arrow_drop_up arrow_drop_down
Online geld verdienen startersgids review
16 december 2019 

Online geld verdienen startersgids review

Online geld verdienen: dat klinkt voor veel mensen als een ultieme droom. Wist je dat het mogelijk is om deze droom te verwezenlijken? Ja, sinds enige tijd zijn er veel manieren om online geld te verdienen.

Dat is uiteraard allemaal te danken aan de opkomst van het internet. Het internet heeft voor een geheel nieuwe dimensie in de gehele maatschappij gezorgd. Ook heeft het internet voor veel nieuwe beroepen gezorgd; een digitale ondernemer was 20 jaar geleden nog een niet-bestaand beroep.

De wereld van online geld verdienen heeft eigenlijk vanaf het begin al mijn aandacht getrokken. Ik heb me dan ook al in een vroegtijdig stadium in onder andere affiliate marketing en social media marketing verdiept.

Door mijn verregaande interesse ben ik ook uitermate nieuwsgierig naar verschillende online cursussen. Ik heb me daarom ook aangemeld voor de Online geld verdienen startersgids. Wil je alles over dit e-book weten? Lees dan zeker even deze eerlijke, onafhankelijke en kritische review door.

Wat is de Online geld verdienen startersgids?

Deze startersgids is een volledig stappenplan waarmee je jouw online bedrijf kunt starten. Met jouw online bedrijf is het mogelijk om online geld te gaan verdienen. Hoe dit moet, waar je op moet letten en welke mogelijkheden je hebt, worden uitgebreid besproken in de Online geld verdienen startersgids.

In de inleiding van deze review gaf ik al aan dat er meerdere manieren zijn om online geld te verdienen. Ik benoemde daarbij onder andere affiliate marketing en social media marketing. Het is echter goed om te weten dat de manieren eindeloos zijn.

Kijk bijvoorbeeld maar naar Joel Beukers. Deze digitale ondernemer wist op een prachtige manier zijn imperium uit te bouwen. Iets wat begon als een webshop wist hij uit te breiden in de vorm van een YouTube kanaal, een app en een op maat gemaakt trainingsprogramma.

Dit is slechts een voorbeeld van de mogelijkheden die je tegenwoordig hebt. Welke mogelijkheden exact voor jou gaan werken, weet niemand. Dit is voornamelijk een kwestie van veel kennis opdoen en vervolgens gaan experimenteren.

Het opdoen van de kennis kan je dus prima doen met de Online geld verdienen startersgids. Althans; dat is wat de ontwikkelaar van dit e-book aangeeft. Of en hoe de cursus werkt, kan je in deze uitgebreide review lezen.

Wie is de ontwikkelaar van de Online geld verdienen startersgids?

In de afgelopen jaren is de internetwereld al behoorlijk veranderd. Dit komt bijvoorbeeld door de stroom van digitale ondernemers. Al deze digitale ondernemers denken op een slimme manier geld te kunnen verdienen.

Helaas gaat dit niet altijd volgens de gebaande paden en gaan sommige mensen op een slinkse manier te werk. Mede daarom bekijk ik bij elk e-book/cursus wie de ontwikkelaar is. Op basis van die bevindingen kan ik al een eerste conclusie trekken of de Online geld verdienen startersgids betrouwbaar is én de moeite waard is.

Bij het bekijken van dit boek kwam ik al snel de naam van de ontwikkelaar tegen. De inleiding van het boek is namelijk geschreven door Mick van Zadelhoff.

mick-van-zadelhoff-de-moderne-nomaden-achtergrond-mobiel-600x900

Mick is de grote man achter het bedrijf Moderne Nomaden. Weet je wat een digital nomad is? Dat is iemand die digitaal werkt en ondertussen de wereld rondreist. Dat is ook iets wat Mick van Zadelhoff doet.

Tijdens zijn reizen heeft hij veel manieren gevonden om online geld te kunnen verdienen. Wat mij betreft is het een goed teken dat Mick met naam en toenaam in het boek staat. Dit straalt betrouwbaarheid en transparantie uit.

In de inleiding van het boek lees ik tevens dat Mick al jarenlang bezig is met digitaal ondernemen. Dit ging, zoals hij zelf zegt, met vallen en opstaan.

In de loop der jaren heeft hij echter ontzettend veel kennis opgedaan. Kennis waardoor hij tegenwoordig wél succesvol is met digitaal ondernemen. Deze kennis deelt hij graag met andere in de vorm van de Online geld verdienen startersgids.

Mijn mening over de ontwikkelaar van dit online boek? Niks mis mee! Mick van Zadelhoff is open, de website van zijn bedrijf ziet er betrouwbaar uit en Mick heeft een betrouwbaar verhaal. Wat dat betreft staan alle lichten op groen om dit online product eens nader te bekijken en te bespreken.

Waar draait dit e-book exact om?

Als je de naam ‘Online geld verdienen startersgids’ ziet, roept dat ongetwijfeld direct een beeld bij je op. Ik heb ervoor gekozen om hieronder in het kort te beschrijven waar het e-book exact om draait.

Het draait bij dit boek uiteraard om het verdienen van geld via een digitale manier. Maar, dat is niet het belangrijkste in dit boek. Nee, het belangrijkste is dat alle mogelijkheden uitgebreid beschreven worden.

Het is goed om te weten dat er niet maar 1 manier bestaat waarop je online geld kunt verdienen. Nee, je hebt hier tientallen manieren voor. Al deze manieren worden door Mick van Zadelhoff uitgebreid in dit boek besproken.

Het boek draait dan ook meer om ondernemen dan om het verdienen van geld. Je krijgt kennis toegereikt waarmee je geld kunt gaan verdienen, maar je moet het uiteraard eerst in de praktijk toepassen.

Dat kan alleen als je voldoende kennis én inzet hebt. Ook daar wordt continue op gehamerd in deze online cursus.

Voor wie is dit e-book geschikt?

Heb je een negen tot vijf baan? Ben je het zat om voor een baas te werken en elke ochtend in de file te staan? Geen probleem! Juist voor jou is het mogelijk om online veel geld te gaan verdienen.

Voor iedereen dit een verandering in zijn/haar leven aan wil brengen, is de Online geld verdienen startersgids geschikt. Deze startersgids stelt iedereen in staat om online geld te gaan verdienen. Het enige wat je nodig hebt, is de juiste motivatie.

Je moet deze online cursus gebruiken op het moment dat je een verandering in je leven wilt ondergaan. Je wilt bijvoorbeeld op eigen voeten staan en niet meer verantwoordelijkheid aan een baas af hoeven te leggen.

Als dat je droom is, is het verstandig om online ondernemer te worden. Om geld te kunnen verdienen, biedt dit online boek veel mogelijkheden.

Hoe is het boek opgebouwd?

Je hebt hierboven al veel informatie over de Online geld verdienen startersgids kunnen vinden. Vooralsnog is mijn mening bijzonder positief. Maar, waar het echt om draait, is uiteraard de inhoud van het boek. Wat heeft dit boek exact te bieden en op welke manier is het boek opgebouwd?

Om naar de opbouw van het boek te kijken, wil ik graag het eerste hoofdstuk met je bespreken. Het boek is in 12 hoofdstukken onderverdeeld, waarbij elk hoofdstuk om een bepaalde manier van online geld verdienen draait. Als ik naar hoofdstuk 1 kijk, kom ik de volgende naam tegen: Manier 1: een eigen website als verdienmodel. Binnen dit hoofdstuk zijn vervolgens enkele sub-hoofdstukken te vinden:

  • 1. Geld verdienen met website via Google Adsense
  • 2. Affiliate marketing om geld te verdienen met je website
  • 3. Advertenties plaatsen op je website om geld te verdienen
  • 4. Geld verdienen met jouw website door advertorials toe te staan
  • 5. Geld verdienen met bedrijfsvermeldingen op jouw website
  • 6. Geld verdienen met je eigen product of dienst
  • 7. Geld verdienen door je website te verkopen

Het eerste hoofdstuk draait dus om het opbouwen van je eigen website. Dat is een prima mogelijkheid om online geld te verdienen. Er bestaan echter ook nog 11 andere mogelijkheden; die worden in de volgende 11 hoofdstukken besproken. Ook bij die hoofdstukken is alle informatie in verschillende sub-hoofdstukken onderverdeeld. Op die manier blijft alles duidelijk en kan je de informatie ook goed tot je nemen.

Het boek start overigens met een verhaal van Mick over het verdienen van geld. Hierbij ligt de focus met name op de online mogelijkheden én jouw interesses. Volgens Mick heb je namelijk passie voor een bepaald onderwerp/product nodig. Die passie draagt bij aan de succesfactor. Probeer daarom ook om interesses bij jezelf te achterhalen waar je mogelijk (veel) geld mee kunt gaan verdienen!

Wat is mijn mening over dit boek?

Het mag duidelijk zijn dat ik positief over dit boek ben. De ontwikkelaar is open en transparant én hij heeft veel ervaring. Als Digital Nomad heeft Mick tenslotte allerlei manieren geprobeerd om online geld te kunnen verdienen. Door die ervaring heeft Mick ontzettend veel kennis opgedaan. Al deze kennis wordt op een duidelijke manier omschreven in dit boek.

Wat mij ook aanspreekt, is de diversiteit in het boek. Het eerste hoofdstuk lijkt bijvoorbeeld niet op de volgende hoofdstukken. Elk hoofdstuk is uniek en bespreekt een andere vorm van online geld verdienen. Door de variatie in het boek doe je ontzettend veel kennis én inspiratie op.

Het enige jammere vind ik dat dit boek alleen als e-book verkrijgbaar is. Ik weet namelijk van meerdere mensen dat ze het prettig vinden om een hard copy boek te hebben. Dat is bij de Online geld verdienen startersgids niet mogelijk. Overigens sluit dit wel perfect aan op het onderwerp van dit boek: het draait tenslotte allemaal om de digitale wereld. Een digitaal boek ligt dan ook in de lijn van het onderwerp.

Wat is de mening van anderen?

Bij elke review kijk ik ook kort naar de meningen van andere gebruikers. Delen zij mijn mening? Of vinden zij dit boek slecht? Nou, ik durf te stellen dat nagenoeg alle gebruikers tevreden zijn met het boek. Meerdere gebruikers geven aan dat het boek logisch opgebouwd is en veel waardevolle informatie bevat.

Het is niet voor niets dat veel mensen positief over de Online geld verdienen startersgids zijn. Nee, dit is een compliment voor Mick en is een duidelijk signaal dat de aanschaf van dit boek aan te raden is.

Wat kost de Online geld verdienen startersgids?

Heb je mogelijke interesse om dit boek aan te gaan schaffen? Dan wil je uiteraard ook weten wat de aanschafprijs is. Ik wil je graag laten weten dat de aanschafprijs behoorlijk laag is. Voor een bedrag van 27 euro heb je al toegang tot het volledige e-book. Je krijgt, na betaling van de 27 euro, een download link. Met die download link kan je het e-book downloaden en opslaan op je computer. Vervolgens kan je op elk gewenst moment het e-book lezen en kennis op doen.

Is de aanschaf van de Online geld verdienen startersgids aan te raden?

Zo, we zijn alweer aan het einde gekomen van deze review. Je hebt hierboven kunnen lezen dat ik louter positief ben over dit e-book. Het is dan ook logisch dat ik de aanschaf hiervan absoluut aan kan raden.

De prijs-kwaliteitsverhouding is in mijn ogen perfect bij dit boek. Je hoeft maar 27 euro te betalen, terwijl de inhoud je in staat stelt om 27 euro per dag middels de online kanalen te gaan verdienen. Je hebt de investering, als je het goed doet, dan ook binnen no time terug verdiend!

Ook over de ontwikkelaar ben ik positief. Mick komt erg open, betrouwbaar en vakkundig op mij over. Bovendien voel ik zijn enthousiasme als ik dit boek lees. Ik kan al met al de aanschaf van de Online geld verdienen startersgids absoluut aanraden. Voor een bedrag van 27 euro kan je dit e-book simpelweg niet negeren!

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen