunt enquêtes invullen, je kunt affiliate marketing proberen en je kunt een influencer worden.

De manieren om geld te verdienen zijn bijzonder talrijk. Kies je voor een methode die bij je past, dan is het nog leuk ook.

Waarom zou je online geld willen verdienen?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan online geld verdienen en deze spreken eigenlijk voor zich.

 • Gemakkelijk: je kunt al heel klein beginnen met online marketing. Een paar producten zijn snel op Marktplaats gezet en een enquête is zo ingevuld.
 • Flexibel: daardoor kun je online marketing ook goed in je leven passen. Heb je al een baan, dan verdien je er wat extra mee. Ga je naar school, dan doe je het een paar uurtjes in je vrije tijd. Er zijn geen werkuren, maar het is wel belangrijk dat je er regelmatig aan werkt. Hoe vaak dit is, bepaal je zelf.
 • Overal werken: in principe kun je overal werken zo lang je een geschikte computer of mobiel apparaat tot je beschikking hebt en een internetverbinding. Dat betekent dat je er thuis mee aan de gang kunt gaan, maar ook in het café, in de bus of zelfs op wereldreis.

Passief inkomen genereren

Het genereren van een passief inkomen kan ook online. Een passief inkomen is een inkomen waar je als je het krijgt niets meer voor hoeft te doen. Uiteraard zul je er wel wat voor op moeten zetten, want het geld krijg je niet zomaar in je schoot geworpen.

Draait het eenmaal, dan is er een minimale interactie nodig en toch krijg je periodiek een bedrag. Slapend geld verdienen is dus een mogelijkheid.

Er zijn verschillende manieren om passief inkomen te genereren via het internet. Schrijf bijvoorbeeld een e-boek en zet een geautomatiseerd distributieproces op.

Zet een videocursus op en verkoop deze. Ook hier kun je de verkoop weer volledig automatiseren.

Je steekt er in het begin wat moeite in, je zorgt voor een goed verkoopkanaal en vervolgens komt het geld binnen elke keer als iemand je product aanschaft. Je geld beleggen of op een spaarrekening zetten is ook een manier om passief inkomen te genereren.

Manieren om online geld te verdienen

Zoals we al even aangaven is geld verdienen met behulp van het internet in principe vrij gemakkelijk. De methoden die je ter beschikking hebt zijn simpel op te zetten en door hier wekelijks een minimaal aantal uren aan te besteden krijg je al een klein bedrag binnen.

Er zijn ook serieuzere manieren om geld te verdienen en daar zal je wel wat meer tijd in moeten besteden. Als je de juiste methoden uitkiest, dan is dat niet erg want je hebt er plezier aan.

Je kunt dan theoretisch stoppen met je baan, want als je dit goed doet dan komt er genoeg geld binnen om van te leven. We lichten hier vier andere manieren toe waarop je geld kunt verdienen online.

Affiliate marketing

Affiliate marketing is het promoten van een product via jouw kanaal. Je spreekt met een opdrachtgever een commissie af en plaatst een link of tekst op je website of sociale media pagina. Vaak krijg jij dan commissie als het product via jouw kanaal verkocht wordt.

Mode influencers zijn misschien wel de meest beroemde en beruchte voorbeelden van affiliate marketeers. Dit kun je ook veel professioneler opzetten.

Bied jij bijvoorbeeld via je eigen YouTube kanaal gitaarlessen aan, dan kun je een contract aangaan met een verkoper van gitaren. Een langdurige samenwerking werpt dan veel vruchten af.

Affiliate marketing hoeft niet via de sociale media te gaan, maar kan ook via e-mail of je eigen website lopen. Zo lang jij toegevoegde waarde kunt bieden voor je opdrachtgever gaan jullie een glansrijke toekomst tegemoet.

Affiliate marketing kun je makkelijk leren met behulp van de affiliate marketing revolutie cursus van Jacko Meijaard. Dit is een video training waarin je stap voor stap leert hoe je affiliate marketing toepast. Lees mijn Affiliate Marketing Revolutie Review.

Ook over het Voor altijd vrij boek van Robert Jansen, leer je gemakkelijk hoe jij met je eigen website geld kunt verdienen op het internet. Lees mijn voor altijd vrij review.

Bol.com verkopen

Een andere manier om online geld te verdienen is door je producten aan te bieden via Bol.com. Dit is vooral gunstig als je al een winkel hebt en je producten ook online aan wilt kunnen bieden.

Je profiteert dan van de bekendheid van Bol.com, van het platform dat zij al hebben opgezet en van de gunstige voorwaarden die ze hanteren.

Om via Bol.com te kunnen verkopen moet je wel ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel en moeten je producten een GTIN/EAN of een ISBN bevatten.

Het grote voordeel van deze optie is dat je de producten die je toch al verkocht nu via een ander kanaal kunt promoten. En dat levert jou meer geld op. Een nadeel is dat je geen volledige vrijheid hebt en je altijd aan de regels van Bol.com moet houden. Ook moet je de producten binnen een bepaalde tijd kunnen opsturen.

Wil je meer weten over geld verdienen via Bol.com? Dan raad ik je aan eens te kijken naar de Bol Mastery. Dit is een online training waarin je stap voor stap leert hoe je producten goedkoop kunt inkopen en verkopen met winst.

Social media marketing agency starten

Een andere manier om geld te verdienen online is door een social media marketing agency op te zetten. Je beheert dan de sociale media accounts van je opdrachtgevers en maakt deze succesvol.

Het onderhouden van sociale media is veel werk en veel ondernemers en Zzp’ers hebben hier geen tijd voor. Jij kunt je hier wel volop in storten en interessante posts creëren en de wereld over sturen.

Ben je hier succesvol in en worden jouw pagina’s gevolgd en je posts gedeeld, dan is dit een bijzonder goede stap in je carrière.

Je opdrachtgevers hebben hier namelijk heel veel aan, want sociale media is een belangrijk onderdeel van hun marketingstrategie. Jij bent het geld voor hen dan dubbel en dwars waard.

Wil je meer weten over het starten van een Social Media Marketing Bureau? Ook voor het starten van een Social media marketing agency is een goede cursus te vinden.

Deze cursus heet de SMMB Masterclass. Dit is een video training waarin je stap voor stap leert hoe jij voor jezelf kunt beginnen met Social Media Marketing. Over de Social media marketing masterclass heb ik een review geschreven. Lees mijn SMMB Review.

YouTube Kanaal starten

Wanneer je geld wilt verdienen met een eigen youtube kanaal is videocontent heel belangrijk. Je moet namelijk wel iets hebben om te kunnen publiceren.

Daarnaast moet je het ook leuk vinden om te kunnen volhouden. Elke keer opnieuw met verfrissend en verrassend videomateriaal te komen.

Het onderwerp waarover jou youtube kanaal gaat moet je dus echt interesseren, inspireren en aanspreken. Jouw volgers verwachten namelijk vaker en met regelmaat een nieuwe video om te bekijken. 

Nadat je langer bezig bent, meerdere video’s in je youtube kanaal hebt staan en een redelijk vaste groep volgers (het publiek of de kijker) hebt, is het tijd voor de volgende stap.

Het weergeven van advertenties of het toepassen van affiliate marketing. De aansluiting van advertenties en affiliate marketing op het video content is belangrijk. Hoe beter dit op elkaar aansluit, hoe groter de kans dat je geld zal verdienen. 

Juist bij een eigen youtube kanaal is verfrissend nieuw content belangrijk. Dat zorgt er namelijk voor dat je steeds opnieuw meer publiek krijgt die je video’s bekijken.

Dat zal je uiteindelijk geld opleveren door de advertenties die je plaatst of de affiliate marketing die je toepast. 

Het plaatsen van advertenties in video’s is de meest eenvoudige manier om geld te kunnen verdienen met een eigen youtube kanaal.

Een andere optie is werken met affiliate marketing via youtube. In beide gevallen kun je oneindig veel commissie gaan verdienen. 

Eigen Blog beginnen

Ik ben een groot liefhebber van echte blogs de breedste zin van het woord. Ze lezen niet alleen lekker, ze zijn vaak ook interessant. Daar ligt de kans en kracht om met een blog geld te kunnen verdienen. \

Want waarom alleen vertellen over de nieuwe televisie, black Friday deals van Coolblue of welk ander onderwerp.

Als je er ook met een link waarmee je geld kan verdienen naar kan verwijzen. Precies, ook hier komt affiliate marketing weer uitstekend tot zijn recht. Zo zie je maar weer dat je het eigenlijk overal kan inzetten en het je volledige vrijheid geeft. 

Natuurlijk kun je bij een blog ook kiezen voor het plaatsen van AdSense advertenties en links.

Daarnaast misschien zelfs leveranciers aanschrijven om een positieve blog te laten maken over een product wat je daarna mag houden. Maar daar verdien je lang niet zoveel aan of zelfs slechts eenmalig als met affiliate marketing. 

Een blog heeft daarnaast nog een ander leuk voordeel. Je bent namelijk niet gebonden aan product specifieke en formele taal.

Een blog omvat eigenlijk alles wat je ergens anders op een website niet kwijt kan. Handig, praktisch en je kan hier geld mee gaan verdienen. 

Reviews schrijven

Reviews zijn vaak websites pagina’s of YouTubevideo’s waarin alle onderdelen van een bepaald product worden uitgelegd. Ook geef je in een review vaak je eerlijke mening. Hoe meer goede informatie je geeft over een product hoe beter een review is.

Voor ieder product staan al meerdere reviews op het internet. Sommige van die reviews zijn heel goed en andere reviews missen informatie.

Als je zelf een review gaat schrijven is het vooral belangrijk dat jij voor jezelf bedenkt wat jij graag zou willen weten over het product voordat je het zou kopen.

Je kunt achter bepaalde vragen komen die andere mensen zouden kunnen stellen door de 5 W’s te gebruiken. Dat geeft antwoord op vragen zoals:

 • Wat voor een product is het
 • Wie heeft er wat aan?
 • Waarom zou je het moeten hebben
 • Waar kun je het kopen
 • Welke voordelen heeft het product?

Zo zie je dat je alleen door het beantwoorden van de 5 w’s al heel veel waardevolle informatie kunt geven.

Reviews en affiliate marketing

Als je aan de slag gaat met affiliate marketing is het zeker een goed idee om een review website te beginnen. De kans dat bezoekers die jouw reviews lezen daadwerkelijk het product aanschaffen is groot omdat ze eigenlijk al met de pinpas in de hand zitten en nog wat bevestigende vragen beantwoordt willen hebben.

Als je een review website gaat beginnen is het wel een goed idee om te kiezen voor een specifieke niche. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor elektrische fietsen, een bepaald soort sportschoenen of laptops.

Vervolgens schrijf je over de producten in je niche reviews. Onderaan de review maak je een affiliate link die je bezoeker doorstuurt naar het product. Voor het promoten van fysieke producten kun je je aanmelden als affiliate bij Coolblue.nl, Bol.com of tradetracker.com.

Niet alleen maar reviews schrijven

Naast het schrijven van reviews op je website is het ook een goed idee om andere informatie te schrijven over het onderwerp.

Als je een website hebt waar je laptop reviews schrijft, zou je ook informatie kunnen geven over wat je kunt doen als je laptop langzaam wordt, niet meer werkt of waar een laptop voor je studie aan moet voldoen.

Hierdoor krijg je verschillende soorten bezoekers op je website. Dit vergroot je kans op affiliate commissies.

Om erachter te komen waar je het beste je teksten over kunt schrijven is het een goed idee om zoekwoord onderzoek te doen. Zo kom je erachter waar bezoekers voor jouw niche naar zoeken en kun je deze zoekwoorden in je teksten verwerken.

Niet spammen met affiliate links

Om ervoor te zorgen dat je in je teksten niet te verkoperig overkomt, is het belangrijk dat je zorgvuldig omgaat met het plaatsen van affiliate links. Soms zie ik websites die meer dan 50 affiliate links bevatten in een tekst van 1000 woorden.

In mijn ogen komt dat heel spammend en rommelig over en zou ik niet snel op een van die links klikken.

Zelf zou ik mijn teksten schrijven en de tekst dan voorzien van een aantal interne links (links naar andere pagina’s op mijn site) en 1 tot 3 affiliate links verdeeld over de tekst. Zo kom je direct een stuk betrouwbaarder over.

Website maken

Voor het verdienen van geld met een eigen website kun je gebruikmaken van een aantal methoden. De meest populaire van dit moment is affiliate marketing.

Gevolgd door het plaatsen van advertenties (vaak AdSense) of het zelfstandig verkopen van advertentieruimte. Een andere mogelijkheid is het te koop aanbieden van blog plaatsingen op je website.

Je geeft bezoekers dan de mogelijkheid om tegen een vergoeding een informatief blog te plaatsen waarin je een vooraf afgesproken aantal links naar bijvoorbeeld je website mag plaatsen.

Dit laatste is ook nog eens interessant voor de vindbaarheid in bijvoorbeeld zoekmachines als Google. Je moet dan uiteraard wel rekening houden met de seo standaarden en optimalisatie.

Wanneer je geld wil verdienen met een website heeft dat natuurlijk tijd nodig. Vaak duurt het enkele maanden tot je de eerste vooruitgang merkt en soms wel een half jaar tot de eerste commissie een feit is.

De reden dat slechts weinigen het kunnen volhouden en voortijdig afhaken.

Er is voor geld verdienen met je website dus echt wel doorzettingsvermogen, vertrouwen in wat je doet en de nodige creativiteit nodig om steeds opnieuw (ondanks je nog geen resultaat ziet) actueel en vernieuwend te zijn.  

Maak jij de keuze voor affiliate marketing? Bekijk dan ook het complete stappenplan voor affiliate marketing voor beginners eens. 

Hierin lees je stap voor stap wat het betekent, werkt en hoe jij ermee kan beginnen.

Geld verdienen als affiliate met je eigen website heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere methodes, deze voordelen zijn:

 • Je bouwt aan een eigen unieke website
 • Tijd die je investeert, ga je later terugverdienen
 • Hoe meer bezoekers, hoe meer kans op commissie
 • Je hebt zelf alle vrijheid, mogelijkheden en het beheer

Social media

Jij en ik, wij besteden meer dan een uur per dag aan social media. Logisch dat je daarmee ook geld kan verdienen. Want met een uur zitten wij ver onder gemiddeld.

Als wij online zijn is onze doelgroep dat ook. Dat maakt dat geld verdienen via social media niet lastig hoeft te zijn. Je kan bijvoorbeeld een eigen pagina aanmaken, speciaal product account of aan de hand van je persoonlijke profiel aan de slag.

Het enige dat jij hoeft te doen is schrijven, delen, liken en nog dat met enige regelmaat, over een onderwerp waar vooral jij ontzettend veel weet.

Bij geld verdienen met social media is het vooral belangrijk dat je informatief, uniek en kort van stuk bent en blijft. Hoe graag je ook een heel verhaal zou willen vertellen. Daarbij doet beeld- en geluidsmateriaal het goed om extra op te vallen. 

Omdat geld verdienen met beeld- en geluid advertenties van bijvoorbeeld AdSense niet mag, ben je aangewezen op een creatieve manier van adverteren.

Hiervoor is affiliate marketing bij uitstek geschikt, hoewel niet elke affiliate adverteerder het zal toestaan. Let hier goed op bij het gebruiken van de advertenties.

Zo kun je eindeloos informatie delen waarbinnen je een affiliate link deelt. Handig, doeltreffend en je hebt volledige vrijheid in wat je op welke manier deelt. 

Geld verdienen met social media is dus goed mogelijk. Maar ook bij sociale media is unieke content, regelmatig publiceren en ook voor volgers belangrijk. Verlies dat niet uit het oog.

Spullen verkopen

Staat jouw zolder of garage vol met spullen die je niet meer gebruikt? Dan kun je die natuurlijk proberen te verkopen op marktplaats of facebook. In beide gevallen is de kans groot dat je best wel wat geld voor kan krijgen. Het voordeel van spullen op het internet verkopen is dat je er met weinig moeite toch nog wat voor kan krijgen. Het kan dus lonend zijn.

Een nadeel is dat je onbekende mensen over de vloer kan krijgen, soms artikelen moet versturen en niet iedereen even serieus blijkt. Daar moet je natuurlijk mee om kunnen gaan. Daarnaast is de verkoop en de opbrengst slechts eenmalig. 

Royalty’s

Royalty’s zijn een percentage van de netto-omzet van een verkoopbaar werk, zoals een lied of boek. Daarnaast kunnen Royalty’s door de auteur of uitgever worden ontvangen in ruil voor toestemming voor een distributielicentie.

Royalty’s van songwriting-uitvoeringen worden aan de songwriter en/of hun uitgever gegeven wanneer iemand naar het nummer luistert, het in het openbaar afspeelt of het bij een online winkel koopt. Daarnaast kunnen Royalty’s van songwriting-uitvoeringen in elk formaat worden uitbetaald – contant, merchandise, enz.

De sleutel is het vinden van een website die royalty’s biedt aan auteurs en uitgevers voor verkochte exemplaren, naast het hebben van links met bedrijven die royalty’s aanbieden aan auteurs en uitgevers.

Je kunt beginnen met Royalty’s verkrijgen door je eigen boek te schrijven. Hiervoor hoef je zelf geen geld te investeren. Het kost je vrijwel alleen veel tijd om het boek te schrijven.

Blog starten

Er zijn veel manieren om als online-ondernemer geld te verdienen zonder ook maar een cent te investeren. Je kunt je eigen blog starten en er geld mee verdienen, je kunt gesponsorde berichten doen, affiliate marketing doen.

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om advertenties te laten zien op je website. Dit kost je geen geld, maar het kost slechts tijd om je website op te bouwen.

Het is dan wel belangrijk om te investeren in je blog. Hier komt een klein bedrag bij kijken. Je kunt bijvoorbeeld bij NEOSTRADA webhosting voor enkele euro’s al je eigen website hosten. Het is het beste om wel te betalen voor goede hosting en een SSL-certificaat (internetbeveiliging) aan te schaffen, zodat je website niet wordt gehackt of gemanipuleerd door criminelen.

Online diensten aanbieden op het internet

Webdesigners zijn de makers van websites, grafisch ontwerpers maken afbeeldingen of logo’s voor websites, schrijvers zijn mensen die tekst op internet schrijven. Al deze specialisten zijn nodig voor bedrijven om een effectieve online business te hebben.

Het aanbieden van online diensten op internet is een lucratieve sector met een hoge ROI.

Bedrijven die deze diensten aanbieden, zullen in staat zijn meer klanten aan te trekken en minder tijd te besteden aan het zelf creëren van content. Hierdoor kunnen ze zich ook concentreren op het vermarkten van hun service in plaats van zelf inhoud te schrijven.

Het internet is een integraal onderdeel van ons leven geworden en heeft de manier veranderd waarop mensen met elkaar omgaan.

Ook het webdesign, de grafische vormgeving en het schrijven van teksten op internet zijn in dit proces veranderd. Mensen gebruiken internet om informatie te zoeken, producten en diensten te kopen en hun vaardigheden te verkopen.

Online diensten kunnen door iedereen op internet worden aangeboden zonder speciale vaardigheden.

Maar als je wettelijke diensten voor een redelijke prijs wilt aanbieden, moet jij je richten op je doelgroep en iets aanbieden dat zij waarderen.

Er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt doen: een expert worden in een specifieke niche of marktsegment, persoonlijke service bieden, echte beoordelingen of feedback geven, enz.

Kun je online veel geld verdienen?

Online veel geld verdienen? Als je hebt gelezen over affiliate marketing is de kans groot dat je veel gelezen hebt over hoe veel geld je kunt verdienen met affiliate marketing.

Voor mij was dat een van de grootste redenen om aan de slag te gaan met affiliate marketing.

Ik wilde zo snel mogelijk online veel geld verdienen met affiliate marketing. Wat ik niet wist, is dat het een behoorlijke tijd kan duren voor dat je ook maar een euro verdient.

Als beginner was ik zo geobsedeerd door geld verdienen dat ik al snel mijn motivatie verloor omdat ik niet direct geld verdiende.

Hierdoor heb ik het zelfs opgegeven. Daarom wil ik je in dit blogbericht graag meer vertellen over de dingen die ik ben tegen gekomen toen ik net begon.

Wat is belangrijk voor jou?

Ik dacht dat het voor mij superbelangrijk was om veel geld te verdienen, een dure auto te rijden en een groot huis te kopen.

Maar sinds ik een tijd bezig ben met affiliate marketing en inmiddels geld verdien op het internet, is geld verdienen steeds minder belangrijk geworden.

Affiliate marketing heeft voor mij een hele andere betekenis gekregen in tegenstelling tot toen ik begon. Ik heb nu de keuze hoe veel ik werk, waar ik werk en welke dingen ik doe.

Er is niemand die mij vertelt wanneer ik iets moet doen. Ook hoef ik niet mee te werken aan dingen waar ik zelf niet achter sta.

Een ander ding dat heel waardevol voor me is, is dat ik niet meer elke dag tijd kwijt ben aan reizen.

Ik vind het echt onvoorstelbaar dat iedereen precies op dezelfde tijd op zijn of haar werk moet zijn, waardoor files worden gecreëerd en daardoor veel van je tijd verloren gaat.

Als je je werk leuk vindt, is het natuurlijk geen probleem om werk te hebben. Als je iedere dag met tegenzin naar je werk gaat, is het superbelangrijk dat je op zoek gaat naar een alternatief.

Voor mij was dat alternatief affiliate marketing. Zo kon ik de dingen doen zoals ik die zelf wilde doen.

Een verkeerd beeld van Online Geld Verdienen

Op het internet wordt door veel affiliate marketeers een verkeerd beeld geschetst van affiliate marketing. Op het internet lees je namelijk dat je zonder veel moeite een passief inkomen kunt verdienen op het internet.

Ja, in zekere zin is dat ook zo, maar dat betekent niet dat je hele dagen op het strand kunt gaan liggen terwijl het geld oneindig blijft binnenstromen.

Toen ik net begon met online geld verdienen geloofde ik ook deze verhalen en heeft dat ervoor gezorgd dat ik aan de slag ben gegaan met affiliate marketing.

Al snel kwam ik erachter dat het helemaal niet zo rooskleurig is als er wordt verteld op het internet.

Ja, je kunt online veel geld verdienen en het is een geweldige manier om je geld te verdienen.

De meeste affiliates vertellen je niet hoe hard en slim je eigenlijk moet werken om succesvol te worden met affiliate marketing.

De reden dat zo veel beginners opgeven, waaronder ikzelf in het begin is omdat je al vanaf het begin een verkeerd beeld krijgt van online geld verdienen. Het is namelijk een stuk minder makkelijk dan je vaak verteld wordt. Toch is het wel een aanrader om ermee te starten. Want het is zeker mogelijk.

Online geld verdienen zonder investeren? Een veelgehoorde uitspraak is: met geld kan je geld maken. In onze ogen is het óók mogelijk om zonder geld veel geld te gaan maken. Ja, in onze ogen kan dat met behulp van affiliate marketing.

In dit artikel vertellen we jou graag meer over wat affiliate marketing is en hoe je met affiliate marketing kunt starten. Om dit artikel waardig af te sluiten, hebben we ook nog een handige tip voor je.

Een handige tip waarmee je jouw carrière als affiliate een kickstart kunt geven. Ben je benieuwd geworden? Lees dan zeker even door!

In de afgelopen periode hebben wij steeds meer vragen omtrent affiliate marketing binnen gekregen. Dit is voor ons een duidelijk teken dat deze vorm van marketing steeds meer in de maatschappij geïntegreerd wordt.

Wil je zelf ook graag met affiliate marketing aan de slag gaan? Dan is het onwijs belangrijk om op de hoogte te zijn van wat affiliate marketing nou echt is.

Pas als je deze vorm van marketing écht begrijpt, kan je een behoorlijke som geld gaan verdienen.

Graag geven we jou alvast alle benodigde informatie om op de juiste manier met affiliate marketing aan de slag te kunnen gaan.

Geld verdienen zonder eigen inleg? Er zijn een aantal manieren om online geld te verdienen zonder je eigen geld te investeren. Een manier is om een item op de markt te plaatsen en te verkopen. Een andere manier is het creëren van content. De derde manier is het genereren van een passief inkomen, wat betekent dat je een consistent inkomen verdient zonder er tijd aan te besteden.

Het beste van geld verdienen met deze strategieën is dat je overal ter wereld geld kunt verdienen. Doordat je alleen maar toegang hebt tot internet nodig hebt en een laptop.

Er zijn verschillende manieren om online geld te verdienen zonder je eigen geld te investeren. Sommige van deze methoden vereisen expertise en tijd, andere niet. Hieronder lees je meer over de verschillende manieren.

Geld verdienen zonder te werken

Hoe verdien je geld zonder te werken? Als je geld wilt verdienen zonder te werken, zijn er verschillende opties. Of het nu gaat om aandelen, cryptovaluta of onroerend goed, als u geld wilt verdienen zonder te werken, is dat mogelijk.

Enkele interessante manieren om geld te verdienen zonder te werken staan hieronder.

We behandelen hier enkele methodes om geld te verdienen zonder te werken zoals:

Geld verdienen zonder te werken met:

 • Aandelen.
 • Cryptocurrencies.
 • Websites.
 • Vastgoed.

VIDEO: Hoe verdien je geld zonder te werken! 

Beleggen in aandelen

Aandelen op de markt kopen en ze voor een lange tijd aanhouden, kan een geweldige manier zijn om in de loop van de tijd rijkdom op te bouwen, omdat het de mogelijkheid biedt om zowel dividenden als kapitaalgroei te verdienen. Er zijn echter veel dingen waar je rekening mee moet houden voordat u uw geld belegt.

Beleg nooit met geld dat je niet kunt missen

Beleggen kan een opwindende en lonende ervaring zijn, maar het is belangrijk om je onderzoek te doen voordat je een verbintenis aangaat.

Het is gemakkelijk om afgeleid te worden door het winstpotentieel van een bepaalde belegging, maar het is geen goed idee om te beleggen met geld dat je zich niet kunt veroorloven te verliezen. De kans bestaat namelijk dat je een groot deel of zelfs al je geld kunt verliezen.

Hoe werkt beleggen in aandelen?

Beleggen in aandelen is een langetermijninvestering. Een belegger zal doorgaans beleggen in de hoop dat de marktwaarde van zijn aandelen in de loop van de tijd zal stijgen.

Er zijn verschillende manieren om in aandelen te beleggen. Daarom kan het moeilijk zijn om te beslissen wat het beste is voor jouw portefeuille.

De beste manier om te beleggen in aandelen is met indexfondsen. Dit biedt veel voordelen. Wil je meer weten over beleggen in aandelen? Bekijk dan zeker het gratis 7 geheimen van beleggen e-book »

Indexbeleggen is een strategie die je geld laat groeien door in de markt als geheel te beleggen. Deze benadering heeft historisch gezien beter gepresteerd dan andere strategieën, maar kan niet bij alle beleggingen worden gebruikt.

Daarnaast zie je ook vaak dat indexfondsen veel goedkoper zijn in kosten dan beleggen in losse aandelen bijvoorbeeld. Door lage kosten behoud je meer rendement.

Je hoeft niet zo vaak je aandelen te analyseren met indexfondsen.

Indexfondsen zijn een geweldige manier om in de aandelenmarkt te beleggen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over al te veel onderzoek. Ze zijn veel gemakkelijker te volgen en de ups en downs van de markt te volgen.

Beleggen in indexfondsen is een langetermijnstrategie die vaak effectiever is dan beleggen in individuele aandelen.

Dit type investeringsplan biedt het niveau van risico en rendement dat nodig is voor beleggers, terwijl het hen de mogelijkheid geeft om hun portefeuille te diversifiëren.

Investeren in cryptovaluta

Cryptocurrencies worden een steeds populairder middel om te beleggen. Deze digitale activa kunnen met verschillende valuta’s worden gekocht of verkocht en hebben alleen al in de afgelopen 12 maanden een groeipercentage van meer dan 1.000% gezien.

Experts zijn van mening dat cryptocurrencies een goede investering kunnen zijn voor elke slimme belegger.

Investeren in Bitcoin is een zeer volatiele digitale valuta die mensen rijk kan maken of hun spaargeld kan verpesten. Het is zeer speculatief en riskant, maar het heeft de afgelopen jaren veel groei doorgemaakt.

Veel mensen zijn geïnteresseerd in het investeren in Bitcoin, maar anderen zijn op hun hoede omdat ze niet begrijpen hoe het systeem werkt. Er is veel informatie over wat er nodig is om succesvol te beleggen. Volg hier een Gratis Bitcoin Training »

Cryptocurrencies zijn tegenwoordig het gesprek van de dag. Iedereen vraagt zich af wat er gaat gebeuren en of ze daarin moeten investeren.

De vraag die veel mensen zichzelf stellen, is of ze moeten investeren in Bitcoin, Ethereum of een andere munt waarvan is aangetoond dat ze succesvol is in de markt. Er zijn andere munten waarvan is aangetoond dat ze veiligere investeringen zijn met grotere potentiële winsten.

Cryptocurrencies zijn het volgende grote ding in de wereld van vandaag, met veel mensen die hun geld in deze valuta investeren in de hoop winst te maken.

Er zijn veel verschillende cryptocurrencies waar u uit kunt kiezen om uw geld te beleggen, maar voordat u dit doet, is het belangrijk om goed onderzoek te doen naar de valuta. Niet alle projecten achter de munt zijn een waardevolle investering.

Beleggen in Vastgoed

Investeren in onroerend goed is een optie voor diegenen die hun vermogen willen laten groeien.

Als de investering het potentieel heeft om een hoog rendement te genereren met een laag risico, is het een haalbare investeringsmogelijkheid.

Maar als de investering echter niet aan deze twee criteria voldoet, is deze mogelijk niet voor iedereen ideaal.

Als je wilt gaan beleggen in ontroerend goed (vastgoed) kun je daarvoor verschillende methodes gebruiken.

Huizen kopen en verkopen (gedeeltelijk online)

Het kopen en verkopen van een huis is voor veel mensen een van de meest ontmoedigende taken. Ze kunnen ook een van de meest lucratieve zijn. Je kunt namelijk veel geld verdienen.

Huis of kamer verhuren via Airbnb

Airbnb is een online marktplaats waar mensen hun huis kunnen verhuren en gasten kunnen betalen om erin te blijven.

Mensen die op zoek zijn naar een plek om te verblijven, kunnen zoeken in de lijsten van individuen, appartementen of huizen. Airbnb heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop mensen geld verdienen door hun eigendommen te verhuren en reizigers meer opties te bieden.

Huis kopen voor verhuur aan huurders

Door een huis te kopen en vervolgens te verhuren aan huurders kun je veel geld verdienen

Als jij je huis wilt verhuren en er niet veel tijd aan wilt besteden, dan is het kopen van een huis voor verhuur aan huurders wellicht de perfecte optie voor jou.

Een huis kopen om te verhuren is een gemakkelijke manier om geld te verdienen. je kunt met deze investering veel winst maken.

Het kan echter ook behoorlijk complex en duur zijn; er zijn veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden voordat u een dergelijke vastgoedbelegging koopt en verhuurt.

Een van de belangrijkste dingen om te onthouden is dat ook de mogelijkheid bestaat dat je geen huurders kunt vinden, of dat de huurders totaal niet goed voor je woning zijn.

Dat kan je veel geld kosten. Voordat je gaat handelen in Vastgoed, raad ik je aan om eerst deze Gratis vastgoed E-book te downloaden »

Investeren in REITS (Real Estate Investment Trust)

REIT’s zijn een type belegging dat groeipotentieel biedt zonder de risico’s die gepaard gaan met het kopen en verkopen van individuele eigendommen.

Ze kunnen ook hogere opbrengsten bieden dan typische vastgoedinvesteringen.

Door te gaan investeren in Reits, krijg je met je portefeuille toch de kans om te investeren in vastgoed, zonder dat jij alle werk hoeft te doen aan het onderhoud van de panden.

Investeren in vastgoedfondsen

Vastgoedfondsen geven goede spreiding in plaats van eigen huizen kopen. De belegging in een fonds dat wordt beheerd door een professionele investeringsmaatschappij, kan een ideale manier zijn om je portefeuille te diversifiëren en je te helpen je rendement te verhogen.

Een van de grote voordelen van investeren in vastgoedfondsen zoals Synvest.nl, is dat je niet zelf op zoek hoeft te gaan naar beleggingspanden, maar dat je echt alleen je geld aan het werk zet. Zo kun je zelf geld verdienen zonder ervoor te werken.

Is beleggen in vastgoedfondsen iets voor jou? Hier is hoe te beslissen.

Online vastgoed opbouwen (websites)

De Meeste websites worden steeds waardevoller en steeds meer mensen starten een website. Deze websites worden ook wel online vastgoed genoemd.

Bedrijven besteden meer tijd en moeite aan digitale marketingstrategieën om meer van hun omzet te halen. Websites worden hiervoor een belangrijk hulpmiddel, omdat ze helpen bij het genereren van leads en verkopen.

Manieren waarop bedrijven kunnen profiteren van websites zijn onder meer mond-tot-mondreclame, merkherkenning, online reputatiebeheer en meer.

Dus eigenlijk zijn websites de nieuwe reclameborden – ze helpen merken hun boodschap aan het publiek uit te dragen.

Ook met websites kun je geld verdienen zonder te werken. Dat is vooral omdat het internet 24 uur per dag aan staat en daarmee je website ook.

Je kunt op verschillende manieren geld verdienen met je website zoals affiliate marketing, advertenties op je website plaatsen, maar ook websites kopen en verkopen.

Of u nu een site heeft die al bestaat of een site die u net heeft gelanceerd, u kunt gemakkelijk manieren vinden om inkomsten te genereren met uw website.

Geld verdienen met affiliate marketing.

Affiliate marketing is een vorm van marketing waarbij een persoon of bedrijf samenwerkt met een handelaar om een commissie te ontvangen voor elke verkoop die via de aangesloten website wordt gedaan.

Affiliates kunnen op veel verschillende manieren goederen en diensten op de markt brengen. Ze kunnen ook gebruikmaken van online-advertenties, zoals contextuele netwerken en banners, pay-per-click marketing op zoekmachines zoals Google en sociale-mediaplatforms zoals Facebook om bezoekers aan te trekken.

Geld verdienen met advertenties op je website

Om extra inkomsten te verdienen met je website, kun je advertentieruimte verkopen op je site en zo inkomsten genereren.

Er zijn veel manieren om online geld te verdienen door advertenties op uw website te verkopen. Dit omvat het gebruik van Google Adsense, het gebruik van affiliate marketing en het verkopen van advertenties.

Er zijn veel verschillende advertentie-indelingen die je kunt gebruiken om advertenties op je website te verkopen.

Je kunt ook andere manieren vinden, zoals het verkopen van producten of diensten waarin je sitebezoekers geïnteresseerd zouden zijn.

Je moet niet al je hoop vestigen op het verkopen van advertentieruimte op uw website om geld te verdienen; er zijn veel andere manieren om inkomsten te genereren met websites naast advertenties.

Naast advertenties zijn er nog veel meer manieren om geld te verdienen met websites. Je kunt je eigen producten verkopen via een website of een blog. Een voorbeeld van een website die producten aanbiedt, is MyFitnessPal.com, die meer dan 200 miljoen geregistreerde gebruikers heeft en de afgelopen 12 maanden meer dan $200 miljoen aan inkomsten heeft gegenereerd.

Een eigen product kan dus ook heel winstgevend zijn. Daarnaast kun je ook nog diensten aanbieden via je website.

Als je alles wilt leren over geld verdienen met websites? Dan is het aan te raden om een cursus te volgen of een boek te lezen over affiliate marketing. Lees hier mijn reviews over:

Beste manier om online geld te verdienen zonder investeren

Affiliate marketing is een methode om producten te promoten om commissie te verdienen voor elke verkoop. Het is een gemakkelijke manier om online geld te verdienen zonder kapitaal, risico of klantenondersteuning.

Ik heb affiliate marketing gebruikt om geld te verdienen in mijn vrije tijd terwijl ik nog een baan had. Inmiddels ben ik fulltime online-ondernemer.

Daarmee is affiliate marketing het beste is dat je het kunt doen zonder investering, zonder klantenservice en zonder veel risico.

Affiliate marketing bestaat al een aantal jaren, maar het was pas sinds kort dat internet het proces gemakkelijker en sneller maakte voor mensen met minimale ervaring.

Veel geld verdienen zonder diploma

Als je wat geld wilt verdienen, heb je al snel een diploma nodig. Zonder diploma val je al snel in het minimumloon en daar zit natuurlijk niemand op te wachten.  

Ook ik heb een tijd in een fabriek gewerkt waar ik minimumloon kreeg. Natuurlijk werd dit werk me al snel te veel omdat ik keihard moest werken en eigenlijk geen geld verdiende.  

Daarom ben ik op zoek gegaan naar hoe ik op een andere manier meer geld kon verdienen zonder diploma en kwam ik uiteindelijk terecht bij affiliate marketing en de affiliate marketing revolutie. Lees mijn affiliate Marketing revolutie review

Nu verdien ik geld op het internet en hoef ik nooit meer voor een minimumloon te werken. Sterker nog, ik werk niet veel en mijn inkomsten groeien elke maand.  

Er zijn ontzettend veel manieren om online geld te verdienen zonder te werken of te investeren. Toch is het ontzettend belangrijk om eerst meer onderzoek te doen naar de manier van geld verdienen zonder te werken voordat je ermee gaat starten. Gelukkig kun je op het internet meer dan genoeg informatie vinden.

10 tips om meer geld te verdienen op het internet

Om je te helpen geef ik je graag nog wat tips die je gaan helpen als jij start met geld verdienen op het internet. Deze tips heb ik zelf ook toegepast toen ik net begon en daarom weet ik dat jij er ook veel aan gaat hebben.

Doe één ding tegelijk

Als je leert over affiliate marketing merk je al snel dat daarvoor heel veel verschillende mogelijkheden zijn. Het is dan belangrijk om je focus te houden en bezig te blijven met één ding.

Door je te focussen op bijvoorbeeld één website kun jij daarin veel werk verzetten en is de kans dat je succesvol wordt groter.

Leer zo veel je kunt, maar onderneem ook actie

Het is belangrijk om altijd door te blijven leren over affiliate marketing, maar het is daarbij ook belangrijk dat je het omzet in actie.

Veel beginners blijven maar informatie verzamelen waardoor ze niet toekomen aan de uitvoering. Dat is jammer want hoe langer je wacht voordat je begint, hoe langer het duurt voordat je geld gaat verdienen.

Geef niet op voordat je succes hebt

Vooral bij affiliate marketing gebeurt het vaak dat beginners vroegtijdig stoppen. Dat komt voornamelijk omdat je bij affiliate marketing eerst een hele tijd moet werken voordat je inkomsten gaat genereren.

Het is daarom belangrijk dat je niet opgeeft totdat je je eerste commissie hebt verdiend. Hierna heb je namelijk voldoende motivatie om door te gaan omdat je dan weet dat het werkt.

Leer van mensen die al succesvol zijn

Vraag geen advies aan mensen die niet weten waar je het over hebt, deze mensen zullen je vertellen dat je het beter niet kunt doen en dat het een groot risico is.

Daarom is het een goed idee om op zoek te gaan naar mensen die al succesvol zijn met affiliate marketing. Zij kunnen je namelijk wel het juiste advies geven.

Het hoeft niet allemaal perfect te zijn

Toen ik net begon wilde ik direct een perfecte website en perfecte teksten. Toch is dat helemaal niet belangrijk als je net begint met affiliate marketing.

Je mag best wat fouten maken en je website hoeft er helemaal niet shiny uit te zien in het begin. Zelfs met een minder mooie website en teksten die fouten bevatten kun je prima commissies verdienen.

Werk elke dag minimaal een uur aan je business

Om ervoor te zorgen dat je gedisciplineerd blijft is het een goed idee om met jezelf af te spreken dat je minimaal één uur per dag aan de slag gaat om je online business verder uit te bouwen.

In het begin lijkt één uurtje niet veel bij te dragen aan je website, maar op lange termijn gaat dat een groot verschil voor je maken.

Leer hoe jij goed gevonden wordt op het internet

Om ervoor te zorgen dat er bezoekers naar je website komen is het een goed idee om te leren hoe jij bezoekers naar je website krijgt. Dit wordt ook allemaal uitgelegd in de affiliate marketing revolutie.

Een van de belangrijkste dingen die je kunt leren is SEO(Search engine Optimization. Hiermee optimaliseer jij je teksten en website op een manier zodat Google je website beter laat scoren in de zoekmachines.

Denk niet alleen aan geld, geniet ook van de ervaring

Natuurlijk wil je graag geld verdienen en dat willen we allemaal. Toch is het een goed idee om ook stil te staan bij de ervaringen die je op doet als je ermee aan de slag gaat.

Nergens heb ik zo veel geleerd als in de periode dat ik met affiliate marketing ben begonnen. Alleen dat is al een hele grote beloning.

Ga voor een lange termijn visie

Vooral omdat je niet direct geld verdient met affiliate marketing is het belangrijk om een lange termijn visie te hebben.

Stel doelen voor jezelf om vast te leggen waar jij over 1,5 en 10 jaar wilt staan. Daarna kun je werken aan een plan om daar naartoe te werken.

Volg een cursus

Een van de beste dingen die ik heb gedaan toen ik net begon met affiliate marketing is het volgen van de affiliate marketing revolutie

Niet alleen heb ik daar precies geleerd hoe ik mijn eerste website succesvol maak, ook heeft het ervoor gezorgd dat ik dagelijks aan de slag ging omdat ik de cursus graag wilde afronden.

Na de cursus was het voor mij al een gewoonte om elke dag aan het werk te gaan en mijn website op te bouwen. Daarom raad ik je zeker aan ook de cursus te volgen.

Over de Auteur

Wij zijn Writgo.nl! Een gepassioneerd schrijversteam dat dagelijks voor je klaar staat om al je content te schrijven. Naast het schrijven van content voor onze klanten delen we ook op deze website met regelmaat interessante dingen die gaan over het online ondernemerschap en online geld verdienen. Hiermee hopen we ook mensen die nog niet begonnen zijn, warm te krijgen voor het starten van een eigen business.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]