Online geld verdienen naast je baan


In dit artikel wordt je uitgelegd hoe je simpel geld kunt bijverdienen naast je baan. Je kunt natuurlijk vakken gaan vullen bij een supermarkt of een krantenwijk nemen, maar er zijn veel eenvoudiger manieren.       

Wat heb je nodig?

Alles wat je nodig hebt is een laptop of computer, een goede internetverbinding en een beetje creativiteit. Voor de meeste manieren om geld bij te verdienen op internet geldt, dat je kunt werken hoeveel je wilt en wanneer je wilt. Hieronder staan een aantal manieren om online geld te genereren. Er zijn natuurlijk meer manieren, maar dit zijn de meest eenvoudige en voorkomende en wil je meer informatie kijk dan vooral ook eens in de Online geld verdienen Startersgids*.  

Een eigen digitale winkel?

De tijd van de fysieke winkels dreigt langzamerhand achter ons te geraken.Winkelstraten raken leger en leger en behalve supermarkten en grote bouwmarkten in de buitenwijken zie je weinig winkels meer. De nieuwe trend is digitale winkels. Wat je ook zoekt, het is te vinden op internet.

Geld verdienen via Bol.com  

Eén van de grote spelers op de Nederlandse markt hiervoor is Bol.com. Een klein nadeel is dat hier je moet betalen voor je winkel.

Bol.com heeft een aantal pakketten, variërend van dertig euro tot honderd euro per maand.

Uiteraard heb je bij het duurste pakket de meeste mogelijkheden, maar je kunt ook rustig aan beginnen met het goedkoopste pakket en indien noodzakelijk je winkel uitbreiden naar een pakket met meer mogelijkheden.

Voordelen

Het grote voordeel van deze site is dat er volop mogelijkheden zijn om gewoon te beginnen met bijverdienen.

Starten met Affiliate Marketing?

Toen ik begon met Affiliate Marketing had ik geen idee wat ik moest doen. Totdat ik begon met de Affiliate Marketing Revolutie. Nu kan ik leven van mijn online inkomsten.

Meer informatie over de cursus

Zo kun je op de site zoeken naar artikelen die je het best zelf kunt verkopen, welke artikelen door anderen goed verkocht worden door middel van het filteren op aantal verkopen, reviews en categorieën.

Bovendien kun je je verkopen en inkomsten heel simpel volgen en daardoor je winst optimaliseren.

Ook handig is de keyword verkenner, een tool om de beste zoekwoorden voor jou product te zoeken. Niche detector is een ander handige tool. Hiermee krijg je inzicht in winstgevende niches, waar weinig of geen concurrentie is.

Over de BOL Masterclass heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Marktplaats.

Heb je zelf al een webshop dan is marktplaats, met meer dan acht miljoen bezoekers per maand, een goede mogelijkheid om je producten aan de man te brengen en wat bij te verdienen.

Ook marktplaats heeft een aantal verschillende manieren om te adverteren.

Marktplaats Goedgeplaatst

“Goedgeplaatst” is een handig hulpmiddel van Marktplaats. Hiermee maak je een account bij marktplaats aan.

Daarna kun je je advertenties maken, beheren en plaatsen. Je kunt kiezen voor automatisch omhoog plaatsen en verlenging van de advertenties.

Je hebt dus altijd een goed overzicht van wat er gebeurt met je advertenties. Een goede investering want je wilt natuurlijk geld bij verdienen en niet onnodig uitgeven.                                                        

Marktplaats Aanbieding

Marktplaats aanbieding is een andere mogelijkheid. Je loopt hierbij geen risico, want je betaalt per betalende klant. Je kunt je aanbiedingen aanprijzen via een nieuwsbrief en de homepage van marktplaats.

Marktplaats Admarkt:  

De bekendste en meest gebruikte mogelijkheid bij marktplaats is echter de zogenaamde admarkt. Bij admarkt staat jouw advertentie altijd bovenaan, betaal je alleen als er op de advertentie wordt geklikt en bereik je jouw doelgroep optimaal.

 Persoonlijke verkoperspagina

Bovendien ontvang je bij marktplaats een persoonlijke verkopers pagina om je webshop te promoten en kun je een link plaatsen naar je eigen website, hetgeen altijd bezoekers voor jouw site genereert. Kortom, als je wat wilt bij verdienen, naast je baan of studie is marktplaats een prima mogelijkheid.

Geld verdienen met YouTube

Nog een beetje ondergesneeuwd is de verkoop via YouTube. Onterecht, want ondanks dat dit medium vooral bekend is door de muziekvideo’s, wordt het al lange tijd succesvol gebruikt door verkopers.

Belangrijk hierbij is dat je een goede eigen website hebt waar je je klanten naar kunt verwijzen. Vergeet ook de andere social media als twitter en facebook niet! Het is belangrijk dat klanten kunnen reageren op de video’s.

Dit verkoopkanaal vereist wel enige specifieke kennis, hoewel, iedereen weet tegenwoordig hoe een digitale camera werkt, dus laat je niet ontmoedigen.

YouTube is en blijft een medium van video’s. Er zijn een aantal stappen die je in acht moet nemen, wil je serieus met YouTube bezig gaan en geld wilt verdienen.

Video’s maken

De eerste stap is natuurlijk het maken van video’s. Je kunt voor een aantal mogelijkheden kiezen. Zo kun je in de video bijvoorbeeld het productieproces van het artikel dat je verkoopt tonen. Zeker als je aan branding doet, schept dit vaak vertrouwen bij de potentiële koper. Je kunt de kwaliteit van het product laten zien en laat iets zien van je bedrijf.

Je kunt er ook voor kiezen om in de video vragen te beantwoorden over je product. Je kunt dan bijvoorbeeld uitleg geven hoe jouw product een oplossing kan zijn voor een bepaald probleem.

Een andere mogelijkheid is om een video te maken van mensen die jouw product gebruiken en hun ervaringen te delen. Ook dit schept vertrouwen en maken je product toegankelijker.  

De andere mogelijkheid die je kunt benutten is het toevoegen van kaarten. Dit zijn interactieve elementen die je kunt invoegen in je video.

Deze kaarten kunnen mensen aanmoedigen om bepaalde dingen te doen, bijvoorbeeld: toon producten, toon websites enzovoort.

Jouw video promoten

De belangrijkste stap is natuurlijk het promoten van de video’s. Belangrijk hierbij is dat je je hierbij wat breder opstelt. Bespreek bij het beantwoorden van vragen niet alleen je eigen oplossing maar ook die van anderen.

Dit genereert weer traffic naar je eigen video. En belangrijk, agressieve verkoop op YouTube werkt bewezen niet. Plaats af en toe wat gerichte berichtjes op je facebookpagina en verwijs naar je YouTube kanaal, plaats eens wat foto’s op google, er zijn vele mogelijkheden.

YouTube SEO 

Je kunt ook eens duiken in de mogelijkheden van YouTube SEO. SEO staat voor zoekmachine optimalisatie, met andere woorden, hoe wordt jouw video het best en het snelst gevonden.

Dit gebeurt door middel van het optimaliseren van de zoekwoorden. Op Google staan een vele artikelen waarin duidelijk wordt hoe dit in z’n werk gaat.

Wil je wat bijverdienen met video’s op YouTube, begin dan eenvoudig en leer van wat voorgangers hebben ondervonden.

Verkopen via Amazon.nl

Amazon.nl is de nieuwste tak van Amazon.com. Viel Amazon Nederland eerst nog onder Amazon.de, sinds januari 2020, is er ook een Nederlandse afdeling.

Met alleen al meer dan 91 miljoen Europese bezoekers per maand is Amazon wereldwijd de grootste. Nadeel hiervan is het enorm grote aanbod en daardoor de moeilijkheid om hiertussen op te vallen.

Mogelijkheden van Amazon  

Amazon geeft je wel de mogelijkheid om aan bijvoorbeeld drop-shipping te doen.

Ook bieden ze de mogelijkheid om via Amazon de voorraden en verzending te laten regelen.

Hoe leer je verkopen via bol

Hoe dit precies in z’n werk gaat voor de Nederlandse tak van Amazon is nog niet helemaal duidelijk.

Tot nu toe verkocht Amazon.nl alleen maar boeken, dus hoe straks de verzending, opslag en andere diensten van Amazon gaan verlopen is nog even afwachten.

Geld verdienen met affiliate marketing? 

Heel eenvoudig gezegd is affiliate marketing een methode om geld te verdienen door iemand of iets of een bedrijf aan te prijzen.  

Hiervoor krijg je betaald. Soms per klik, soms per bezoeker en soms per aankoop.

Je maakt reclame voor bijvoorbeeld een website, een bepaalde winkel, sites over coaching en ga zo maar door.

Maar ook het promoten van digitale diensten als datingsites of bijvoorbeeld e-books is erg lucratief. Het kan eigenlijk van alles zijn, gebruik je creativiteit.

Voordelen affiliate marketing

Het grote voordeel van deze vorm van bijverdienen is dat je niets te maken hebt met concurrentie, welke producten je levert en bijvoorbeeld klantenservice, retouren en garanties.

De betaling van deze vorm van bijverdienen gaat meestal per verkoop.

Via jouw unieke affiliate link stuur je de bezoeker naar de site van de verkoper, en als de bezoeker iets koopt op die site, verdien je geld. Dus hoe meer mensen op jouw link klikken en overgaan tot aankoop, hoe meer je verdient.

Over de Affiliate Marketing Revolutie heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Bijverdienen op het internet 

Zoals je merkt zijn de mogelijkheden om bijverdiensten te genereren legio. Wil je een eigen webshop en alles in eigen hand houden, of ga je verkopen via een van bovengenoemde verkoopplatforms, of een van de vele andere, de keuze is natuurlijk helemaal aan jezelf.

Zo veel mogelijk leren en doen

Het verstandig om wat onderzoek op internet te doen naar hoe anderen het hebben gedaan en welke mogelijkheid om wat bij te verdienen het best bij jou past.

Handig hierbij is de “online geld verdienen Startersgids voor bijverdienen naast je baan of studie.

Hierin vind je naast handige tips een uitgebreide handleiding hoe je je online verkopen het best kunt aanpakken.

Welke kanalen het best bij jou passen en waarom. Je leert de valkuilen waar anderen in zijn gelopen vermijden en staan er slimme trucs in om bijvoorbeeld je website of webshop te optimaliseren en hoe je simpel tot meer verkopen kunt komen.

Online geld verdienen startersgids

De online geld verdienen Startersgids” is een slimme investering voor diegenen die serieus aan de slag willen gaan met de verkoop, in welke vorm dan ook, om wat geld bij te verdienen.

Het boek staat vol tips en nuttige aanbevelingen waar je werkelijk iets aan hebt. Kortom, onmisbaar voor elke startende ondernemer in de talloze mogelijkheden van online verkopen.         

Over de Online Geld Verdienen Startersgids heb ik een uitgebreide Review geschreven. Op deze pagina lees je precies wat je kunt verwachten van de cursus. Zo kun je voor jezelf bepalen of het iets voor je is of niet.

Starten met Affiliate Marketing?

Maak kennis met Affiliate Marketing in mijn Gratis E-book! Zelf ben ik al een tijd bezig met Affiliate Marketing en leef ik inmiddels van mijn online inkomen. Ik help je graag de eerste stappen te zetten met affiliate marketing. Download daarom mijn e-book helemaal gratis.

Gratis Downloaden

Recent Content