arrow_drop_up arrow_drop_down
Online geld verdienen tips zijn niet relevant.
5 juli 2019 

Online geld verdienen tips zijn niet relevant.

Wil jij online geld verdienen en ben je op zoek naar tips? Dan raad ik je zeker aan om dit blogbericht helemaal af te lezen. De kans is groot dat jij op zoek bent naar tips omdat je net begonnen bent met affiliate marketing of nog moet beginnen.

Als je net begonnen bent is de kans groot dat je veel twijfel hebt of je wel goed bezig bent. Je hoopt met tips een idee te krijgen of je goed op weg bent of niet. Hier vertel ik je meer over affiliate marketing en wat mijn ervaring is.

Ben jij al begonnen met affiliate marketing?

Als je al bent begonnen met affiliate marketing heb je al een grote stap gezet naar dat gene wat jij graag wilt bereiken. Als je nog niet begonnen bent en eerst tips wilt zoeken voordat je begint, is het vooral belangrijk om gewoon te beginnen.

Toen ik net begon met affiliate marketing was ik helemaal geobsedeerd door de vele beschikbare tips op het internet. Ik was zo druk met zoeken dat ik nooit aan daadwerkelijk beginnen toe kwam.

Dit is waar veel beginners last van hebben. Ze zijn bang dat ze beginnen en vervolgens fouten maken. Toch is het een goed idee om gewoon te beginnen en te accepteren dat je veel fouten gaat maken in het begin.

Dat is namelijk de enige manier om te leren. Sinds ik gewoon ben begonnen, geen plan had en maar gewoon aan de slag ging, ging het bijna vanzelf. Ik kreeg steeds meer zin om te bouwen aan mijn business, er kwamen steeds meer bezoekers naar mijn website en er klikte steeds meer mensen op mijn links.

Als ik door was gegaan met het zoeken naar tips en niet was begonnen, was dit nooit gebeurd.

Ik snap dat het eng kan zijn om ergens aan te beginnen waarvan je geen idee hebt wat het je gaat opleveren. Maar als je niet begint, zal je nooit ervaren hoe het is om succesvol te worden.

Een plan eindigt vaak in de prullenbak

Voordat ik begon met affiliate marketing had ik uiteindelijk een groot plan klaar liggen, alles dat ik in de komende 5 jaar zou gaan doen stond daar beschreven. Ik had zelfs al een voorspelling gedaan van wat ik de komende 5 jaar zou gaan verdienen.

Toen ik eindelijk begon, ging het na één week al mis en leek mijn plan totaal niet op wat ik allemaal gedaan had in de eerste week. Hierna heb ik zelfs nog bij proberen te sturen om mijn plan te handhaven, maar ontdekte al snel dat mijn plan totale onzin was.

Daarom heb ik besloten om mijn plan in de prullenbak te gooien en maar gewoon alles te laten gebeuren zoals het komt. Nu ben ik een hele tijd verder en heb ik nooit meer terug gedacht aan het plan dat ik had. Toch gaat het goed met mijn inmiddels 8 websites, en groeien mijn bezoekersaantallen en inkomsten vrijwel elke maand.

Daarom raad ik je aan om gewoon te beginnen en niet te veel na te denken over wat zou kunnen. Ga gewoon aan de slag en los problemen op als ze zich voordoen. Ja, je gaat veel fouten en tegenslagen meemaken. Je moet je realiseren dat dat de enige manier is om te leren.

Doe altijd meer dan het minimum

Het woord passief inkomen heeft in mijn ogen een volledig verkeerde definitie. Passief inkomen bestaat, maar zal nooit bestaan uit niet werken, aan het strand liggen en veel geld verdienen.

Het is met affiliate marketing mogelijk om geld te verdienen terwijl je niet aan het werk bent. Ook kan het inderdaad zijn dat je geld verdient als je lekker ligt te slapen.

Maar als jij een lange tijd niets aan je websites doet, lopen uiteindelijk je bezoekersaantallen terug en daarmee je inkomsten ook.

Vooral als je jong bent snap ik niet waarom je niet zou willen werken. Er is niets mooier dan nieuwe dingen leren en je online business skills te vergroten. Ja, als je affiliate marketing doet, hoef je niet de hele dag te werken, kun je zelf weten wanneer je werkt en wat je doet.

Maar als jou doel is om helemaal niet te werken en veel geld te verdienen, is affiliate marketing niet voor jou.

In het begin wilde ik ook veel geld verdienen zonder dat ik daarvoor hoefde te werken. Maar nu ik steeds meer leer over affiliate marketing en het hebben van een eigen bedrijf, krijg ik steeds meer plezier om er elke dag mee bezig te zijn.

Geld mag nooit je motivatie zijn

Om mezelf te voorzien van voldoende inkomsten hoef ik helemaal niet iedere dag aan het werk te gaan. Toch ben ik iedere dag 5 tot 7 uur bezig om mijn business te vergroten.

Ook maakt het me nu niet meer uit hoe veel geld ik verdien, hoe veel mensen een cursus via mij aanschaffen. Mijn doel is om jou een inzicht te geven in waar het eigenlijk allemaal om draait.

Voor de meeste mensen draait alles om geld omdat ze daar niet genoeg van hebben en graag meer zouden willen verdienen. Maar als je eenmaal voldoende geld verdient is dat al snel geen motivatie meer.

Je moet ervan houden om iedere dag met je business bezig te zijn en op deze manier je geld te verdienen. Als jij liever een directe beloning wilt voor het werk dat je doet, kun je beter een baan zoeken.

Ik moet wel zeggen dat veel beginners verkeerd worden voorgelicht. Op veel affiliate websites worden gouden bergen beloofd voor praktisch geen inzet. Dat is eigenlijk zeggen dat je voor een dubbeltje op de eerste rang kunt zitten.

Als jij echt succesvol wilt worden met affiliate marketing, moet je daar voor vele jaren aan werken. Vrijwel alle affiliates die nu mega succesvol zijn zijn al jaren bezig met affiliate marketing en hebben ook in jouw positie gezeten.

Ga er dus voor. Zet jezelf iedere dag 100% in. Val niet voor het oneindig geld verdienen zonder ook maar iets aan werk te doen. Dan is voor jou de kans op succes veel groter dan de beginners die wel geloven in oneindig gratis geld verdienen.  Volg ook een bewezen strategie en bouw vanaf daar verder.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen